Δημητρακόπουλος: «Στενοχωρημένοι, όχι απογοητευμένοι»

Δημητρακόπουλος: «Στενοχωρημένοι, όχι απογοητευμένοι»

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς των play offs της volleyleague, ωστόσο ο Παμβοχαϊκός κέρδισε τις εντυπώσεις, με τον Δημητρακόπουλο να δηλώνει πως θέλει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παμβοχαϊκός στο χθεσινό παιχνίδι στη Μίκρα έδειξε πως μπορεί να δει τον Ηρακλή στα… ίσα, και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μία συμμετοχή στα play offs της Volleyleague. Αυτό άλλωστε, δήλωσε και το λίμπερο της ομάδας, Χρήστος Δημητρακόπουλος, «Υπάρχει κούραση, αλλά το κίνητρο του να ταξιδέψουμε ξανά στη Θεσσαλονίκη μας κάνει να την ξεχνάμε. Κι όπως έλεγε μια ψυχή «υπάρχει γλυκιά κούραση σε όλους μας».

Όσον αφορά στην όρεξη που έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να πάνε οι δύο ομάδες τη διεκδίκηση της πρόκρισης για την τελική φάση,  στα τρία παιχνίδια και να κριθεί στο τρίτο ματς στη Θεσσαλονίκη,  ο παίκτης του Παμβοχαϊκού είπε: «Φάνηκε ότι είμαστε δύο ισορροπημένες ομάδες, που είμαστε κοντά αγωνιστικά. Απλά εμείς δεν καταφέραμε να κρατηθούμε κοντά στο σκορ στο τάι μπρέικ και χάσαμε. Αν μέχρι τον 8ο πόντο είχαμε κρατήσει επαφή με το σκορ, πιστεύω θα αγχώναμε περισσότερο τον αντίπαλο μας και ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική».

Και συνέχισε: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά όχι απογοητευμένοι και πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε μας έκανε να πιστεύουμε ακόμη περισσότερο ότι μπορούμε. Νιώθω ότι έχουμε την ψυχολογία πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, χωρίς τη φανέλα και την εμπειρία του Ηρακλή κι όπως έχω πει είναι άλλο πράγμα να διεκδικείς τίτλους κι άλλο να τους κατακτάς. Ωστόσο η επαφή και η τριβή με τους ημιτελικούς, μόνο κέρδη προσφέρει στον Παμβοχαϊκό».

Ερωτηθείς τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ο Χρήστος Δημητρακόπουλος είπε: «Θεωρώ ότι και στο πρώτο ματς, δεδομένης και την κρισιμότητας του αγώνα ήμασταν καλοί. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα του Ηρακλή, που έχει μια σταθερά καλή υποδοχή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, οπότε θα πρέπει να τους περιορίσουμε. Από κει και πέρα, σίγουρα θα παίξει ρόλο η τακτική των δύο προπονητών, αλλά από ένα σημείο αυτό που μετράει είναι η διάθεση των αθλητών».



«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved