Λαρά και Μελιδώνη «βλέπουν» μέλλον στην εθνική

Λαρά και Μελιδώνη «βλέπουν» μέλλον στην εθνική

Για την αποχώρησή τους από την εθνική πόλο, αλλά και το μέλλον της ομάδας μίλησαν η Άντι Μελιδώνη και η Γιούλη Λαρά.

Οπως δήλωσαν στη SportDay τα δύο βασικά στελέχη με επιτυχίες στην εθνική των τελευταίων χρόνων πιστεύουν πως η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Εθνική τέλος, αλλά οι αναμνήσεις μόνο καλές;

Αντι Μελιδώνη: «Η Εθνική ήταν μια ευχάριστη, περήφανη στιγμή της ζωής μου. Μόνο γλυκές και όμορφες αναμνήσεις έχω. Αγωνίστηκα σε Ολυμπιακούς και κατέκτησα μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις. Τι άλλο να θελήσω;»
Γιούλη Λαρά: «Ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια που πήραμε μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμιο είναι αξέχαστα. Ο,τι καλύτερο. Δεν θα μπορούσα να ζήσω κάτι παραπάνω, νιώθω καλυμμένη».

- Καλύτερη στιγμή; Ασημένιο στους Ολυμπιακούς ή χρυσό στο Παγκόσμιο;
Α.Μ.: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τα συγκρίνω. Ηταν κορυφαία και τα δύο γεγονότα. Αν με ρωτούσες συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του 2012 ή χρυσό στο Παγκόσμιο, θα σου απαντούσα χρυσό στη Σανγκάη. Θα το αντάλλαζα μόνο με ένα μετάλλιο στο Λονδίνο».
Γ.Λ.: «Ηταν διαφορετικές καταστάσεις, διότι και ηλικιακά ήρθαν σε διάστημα 7 ετών. Οι Ολυμπιακοί, όμως, είναι το μεγαλύτερο event όπου μπορεί να συμμετάσχει ένας αθλητής. Θα βάλω πρώτο εκείνο το μετάλλιο το 2004, επειδή υπήρχε και περισσότερος δικός μου κόσμος στις κερκίδες».

- Η Εθνική έχει μέλλον ύστερα από τον αποκλεισμό;

Α.Μ.: «Ήδη αποχωρήσαμε εγώ και η Γιούλη, ηλικιακά είναι και κάποια άλλα κορίτσια που ίσως το σκέφτονται, αλλά από εκεί και πέρα ο μέσος όρος. ηλικίας πέφτει πολύ. Θα ενσωματωθούν και στην ομάδα τα κορίτσια από την Εθνική Νεανίδων και θα είναι ένα καλό σύνολο. Σίγουρα δεν είναι μόνο θέμα ταλέντου, αλλά χαρακτήρα και πίστης και αν μπουν τα στοιχεία αυτά στα νέα παιδιά, τότε η ομάδα θα παραμείνει ψηλά».
Γ.Λ.: «Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Υπάρχει ταλέντο υπάρχει και θέληση. Είναι βέβαια και το θέμα με τα κίνητρα που σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον, αλλά εμείς δεν το κάναμε για τα λεφτά και πιστεύω ότι και τα παιδιά που θα ασχοληθούν στο μέλλον θα το δουν συναισθηματικά. Δεν θα πρέπει να περιμένουν απολαβές».

- Η αποχώρηση από την Εθνική σημαίνει ότι η σεζόν αυτή είναι η τελευταία σας στο άθλημα;

Α.Μ.: «Για εμένα το πιο πιθανό ναι. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά μάλλον ναι».
Γ.Λ.: «Με τη Βουλιαγμένη θα συνεχίσω. Απλά από το 2003 δεν ξεκουράστηκα καθόλου. Δεν είχα το ψυχικό σθένος να συνεχίσω με την Εθνική, ήταν βαρύ το πρόγραμμα. Θέλω να κάνω και άλλα πράγματα στη ζωή μου».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved