Εκπέμπει SOS η Σύρος

Εκπέμπει SOS η Σύρος

Η παρέα της Σύρου, λίγο πριν πέσει στο νερό για τις υποχρεώσεις της στην Α2, συζητά με το Onsports τα προβλήματα, τις εμπειρίες και τις απόψεις γύρω από το ελληνικό πόλο.

Πάντα μου άρεσαν οι συνεντεύξεις με άτομα που δεν γνωρίζω προσωπικά. Από μικρή θεωρούσα πως οι άνθρωποι είναι σαν τα βιβλία, πολλές φορές από το εξώφυλλο εξαρτάται πόσο θα διαβάσεις και σε πόση ώρα…

Αυτήν την φορά λοιπόν, ξεφύλλισα το «βιβλίο» με προσωπικό τίτλο, η «παρέα της Σύρου». Μιλήσαμε με τον «κάπτεν» της ανδρικής ομάδας πόλο της Σύρου, Γιώργο Χαρικιόπουλο, τα αδέρφια Αντώνη και Σταμάτη Τσολακίδη, τον προσφάτως μπαμπά, Γιώργο Τριανταφύλλου και τον Γιάννη Καπότση, αδερφός του χάλκινου παγκόσμιου πρωταθλητή το περασμένο καλοκαίρι, Μάριου. Από την παρέα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο κόουτς, Κώστας Βαμβακάρης. 

«Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια δεν έχει έναν χορηγό» 

 Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι καν πως ξεκίνησε η συζήτηση, αλλά δεν έχει καθόλου σημασία. Εξάλλου, οι προβληματισμοί των παιδιών αναφορικά με το μέλλον του αθλήματος, η χιουμοριστική… έκδοση της «υπόθεσης» και τα κίνητρα που αναζητούν, έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

«400-500 χιλιάδες  είναι το ποσό που χρειάζεται κάθε χρόνο για τη συντήρηση των κολυμβητηρίων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κλείνουν οι πισίνες, να μειώνονται οι ομάδες», ξεκινά η συζήτηση με τον προβληματισμό όσων ασχολούνται με το πόλο, από τον Γιώργο Χαρικιόπουλο, ο οποίος συνεχίζει: «Δεν μπορούν να συντηρήσουν το κόστος. Έτσι, ο Άγιος Κοσμάς,  ο Άλιμος,τα κολυμβητήρια στην Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη, κλείνουν».

« Το πρόβλημα είναι το κόστος λειτουργίας, αυτό είναι το πιο βασικό. Επίσης, πρέπει να γίνει σε άλλα πρότυπα με χορηγούς και σωστό μάνατζμεντ, ώστε να προβληθεί κατάλληλα», είναι η λύση που προτείνει ο «κάπτεν».

«… είμαστε λίγοι εμείς που ασχολούμαστε, ο χώρος  είναι κλειστός δεν σε αποδέχεται εύκολα. Σε απωθεί, ασχολούνται συγκεκριμένα άτομα, οικογένειες, αθλητές και οι υπόλοιποι βρίσκονται περιθωριακά γύρω. Στην Ουγγαρία για παράδειγμα, δεν είναι έτσι, είναι εθνικό σπορ», είναι η επισήμανσή του. «Στο εξωτερικό βλέπεις αγώνες με πισίνες γεμάτες, υπάρχουν σπόνσορες και ένας ολόκληρος μηχανισμός που το υποστηρίζει, δεν είναι όπως στην Ελλάδα. Η Εθνική μας στις γυναίκες αναδείχθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια και δεν έχει ούτε έναν χορηγό. Η Εθνική γενικά δεν έχει χορηγό…», παρατηρεί.

«Μας βοηθάει το γεγονός ότι είμαστε μία παρέα»

«Δεν το κάνει κανείς από εμάς επαγγελματικά, δεν έχει κανείς οικονομικές απολαβές. Είναι χόμπι, κάτι που κάνουμε πολλά χρόνια και είναι τρόπος ζωής. Δεν μπορούμε να μείνουμε καιρό χωρίς προπονήσεις, μας αρέσει. Η ομάδα της Σύρου μπορεί να έχει προβλήματα, ωστόσο μας βοηθάει το γεγονός ότι έχουμε καλό κλίμα. Είμαστε μία παρέα, μαζευόμαστε, κάνουμε προπονήσεις, παίζουμε τα παιχνίδια μας», αναφέρει ο Σταμάτης Τσολακίδης.

Ο Σταμάτης μας εξομολογείται πως «Είχα άσχημες εμπειρίες όταν ξεκίνησα», αναφερόμενος στους προπονητές που είχε. Ωστόσο, στη Σύρο στάθηκε τυχερός όπως τόνισε –εξάλλου, με τον Κώστα Βαμβακάρη παρών δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, όπως αστειευτήκαμε… «Είμαστε στη Σύρο τρία χρόνια και νομίζω ότι είναι αυτό που έψαχνα σε προπονητή. Πριν δεν με υπολόγιζε κανείς, αφού κάποιοι μόλις βρουν δύο παίκτες, σταματούν εκεί. Δεν είναι έτσι όμως, πρέπει να κοιτάς τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Με τσαντίζει λιγάκι γιατί φωνάζει στο παιχνίδι αλλά με μαθαίνει πράγματα».

Ερωτηθείς τι κάνει όταν βλέπει τον αδερφό του Αντώνη να μαλώνει στο νερό, απάντησε: «Είναι δύσκολο να βλέπεις να μαλώνει κάποιος από τους συμπαίκτες σου μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το ίδιο δύσκολο είναι να βλέπω τον αδερφό μου. Δεν είχα ποτέ την φιλοσοφία να πλακωθώ με κάποιον, αλλά αν δω τον αδερφό μου, νομίζω πως δεν θα συγκρατηθώ. Δεν έχω μαλώσει ποτέ αλλά αυτός μπορεί να είναι ένας από τους λόγους να το κάνω».

«Καλύτερα που παίζουμε Σαββατοκύριακα»

Με τον Αντώνη Τσολακίδη αλλάξαμε θέμα συζήτησης, μιας και ο ιδιαίτερος τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, πάντα αποτελεί ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί οι ομάδες προετοιμάζονται όλον τον χρόνο, για να αγωνιστούν μόλις τέσσερα τριήμερα. «Πιστεύω ότι μας συμφέρει να παίζουμε Σαββατοκύριακο εξαιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν με τα κολυμβητήρια», επισήμανε ο Αντώνης.

Αναφερθείς στον αγαπημένο του παίκτη, το σκέφτεται αλλά και πάλι, δεν μπορεί να επιλέξει μόνο έναν. «Πες εμένα», του λέει χαριτολογώντας ο Χαλκιόπουλος. «Δεν είναι ένας αλλά αρκετοί. Μποΐκοβιτς, Σαμαρτζίδης, Γιώργος Αφρουδάκης, ο τελευταίος είναι πρότυπο, ένας πραγματικός αθλητής», απαντά ο Αντώνης.

«Είμαι υπερήφανος για τον αδερφό μου»

«Είμαι αρκετά υπερήφανος. Απλώς πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει κληθεί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή», είπε για τον αδερφό του Μάριο, ο Γιάννης Καπότσης. Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάριος Καπότσης αναδείχθηκε χάλκινος Παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων το περασμένο καλοκαίρι στο Βόλο.

Όσον αφορά στους στόχους της Σύρου, ο Γιάννης τόνισε: «Να πάμε όσο το δυνατόν σε καλύτερη θέση».

Ο Γιάννης Καπότσης έκανε με τη σειρά του, σχόλιο για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, τονίζοντας, «Τα Σαββατοκύριακα νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο. Θα πρέπει να είσαι πιο καλά προετοιμασμένος».

Εάν ο ίδιος ονειρεύεται να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία, «ο καθένας θέλει να παίξει Α1 αρκεί να μπορέσει να ανταποκριθεί μέσα από την προπόνηση», και το παράπονό του: «Δεν έχουμε συγκεκριμένη πισίνα, πάμε δεξιά και αριστερά, Βουλιαγμένη, Ηλιούπολη, Ηλυσιακό και Μαρούσι». Και μπορεί να είναι υπερήφανος για τον αδερφό του, ωστόσο ο αγαπημένος πολίστας του Γιάννη είναι ο «Χρήστος Αφρουδάκης».

 «Η γυναίκα μου είναι ήρωας γιατί με αντέχει»

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου έγινε προσφάτως μπαμπάς και παραδέχεται πως, «Από τη μία η δουλειά, από την άλλη η προπόνηση, ευτυχώς που η γυναίκα μου με αντέχει. Τώρα και με το μωρό είναι αρκετά δύσκολο και για τους δύο».

Και όσον αφορά στο πρωτάθλημα, «Ηλιούπολη, Γλυφάδα και Κέρκυρα, πιστεύω πως είναι τα φαβορί για την άνοδο».

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου επισήμανε πως ο βασικός λόγος για να αγωνίζεται στη Σύρο είναι «…πιστεύω πως το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό, αφού είμαστε όλοι καλά παιδιά. Δεν υπάρχουν εύκολα παρεξηγήσεις και προστριβές».

Ο μπαμπάς Γιώργος έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Βαμβακάρη, λέγοντας , «Νομίζω πως η ομάδα φτιάχτηκε από δικές του επιλογές και πιστεύει σε όλους, και όχι σε κάποιους στάνταρ παίκτες. Αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς».

 «Ο Τρουμπόγεβιτς είχα την τύχη να κάνω μαζί του προπόνηση και ο Γιώργος Μαυρωτάς», είναι οι άνθρωποι του αθλήματος που ξεχωρίζει ο Τριανταφύλλου.

Οι παίκτες μεταξύ άλλων τονίζουν πως υπάρχουν χρωστούμενα από πέρσι, αν και οι απολαβές τους είναι μικρές.

 «Είναι η αρρώστια μας, δεν το κάνουμε για τα λεφτά, ωστόσο είναι τα οδοιπορικά μας…», αναφέρει ο αρχηγός. 

Κολυμβητήριο για να προπονηθούν δεν έχουν, ενώ δεν βοηθάει κάνεις από το Δήμο και από τη Νομαρχία, όπως υποστηρίζουν. Οι οικονομικές συγκυρίες είναι το βασικό εμπόδιο και οι πόροι δύσκολα μπορούν να βρεθούν γα να καλύψουν τα λίγα έξοδα.

 «Πρέπει να γίνει πιο τηλεοπτικό»

Ο Σταμάτης Τσολακίδης εξηγεί πως το πόλο θα μπορέσει να γίνει πιο θεαματικό… «Δεν είναι τηλεοπτικό. Πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί, να γίνει πιο γρήγορο το άθλημα. Με λιγότερους παίκτες ίσως να γίνει πιο θεαματικό, από επτά να υπάρχουν έξι και να γίνονται ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλαγές, θα αποκτήσει μεγαλύτερος σασπένς, θα γίνει πιο εντυπωσιακό».

«Κάνοντας μια… βόλτα στο παρελθόν, θα επιλέγατε και πάλι το πόλο να ασχοληθείτε;», είναι η επόμενη ερώτηση.

«Σίγουρα θα το ξαναέκανα. Προσωπικά ξεκίνησα με φιλοδοξίες, έκανα προσπάθεια, ωστόσο δεν μου βγήκαν όσο ήθελα. Θα το ξαναεπέλεγα όμως, μου αρέσει πολύ σαν άθλημα και όπως είπαμε και στην αρχή δεν είναι στόχος τα χρήματα. Σου προσφέρει πολλά περισσότερα.  Σε γαλουχεί περισσότερο από τα υπόλοιπα. Σε κάνει πιο άντρα, είπε ο Αντώνης Τσολακίδης.

«Αν και είναι θέμα συγκυριών, από μικρός προτιμούσα περισσότερο το μπάσκετ, ωστόσο όσα έχω ζήσει τόσα χρόνια με το πόλο, δεν τα αλλάζω», είπε ο Γιώργος Τριανταφύλλου. Πώς αντέδρασε η σύζυγος για το πόλο, «Την γνώρισα για να μου κάνει διατροφή. Μετά έμαθε για το πόλο».

Το σουξέ στις κοπέλες είναι μεγαλύτερο όταν ακούνε για πόλο, «Εγώ προσωπικά δεν το αναφέρω ότι παίζω πόλο. Δεν ξέρω πως μας βλέπουν όταν το λέμε. Θεωρώ ότι οι πολίστες δεν είναι αδικαιολόγητα ψωνισμένοι, οι αντιδράσεις όταν βλέπεις πόλο, σε κοιτάνε με άλλο μάτι. Δεν ξέρω αν δείχνουμε τόσο Θεοί, πάντως τους φαίνεται δύσκολο», απαντά ο Σταμάτης Τσολακίδης.

Και τον λόγο πήραν οι ίδιοι… Ο κόουτς Κώστας Βαμβακάρης έκανε ερωτήσεις στους παίκτες του και οι ίδιοι, εξέφρασαν μεταξύ τους απορίες που είχαν...

«Πώς αποφάσισες να ξεκινήσεις το πόλο;» ρώτησε ο Βαμβακάρης τον Σταμάτη Τσολακίδη. «Δεν μου άρεσε το πόλο ούτε η κολύμβηση. Έβλεπα τον αδερφό μου και το άρχισα, δεν τον βλέπω ανταγωνιστικά αλλά βοηθάει ο ένας τον άλλο».

Χαρικιόπουλος στον Καπότση: «Θα παίξεις ποτέ άμυνα; (γέλια)», «Πιστεύω ότι  βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ και παίζω και άμυνα τον τελευταίο καιρό», απάντησε ο Γιάννης Καπότσης. 

Σταμάτης Τσολακίδης στον Καπότση: «Είναι πιο δύσκολο ή πιο εύκολο για έναν αριστερόχειρα να παίζει πόλο; «Νομίζω ότι αποτελεί πλεονέκτημα, είναι ατού να παίζεις από τα δεξιά και να μπορείς να σουτάρεις», ήταν η απάντηση.

Καπότσης στον Τριανταφύλλου: «Αν πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί όπως είναι τα πράγματα;», απάντησε ο Τροανταφύλλο, «Αν βρεθούμε όλοι μαζί σαν ομάδα και κάνουμε προπόνηση τότε νομίζω ότι θα τα πάμε καλύτερα από όσο νομίζουμε. Έχουμε απουσίες, δεν έχουμε σταθερό πρόγραμμα προπόνησης, τα παιδιά δουλεύουν και έχουμε διαφορετικά ωράρια. Η ομάδα δεν έχει  συγκεκριμένο κολυμβητήριο, οπότε κάνουμε προπόνηση όπου βρούμε».

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου εκτός από πολίστας είναι και καθηγητής – γυμναστής σε σχολείο, «Στο σχολείο κάνω κολύμπι στα παιδιά και τις περισσότερες φορές μου λένε: «Κύριε μπάλα». Αρκετοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται και οι γονείς, με ρωτάνε γιατί κλείνουν οι πισίνες, τους απασχολεί τι γίνεται με τις ομάδες».

Ρωτήσαμε στη συνέχεια, τον 38άρη Γιώργο Χαρικιόπουλο, πόσα χρόνια θα αγωνίζεται ακόμα… «Είμαι 38, όσο μπορώ και αντέχω, αν έχω τη δυνατότητα τότε θα αγωνίζομαι. Φυσικά, θα πρέπει να έχω την ώρα και τον χρόνο, όπως είπαμε και πριν,  δεν είναι για τα χρήματα, αλλά επειδή το αγαπάμε και για την υγεία μας».

Ο Τριανταφύλλου άραγε θα ήθελε να δει το παιδί του, να ασχολείται με το πόλο; «Είναι καλό να ασχοληθείς με το πόλο, με τον αθλητισμό γενικότερα. Θέλω να δει πιο πολύ τον αθλητισμό. Το πόλο συγκεκριμένα, δεν έχει λεφτά και μόνο με αυτό δεν μπορεί να ζήσει εάν το δει επαγγελματικά. Θα πρέπει να έχει κάτι άλλο από πίσω είτε μια επιχείρηση ή να κάνει κάτι άλλο».

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Τσολακίδης ρωτά τον προπονητή του, Κώστα Βαμβακάρη, « Πώς μας βλέπεις σαν ομάδα, έχεις πρόβλημα με τη συμπεριφορά μας;».

«Δεν έχω κανένα παράπονο. Γνωρίζω ότι το πόλο είναι ερασιτεχνικό, το κάνουν επειδή το αγαπούν, ούτε για τα χρήματα, ούτε για κάτι άλλο. Οι επιλογές μου από αθλητές είχαν πάνω από όλα να κάνουν με σωστούς χαρακτήρες. Το ταλέντο υπάρχει! Επειδή γνωρίζω καταστάσεις και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, έχω αφήσει τους παίκτες χαλαρούς και τους συμβουλεύω να κοιτάξουν τη ζωή τους και την επαγγελματική τους καριέρα. Οι φοιτητές να προσέξουν τα μαθήματά τους και μετά το πόλο. Νομίζω ότι πρέπει έτσι να είναι, είμαι προπονητής από το 1991, υπήρξα και αθλητής και έχω αντιληφθεί πως ο αθλητισμός προσφέρει πολλά για την ψυχική υγεία, για τον χαρακτήρα. Έτσι, πρέπει οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, για να αποκτήσουν άμιλλα και ο ανταγωνισμός ακόμα κάνει καλό. Βελτιώνεσαι, σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας μέχρι ένα σημείο. Κάποτε ένα επιπλέον κίνητρο ήταν τα προνόμια στα σχολεία, αν έπαιρνες Κύπελλο ή πρωτάθλημα. Όταν είσαι 14-15 και κάνεις πρωταθλητισμό (διπλή προπόνηση), εξυπακούεται πως θέλει χρόνο και να δίνεις περισσότερο χρόνο στον αθλητισμό από ότι στο σχολείο. Αυτό πλέον, δεν υπάρχει, τα τελευταία χρόνια υπάρχει έλλειψη προνομίων, έτσι τα παιδιά σταματάνε το πόλο και δίνουν βάση στα μαθήματά τους», απαντά ο Κώστας Βαμβακάρης.

Ερωτηθείς ο Κώστας Βαμβακάρης πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική, είπε:

«Είμαι στην πισίνα από 5 χρονών, άρχισα μεγάλος το πόλο, όταν ήμουν 14, αλλά επειδή ήμουν καλός στην κολύμβηση το αφομοίωσα γρήγορα. Έπαιξα στο ανδρικό της Γλυφάδας, αλλά είμαι τυχερός γιατί μεγάλωσα με παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στο πόλο, μεσουρανούσαν παίκτες όπως ο Γιαννόπουλος, ο Παπαναστασίου και γαλουχήθηκα. Ήταν η ζωή μου όλη, οπότε το ακολούθησα και σαν επάγγελμα. Είχα προπονητές όπως τον Νίκολα Στάμενιτς, ο οποίος ήταν κορυφαίος και άλλαξε όλη μου την φιλοσοφία στο πόλο. Είμαστε πολύ τυχεροί που ήρθε αυτός ο προπονητής στην χώρα και άλλαξε τη δομή του αθλήματος».

Μιας και ο Κώστας Βαμβακάρης είναι βοηθός του Ομοσπονδιακού προπονητή Ντράγκαν Άντριτς στην εθνική ομάδα πόλο, είπε: « Έχει άλλη νοοτροπία σίγουρα. Είναι ξένος, ορισμένα πράγματα δεν μπορεί να τα καταλάβει, προέρχεται από τη σέρβικη σχολή και επειδή βρίσκεται πολλά χρόνια στην Ελλάδα, έχει μπει στο κλίμα».

Όσον αφορά στη Σύρο, ο κόουτς Κώστας Βαμβακάρης είπε: «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια από το Δήμο. Η ομάδα χρειάζεται υποστήριξη και θέλουμε ανθρώπους να ενδιαφερθούν, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για την άνοδο του αθλήματος. Θέλουμε ωστόσο να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια και την προσπάθεια που κάνει για το σύλλογο τον Δημήτρη Γρυπάρη».

Κι επειδή, η Σύρος δεν αποτελείται μόνο από τους συνεντευξιαζόμενους να αναφέρουμε όλους τους παίκτες της ομάδας που είναι οι: Δαβίλας Βασίλης, Κεφαλάς Βασίλης, Στεφόπουλος Σωτήρης, Νερατζόγλου Κοσμάς και Μιχάλης, Παυλάκης Γιάννης, Τριανταφύλλου Γιώργος, Χαρικιόπουλος Γιώργος, Τσολακίδης Αντωνης και Σταμάτης, Φαρφαλιός Γιάννης, Καπότσης Γιάννης, Κλήμος Παναγιώτης, Τσούγκας Γιώργος, Λουδάρος Θοδωρής, Μανούσος Γιώργος, Ρούσης Γιάννης, Λουδάρος Αλεξάνδρος, Μιχάλοβιτς Απόστολος, Πρίντεζης Ζοζέφ, Μπουγιούρης Κώστας. Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Σταύρος Γουσγουνέλης, ενώ αφανής ήρωας είναι η Ράνια  Κρητικού.

SANY0409

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Ω ναι! Βγάλανε συσκευή που μετατρέπει το κινητό σου σε Gamebοy
Ω ναι! Βγάλανε συσκευή που μετατρέπει το κινητό σου σε Gamebοy
Κλήρωση Champions League: Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
Κλήρωση Champions League: Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
Στους ομίλους ΑΠΟΕΛ και Λίβερπουλ - «Ξεσπασε» η Σπόρτινγκ
Στους ομίλους ΑΠΟΕΛ και Λίβερπουλ - «Ξεσπασε» η Σπόρτινγκ
Με… οδηγό τον Σαριέγκι στο Μπιλμπάο! (pics)
Με… οδηγό τον Σαριέγκι στο Μπιλμπάο! (pics)
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
Σεισμός Ιταλία: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Παιδιά θαμμένα στα ερείπια
Σεισμός Ιταλία: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Παιδιά θαμμένα στα ερείπια
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Ο Κωνσταντίνος Δήμου ανακοίνωσε τις εκλεκτές του για το Ευρωπαϊκό…
Πόλο: Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Διαθεσόπουλος: Μπράβο στην εθνική Νέων, απέδειξαν ότι το πόλο είναι το καλύτερο άθλημα
Διαθεσόπουλος: Μπράβο στην εθνική Νέων, απέδειξαν ότι το πόλο είναι το καλύτερο άθλημα
Χαρούμενος και δικαιωμένος για τον θρίαμβο της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης…
Διαθεσόπουλος: Μπράβο στην εθνική Νέων, απέδειξαν ότι το πόλο είναι το καλύτερο άθλημα
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές κόσμου
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές κόσμου
Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών που κατέκτησε χθες στο…
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές κόσμου
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι πανηγυρισμοί των Παγκόσμιων Πρωταθλητών! (photos+video)
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι πανηγυρισμοί των Παγκόσμιων Πρωταθλητών! (photos+video)
Η Εθνική Νέων-Ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έδωσε το…
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και οι πανηγυρισμοί των Παγκόσμιων Πρωταθλητών! (photos+video)
Πόλο: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!
Πόλο: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!
Η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών επικράτησε στα πέναλτι της Κροατίας…
Πόλο: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!
 LIVE CHAT: Κροατία – Ελλάδα
LIVE CHAT: Κροατία – Ελλάδα
Παρακολουθείστε από το Onsports τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος…
LIVE CHAT: Κροατία – Ελλάδα

 • Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Ράιαν Χάρισον
  02:002017 ATP World Tour 250. Ατλάντα. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  02:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μέγας.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  02:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Προκριματικά. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουντινέζε - Κιέβο
  02:35Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  03:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Σάντχαουζεν
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  04:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Χάντμπολ: Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  04:1534η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λας Πάλμας
  04:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Topspin
  04:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  06:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Serie A TIM 2017-18 - Στιγμιότυπα
  06:301η αγωνιστική.
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  06:552017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κροτόνε - Μίλαν
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  08:15TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Beach Soccer: Ρωσία - Γαλλία
  08:55Mundialito 2017.Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ουντινέζε - Κιέβο
  09:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2017
  09:20Προεπισκόπηση Βελγικού GP. Στιγμιότυπα.
 • Formula E 2016-17
  09:50Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Σάντχαουζεν
  10:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Beach Soccer: Πορτογαλία - Βραζιλία
  10:05Mundialito 2017.Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  10:10Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λας Πάλμας
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  11:40Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2017
  11:55SS12 Romerstrasse, Γερμανία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Ανόβερο
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  12:40Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2017
  13:00SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Στουτγκάρδη
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  14:05Κύπελλο Ισπανίας 2017. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Ρωσία
  14:10Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2017
  14:35Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Χόφενχαϊμ
  15:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Soccer: Ελβετία - Ελλάδα
  15:20Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Formula E 2016-17
  15:35Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
  16:20TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Soccer: Λευκορωσία - Ελλάδα
  16:35Euro 2017. Μόσχα. Άνδρες. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:00Playoff. 2ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:30Playoff. 2ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Formula E 2016-17
  17:35Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  17:50Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Έστερσουντ
  18:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Βενέτσια
  18:15Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2017 E7
  18:45Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2017-18 (Ζ)
  19:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E8
  19:15Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Μπιλμπάο
  19:30UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  19:40Malaysia Superbike Championship. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Topspin
  19:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Χάντμπολ: Στουτγκάρδη - Μέλσουνγκεν (Ζ)
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  20:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Τελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2017
  20:35Malaysia Superbike Championship. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Watersports: 2017 Speed Catamarans GC32 E2
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2017
  21:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Special: European Basketball: Title Games
  22:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τους σπουδαιότερους αγώνες της χρονιάς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ. (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Stoiximan.gr Basket League 2016-17. Τελικοί. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  23:00Playoff. 2ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  23:30Playofff. 2ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  23:55Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης