Επινίκια... για ΕΑΠ

Επινίκια... για ΕΑΠ

Ανώμαλη προσγείωση για τον Ολυμπιακό μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την ΕΑΠ στο κλειστό του Ρέντη.

Ο θεσμός του Κυπέλλου φαίνεται ότι… ταιριάζει περισσότερο αυτές τις ημέρες στον Ολυμπιακό, οι παίκτες του οποίου κάπως αλλιώς είχαν στο μυαλό τους να περάσουν την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.

Τα πλάνα τους άλλαξαν από τη στιγμή που η ΕΑΠ έκανε την είσοδό της στο κλειστό του Ρέντη, αποφασισμένη να αποδείξει στους γηπεδούχους ότι και τα μεταξύ τους παιχνίδια θα πρέπει από εδώ και στο εξής να θεωρούνται… ειδικής διαχείρισης.
Η αχαϊκή ομάδα πήρε τη δεύτερη φετινή της νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα «καθαρή», με το 3-0 να της δίνει νέο αέρα στην προσπάθεια εισόδου στην τετράδα, μετρώντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μετά το θρίαμβο της περασμένης Τετάρτης απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κουρασμένος, ενώ αυτή τη φορά δεν είχε τον Ντεσπέιν για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ο Κουβανός αποχώρησε τραυματίας στο 2ο σετ, το ίδιο και ο Κουζούνης στο 3ο, ενώ ο Καλμαζίδης προσπάθησε με αλλαγές (Χαριτωνίδης αντί Φιλίποφ, Φράγκος στη θέση του Γιαμπλόνσκι) να δώσει άλλο ρυθμό στην ομάδα του, βλέποντας μάλιστα τον Τζούριτς να μην «τραβάει» για δεύτερο ματς.

Ο Χριστόπουλος, που ήξερε ότι θα έβρισκε τον Ολυμπιακό κουρασμένο, είδε την ΕΑΠ να «κρατάει» στην υποδοχή και τον Ντέιβινσον να δίνει σημαντικές επιθετικές βοήθειες στον Ντορνέλας.
Ο Ολυμπιακός ελπίζει σε νίκη του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (7/3) απέναντι στον ΠΑΟΚ, έναν ακόμα υποψήφιο για την τετράδα.

Τα σετ: 27-29, 24-26, 24-26.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καλμαζίδης): Ντεσπέιν 10 (8/22 επ., 2 μπλοκ, 71% υπ. - 0% άριστες), Γιαμπλόνσκι 6 (5/14 επ., 67% υπ. - 33% άριστες), Φιλίποβ 2, Εστράδα 6 (4/5 επ.), Ανδρεάδης 11 (8/13 επ., 3 μπλοκ), Τζούριτς 18 (15/40 επ., 2 μπλοκ), Κουζούνης -λ 71% υπ. - 48% άριστες) / Κοκκινάκης -λ 43% υπ. - 29% άριστες), Φράγκος 1, Παπάζογλου (2/4 επ.), Χαριτωνίδης 2.

ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Ντέιβινσον 17 (14/35 επ., 3 μπλοκ, 50% υπ. - 25% άριστες), Σουλτανόπουλος 10 (9/12 επ., 1 μπλοκ), Κουρνέτας, Μαντέκας 4 (3/15 επ., 56% υπ. - 44% άριστες), Ντορνέλας 14 (13/32 επ.), Σικέιρα 9 (8/11 επ., 1 μπλοκ), Στεφάνου -λ 67% υπ. - 33% άριστες) / Λιβαθηνός, Παπαδόπουλος, Ασπιώτης, Αντρεζίνια.



Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved