«Τιμή μας η συμμετοχή»

«Τιμή μας η συμμετοχή»

Μπορεί να μην συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην 13άδα του Λονδίνου, ωστόσο οι Μάριος Καπότσης, Στέφανος Γαλανόπουλος και Αγγελος Βλαχόπουλος νοιώθουν υπερήφανοι για την κλήση τους.

Οι τρεις παίκτες μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, με αφορμή την κλήση τους από τον Ντράγκαν Αντριτς στην προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών και τόνισαν πως είναι τιμή τους να καλούνται στην Ολυμπιακή προετοιμασία έστω και δεν έχουν ελπίδες να συμμετάσχουν στους Αγώνες.

«Είμαι πολύ περήφανος. Είναι τιμή να σε καλεί ένας προπονητής για Ολυμπιακή προετοιμασία. Εύχομαι οι προπονήσεις να είναι μια χαρά και να είμαι κι εγώ αντάξιος των προσδοκιών του προπονητή. Ελπίζω να κάνουμε στο τέλος έναν απολογισμό και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Κάποιους παίκτες με τους οποίους θα κάνω μαζί προπόνηση τους έβλεπα από την τηλεόραση πριν κάποια χρόνια και τώρα προετοιμάζομαι μαζί τους. Ηρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ό,τι βγει στη συνέχεια», τόνισε ο Μάριος Καπότσης του Πανιωνίου και εκτίμησε ότι η εθνική «... είμαστε συμπαγής ομάδα, σαν μια γροθιά, και αρχίζουν πλέον να μας υπολογίζουν όλοι όπως παλιά σαν μια μεγάλη δύναμη».

Αν και στον Ολυμπιακό έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, αφού είναι ο τρίτος τερματοφύλακας, ο Στέφανος Γαλανόπουλος κλήθηκε στην προετοιμασία και αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει γι΄αυτό τον Ντράγκαν Αντριτς, αφού «... προσφέρει στα νέα παιδιά πολλές εμπειρίες, έτσι ώστε να συνεχίσουμε και να είμαστε η επόμενη εθνική ομάδα. Ευελπιστώ να έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στον κ. Άντριτς ότι το "νέο αίμα" της Ελλάδας στο πόλο είναι εξίσου καλό με την παλιότερη ομάδα και μπορεί να συνεχίσει τις επιτυχίες της». Ο νεαρός γκολκίπερ επισήμανε ακόμη: «Για μένα η εμπειρία να αγωνίζομαι με αθλητές όπως ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο Νίκος Δεληγιάννης και ο Χατζηθεοδώρου είναι φανταστική γιατί την ονειρευόμουν από μικρός και ήρθε η στιγμή να το κάνω. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να σου μάθουν όχι μόνο αγωνιστικά πράγματα αλλά και το πώς να συμπεριφέρεσαι σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή ήρθα εδώ έχοντας τις λιγότερες πιθανότητες από όλους. Θα προσπαθήσω φυσικά να διεκδικήσω μία θέση, γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το όνειρο για κάθε αθλητή και από τη στιγμή που ο κ. Άντριτς μου δίνει αυτή την ευκαιρία να μπορέσω κι εγώ να είμαι στην ομάδα, θα διεκδικήσω τη θέση μου όσο περισσότερο μπορώ».

Εχοντας πανηγυρίσει φέτος το νταμπλ με τη Βουλιαγμένη, ο Αγγελος Βλαχόπουλος τονίζει ότι αισθάνεται τιμή που συμμετέχει την προετοιμασία της εθνικής. «Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι δίπλα σε παλιούς παίκτες, επειδή χτίζεις την καριέρα σου και γίνεσαι καλύτερος όσο έρχεσαι σε επαφή και αντιμέτωπος με μεγαλύτερους και καλύτερους αθλητές. Προσωπικά έχω έρθει για να αγωνιστώ και να διεκδικήσω κάποια θέση, όποια κι αν είναι αυτή και όποιες κι αν είναι οι πιθανότητες. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής θα κρίνει αν μπορώ να ανταπεξέλθω ή όχι», υπογράμμισε ο νεαρός περιφερειακός.



Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved