Ιταλικό εμπόδιο για ΕΑΠ

Ιταλικό εμπόδιο για ΕΑΠ

Τη Ματσεράτα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (23/2, 19.00) η αχαϊκή ομάδα στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Τσάλεντζ Καπ.

Ιταλικό, άρα… εκ φύσεως δύσκολο, είναι το εμπόδιο της ΕΑΠ στο δρόμο προς την πρόκρισή της στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ.

Οι Πατρινοί υποδέχονται την Τετάρτη (23/2, 19.00) στο «Δ. Τόφαλος» τη Ματσεράτα, με μοναδική σκέψη την επίτευξη του αποτελέσματος που θα τους επιτρέψει να ταξιδέψουν σε λίγες ημέρες στην Ιταλία για κάτι πιο.. φιλόδοξο από τον τουρισμό.
Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, άπαντες αναφέρθηκαν στη μεγάλη ευκαιρία της αχαϊκής ομάδας προς την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Για το κίνητρο της κόντρας απέναντι σε μία ομάδα του μεγέθους της Ματσεράτα έκανε λόγο ο Βασίλης Κουρνέτας: «Είναι ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία που βρίσκεται η ΕΑΠ στους 4 του Challenge Cup και μάλιστα για δεύτερη φορά στην ιστορία της, κάτι που δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι. Μπροστά μας βρίσκεται μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ματσεράτα, ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, αλλά και μεγάλο κίνητρο αφού δεν παίζεις κάθε μέρα με τέτοιες ομάδες. Θέλουμε τον κόσμο της Πάτρας κοντά μας αύριο, αφού θα παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι και μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης».

Ο τεχνικός της ΕΑΠ, Γιώργος Χριστόπουλος, τόνισε: «Το αυριανό παιχνίδι είναι μια γιορτή όχι μόνο για την Πάτρα, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα αφού εκπροσωπούμε τη χώρα ως η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη. Ήταν πολύ δύσκολη η φετινή προσπάθεια που κάναμε, με μακρινά και επίπονα ταξίδια για να έρθει η στιγμή να παίξουμε αύριο ένα ημιτελικό κυπέλλου Ευρώπης κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ματσεράτα, που είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Λίγες φορές έχουμε αυτή την ευκαιρία και θέλουμε όλοι να τη χαρούμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη στο 100% και θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μακάρι να είμαστε και λίγο τυχεροί αύριο. Θέλω να κάνω κάλεσμα στον κόσμο να είναι δίπλα μας, να γίνει ο έβδομος παίκτης  μας και να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα μια πολύ ωραία εικόνα».

«Ιστορική ευθύνη»

Εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του συλλόγου, Μανόλη Ρογδάκη, ο τιμ μάνατζερ, Ανδρέας Συνοδινός, μίλησε για ιστορική ευθύνη: «Η ΕΑΠ αναλαμβάνει αύριο μια ιστορική ευθύνη, να παίξει για πρώτη φορά στην Πάτρα ένα ημιτελικό κυπέλλου Ευρώπης και δηλώνω πως είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και οργανωτικά και αγωνιστικά. Θα είναι χαρά για όλη την Πάτρα αυτή η αναμέτρηση και είμαι αισιόδοξος ότι όλα μπορούν να πάνε καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας για την βοήθειά τους, γιατί ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι απαραίτητη».



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved