Δεν πανηγυρίζουν ακόμα στον Διομήδη

Δεν πανηγυρίζουν ακόμα στον Διομήδη

Οι προπονητές και οι αρχηγοί των Διομήδη Άργους και Βάκερ Τουν παραχώρησαν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας να κρατούν χαμηλούς τόνους, παρά τη νίκη στο πρώτο ματς με 3 γκολ υπέρ τους.

Ο Διομήδης κέρδισε την πρώτη «μάχη» όχι όμως και τον… πόλεμο. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά τόσο ο προπονητής της ομάδας του Άργους, Δημήτρης Δημητρούλιας όσο και ο αρχηγός Γιώργος Ζαραβίνας, που θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στην πόλη Τουν, παρά τη νίκη στο πρώτο ματς με 3 γκολ υπέρ τους.

Πρώτος το λόγο πήρε ο αθλητής της Βάκερ Τουν, Ρομάν Κασπάρ, που είπε: «Δεν παίξαμε καλά. Θεωρώ πως στο Τουν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε, αφού το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για να πάρουμε εμείς τον τίτλο. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι λάθη έχουμε κάνει και θα πρέπει να αλλάξουμε την τεχνική μας έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε την άμυνα του Διομήδη στην έδρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο αρχηγός του Διομήδη Άργους, Γιώργος Ζαραβίνας από την πλευρά του είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα πολύ καλό ματς και πραγματικά ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός τελικού. Ήταν σκληρό παιχνίδι αλλά σε καμία περίπτωση αντιαθλητικό. Για εμάς είναι μια ξεχωριστή εμπειρία τέτοιοι αγώνες γιατί δεν δίνουμε συχνά τόσο δύσκολες αναμετρήσεις σε αντίθεση με την Βάκερ που το πρωτάθλημα της Ελβετίας είναι σε υψηλότερο επίπεδο. Πριν το ματς, στόχος μας ήταν η νίκη έστω και με μισό γκολ. Άρα είμαστε ικανοποιημένοι αν και πιστέψαμε σε κάτι παραπάνω κατά την διάρκεια του αγώνα. Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Ελβετία. Ουσιαστικά τελείωσε το πρώτο ημίχρονο των τελικών και θα προσπαθήσουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και στο επόμενο ματς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν για μια ακόμη φορά αυτός που μας έσπρωξε προς τη νίκη. Καλή επιτυχία στην Βάκερ στον αγώνα του πρωταθλήματος που θα δώσει μέσα στην εβδομάδα».

Ο προπονητης της Βάκερ Τουν, Μάρτιν Ρούμπιν, είπε: «Συγχαρητήρια στον Διομήδη. Μας νίκησε δίκαια με τρία γκολ διαφορά. Στο πρώτο μέρος είχαμε σημαντικό πρόβλημα αναφορικά με τον κόσμο και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε σήμερα και στήριξε τον Διομήδη όσο καλύτερα μπορούσε. Στο δεύτερο μέρος, ανασυνταχθήκαμε και φέραμε το ματς εκεί που έφτασε. Η διαφορά των τριών γκολ αφήνει πολλά πράγματα ανοιχτά. Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια ζεστή ατμόσφαιρα αν και οι φίλαθλοι μας γεμίζουν το γήπεδο. Στην Ελβετία παίζουμε πιο γρήγορα και πετυχαίνουμε πιο πολλά γκολ. Τα 23 που βάλαμε δεν είναι τόσο πολλά αλλά για εμάς είναι σημαντικό να νικήσουμε οπωσδήποτε και μάλιστα με διαφορά πάνω από τρία γκολ αν θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία και ελπίζω να παρέχουμε και εμείς την ίδια φιλοξενία και στην Ελβετία».

Ο προπονητής του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε: «Γνώριζα καλά την Βάκερ. Ήξερα πως έχει χρόνια τον ίδιο προπονητή πράγμα που σημαίνει πως ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Προσπαθήσαμε να τους αποσυντονίσουμε και σε ένα βαθμό το καταφέραμε. Νικήσαμε με τρία γκολ διαφορά κι αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά γιατί νικήσαμε σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης κάτι που έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας αγκάλιασε στο τελευταίο εντός έδρας ματς. Σήμερα ο κόσμος εξέφρασε το πάθος και την αγάπη του για μία ακόμα φορά προς την ομάδα. Η στιγμή στο τέλος του αγώνα που χαιρετήσαμε τον κόσμο ήταν πολύ συγκινητική.

Αγωνιστικά δυσκολέψαμε τον αντίπαλο, κερδίσαμε μπάλες και ο κόσμος από την πλευρά του αποσυντόνισε την Βάκερ. Ας μην ξεχνάμε πως η Βάκερ είναι κυπελλούχος Ελβετίας. Τέτοιες νίκες μας δίνουν κύρος. Στο δεύτερο ματς πρέπει να πάμε διαβασμένοι και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν δεν βρούμε κάτι εχθρικό ως προς την διαιτησία, θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αντιστοιχεί και στο τέλος θα πάρουμε την... καζάνα ή όχι.

Τώρα που έχουμε την εικόνα της αντιπάλου σε σχέση με το πως παίζει με εμάς πιστεύω πως θα βρούμε κι άλλα σημεία που δεν εκμεταλλευτήκαμε στο σημερινό ματς και θα το κάνουμε στο Τουν.  Έχουμε πολλά να αναλύσουμε».



Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved