8 χρόνια, 12 Κούπες και μια ζωή ΠΑΟ!

8 χρόνια, 12 Κούπες και μια ζωή ΠΑΟ!

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά δηλώνει για μία ακόμα φορά πως είναι το «τριφύλλι» της καρδιάς της και θα ήταν… τρελή, αν επέλεγε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Με το τριφύλλι στην.. καρδιά θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πράσινη».

Η Βασίλισσα του Παναθηναϊκού, η αρχηγός, Ξανθή Μυλωνά, είναι η πολυνίκης αθλήτρια του συλλόγου, αφού έχει σηκώσει 12 Κούπες -7 Πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα- και έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Challenge Cup, και δυστυχώς φέτος, όποτε ολοκληρώνει την 8ετία από τότε που ήρθε από την Λάρισα στο «τριφύλλι», είναι η μοναδική χρονιά που δεν πανηγύρισε τίτλο!

Η «πράσινη Αμαζόνα» που έχει τιμήσει τον σύλλογο που την ανέδειξε, γράφει τα συναισθήματά της και τις απόψεις της στο Captain’s blog στην «Πράσινη», λίγες ώρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πρέβεζα, με τον οποίο ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό!
«Αυτό είναι το τελευταίο μου «Captain’ s blog» ως αρχηγός του Παναθηναϊκού. Η χρονιά τελείωσε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες της «Πράσινης», που ήμασταν μαζί από την αρχή της χρονιάς και φυσικά στην εφημερίδα, που φιλοξένησε τις απόψεις μου μετά από τόσες χαρές ή λύπες. Έχει περάσει μόλις ένα 24ωρο από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πρέβεζα και δυστυχώς δεν είμαστε εμείς οι Κυπελλούχοι.

Πιστεύω ξεκάθαρα ότι ήταν ένα δικό μας παιχνίδι και μάλιστα με σκορ 3-1, αλλά δυστυχώς τα εύκολα και πολλά χαμένα σέρβις, η απειρία κάποιων αθλητριών, και το ότι δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε μια πολύ καλή Τένεβα και μια καλή Κοσμά, οδήγησαν στο να μείνουμε στην ιστορία ως φιναλίστ. Ένα πολύ άσχημο συναίσθημα, μια πικρία από τον χθεσινό παιχνίδι, ένα γιατί, κυριαρχούν στο μυαλό μας, ιδιαίτερα για όσες από εμάς δεν έχουμε συνηθίσει να ερχόμαστε δεύτερες...

Είναι η πρώτη χρονιά από τότε που ήρθα από την Λάρισα στον Παναθηναϊκό και δεν σήκωσα Κούπα!

Νιώθω ένα κενό μέσα μου και είμαι αρκετά απογοητευμένη και στεναχωρημένη. Αξίζαμε το Κύπελλο, γιατί πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερή μας φετινή εμφάνιση σαν ομάδα, αλλά δυστυχώς χάσαμε άλλο ένα παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Είχαμε πάθος και διάθεση, θέλαμε τον τίτλο όμως τα λάθη μας τον στέρησαν. Η χρονιά τελείωσε, χωρίς Κούπα και χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι επιτυχία η 4η θέση στο Πρωτάθλημα και ούτε ότι απλά συμμετείχαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Είμαστε Παναθηναϊκός και έτσι αυτό δε μας φτάνει. Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, φέτος είχαμε τον πρόεδρο, Αχιλλέα Μακρόπουλο και την διοίκηση του Ερασιτέχνη, δίπλα μας, σε κάθε στιγμή και σε κάθε πρόβλημα, και λυπούμαστε που δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους.

Από εκεί και πέρα εμένα είναι η τελευταία μου χρονιά στον Παναθηναϊκό, καθώς έκλεισα την 8ετία και πλέον έχω το δελτίο στα χέρια μου. Τι να πρωτοθυμηθώ από αυτά τα 8 χρόνια. Ήταν από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου! Ο Παναθηναϊκός με έκανε καλύτερη αθλήτρια και καλύτερο άνθρωπο. Χρωστάω πολλά στον σύλλογο, που με ανέδειξε και ότι και να γίνει στο μέλλον θα είναι για πάντα στην καρδιά μου!

Εύχομαι με εμένα ή χωρίς εμένα στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό νωρίς, για να μη χαθεί άλλη χρονιά και να επιστρέψει στην κορυφή, όπου τόσα χρόνια βρίσκεται και φυσικά να κατακτάει Κούπες, όπως ακριβώς αρμόζει σε αυτήν την ομάδα. Το μέλλον μου ακόμη δεν το γνωρίζω, αλλά όσο θα παίζω βόλεϊ θα ήθελα να παίζω στον Παναθηναϊκό!

Αυτός ο σύλλογος μου έχει δώσει πολλές χαρές και 12 Κούπες (7 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα) και μία δεύτερη θέση στο Challenge Cup, oπότε θα ήμουν τρελή αν ήθελα κάτι διαφορετικό από το να αγωνίζομαι με το τριφύλλι στην καρδιά!

Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που τόσα χρόνια μας ακολουθούσε παντού, και είμαστε γι΄ αυτούς «Τα… φίνα κορίτσια τους»!



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved