Αθλητισμός χωρίς αναβολικά

Αθλητισμός χωρίς αναβολικά

Ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και γνωστός ανά το Πανελλήνιο για την διαχρονική προσπάθεια του να στηρίξει και να προάξει τον υγιή αθλητισμό, Γιώργος Κατσιμπάρδης, έχει αναλωθεί το τελευταίο διάστημα σε μία αξιέπαινη κίνηση, που καλό θα ήταν να βρει μιμητές και υποστηρικτές, προκειμένου να εξαπλωθεί όσο γίνεται περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ Κατσιμπάρδης ηγείται της εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά», η οποία στο πλαίσιο της δράσης της, διοργανώνει στην Ακαδημία της Αρχαίας Ολυμπίας, τριήμερο διεθνές Συνέδριο, με θέμα «Η κρίση που μαστίζει την Ολυμπιακή ιδέα από τη χρήση βίας και αναβολικών. Τρόποι αντιμετώπισής τους».

Η συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς και η δράση της εν λόγω εταιρείας στο σύνολο της, τυγχάνει της απόλυτης στήριξης του πρωθυπουργού, Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος σε μία μικροσκελή αλλά συνάμα ουσιαστική επιστολή προς τον κ Κατσιμπάρδη, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ Γιώργο,

Ευχαριστώ πολύ για την αποστολή του τόμου «Άφθαρτες Αξίες», με παρεμβατικές ομιλίες σου που αναδεικνύουν τη συλλογική προσπάθεια ενεργών πολιτών για έναν αθλητισμό χωρίς αναβολικά. Με φιλικούς χαιρετισμούς Γιώργος Α. Παπανδρέου».

Αφορμή στάθηκε η επίσημη πρόταση του κ. Κατσιμπάρδη προς τον πρωθυπουργό, προκειμένου ο κ.Παπανδρέου να θέσει υπό την αιγίδα του το διεθνές Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστολή αυτή ενθάρρυνε τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» να συντάξουν μακροσκελή επιστολή, με την οποία προσκαλούν τον πρωθυπουργό στο προαναφερόμενο Διεθνές Συνέδριο που προετοιμάζουν. Και παράλληλα, θέτουν θέματα συνεργασίας με τους εκπροσώπους της Πολιτείας και των μαζικών φορέων, με στόχο την προώθηση του αγώνα που διεξάγουν για την αναβάθμιση της Ολυμπιακής ιδέας και την πάταξη της βίας και της μάστιγας των αναβολικών.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Αγαπητέ Γιώργο,

Ως πρόεδρος της εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» αισθάνομαι την ανάγκη και το χρέος να σε ευχαριστήσω θερμά για την επιστολή που είχες την καλοσύνη να μου στείλεις η οποία, όπως ήταν φυσικό, χαροποίησε όλους τους συνεργάτες μου που μετέχουν στον αγώνα κατά της μάστιγας των αναβολικών και βέβαια, όλα τα ιδρυτικά μας μέλη, που ήδη αισθάνονται ικανοποίηση από την αυθόρμητη και ειλικρινή υποστήριξη της προσπάθειάς μας την οποία μας παρέχουν ο μακαριότατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κύριος Ιερώνυμος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Όπως διαπίστωσες οι παρεμβατικές ομιλίες μου, που περιέχονται στο βιβλίο μου «Άφθαρτες Αξίες», πραγματοποιήθηκαν σε τρεις εκδηλώσεις που οργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, η εταιρεία μας κατά τον πρώτο χρόνο δραστηριοποίησής της:

Στην «ΑΙΓΛΗ» Ζαππείου, όπου η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια (2/3/2010), σε εκπροσώπησε δε επάξια, μιλώντας θετικά, ο Γ.Γ.Α. Πάνος Μπιτσαξής, στο Ηράκλειο της Κρήτης (6/5/2010), όπου είχαμε την υποστήριξη του δημάρχου Γιάννη Κουράκη, του αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρίου Ειρηναίου, του πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης και πολλών πανεπιστημιακών και άλλων στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, και στη Θεσσαλονίκη (9/10/2010), όπου επίσης είχαμε την υποστήριξη του τότε δημάρχου της πόλης και πρωταθλητή Ευρώπης στα 100μ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, του πρώην υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη, του πρύτανη Α.Π.Θ. Γιάννη Μυλόπουλου, του βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και πολλών άλλων από τους χώρους που προανέφερα.Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Με βάση τις παραπάνω επισημάνσεις του προέδρου μας, οι οποίες μας εκφράζουν απόλυτα ως Διοικητικός Συμβούλιο, θεωρούμε χρέος μας να σας γνωρίσουμε τα εξής:

Πρώτον να ζητήσουμε να σας συναντήσουμε εφόσον βέβαια, και όταν, το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις σας, ώστε να σας δώσουμε μια ακόμη καλύτερη εικόνα του αγώνα που έχουμε αναλάβει και διεξάγουμε εθελοντικά, προκειμένου να αναδείξουμε τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας ενεργών πολιτών, η οποία κατατείνει στην αναβάθμιση της ολυμπιακής ιδέας και την πάταξη της μάστιγας των αναβολικών, και βέβαια να σας ενημερώσουμε για τον προγραμματισμό δράσης μας κατά την διετίας 2011-2012, τις ενημερωτικές εκδόσεις που ετοιμάζουμε κ.α.

Δεύτερον να σας καλέσουμε να κηρύξετε την έναρξη της ενημερωτικής «Ημερίδας», γύρω από τα θέματα που προαναφέραμε (την έχουμε προγραμματίσει για την Πάτρα στις 9 Απριλίου 2011), για την επιτυχία της οποίας συμβάλουν οι πρόεδροι των μεγαλύτερων Ελληνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου της Πάτρας, έχουμε δε πάρει τη διαβεβαίωση του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη ότι θα την υποστηρίξει και θα παραστεί και ο ίδιος και,

Τρίτον να σας παρακαλέσουμε να θέσετε υπό την Αιγίδα της Κυβέρνησής σας το τριήμερο Διεθνές Συνέδριο, που επιδιώκουμε να διοργανώσουμε σε συνεργασία με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της Αρχαίας Ολυμπίας, στις αρχές του 2012 (είναι, όπως γνωρίζετε, ολυμπιακή χρονιά). Στο Συνέδριο αυτό θα κληθούν να μετάσχουν και να τοποθετηθούν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι πανεπιστημιακοί, αθλητίατροι, στελέχη της WADA, πρόεδροι Διεθνών και Ελληνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών, ολυμπιονίκες και βέβαια εκπρόσωποι μαζικών φορέων αλλά και απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται με βάση τους κανόνες και τους στόχους του αγώνα τον οποίο διεξάγουμε. Κεντρική επιδίωξή μας θα είναι να πετύχουμε μια γενική συμφωνία ότι επιτέλους χρειάζεται βαθιά τομή στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα, προκειμένου να επιτευχθεί η αναβάθμιση της ολυμπιακής ιδέας και η πάταξη της μάστιγας των αναβολικών. Για την υλοποίηση, μάλιστα, της προσπάθειάς μας αυτής έχουμε τη διαβεβαίωση του καθ' ύλην αρμόδιου υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδου ότι θα σταθεί αρωγός μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Κατσιμπάρδης Έλενα Κουντουρά

πρόεδρος της εταιρείας Α.ΧΩ.Α. αντιπρόεδρος της εταιρείας Α.ΧΩ.Α

πρώην υφυπουργός Εσωτερικών πρώην βουλευτής Α΄ Αθήνας

Βαλκανιονίκης πρωταθλήτρια Ελλάδας

στο Στίβο»Αξίζει να σημειωθεί ότι συγχαρητήρια επιστολή έστειλε προς τον κ. Κατσιμπάρδη και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βασίλης Σεβαστής, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ Γιώργο,

Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., και εγώ προσωπικά, είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε σένα και τους συνεργάτες σου, στην προσπάθεια που κάνετε για να προβάλετε προς την ελληνική κοινωνία, και ιδιαίτερα τη νεολαία, όχι μόνο την απαξία αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση απαγορευμένων φαρμακευτικών ουσιών, ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού. Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στήριξε από την πρώτη στιγμή και θα εξακολουθήσει να στηρίζει ηθικά και υλικά τις πρωτοβουλίες σας, στο τομέα της ενημέρωσης και της διάδοσης των ιδεών σας, γιατί καλύπτετε, μεταξύ άλλων, και το μεγάλο κενό της πολιτείας στην κατεύθυνση της πρόληψης και ενημέρωσης στο σημαντικό αυτό ζήτημα».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Νεϊμάρ: Νιώθω σαν στο σπίτι μου
Νεϊμάρ: Νιώθω σαν στο σπίτι μου
Γκασόλ: Θα μας λείψει πολύ ο Γιουλ
Γκασόλ: Θα μας λείψει πολύ ο Γιουλ
Νεκρός από γροθιές σε καυγά ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της Άρσης Βαρών
Νεκρός από γροθιές σε καυγά ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της Άρσης Βαρών
Χιμένεθ: Δεν υπήρξε τίποτα με τον Αλμέιδα
Χιμένεθ: Δεν υπήρξε τίποτα με τον Αλμέιδα
Εικόνες - σοκ: Ο μακελάρης της Βαρκελώνης στιγμές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Las Ramblas
Εικόνες - σοκ: Ο μακελάρης της Βαρκελώνης στιγμές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Las Ramblas
Αντιτορπιλικό του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκε με δεξαμενόπλοιο - Αγνοούνται ναύτες
Αντιτορπιλικό του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκε με δεξαμενόπλοιο - Αγνοούνται ναύτες
Η νυχτερινή Αθήνα υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο στο Frangelico
Η νυχτερινή Αθήνα υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο στο Frangelico
Βάσεις 2017: Η αγωνία στο «κόκκινο» - Αυτές είναι οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές
Βάσεις 2017: Η αγωνία στο «κόκκινο» - Αυτές είναι οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
 • Ποδόσφαιρο: Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • SportShow
  11:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  11:45Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Τσέλσι
  12:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  13:00Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race 2016-17 - Magazine
  14:00Ρωσία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2017
  15:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  15:30Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  15:40Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  16:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  16:10TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  16:25Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • WRC 2017
  17:20SS12 Romerstrasse, Γερμανία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: Νικ Κύργιος - Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ
  17:302017 ATP World Tour Masters 1000. Σινσινάτι. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  18:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2017
  18:25SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  19:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2017
  20:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  21:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Αρμίνια Μπίλεφελντ - Μπόχουμ (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Special: European Basketball: Title Games
  22:00Παρακολουθείστε σε επανάληψη τους σπουδαιότερους αγώνες της χρονιάς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μέσα από τους οποίους κρίθηκαν οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι σε Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία. (Μπεσίκτας-Φενερμπάχτσε. Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Τελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.)
 • Topspin
  22:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Έιμπαρ (Ζ)
  23:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  23:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  00:35Στιγμιότυπα.
 • Formula E 2016-17
  00:40Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λάτσιο - Σπαλ
  01:10Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • SportShow
  01:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  01:40Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Σεμπάστιαν Όφνερ - Ζοάο Σόουζα
  01:452017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Γουότφορντ
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  02:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Κροτόνε - Μίλαν
  03:05Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  03:45Σαν Ντιέγκο, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  04:002017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  04:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Βιγιαρεάλ
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2017
  06:00NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  07:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • ERC 2017 - Magazine
  07:10Rally Rzeszow.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  07:40Τρίπολη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  08:25TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E2
  08:30Αφιέρωμα.
 • Beach Soccer: Βραζιλία - Ρωσία
  09:00Mundialito 2017.Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2017
  09:45Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Formula E 2016-17
  10:15Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • SportShow
  11:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Χάντμπολ: Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  12:0034η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2017
  12:15SS15 Baranowo 2, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  12:30Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  13:00Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2017
  13:20SS23 Paprotki 2 Power Stage, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E8
  13:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Soccer: Ελβετία - Ελλάδα
  13:40Euro 2017. Πορτογαλία. Γυναίκες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Νάπολι - Νις
  14:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Ουκρανία
  14:50Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • WRC 2017
  14:55Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης
  15:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  15:55Ρωσία. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  16:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Τσεχία - Ελλάδα
  16:10Euro 2017. Πορτογαλία. Γυναίκες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • MotoGP 2017
  16:25NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  17:301ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2017
  17:35Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:55Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  18:002η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  18:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  18:252ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:551η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Αστάνα - Σέλτικ (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Στουτγκάρδη
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  19:40Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2017
  20:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  20:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:30Rally Rzeszow.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  20:55Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάριμπορ - Χάποελ Μπερ Σεβά (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2017
  22:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  22:252017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Formula E 2016-17
  23:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης