Αρχίζει το πανελλήνιο σιρκουί Masters 2012…

Αρχίζει το πανελλήνιο σιρκουί Masters 2012…

Η επίσημη έναρξη για το πανελλήνιο σιρκουί Masters 2012 έγινε χθες (17/06), με την συνέντευξη Τύπου των Κώστα Κογκαλίδη και Ηλία Κλώνου στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης...

Πρώτος σταθμός η Αίγινα το τριήμερο 22 έως 24 Ιουνίου με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στην παραλία της Αύρας. Οι Κώστας Κογκαλίδης και Ηλίας Κλώνος ήταν οι νικητές του Aegina Cup 2012, γεγονός που τους έδωσε τη δυνατότητα να προκριθούν κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό του Masters.

Το δίδυμο θα εκπροσωπήσει το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού στη διοργάνωση και σε συνέντευξη τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη αυτή, ενώ παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι για μια καλή παρουσία και ένα καλό αποτέλεσμα στους αγώνες!

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Για την συμμετοχή τους στο κυρίως ταμπλό του Masters της Αίγινας:

Κώστας Κογκαλίδης: «Είναι πάρα πολύ θετικό που θα είμαστε απευθείας στο κυρίως ταμπλό. Δεν θα έχουμε το άγχος των προκριματικών γιατί σʼ ένα παιχνίδι πολλά μπορεί να συμβούν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στη διοργάνωση ως εκπρόσωποι του νησιού της Αίγινας. Θέλουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα, προπονούμαστε αρκετά γιʼ αυτό και στόχος μας είναι το πλασάρισμα σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση».

Ηλίας Κλώνος: «Με μεγάλη μας χαρά εκπροσωπούμε το νησί της Αίγινας στη διοργάνωση. Είναι ο πατέρας μου από την Αίγινα και η ευχαρίστηση μου είναι ιδιαίτερη. Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το ότι η Αίγινα φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα σιρκουί Masters:

Κώστας Κογκαλίδης: «Είναι σίγουρα πολύ θετικό για το νησί, αλλά και για την διάδοση του αθλήματος. Οι άνθρωποι της Αίγινας κάνουν πολύ καλή δουλειά γιατί πιστεύουν στις δυνατότητες τους. Μετά την επιτυχία του Aegina Cup σειρά παίρνει το Masters. Ο κόσμος αναμένεται να αγκαλιάσει ξανά τη διοργάνωση και να γεμίσει τις κερκίδες. Σίγουρα όμως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης που δίνει την δυνατότητα στο νησί να φιλοξενήσει ακόμα μια σπουδαία διοργάνωση».

Ηλίας Κλώνος: «Μετά την επιτυχία το 2011, η καλή δουλειά που έγινε φάνηκε. Φέτος οι απαιτήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες και εφόσον δόθηκε ξανά η διοργάνωση στην Αίγινα σημαίνει πως η περσινή διοργάνωση ήταν άκρως επιτυχημένη. Περιμένουμε όλοι ο κόσμος να δώσει βροντερό παρόν στους αγώνες και στην παραλία της Αύρας».

Για τα οφέλη από την διοργάνωση ενός σιρκουί Masters:

Κώστας Κογκαλίδης: «Είδαμε πως μετά την περσινή διοργάνωση το άθλημα του βόλεϊ έγινε γνωστό στο νησί, δημιουργήθηκε η ομάδα της Αιγιναίας και τα μικρά παιδιά άρχισαν να στρέφονται προς τον αθλητισμό».

Ηλίας Κλώνος: «Το κέρδος του 2011 είναι η ομάδα της Αιγιναίας. Η ζήτηση από τα παιδιά του νησιού για το άθλημα του βόλεϊ ήταν μεγάλη και μετά την γυναικεία ομάδα, υπάρχουν σκέψεις και για αντρική. Τα νέα παιδιά διψούν για αθλητισμό και εντύπωση μου έχει κάνει ο ζήλος που δείχνουν για την ομάδα και το άθλημα».



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Πάμε βήμα βήμα - Να κερδίσουμε το πρώτο ματς»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Πάμε βήμα βήμα - Να κερδίσουμε το πρώτο ματς»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (29/04) - «Ροντέο» το πρωτάθλημα
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (29/04) - «Ροντέο» το πρωτάθλημα
Παναθηναϊκός AKTOR, Βιλντόζα: «Πάμε στο Βελιγράδι να κερδίσουμε»
Παναθηναϊκός AKTOR, Βιλντόζα: «Πάμε στο Βελιγράδι να κερδίσουμε»
Παναθηναϊκός AKTOR: Φεύγει για Βελιγράδι με τελικό... προορισμό το Βερολίνο!
Παναθηναϊκός AKTOR: Φεύγει για Βελιγράδι με τελικό... προορισμό το Βερολίνο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved