Απαντήσεις Σιδηρόπουλου

Απαντήσεις Σιδηρόπουλου

Ο αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, με επιστολή του στον τοπικό τύπο του Έβρου απαντά σε σχόλια εις βάρος του και σχολιάζει οσα έγιναν τελευταία στο βόλεϊ.

Αναλυτικά η επιστολή του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου:

«Πέρασαν περίπου είκοσι ημέρες, από τις δηλώσεις που έκανα μετά τη λήξη του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό και όπως ήταν αναμενόμενο -και για ευνόητους λόγους- επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης του ερασιτέχνη, δεν υπήρξε. Αντ’ αυτής, προτιμήθηκε, από αυτούς που έπρεπε να απαντήσουν ο κλεφτοπόλεμος και από κάποιους άλλους -προφανώς φιλικά προσκείμενους- ο ανώνυμος σχολιασμός των δηλώσεών μου, σε διάφορα blogs του διαδικτύου.

Θα σας παραθέσω λοιπόν, κάποια οικονομικά στοιχεία (όχι όλα προς το παρόν) για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα του τι συμβαίνει στον Εθνικό, και θα το κάνω αυτό, διότι ο Εθνικός είναι ένας ιστορικός σύλλογος που ανήκει στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και όχι σε μεμονωμένα πρόσωπα.
Την περίοδο 2010-2011, ο βασικός χορηγός του Εθνικού, τα ‘Χρυσωρυχεία Θράκης’, έδωσαν στον ερασιτέχνη 141.000€, από τα οποία το βόλεϊ, πήρε 16.000€. Αυτή τη σεζόν, δηλαδή 2011-2012, έλαβε 70.000€ και στο βόλεϊ δόθηκαν 8.000€ και αυτά ΔΑΝΕΙΚΑ, με διοικητική απόφαση. Το αν η διοίκηση, θεωρεί ότι στο βόλεϊ, αντιστοιχεί ένα ποσοστό μικρότερο του 8, είναι δικαίωμά της. Επειδή, όμως, σέβομαι απόλυτα τα υπόλοιπα αθλήματα του συλλόγου, όπως και τους αθλητές, τους προπονητές και τις διοικήσεις τους και ουδέποτε καταφέρθηκα εναντίον τους, ας δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται αυτά σήμερα.

Το ποδόσφαιρο, με την τεράστια ιστορία του και σε μια πόλη 80.000 κατοίκων, αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, απαξιωμένο και παρατημένο από τον ερασιτέχνη. Το μπάσκετ, αγωνίζεται επίσης στο τοπικό πρωτάθλημα και επειδή προπονούμαστε στον ίδιο χώρο και βλέπω κάποια πράγματα, σας διαβεβαιώνω, πως αν δεν υπήρχαν κάποιοι αθλητές που το αγαπούν πραγματικά, ίσως να μην υπήρχε καν ομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και στο στίβο και στα υπόλοιπα, λιγότερο δημοφιλή αθλήματα του συλλόγου. Το αν υπήρξαν κάποιες επιτυχίες, οφείλεται καθαρά και μόνο στο ταλέντο των αθλητών και στο πείσμα των ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ προπονητών τους, πάντως σίγουρα όχι σε οργανωμένη δουλειά της διοίκησης.

Ο καθένας λοιπόν, μπορεί να κρίνει αν αυτή η διοίκηση είναι επιτυχημένη και για να είμαι απόλυτα δίκαιος, πρέπει να σας πω, ότι υπάρχουν και ορισμένα άτομα μέσα σε αυτήν, που αγαπούν τον Εθνικό και θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Προσωπικά, έχω να προτείνω το εξής: να αφήσει η διοίκηση το βόλεϊ να αυτοδιοικηθεί και να δώσει μεγαλύτερη σημασία στα υπόλοιπα αθλήματα, που αυτή τη στιγμή παραπαίουν, αν και γνωρίζω εκ των προτέρων πως κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί.
Η σύμβαση με τα ‘Χρυσορυχεία Θράκης’, λήγει στις 30/6/2012 και η εταιρεία έχει δηλώσει, ότι θα ασχοληθεί μόνο με το βόλεϊ. ΑΝ ασχοληθεί. Τον τελευταίο λοιπόν καιρό, ο ερασιτέχνης αναζητά 5 ‘δικά’ του άτομα, έτσι ώστε να αντικαταστήσει την τωρινή διοίκηση του βόλεϊ και να έχει με αυτό τον τρόπο τον απόλυτο έλεγχο του τμήματος. Αν δεν το καταφέρει, δε θα έχει λόγο να υπάρχει.

Το βόλεϊ του Εθνικού, θεωρώ ότι έχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του και θα πρέπει να την αξιοποιήσει άμεσα. Στηριζόμενος σε δικά του παιδιά (αφού ποτέ στην ιστορία του δεν έκανε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα κι ας το πλήρωσε αυτό προ τριετίας με τον υποβιβασμό του), με μια σωστή διαχείριση χρημάτων και ένα σοβαρό διετή/τριετή προγραμματισμό, θα μπορούσε να ξεπληρώσει σταδιακά τα χρέη του (που ναι μεν υφίστανται, αλλά δεν είναι τεράστια όπως συμβαίνει σε άλλους συλλόγους) και να συνεχίσει την αξιοπρεπή του παρουσία μέσα στα γήπεδα της Α’ Εθνικής.

Σε κάποιον ιστότοπο διάβασα, πως ήταν επιτυχία του Εθνικού που μαζεύτηκαν 1500-2000 άτομα στην κοπή της πίτας! Συμφωνώ, αλλά θα το θεωρούσα πολύ μεγαλύτερη επιτυχία, αν 1500-2000 άτομα είχαν ψηφίσει στις εκλογές του συλλόγου που έγιναν πέρυσι το καλοκαίρι! Αντί, όμως, για 1500-2000 άτομα, ψήφισαν περίπου… 20! Ήταν βέβαια αρκετά για να εκλεγεί αυτή η διοίκηση! Δύσκολο να καταλάβει κανείς, γιατί δεν υπήρξε η ανάλογη προβολή βέβαια.

Στον ίδιο ιστότοπο, αναφέρεται από κάποιους, πως τα ‘Χρυσωρυχεία Θράκης’, χορηγούν τον Εθνικό για τις υποδομές και όχι για τις ανδρικές ομάδες και πως το τμήμα του ποδοσφαίρου, έχει στις ακαδημίες του 200 παιδάκια. Αν λοιπόν τον χορηγούν για τις υποδομές του, γιατί η διοίκηση παίρνει 30€ συνδρομή το μήνα από τους γονείς των παιδιών; Από τα λεγόμενα λοιπόν των κυρίων αυτών και χρησιμοποιώντας απλά μαθηματικά, μαζεύεται ένα ποσό της τάξης των 100.000€ περίπου ΜΟΝΟ από τις ακαδημίες του ποδοσφαίρου, από συνδρομές και τη χορηγία των χρυσορυχείων, χρήματα που προφανώς δαπανώνται για τις ανάγκες του τμήματος. Όταν λοιπόν η επαγγελματική ομάδα του βόλεϊ, χρειάζεται γύρω στις 200.000€ το χρόνο, από τις οποίες, οι 150.000€ περίπου, προέρχονται από επιχορηγήσεις, τη λίγκα του βόλεϊ, τηλεοπτικά δικαιώματα, τον ΟΠΑΠ, διαφημίσεις επιχειρήσεων και επαγγελματιών της πόλης, εισιτήρια διαρκείας, εισιτήρια αγώνων κ.λπ., ή τα ποσά είναι λανθασμένα, ή εγώ δεν τα υπολογίζω σωστά!

Σε άλλο σχόλιο, κάποιος μου θυμίζει το τι έχει προσφέρει η ομάδα σε μένα. Η ομάδα αυτή λοιπόν, μου έχει προσφέρει πάρα πολλά και αυτό, μαζί με την αγάπη που νιώθω χρόνια τώρα για τον Εθνικό, είναι ο κυριότερος λόγος που μιλάω και δε σωπαίνω όπως κάνουν άλλοι. Θα μου επιτρέψετε, όμως, να αντιστρέψω το ερώτημα, γιατί διακρίνω επιλεκτική μνήμη. Γνωρίζει ο εν λόγω κύριος, τι έχω προσφέρει και εγώ με τη σειρά μου σε αυτή την ομάδα; Το 1996 που πήρα μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ο Εθνικός έβαλε στο ταμείο του 40.000.000 δραχμές και ρουχισμό για όλα τα παιδικά τμήματα του συλλόγου για ένα χρόνο, έπειτα από δική μου απαίτηση. Αν έχει φέρει και ο ίδιος τόσα χρήματα στον Εθνικό, σε οποιοδήποτε τμήμα, ας μην κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του κι ας έρθει να σταθεί δίπλα στο Γκιούρδα, στο Δημητριάδη, στον Τερζάκη, στο Μπάεφ, στον Κίτσιο, στους αδελφούς Ναλμπάντη, σε μένα και σε όλους εκείνους που ξεχνάω αυτήν τη στιγμή να αναφέρω, αλλά και σε όλους τους αθλητές των υπολοίπων αθλημάτων του Εθνικού, που όπως είναι φυσικό δε μπορώ να απαριθμήσω και ας βγει μαζί μας μια αναμνηστική φωτογραφία, να την κορνιζάρουμε και να τη βάλουμε, στα… ανακαινισμένα πλέον γραφεία του συλλόγου!

Θέλω να προσθέσω κάτι τελευταίο όσον αφορά ένα συγκεκριμένο σχόλιο -και παρεμπιπτόντως, τα περισσότερα πικρόχολα σχόλια ‘υπογράφει’ ο ίδιος- που έχει δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο και που αναφέρεται σε λεφτά που ‘φάγαμε’ εγώ και η παρέα μου και επειδή προφανώς κάνει λόγο για συμβόλαια, θα δημοσιοποιήσω από οποιονδήποτε κι αν μου ζητηθεί, τα συμβόλαιά μου με τον Εθνικό, για να φανούν τα ‘υπέρογκα’ ποσά που… ‘φάγαμε’!

Δεν περίμενα ούτε περιμένω τη στήριξη κανενός, περιμένω όμως, την τοποθέτηση κάποιων ηχηρών ονομάτων του χώρου, οι οποίοι φυσικά και γνωρίζουν τα όσα προαναφέρω. Πολλοί θα αναρωτιέστε όπως είναι φυσικό, αν υποκινούμαι από κάποιους, αν υποκρύπτω καταστάσεις ή αν τα λέω όλα αυτά αποσκοπώντας κάπου. Σας διαβεβαιώνω, ότι δε βρίσκεται κανένας ‘πίσω’ μου, δεν ήμουν ποτέ και δε θα γίνω φερέφωνο κανενός, δεν έχω διοικητικές ή προπονητικές βλέψεις, αντιθέτως, θα βοηθήσω το τμήμα, όποτε και όπως με χρειαστεί, αφιλοκερδώς.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω ως αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού, τους χορηγούς, τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που διαφημίστηκαν στο γήπεδο, τον κόσμο που στήριξε και στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τις προσπάθειές μας, καθώς και το Δήμο Αλεξανδρούπολης, που στάθηκε αρωγός στην ομάδα, αλλά και προσωπικά τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Χρήστο Ζιώγα.

Υ.Γ. Μην εκπλαγείτε, αν του χρόνου, δείτε μετονομασία ή διπλή ονομασία του Εθνικού.

Γρηγόρης Σιδηρόπουλος»

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Champions League: Βόμβα! Ντοπέ ο Σρνα!
Champions League: Βόμβα! Ντοπέ ο Σρνα!
Ο τυφλός 11χρονος που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου σπίκερ
Ο τυφλός 11χρονος που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου σπίκερ
Παναθηναϊκός Superfoods: Ανυπομονησία για τη νέα φανέλα! (photo)
Παναθηναϊκός Superfoods: Ανυπομονησία για τη νέα φανέλα! (photo)
UEFA: Στο συμβούλιο ο Σορόκιν
UEFA: Στο συμβούλιο ο Σορόκιν
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα

 • Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μπέρνλι
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:10Τελικοί, Αμβούργο. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2017
  14:30Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  15:00Τελικοί, Αμβούργο. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • ERC 2017 - Magazine
  15:30Barum Czech Rally Zin.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  15:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  15:45Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  16:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  16:402017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπολόνια - Ίντερ
  17:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2017
  17:10Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Dusan Ivkovic: The High Flyer
  17:40Ντοκιμαντέρ.
 • Στιγμιότυπα
  18:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας (Ζ)
  18:15Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pre Game Show (Ζ)
  18:30Το Pre Game Show μας βάζει στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές και μας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Dusan Ivkovic Stars. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  18:35Αμβούργο. Ημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Formula 1 2017
  18:55Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενεβέντο - Ρόμα (Ζ)
  19:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars (Ζ)
  20:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  20:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ντόρτμουντ (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Φιορεντίνα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Post Game Show (Ζ)
  22:00Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός
  22:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  23:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  00:306η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  00:35Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ
  01:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  01:20Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Premier League Specials
  01:30Ο Garry Neville μιλά στον Phil Neville. Στιγμιότυπα.
 • ERC 2017 - Magazine
  01:45Barum Czech Rally Zlin.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Γκάραμπαγκ
  02:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Formula E 2016-17
  02:15Νέα Υόρκη. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  02:25Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ντόρτμουντ
  03:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  03:35TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μπαρτσελόνα
  03:55EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Παρί Σεν Ζερμέν
  04:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula E 2016-17
  04:05Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης
  05:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  06:00Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Κασσιόπη
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  08:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:45Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Λαμία
  09:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR World Championship 2017
  09:10Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μπαρτσελόνα
  09:45EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε - Πόρτο
  10:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  10:10Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  10:40Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • RBAR World Championship 2017
  10:50Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ
  11:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  11:25Αθλητική εκπομπή.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  11:552017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σεβίλη
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  12:35Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  13:00Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  13:05Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  13:30Αφιέρωμα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  13:501ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Χόφενχαϊμ
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2017
  14:10SS12 Romerstrasse, Γερμανία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:20Τελικοί, Αμβούργο. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  15:00Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  15:10Τελικοί, Αμβούργο. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2017
  15:15SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Άρης
  15:30Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί 3ης θέσης. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Γιαν Λέναρντ Στρουφ
  16:352017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2017
  16:50Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  17:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  17:50Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  18:00Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας (Ζ)
  18:15Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E2
  19:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  19:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:005η αγωνιστική.
 • Στιγμιότυπα
  20:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναιγιάλειος - Άρης (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μπέρνλι
  21:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • RBAR World Championship 2017
  21:05Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  21:30Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2017
  21:35Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Χετάφε (Ζ)
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πυγμαχία: Κανέλο Άλβαρες - Γκενάντι Γκολόβ
  22:30Special Event 2017. Στο T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, ο Γκενάντι Γκολόβκιν, ο 'φόβος και τρόμος' της πυγμαχίας έρχεται αντιμέτωπος με τον Κανέλο Άλβαρεζ, το 'Golden Boy' αυτής της γενιάς, σε έναν αγώνα πυγμαχίας που περιμένουν όλοι! Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Ούνικς Καζάν
  23:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  23:50Αμβούργο. Τελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης