Ο Φουντούλης «σκότωσε» τη Βουλιαγμένη

Ο Φουντούλης «σκότωσε» τη Βουλιαγμένη

Ο Γιάννης Φουντούλης με τα έξι γκολ που σημείωσε, έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 10-9 επί της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» παίρνουν το αβαντάζ της έδρας * Την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στο «Π. Καπαγέρωφ» ο 4ος τελικός.

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με 10-9 επί της Βουλιαγμένης στον τρίτο τελικό της σειράς και έκανε το 2-1 υπέρ του στις νίκες. Κορυφαίος παίκτης για τους «ερυθρολεύκους» ήταν ο Γιάννης Φουντούλης που σημείωσε έξι γκολ. Πολύ καλό παιχνίδι έκαναν επίσης ο διεθνής φουνταριστός των «ερυθρολεύκων» Κώστας Μουρίκης, όπως και ο τερματοφύλακας Χρήστος Φλώρος. Σε ένα ακόμα ματς, μεταξύ των δύο ομάδων, ήταν προκληκτικός ο πανηγυρισμός του Αλέξανδρου Γούνα αλλά απαράδεκτη ήταν η αντίδραση του Νίκου Δεληγιάννη που γονθροκόπησε τον παίκτη. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο οκτάλεπτο, η Βουλιαγμένη μπήκε καλύτερα στο νερό και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Αλέξανδρο Γούνα αλλά ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε για τους «ερυθρολεύκους» αρχικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στη συνέχεια με όμορφο περιφερειακό σουτ, ενώ είχε προηγηθεί η απόκρουση πέναλτι του Δεληγιάννη στην εκτέλεση του Γούνα. Με τη λήξη της α' περιόδου, ο 23χρονος περιφερειακός της Βουλιαγμένης σκόραρε και το πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον έμπειρο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Σε εκείνο το σημείο, ο Δεληγιάννης έχασε την ψυχραιμία του και γρονθοκόπησε τον Γούνα, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε με αντικατάσταση, γεγονός που γράφτηκε στο φύλλο αγώνος. Ο Δεληγιάννης δεν θα αγωνιστεί στον 4ο τελικό. Ο Αλέξανδρος Γούνας δέχτηκε την κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε με αντικατάσταση και θα βρίσκεται κανονικά στον αγώνα της Παρασκευής (1/5) στο «Π. Καπαγέρωφ».

Ο Τίγκας σκόραρε στη δεύτερη περίοδο για τη Βουλιαγμένη, που έπαιζε για τέσσερα λεπτά με παραπάνω λόγω της αποβολής του Δεληγιάννη αλλά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού «έσπασε» και πάλι τα δοκάρια. Ο Φουντούλης σκόραρε και πάλι και έφερε το ματς στα ίσα, στα μισά του αγώνα.

Βουλγαράκης και Βλαχόπουλος έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στη Βουλιαγμένη για να μειώσει ο Κόλιαλιν. Ο Καρούντζος πέτυχε γκολ στη συνέχεια στον παραπάνω, με τον Κώστα Μουρίκη να απαντά και να κρατά σε… απόσταση αναπνοής τον Ολυμπιακό με τη λήξη της γ’ περιόδου.

Με «μαγκιά» οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα την 4η και τελευταία περίοδο. Ο Γιάννη Φουντούλης πήρε και πάλι το ματς επάνω του και ήταν αυτός που έκανε το 7-7, οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση. Οι αποκρούσεις  του Χρήστου Φλώρου και οι λύσεις που δόθηκαν από τον Κώστα Μουρίκη, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Ολυμπιακό να διεκδικεί τη νίκη στην παράταση.

Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι», είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους και πήραν τελικά τη νίκη με 10-9.

Τα 8λεπτα: 2-2, 1-1, 3-2, 1-2, 1-2 (1ο 3λεπτο παράτασης), 1-1 (2ο 3λεπτο παράτασης).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Γούνας 2, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 2, Βλαχόπουλος 1, Καρούντζος 1, Αφρουδάκης Χρήστος 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλαχός): Φουντούλης 6, Μουρίκης 3, Κόλιανιν 1.

Για να θυμηθείτε το LIVE:

{coveritlive}b70830e972{/coveritlive}



Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved