Λιόση: «Είμαστε έτοιμες»

Λιόση: «Είμαστε έτοιμες»

Αναχωρεί αύριο (13/4) η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, σίγουρη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αύριο πρωί αναχωρεί η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών για την Τεργέστη και το προολυμπιακό τουρνουά. Στόχος της ομάδας του Γιώργου Μορφέση είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των ανδρών και να βρεθεί κι εκείνη στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και την προσπάθεια που θα καταβάλλει μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η αρχηγός Κική Λιόση. Η διεθνής περιφερειακός μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας, ενώ φάνηκε αισιόδοξη ότι θα επιστρέψει με την πρόκριση από την ιταλική πόλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Όλα έχουν πάει πολύ καλά και χωρίς προβλήματα. Είμαστε έτοιμες και το μόνο που μένει είναι να αρχίσουν οι αγώνες».
Για το ηθικό της ομάδας και το αν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν το επηρεάζει: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Τα προβλήματα σίγουρα υπάρχουν και τα συζητάμε. Όμως από δω και πέρα δεν μπορούν να μας επηρεάσουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στο προολυμπιακό τουρνουά».
Για το σύστημα του προολυμπιακού: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι δίκαιο. Θα έπρεπε να έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση, αφού είμαστε παγκόσμιες πρωταθλήτριες. Στους άνδρες παίρνουν πρόκριση μέσω World League. Είναι εντελώς άδικο».
Για τις πιθανότητες πρόκρισής μας: «Είμαι αισιόδοξη γιατί αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Έχω πίστη στις παίκτριες και τους προπονητές και θεωρώ πως θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved