Εκπέμπει SOS η Σύρος

Εκπέμπει SOS η Σύρος

Η παρέα της Σύρου, λίγο πριν πέσει στο νερό για τις υποχρεώσεις της στην Α2, συζητά με το Onsports τα προβλήματα, τις εμπειρίες και τις απόψεις γύρω από το ελληνικό πόλο.

Πάντα μου άρεσαν οι συνεντεύξεις με άτομα που δεν γνωρίζω προσωπικά. Από μικρή θεωρούσα πως οι άνθρωποι είναι σαν τα βιβλία, πολλές φορές από το εξώφυλλο εξαρτάται πόσο θα διαβάσεις και σε πόση ώρα…

Αυτήν την φορά λοιπόν, ξεφύλλισα το «βιβλίο» με προσωπικό τίτλο, η «παρέα της Σύρου». Μιλήσαμε με τον «κάπτεν» της ανδρικής ομάδας πόλο της Σύρου, Γιώργο Χαρικιόπουλο, τα αδέρφια Αντώνη και Σταμάτη Τσολακίδη, τον προσφάτως μπαμπά, Γιώργο Τριανταφύλλου και τον Γιάννη Καπότση, αδερφός του χάλκινου παγκόσμιου πρωταθλητή το περασμένο καλοκαίρι, Μάριου. Από την παρέα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο κόουτς, Κώστας Βαμβακάρης. 

«Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια δεν έχει έναν χορηγό» 

 Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι καν πως ξεκίνησε η συζήτηση, αλλά δεν έχει καθόλου σημασία. Εξάλλου, οι προβληματισμοί των παιδιών αναφορικά με το μέλλον του αθλήματος, η χιουμοριστική… έκδοση της «υπόθεσης» και τα κίνητρα που αναζητούν, έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

«400-500 χιλιάδες  είναι το ποσό που χρειάζεται κάθε χρόνο για τη συντήρηση των κολυμβητηρίων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κλείνουν οι πισίνες, να μειώνονται οι ομάδες», ξεκινά η συζήτηση με τον προβληματισμό όσων ασχολούνται με το πόλο, από τον Γιώργο Χαρικιόπουλο, ο οποίος συνεχίζει: «Δεν μπορούν να συντηρήσουν το κόστος. Έτσι, ο Άγιος Κοσμάς,  ο Άλιμος,τα κολυμβητήρια στην Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη, κλείνουν».

« Το πρόβλημα είναι το κόστος λειτουργίας, αυτό είναι το πιο βασικό. Επίσης, πρέπει να γίνει σε άλλα πρότυπα με χορηγούς και σωστό μάνατζμεντ, ώστε να προβληθεί κατάλληλα», είναι η λύση που προτείνει ο «κάπτεν».

«… είμαστε λίγοι εμείς που ασχολούμαστε, ο χώρος  είναι κλειστός δεν σε αποδέχεται εύκολα. Σε απωθεί, ασχολούνται συγκεκριμένα άτομα, οικογένειες, αθλητές και οι υπόλοιποι βρίσκονται περιθωριακά γύρω. Στην Ουγγαρία για παράδειγμα, δεν είναι έτσι, είναι εθνικό σπορ», είναι η επισήμανσή του. «Στο εξωτερικό βλέπεις αγώνες με πισίνες γεμάτες, υπάρχουν σπόνσορες και ένας ολόκληρος μηχανισμός που το υποστηρίζει, δεν είναι όπως στην Ελλάδα. Η Εθνική μας στις γυναίκες αναδείχθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια και δεν έχει ούτε έναν χορηγό. Η Εθνική γενικά δεν έχει χορηγό…», παρατηρεί.

«Μας βοηθάει το γεγονός ότι είμαστε μία παρέα»

«Δεν το κάνει κανείς από εμάς επαγγελματικά, δεν έχει κανείς οικονομικές απολαβές. Είναι χόμπι, κάτι που κάνουμε πολλά χρόνια και είναι τρόπος ζωής. Δεν μπορούμε να μείνουμε καιρό χωρίς προπονήσεις, μας αρέσει. Η ομάδα της Σύρου μπορεί να έχει προβλήματα, ωστόσο μας βοηθάει το γεγονός ότι έχουμε καλό κλίμα. Είμαστε μία παρέα, μαζευόμαστε, κάνουμε προπονήσεις, παίζουμε τα παιχνίδια μας», αναφέρει ο Σταμάτης Τσολακίδης.

Ο Σταμάτης μας εξομολογείται πως «Είχα άσχημες εμπειρίες όταν ξεκίνησα», αναφερόμενος στους προπονητές που είχε. Ωστόσο, στη Σύρο στάθηκε τυχερός όπως τόνισε –εξάλλου, με τον Κώστα Βαμβακάρη παρών δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, όπως αστειευτήκαμε… «Είμαστε στη Σύρο τρία χρόνια και νομίζω ότι είναι αυτό που έψαχνα σε προπονητή. Πριν δεν με υπολόγιζε κανείς, αφού κάποιοι μόλις βρουν δύο παίκτες, σταματούν εκεί. Δεν είναι έτσι όμως, πρέπει να κοιτάς τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Με τσαντίζει λιγάκι γιατί φωνάζει στο παιχνίδι αλλά με μαθαίνει πράγματα».

Ερωτηθείς τι κάνει όταν βλέπει τον αδερφό του Αντώνη να μαλώνει στο νερό, απάντησε: «Είναι δύσκολο να βλέπεις να μαλώνει κάποιος από τους συμπαίκτες σου μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το ίδιο δύσκολο είναι να βλέπω τον αδερφό μου. Δεν είχα ποτέ την φιλοσοφία να πλακωθώ με κάποιον, αλλά αν δω τον αδερφό μου, νομίζω πως δεν θα συγκρατηθώ. Δεν έχω μαλώσει ποτέ αλλά αυτός μπορεί να είναι ένας από τους λόγους να το κάνω».

«Καλύτερα που παίζουμε Σαββατοκύριακα»

Με τον Αντώνη Τσολακίδη αλλάξαμε θέμα συζήτησης, μιας και ο ιδιαίτερος τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, πάντα αποτελεί ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί οι ομάδες προετοιμάζονται όλον τον χρόνο, για να αγωνιστούν μόλις τέσσερα τριήμερα. «Πιστεύω ότι μας συμφέρει να παίζουμε Σαββατοκύριακο εξαιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν με τα κολυμβητήρια», επισήμανε ο Αντώνης.

Αναφερθείς στον αγαπημένο του παίκτη, το σκέφτεται αλλά και πάλι, δεν μπορεί να επιλέξει μόνο έναν. «Πες εμένα», του λέει χαριτολογώντας ο Χαλκιόπουλος. «Δεν είναι ένας αλλά αρκετοί. Μποΐκοβιτς, Σαμαρτζίδης, Γιώργος Αφρουδάκης, ο τελευταίος είναι πρότυπο, ένας πραγματικός αθλητής», απαντά ο Αντώνης.

«Είμαι υπερήφανος για τον αδερφό μου»

«Είμαι αρκετά υπερήφανος. Απλώς πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει κληθεί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή», είπε για τον αδερφό του Μάριο, ο Γιάννης Καπότσης. Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάριος Καπότσης αναδείχθηκε χάλκινος Παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων το περασμένο καλοκαίρι στο Βόλο.

Όσον αφορά στους στόχους της Σύρου, ο Γιάννης τόνισε: «Να πάμε όσο το δυνατόν σε καλύτερη θέση».

Ο Γιάννης Καπότσης έκανε με τη σειρά του, σχόλιο για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, τονίζοντας, «Τα Σαββατοκύριακα νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο. Θα πρέπει να είσαι πιο καλά προετοιμασμένος».

Εάν ο ίδιος ονειρεύεται να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία, «ο καθένας θέλει να παίξει Α1 αρκεί να μπορέσει να ανταποκριθεί μέσα από την προπόνηση», και το παράπονό του: «Δεν έχουμε συγκεκριμένη πισίνα, πάμε δεξιά και αριστερά, Βουλιαγμένη, Ηλιούπολη, Ηλυσιακό και Μαρούσι». Και μπορεί να είναι υπερήφανος για τον αδερφό του, ωστόσο ο αγαπημένος πολίστας του Γιάννη είναι ο «Χρήστος Αφρουδάκης».

 «Η γυναίκα μου είναι ήρωας γιατί με αντέχει»

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου έγινε προσφάτως μπαμπάς και παραδέχεται πως, «Από τη μία η δουλειά, από την άλλη η προπόνηση, ευτυχώς που η γυναίκα μου με αντέχει. Τώρα και με το μωρό είναι αρκετά δύσκολο και για τους δύο».

Και όσον αφορά στο πρωτάθλημα, «Ηλιούπολη, Γλυφάδα και Κέρκυρα, πιστεύω πως είναι τα φαβορί για την άνοδο».

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου επισήμανε πως ο βασικός λόγος για να αγωνίζεται στη Σύρο είναι «…πιστεύω πως το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό, αφού είμαστε όλοι καλά παιδιά. Δεν υπάρχουν εύκολα παρεξηγήσεις και προστριβές».

Ο μπαμπάς Γιώργος έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Βαμβακάρη, λέγοντας , «Νομίζω πως η ομάδα φτιάχτηκε από δικές του επιλογές και πιστεύει σε όλους, και όχι σε κάποιους στάνταρ παίκτες. Αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς».

 «Ο Τρουμπόγεβιτς είχα την τύχη να κάνω μαζί του προπόνηση και ο Γιώργος Μαυρωτάς», είναι οι άνθρωποι του αθλήματος που ξεχωρίζει ο Τριανταφύλλου.

Οι παίκτες μεταξύ άλλων τονίζουν πως υπάρχουν χρωστούμενα από πέρσι, αν και οι απολαβές τους είναι μικρές.

 «Είναι η αρρώστια μας, δεν το κάνουμε για τα λεφτά, ωστόσο είναι τα οδοιπορικά μας…», αναφέρει ο αρχηγός. 

Κολυμβητήριο για να προπονηθούν δεν έχουν, ενώ δεν βοηθάει κάνεις από το Δήμο και από τη Νομαρχία, όπως υποστηρίζουν. Οι οικονομικές συγκυρίες είναι το βασικό εμπόδιο και οι πόροι δύσκολα μπορούν να βρεθούν γα να καλύψουν τα λίγα έξοδα.

 «Πρέπει να γίνει πιο τηλεοπτικό»

Ο Σταμάτης Τσολακίδης εξηγεί πως το πόλο θα μπορέσει να γίνει πιο θεαματικό… «Δεν είναι τηλεοπτικό. Πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί, να γίνει πιο γρήγορο το άθλημα. Με λιγότερους παίκτες ίσως να γίνει πιο θεαματικό, από επτά να υπάρχουν έξι και να γίνονται ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλαγές, θα αποκτήσει μεγαλύτερος σασπένς, θα γίνει πιο εντυπωσιακό».

«Κάνοντας μια… βόλτα στο παρελθόν, θα επιλέγατε και πάλι το πόλο να ασχοληθείτε;», είναι η επόμενη ερώτηση.

«Σίγουρα θα το ξαναέκανα. Προσωπικά ξεκίνησα με φιλοδοξίες, έκανα προσπάθεια, ωστόσο δεν μου βγήκαν όσο ήθελα. Θα το ξαναεπέλεγα όμως, μου αρέσει πολύ σαν άθλημα και όπως είπαμε και στην αρχή δεν είναι στόχος τα χρήματα. Σου προσφέρει πολλά περισσότερα.  Σε γαλουχεί περισσότερο από τα υπόλοιπα. Σε κάνει πιο άντρα, είπε ο Αντώνης Τσολακίδης.

«Αν και είναι θέμα συγκυριών, από μικρός προτιμούσα περισσότερο το μπάσκετ, ωστόσο όσα έχω ζήσει τόσα χρόνια με το πόλο, δεν τα αλλάζω», είπε ο Γιώργος Τριανταφύλλου. Πώς αντέδρασε η σύζυγος για το πόλο, «Την γνώρισα για να μου κάνει διατροφή. Μετά έμαθε για το πόλο».

Το σουξέ στις κοπέλες είναι μεγαλύτερο όταν ακούνε για πόλο, «Εγώ προσωπικά δεν το αναφέρω ότι παίζω πόλο. Δεν ξέρω πως μας βλέπουν όταν το λέμε. Θεωρώ ότι οι πολίστες δεν είναι αδικαιολόγητα ψωνισμένοι, οι αντιδράσεις όταν βλέπεις πόλο, σε κοιτάνε με άλλο μάτι. Δεν ξέρω αν δείχνουμε τόσο Θεοί, πάντως τους φαίνεται δύσκολο», απαντά ο Σταμάτης Τσολακίδης.

Και τον λόγο πήραν οι ίδιοι… Ο κόουτς Κώστας Βαμβακάρης έκανε ερωτήσεις στους παίκτες του και οι ίδιοι, εξέφρασαν μεταξύ τους απορίες που είχαν...

«Πώς αποφάσισες να ξεκινήσεις το πόλο;» ρώτησε ο Βαμβακάρης τον Σταμάτη Τσολακίδη. «Δεν μου άρεσε το πόλο ούτε η κολύμβηση. Έβλεπα τον αδερφό μου και το άρχισα, δεν τον βλέπω ανταγωνιστικά αλλά βοηθάει ο ένας τον άλλο».

Χαρικιόπουλος στον Καπότση: «Θα παίξεις ποτέ άμυνα; (γέλια)», «Πιστεύω ότι  βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ και παίζω και άμυνα τον τελευταίο καιρό», απάντησε ο Γιάννης Καπότσης. 

Σταμάτης Τσολακίδης στον Καπότση: «Είναι πιο δύσκολο ή πιο εύκολο για έναν αριστερόχειρα να παίζει πόλο; «Νομίζω ότι αποτελεί πλεονέκτημα, είναι ατού να παίζεις από τα δεξιά και να μπορείς να σουτάρεις», ήταν η απάντηση.

Καπότσης στον Τριανταφύλλου: «Αν πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί όπως είναι τα πράγματα;», απάντησε ο Τροανταφύλλο, «Αν βρεθούμε όλοι μαζί σαν ομάδα και κάνουμε προπόνηση τότε νομίζω ότι θα τα πάμε καλύτερα από όσο νομίζουμε. Έχουμε απουσίες, δεν έχουμε σταθερό πρόγραμμα προπόνησης, τα παιδιά δουλεύουν και έχουμε διαφορετικά ωράρια. Η ομάδα δεν έχει  συγκεκριμένο κολυμβητήριο, οπότε κάνουμε προπόνηση όπου βρούμε».

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου εκτός από πολίστας είναι και καθηγητής – γυμναστής σε σχολείο, «Στο σχολείο κάνω κολύμπι στα παιδιά και τις περισσότερες φορές μου λένε: «Κύριε μπάλα». Αρκετοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται και οι γονείς, με ρωτάνε γιατί κλείνουν οι πισίνες, τους απασχολεί τι γίνεται με τις ομάδες».

Ρωτήσαμε στη συνέχεια, τον 38άρη Γιώργο Χαρικιόπουλο, πόσα χρόνια θα αγωνίζεται ακόμα… «Είμαι 38, όσο μπορώ και αντέχω, αν έχω τη δυνατότητα τότε θα αγωνίζομαι. Φυσικά, θα πρέπει να έχω την ώρα και τον χρόνο, όπως είπαμε και πριν,  δεν είναι για τα χρήματα, αλλά επειδή το αγαπάμε και για την υγεία μας».

Ο Τριανταφύλλου άραγε θα ήθελε να δει το παιδί του, να ασχολείται με το πόλο; «Είναι καλό να ασχοληθείς με το πόλο, με τον αθλητισμό γενικότερα. Θέλω να δει πιο πολύ τον αθλητισμό. Το πόλο συγκεκριμένα, δεν έχει λεφτά και μόνο με αυτό δεν μπορεί να ζήσει εάν το δει επαγγελματικά. Θα πρέπει να έχει κάτι άλλο από πίσω είτε μια επιχείρηση ή να κάνει κάτι άλλο».

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Τσολακίδης ρωτά τον προπονητή του, Κώστα Βαμβακάρη, « Πώς μας βλέπεις σαν ομάδα, έχεις πρόβλημα με τη συμπεριφορά μας;».

«Δεν έχω κανένα παράπονο. Γνωρίζω ότι το πόλο είναι ερασιτεχνικό, το κάνουν επειδή το αγαπούν, ούτε για τα χρήματα, ούτε για κάτι άλλο. Οι επιλογές μου από αθλητές είχαν πάνω από όλα να κάνουν με σωστούς χαρακτήρες. Το ταλέντο υπάρχει! Επειδή γνωρίζω καταστάσεις και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, έχω αφήσει τους παίκτες χαλαρούς και τους συμβουλεύω να κοιτάξουν τη ζωή τους και την επαγγελματική τους καριέρα. Οι φοιτητές να προσέξουν τα μαθήματά τους και μετά το πόλο. Νομίζω ότι πρέπει έτσι να είναι, είμαι προπονητής από το 1991, υπήρξα και αθλητής και έχω αντιληφθεί πως ο αθλητισμός προσφέρει πολλά για την ψυχική υγεία, για τον χαρακτήρα. Έτσι, πρέπει οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, για να αποκτήσουν άμιλλα και ο ανταγωνισμός ακόμα κάνει καλό. Βελτιώνεσαι, σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας μέχρι ένα σημείο. Κάποτε ένα επιπλέον κίνητρο ήταν τα προνόμια στα σχολεία, αν έπαιρνες Κύπελλο ή πρωτάθλημα. Όταν είσαι 14-15 και κάνεις πρωταθλητισμό (διπλή προπόνηση), εξυπακούεται πως θέλει χρόνο και να δίνεις περισσότερο χρόνο στον αθλητισμό από ότι στο σχολείο. Αυτό πλέον, δεν υπάρχει, τα τελευταία χρόνια υπάρχει έλλειψη προνομίων, έτσι τα παιδιά σταματάνε το πόλο και δίνουν βάση στα μαθήματά τους», απαντά ο Κώστας Βαμβακάρης.

Ερωτηθείς ο Κώστας Βαμβακάρης πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική, είπε:

«Είμαι στην πισίνα από 5 χρονών, άρχισα μεγάλος το πόλο, όταν ήμουν 14, αλλά επειδή ήμουν καλός στην κολύμβηση το αφομοίωσα γρήγορα. Έπαιξα στο ανδρικό της Γλυφάδας, αλλά είμαι τυχερός γιατί μεγάλωσα με παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στο πόλο, μεσουρανούσαν παίκτες όπως ο Γιαννόπουλος, ο Παπαναστασίου και γαλουχήθηκα. Ήταν η ζωή μου όλη, οπότε το ακολούθησα και σαν επάγγελμα. Είχα προπονητές όπως τον Νίκολα Στάμενιτς, ο οποίος ήταν κορυφαίος και άλλαξε όλη μου την φιλοσοφία στο πόλο. Είμαστε πολύ τυχεροί που ήρθε αυτός ο προπονητής στην χώρα και άλλαξε τη δομή του αθλήματος».

Μιας και ο Κώστας Βαμβακάρης είναι βοηθός του Ομοσπονδιακού προπονητή Ντράγκαν Άντριτς στην εθνική ομάδα πόλο, είπε: « Έχει άλλη νοοτροπία σίγουρα. Είναι ξένος, ορισμένα πράγματα δεν μπορεί να τα καταλάβει, προέρχεται από τη σέρβικη σχολή και επειδή βρίσκεται πολλά χρόνια στην Ελλάδα, έχει μπει στο κλίμα».

Όσον αφορά στη Σύρο, ο κόουτς Κώστας Βαμβακάρης είπε: «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια από το Δήμο. Η ομάδα χρειάζεται υποστήριξη και θέλουμε ανθρώπους να ενδιαφερθούν, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για την άνοδο του αθλήματος. Θέλουμε ωστόσο να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια και την προσπάθεια που κάνει για το σύλλογο τον Δημήτρη Γρυπάρη».

Κι επειδή, η Σύρος δεν αποτελείται μόνο από τους συνεντευξιαζόμενους να αναφέρουμε όλους τους παίκτες της ομάδας που είναι οι: Δαβίλας Βασίλης, Κεφαλάς Βασίλης, Στεφόπουλος Σωτήρης, Νερατζόγλου Κοσμάς και Μιχάλης, Παυλάκης Γιάννης, Τριανταφύλλου Γιώργος, Χαρικιόπουλος Γιώργος, Τσολακίδης Αντωνης και Σταμάτης, Φαρφαλιός Γιάννης, Καπότσης Γιάννης, Κλήμος Παναγιώτης, Τσούγκας Γιώργος, Λουδάρος Θοδωρής, Μανούσος Γιώργος, Ρούσης Γιάννης, Λουδάρος Αλεξάνδρος, Μιχάλοβιτς Απόστολος, Πρίντεζης Ζοζέφ, Μπουγιούρης Κώστας. Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Σταύρος Γουσγουνέλης, ενώ αφανής ήρωας είναι η Ράνια  Κρητικού.

SANY0409

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Κολοβέτσιο
Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Κολοβέτσιο
«Κληρώνει» για Ζαρντίμ!
«Κληρώνει» για Ζαρντίμ!
Για αυτό θα μείνει ο Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα!
Για αυτό θα μείνει ο Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα!
Ελεύθερος ο Ρέγες - Όλα ανοικτά για ΑΕΚ
Ελεύθερος ο Ρέγες - Όλα ανοικτά για ΑΕΚ
Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο - Δείτε που θα είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα (pics)
Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο - Δείτε που θα είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα (pics)
Ξεχάστε όσα ξέρατε! Αλλάζουν όλα σε γυμνάσιο και λύκειο
Ξεχάστε όσα ξέρατε! Αλλάζουν όλα σε γυμνάσιο και λύκειο
Καιρός: Ξαφνικά φθινόπωρο με βροχές και καταιγίδες - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Καιρός: Ξαφνικά φθινόπωρο με βροχές και καταιγίδες - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
«Μπλε Φάλαινα»: Συναγερμός για το φονικό διαδικτυακό παιχνίδι
«Μπλε Φάλαινα»: Συναγερμός για το φονικό διαδικτυακό παιχνίδι

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Σήκωσε κούπα η Βουλιαγμένη!
Σήκωσε κούπα η Βουλιαγμένη!
Οι παίκτες του Λούδη φρέναραν τον Ολυμπιακό και μετά τη…
Σήκωσε κούπα η Βουλιαγμένη!
Αποσύρεται από την Εθνική ο Αφρουδάκης
Αποσύρεται από την Εθνική ο Αφρουδάκης
Την άμεση αποχώρησή του από την εθνική υδατοσφαίρισης ανακοίνωσε ο…
Αποσύρεται από την Εθνική ο Αφρουδάκης
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-9: «Διπλό» τίτλου για τις «ερυθρόλευκες»
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-9: «Διπλό» τίτλου για τις «ερυθρόλευκες»
Ζωντανή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών στο πόλο…
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-9: «Διπλό» τίτλου για τις «ερυθρόλευκες»
Έσωσε την κατηγορία ο Πανιώνιος, υποβιβασμός για ΝΟΠ
Έσωσε την κατηγορία ο Πανιώνιος, υποβιβασμός για ΝΟΠ
Στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών θα αγωνίζεται και την επόμενη…
Έσωσε την κατηγορία ο Πανιώνιος, υποβιβασμός για ΝΟΠ
Έχασε την απευθείας πρόκριση ο Ολυμπιακός
Έχασε την απευθείας πρόκριση ο Ολυμπιακός
Στο πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι στη φάση των ομίλων του…
Έχασε την απευθείας πρόκριση ο Ολυμπιακός
Απετράπη το… μέγα κάζο για τον Ολυμπιακό
Απετράπη το… μέγα κάζο για τον Ολυμπιακό
Η μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων ετών στην Α1 υδατοσφαίρισης των…
Απετράπη το… μέγα κάζο για τον Ολυμπιακό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης