Έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ των Νέων

Έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ των Νέων

Από την Παρασκευή (13/07) ένα μείγμα αθλητών με σημαντική εμπειρία από Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα πινγκ πονγκ των Νέων θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καθιερωμένη διοργάνωση στο Σβέσατ.

«Παλιοί» και «νέοι» δηλώνουν έτοιμοι για το ετήσιο κορυφαίο event των μικρών ηλικιών. Φανερώνουν τη θετική τους σκέψη για την πορεία των ελληνικών χρωμάτων και βάζουν ως κύρια επιδίωξη την άνοδο στο ομαδικό από τη Β΄ στην Α΄ ευρωπαϊκή κατηγορία. Λίγες ώρες πριν από τη μεσημεριανή αναχώρηση της 15μελούς αποστολής για την Αυστρία, έκαναν δηλώσεις οι σημερινοί πρωταθλητές Ελλάδας στο απλό της κατηγορίας τους, μιλώντας και για λογαριασμό των συμπαικτών τους. Στη δύσκολη προσπάθεια αναφέρθηκαν ο έφηβος Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, η νεάνιδα Κατερίνα Τόλιου, ο παις Κωνσταντίνος Αγγελάκης και η κορασίδα Γεωργία Χατζηλυγερούδη. Η τελευταία θα κάνει την παρθενική της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, όπως επίσης η συμπαίκτριά της Φιλία Εμίρη, αλλά και οι Γιάννης Παπαδάκης, Νίκος Αντωνιάδης και Κωνσταντίνα Παρίδη.

«Είναι πρόκληση για μας να πετύχουμε μία διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ειδικά αν κάτι τέτοιο μπορεί να βοηθήσει προς την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας και σε ευκαιρίες για πιο συχνούς αγώνες στο εξωτερικό και για τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές», τόνισε ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού νέων Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και συνέχισε: «Έχουμε μεγάλη όρεξη για δράση, καθώς μάλιστα πέρσι δεν μπορέσαμε να πάμε στην αντίστοιχη διοργάνωση, ενώ για μένα αυτοί θα είναι οι πρώτοι διεθνείς αγώνες στη σεζόν. Είχα και διαβάσματα, πάντως έκανα πετυχημένη σεζόν και πήγα καλά και στο σχολείο. Πάω στην Αυστρία με πολύ καλή ψυχολογία επομένως, θέλουμε το καλύτερο και αν μπούμε στις θέσεις ανόδου θα είναι θαυμάσιο αποτέλεσμα για την ομάδα των νέων. Όσο για το ατομικό, το πόσο μπορώ να προχωρήσω εξαρτάται και από την κλήρωση».

Η Κατερίνα Τόλιου έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία απʼ όλα τα παιδιά, καθώς στα 17 της είναι βασική αθλήτρια της εθνικής γυναικών και μέσα στη σεζόν έζησε σπουδαίες παραστάσεις με συμμετοχή σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά! «Με βοήθησαν πολύ αυτοί οι αγώνες φέτος και σίγουρα έχω μία εικόνα για τη δυναμικότητα των άλλων χωρών. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, είμαι σε καλή κατάσταση και μακάρι να με ευνοήσει και η κλήρωση. Ξέρω ότι σε αρκετά παιχνίδια θα καθορίσουν οι λεπτομέρειες την τελική έκβαση, άρα πρέπει να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένη και προσεκτική. Οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισα στα τουρνουά των γυναικών μπορούν να με βοηθήσουν σε αυτό», επισήμανε η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων, που έχει έντονη παρουσία και σε Ευρωπαϊκά νέων 3. «Στο απλό θα είμαι πολύ ευχαριστημένη αν προχωρήσω στην 8άδα ή τη 16άδα. Στο ομαδικό θα κυνηγήσουμε την άνοδο και αρχικά επιδιώκουμε την πρωτιά στο γκρουπ. Θεωρώ πως η Λιθουανία είναι η πιο δύσκολη ομάδα, ενώ η Εσθονία έχει μία πολύ επικίνδυνη παίκτρια με την οποία έχω αγωνιστεί».

Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης πήρε μέρος σε δύο διεθνή όπεν φέτος και μαζί με τους Ηλία Μιχαηλίδη, Δήμητρα-Θωμαΐδα Τσεκούρα, Κωνσταντίνα Παρίδη, Γεωργία Χατζηλυγερούδη και Νίκο Αντωνιάδη ήταν από τα παιδιά που είχαν έστω μία τέτοια εμπειρία τη σεζόν αυτή (σ.σ. οι τρεις πρώτοι αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα, οι δύο τελευταίοι σε τουρνουά). Αθλητής με αμυντικό στυλ παιχνιδιού, δείχνει με τα αποτελέσματά του στο εξωτερικό τις δύο τελευταίες χρονιές ότι μπορεί να φτάσει σε καλό πλασάρισμα και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Ο στόχος που βάζω για το ατομικό είναι η είσοδος στη 16άδα του ατομικού, που πιστεύω ότι θʼ αποτελέσει καλή πορεία κι από κει και πέρα αν προχωρήσω κι άλλο θα είναι υπέροχο. Στο ομαδικό θέλουμε νʼ ανέβουμε στην Α΄κατηγορία και αν κρίνω από τη γνώμη που σχημάτισα στα διεθνή τουρνουά για αθλητές άλλων ομάδων, μπορούμε να τα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο επί τριετία πρωταθλητής Ελλάδας του απλού παίδων και συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολες όλες οι ομάδες στο γκρουπ, θέλουν μεγάλη προσοχή και πρέπει νʼ αποδώσουμε σύμφωνα με τις ικανότητές μας. Θεωρώ ότι πιο δύσκολο είναι το Ισραήλ με τον Νταβίντοφ. Έχουμε δουλέψει πολύ και στο διπλό με τον Νίκο και αισιοδοξώ ότι θα πάμε καλά».

Η Γεωργία Χατζηλυγερούδη περιμένει να έχει στην αρχή το φυσιολογικό άγχος της πρώτης συμμετοχής, αλλά είναι σίγουρη ότι μέρα με τη μέρα θα νιώθει πιο άνετα. «Ναι, είναι η πρώτη φορά και για μένα και για τη συμπαίκτριά μου τη Φιλία, που θα πάμε σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είμαστε ενθουσιασμένες. Όσο να ʽναι υπάρχει κάποιο άγχος, αλλά πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα παίζω πιο ελεύθερα και θʼ αποδίδω καλύτερα», είπε η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει καλή προπόνηση με τη Φιλία κι εκτιμώ ότι βρισκόμαστε στην κατάλληλη κατάσταση. Έχουμε δουλέψει και το διπλό, ψυχολογικά είμαστε καλά και θα κάνουμε τα πάντα για να καλύψουμε το ντεζαβαντάζ απέναντι στις αντιπάλους, οι οποίες έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και να έχουμε αξιόλογη πορεία. Θέλουμε πολύ την άνοδο ώστε να προβάλλουμε και το άθλημά μας και τη χώρα. Δεν νομίζουμε ότι έχουμε μεγάλη διαφορά από άλλες χώρες, όπως έχω καταλάβει και από διεθνή τουρνουά, στα οποία έχω αγωνιστεί, και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Και τα τέσσερα ελληνικά συγκροτήματα έχουν βρεθεί στο γκρουπ Ι (το 5ο της 2ης κατηγορίας) και στην πρώτη φάση θα παίξουν με το σύστημα ένας προς όλους. Για να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α΄κατηγορία (επίπεδο 1) θα πρέπει αρχικά να πάρουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ. Αν τερματίσουν στην 1η, μπορούν να φτάσουν στο ταμπλό των θέσεων 1-16 κι εκτός από την προαγωγή στην κορυφαία κατηγορία να πετύχουν κι ένα πολύ καλό πλασάρισμα. Αν αρκεστούν στη 2η θέση, τότε θα πάνε στην παραπάνω κατηγορία μόνο αν κατακτήσουν τη 17η θέση των αγώνων.

Οι νέοι (που θα έχουν στον πάγκο τον σωματειακό προπονητή Χρήστο Βατσακλή) έχουν κληρωθεί με τις Σλοβενία, Λευκορωσία και Βουλγαρία.

Οι νεάνιδες (με υπεύθυνο τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σωκράτη Παπασάβογλου) με την Εσθονία και τη Λιθουανία. Το Μαυροβούνιο απέσυρε τη συμμετοχή του.

Οι παίδες (τους οποίους θα καθοδηγήσει ο σωματειακός προπονητής Λουίτζι Σκέμβρης) είναι επικεφαλής στο γκρουπ κι έχουν το Ισραήλ, τη Σκωτία και τη Μολδαβία.

Οι κορασίδες (με κόουτς τον σωματειακό προπονητή Γιάννη Κορδούτη) θα κοντραριστούν με τις Σλοβακία, Φιλανδία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Οι ομάδες των νέων και των παίδων αρχίζουν την προσπάθεια για τα ελληνικά χρώματα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα των αγώνων, στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδας οι νέοι αντιμετωπίζουν τη Σλοβενία και οι παίδες τη Μολδαβία. Στις 12:00 οι κορασίδες συναντούν τη Σλοβακία και στις 14:00 οι νεάνιδες την Εσθονία. Επίσης αύριο, στις 16:00, οι νέοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Λευκορωσία και οι παίδες με τη Σκωτία. Τέλος, στις 18:30 οι κορασίδες θʼ αγωνιστούν με τη Φιλανδία και στις 20:30 θα δώσουν δεύτερο παιχνίδι και οι νεάνιδες απέναντι στη Λιθουανία.

* Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα των αγώνων στις 18:00 γίνεται η τελετή έναρξης. Στις 15 του μήνα θα διεξαχθούν οι κληρώσεις για το απλό και στις 16 για τα διπλά. Το ομαδικό θα ολοκληρωθεί στις17 Ιουλίου, στις 18 ίσως υπάρξει ρεπό και μέχρι τις 22 του μήνα θα γίνουν τα ατομικά αγωνίσματα. Όπως κάθε χρόνο προβλέπονται και αγώνες «παρηγοριάς» για τα παιδιά, που αποκλείονται στα προκριματικά ή τον 1ο γύρο του απλού.

* Τα ζευγάρια των διπλών δεν είναι όλα οριστικοποιημένα για τους Έλληνες αθλητές, καθώς δύο θʼ αναζητήσουν ξένο συμπαίκτη επί τόπου. Στο διπλό παίδων θα παίξουν Κωνσταντίνος Αγγελάκης/Νίκος Αντωνιάδης, στο διπλό κορασίδων Γεωργία Χατζηλυγερούδη/Φιλία Εμίρη, στο διπλό μικτό Αγγελάκης/Εμίρη και Αντωνιάδης /Χατζηλυγερούδη. Στο διπλό νέων συγκροτούν δίδυμο οι Γιάννης Παπαδάκης/Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, ενώ ο Ηλίας Μιχαηλίδης θα κοιτάξει να βρει παρτενέρ στην Αυστρία. Στο διπλό νεανίδων η Κωνσταντίνα Παρίδη θʼ αγωνιστεί με τη Δήμητρα-Θωμαΐδα Τσεκούρα και η Κατερίνα Τόλιου θα ψάξει για συμπαίκτρια. Στο διπλό μικτό νέων τα ελληνικά ζευγάρια είναι Παπαδάκης/Τόλιου, Τσεκούρα/Κωνσταντινόπουλος και Μιχαηλίδης/Παρίδη.

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Ευχάριστη εξέλιξη για τον Κώστα Παπαγεωργίου σχετικά με την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πρωταθλητής Ελλάδας μπορεί να μην έκανε πραγματικότητα τον μεγάλο φετινό του στόχο για ολυμπιακή πρόκριση, αλλά τουλάχιστον θα ζήσει ως ένα βαθμό τη μαγεία της διοργάνωσης. Θα είναι στην αποστολή για το Λονδίνο με την ιδιότητα του βοηθού προπόνησης, ενώ είχε βιώσει την σπουδαία εμπειρία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου ως αναπληρωματικός της Ελλάδας στο ομαδικό.

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δραπενηφόρο άρμα και αντιαθλητικός ο Μολέδο. Θα τον καταγγείλουμε»
ΠΑΕ ΑΕΛ: «Δραπενηφόρο άρμα και αντιαθλητικός ο Μολέδο. Θα τον καταγγείλουμε»
Τα κλάματα του Λουτσιάνο και οι φόβοι για ρήξη χιαστών (pics)
Τα κλάματα του Λουτσιάνο και οι φόβοι για ρήξη χιαστών (pics)
Ανακοινώθηκε η αναβολή του 2ου ιστιοπλοϊκού Μαραθώνιου
Ανακοινώθηκε η αναβολή του 2ου ιστιοπλοϊκού Μαραθώνιου
Απόλλων Σμύρνης: «Η ΚΕΔ να μας εξηγήσει αν κάποιοι προστατεύονται και κάποιοι όχι»
Απόλλων Σμύρνης: «Η ΚΕΔ να μας εξηγήσει αν κάποιοι προστατεύονται και κάποιοι όχι»
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός
  22:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  23:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  00:306η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  00:35Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ
  01:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  01:20Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Premier League Specials
  01:30Ο Garry Neville μιλά στον Phil Neville. Στιγμιότυπα.
 • ERC 2017 - Magazine
  01:45Barum Czech Rally Zlin.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Γκάραμπαγκ
  02:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Formula E 2016-17
  02:15Νέα Υόρκη. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  02:25Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ντόρτμουντ
  03:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  03:35TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μπαρτσελόνα
  03:55EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Παρί Σεν Ζερμέν
  04:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula E 2016-17
  04:05Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης
  05:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  06:00Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Κασσιόπη
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  08:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:45Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Λαμία
  09:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR World Championship 2017
  09:10Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μπαρτσελόνα
  09:45EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε - Πόρτο
  10:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  10:10Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  10:40Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • RBAR World Championship 2017
  10:50Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ
  11:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  11:25Αθλητική εκπομπή.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  11:552017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σεβίλη
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  12:35Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  13:00Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  13:05Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  13:30Αφιέρωμα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  13:501ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Χόφενχαϊμ
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2017
  14:10SS12 Romerstrasse, Γερμανία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:20Τελικοί, Αμβούργο. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  15:00Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  15:10Τελικοί, Αμβούργο. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2017
  15:15SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Άρης
  15:30Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί 3ης θέσης. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Γιαν Λέναρντ Στρουφ
  16:352017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2017
  16:50Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  17:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  17:50Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  18:00Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας (Ζ)
  18:15Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E2
  19:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  19:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:005η αγωνιστική.
 • Στιγμιότυπα
  20:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναιγιάλειος - Άρης (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μπέρνλι
  21:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • RBAR World Championship 2017
  21:05Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  21:30Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2017
  21:35Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Χετάφε (Ζ)
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πυγμαχία: Κανέλο Άλβαρες - Γκενάντι Γκολόβ
  22:30Special Event 2017. Στο T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, ο Γκενάντι Γκολόβκιν, ο 'φόβος και τρόμος' της πυγμαχίας έρχεται αντιμέτωπος με τον Κανέλο Άλβαρεζ, το 'Golden Boy' αυτής της γενιάς, σε έναν αγώνα πυγμαχίας που περιμένουν όλοι! Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Ούνικς Καζάν
  23:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  23:50Αμβούργο. Τελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης