Υπεγράφη η συμφωνία ΟΠΑΠ - ΕΠΕ

Υπεγράφη η συμφωνία ΟΠΑΠ - ΕΠΕ

Την χορηγία του στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Την συμφωνία, υπέγραψαν ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Γιώργος Φουντουλάκης, και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Γιάννης Σπανουδάκης, και αφορά την καταβολή ενός εκατομμυρίου ευρώ σε δύο δόσεις.

Ο κ. Σπανουδάκης είπε: «Η ΟΠΑΠ ΑΕ, όπως είναι ευρύτατα γνωστό, στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό διαχρονικά και συνολικά. Στηρίζει τους Έλληνες αθλητές, όλων των αθλημάτων, όχι μόνο γιατί αυτό βρίσκεται μέσα στα όρια της ιδρυτικής της διακήρυξης, αλλά γιατί πιστεύει ότι ο αθλητισμός σε όλες τις επιμέρους εκφράσεις του, είναι αυτός που μας ενώνει. Είναι αυτός ο οποίος μπορεί να εξασφαλίσει στη χώρα μας διεθνείς διακρίσεις, είναι αυτός που μπορεί και μας κάνει περήφανους. Και μας κάνει. Γνωρίζετε πως η ΟΠΑΠ ΑΕ είναι ο μέγας χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και, μέσω αυτής, της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο 2012. Χάρη στη γενναία οικονομική ενίσχυση της εταιρείας μας, γίνεται δυνατή η προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Τους αγώνες αυτούς διαδέχονται οι Παραολυμπιακοί Αγώνες, στους οποίους η Ελλάδα φιλοδοξεί να έχει μια πολύ σημαντική παρουσία, όπως, άλλωστε, είχε και στις αμέσως προηγούμενες παραολυμπιάδες, το 2004 στην Αθήνα, το 2008 στο Πεκίνο, αλλά και πριν από αυτές. Σας θυμίζω πως προσωπικά συνδέθηκα με το Παραολυμπιακό Κίνημα από την εποχή της `Αθήνα 2004`. Είχα επιφορτιστεί, τότε, εκτός των άλλων, με την κύρια ευθύνη της οργάνωσης των Παραολυμπιακών Αγώνων και τότε βρέθηκα να συνεργάζομαι στενά, τόσο με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, όσο και με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ούτε οι αθλητές, αλλά ούτε οι παράγοντες του Παραολυμπιακού Κινήματος διεκδικούν τη διακριτή αντιμετώπιση. Κάθε άλλο. Διεκδικούν, δικαίως, την ισότητα απέναντι σε όλους τους άλλους αθλητές. Ίσους όρους και ίσες ευκαιρίες, για να αποδείξουν ότι έχουν την ικανότητα να κατακτήσουν στον αγωνιστικό χώρο νίκες και μετάλλια, να επιτύχουν ρεκόρ, σε ορισμένες περιπτώσεις καλύτερα απ` ότι αρτιμελείς αθλητές. Η ελληνική κοινή γνώμη, χάρη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει άμεσα όσα ανέφερα παραπάνω. Οι Έλληνες φίλαθλοι προσήλθαν μαζικά στις κερκίδες των σταδίων και γηπέδων, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στους Αγώνες και επευφήμησαν ζωηρά τους νικητές και ιδίως τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες. Σήμερα, οι Έλληνες Παραολυμπιακοί αθλητές βρίσκονται ενόψει της πρόκλησης των αγώνων του Λονδίνου. Και αυτό εν μέσω μιας οικονομικής κρίσης, η οποία έχει αναπόφευκτες συνέπειες σε όλες τις εκφράσεις της κοινωνικής μας ζωής. Βιώνουμε όλοι τις δυσκολίες της οικονομικής δυσπραγίας, οπωσδήποτε τις βιώνει και το Παραολυμπιακό Κίνημα και οι αθλητές του. Η ΟΠΑΠ ΑΕ, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αποφάσισε να σταθεί πλάι στους αθλητές αυτούς, να τους εξασφαλίσει τις οικονομικές προϋποθέσεις για την προετοιμασία τους και τη συμμετοχή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ενέκρινε χορηγία ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, τη συμφωνία της οποίας θα υπογράψουμε σήμερα και από σήμερα θα αρχίσουμε να υλοποιούμε».

O πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης μίλησε για την σημασία της ενίσχυσης αυτής. «Η ΟΠΑΠ ΑΕ, αναγνωρίζοντας το έργο του Παραολυμπιακού Κινήματος και στο πλαίσιο του προγράμματος που εφαρμόζει εδώ και χρόνια, με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία, αυτό της εταιρικής ευθύνης, προχώρησε σε συμφωνία με την ΕΠΕ, με σκοπό την ενίσχυση, αλλά και στήριξη της προετοιμασίας των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Λονδίνο από 29 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό των ΑμεΑ -και όχι μόνο- ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου αποφάσισε να βάλει `πλάτη` σε μια προσπάθεια που για εμάς έχει ξεκινήσει εδώ και 3,5 χρόνια, δηλαδή με το τέλος των Παραολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Στην κινεζική πρωτεύουσα αναδείξαμε στον υπέρτατο βαθμό την αγωνιστική ταυτότητα του ελληνικού παραολυμπιακού αθλητισμού, κατακτώντας συνολικά 24 μετάλλια και την 20η θέση στον πίνακα των μεταλλίων επί συνόλου 146 χωρών. Η επόμενη ημέρα, μετά τους Αγώνες του Πεκίνου, δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον αθλητισμό των ΑμεΑ. Σε συνδυασμό μάλιστα και με την οικονομική ύφεση, το έργο της ΕΠΕ δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο. Εμείς όμως, ως Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή αλλά και συνολικά ως Παραολυμπιακό Κίνημα, δεν καταθέσαμε τα όπλα και, όπως αντιλαμβάνεται κανείς από τη σημερινή εκδήλωση, δικαιωθήκαμε.
Ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου, μετά από προσωπικές διαπραγματεύσεις από την ημέρα που ανέλαβα την προεδρία της ΕΠΕ, γίνεται σύμμαχος μας, σε μια «μάχη» με το χρόνο, αφού καλούμαστε μέσα στους 2-3 επόμενους μήνες να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, από την ελλιπή προετοιμασία, ενόψει Λονδίνου. Καλούμαστε μέσα στους επόμενους μήνες, έως ότου `κλειδώσουν` οι θέσεις για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, να `τρέξουμε` κάποια πράγματα, ώστε να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών στη διοργάνωση του Λονδίνου. Ήδη έχουμε εξασφαλίσει προκρίσεις σε οκτώ αθλήματα, αριθμός που ελπίζουμε να αυξηθεί το προσεχές διάστημα. Ευελπιστούμε ότι η ομάδα που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο να αποτελείται από περίπου 60-80 αθλητές και αθλήτριες, χωρίς όμως να είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να κάνω προβλέψεις σχετικά με τον αριθμό μεταλλίων που θα κατακτήσουμε. Θα ήμουν ευτυχής αν φτάναμε το νούμερο του Πεκίνου, δηλαδή τα 24 μετάλλια, όμως αυτό κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ελπίζουμε ότι στη διοργάνωση του Λονδίνου, εκτός των ατομικών ικανοτήτων, θα μιλήσει και η ελληνική ψυχή! Η συμβολή της ΟΠΑΠ ΑΕ, εκτός από οικονομική, έχει να κάνει και με την ψυχολογία του Παραολυμπιακού Κινήματος. Νιώθουμε πλέον, ότι ένα Οργανισμός με τόσο μεγάλο κύρος, είναι στο πλευρό μας. Νιώθουμε ότι μπορούμε να δουλέψουμε απρόσκοπτα, έστω και στο παραπέντε, για να διεκδικήσουμε στο Λονδίνο ό,τι μας αναλογεί από πλευράς διακρίσεων και μεταλλίων. Νιώθουμε ότι δεν αφήσαμε μετέωρους τους αθλητές της παραολυμπιακής ομάδας, παρά τα όποια εμπόδια παρουσιάστηκαν στο δρόμο μας όλα αυτά τα χρόνια. Ο ελληνικός αθλητισμός των ΑμεΑ, με συμμάχους όπως η ΟΠΑΠ ΑΕ, μπορεί και πρέπει να επιβιώσει. Ειδικά για τα άτομα με αναπηρίες, ο αθλητισμός αποτελεί τρόπο ζωής και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε ως Παραολυμπιακό κίνημα. Τα άτομα με αναπηρίες να αποκτήσουν φωνή, να βγουν από τα σπίτια τους, να δείξουν τις ικανότητές τους. Θέλουμε και απαιτούμε ίση μεταχείριση. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι τα χρήματα του Οργανισμού θα υπηρετήσουν σε υπερθετικό βαθμό τον χώρο που πρεσβεύουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα ΑμεΑ. Αναζητούσαμε δυνατούς συμμάχους και δεν θα μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερος από την ΟΠΑΠ ΑΕ».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Οριστικό το σοκ: Πέντε μήνες εκτός ο Λουτσιάνο!
Οριστικό το σοκ: Πέντε μήνες εκτός ο Λουτσιάνο!
Τρίκαλα: Φιλική νίκη με... μεταγραφή
Τρίκαλα: Φιλική νίκη με... μεταγραφή
Γκαζιαντέπ-ΠΑΟΚ 80-66: «Καμπανάκι» κινδύνου!
Γκαζιαντέπ-ΠΑΟΚ 80-66: «Καμπανάκι» κινδύνου!
Μπήκε ο Σίνγκλετον, θεραπεία για Καλαϊτζάκη
Μπήκε ο Σίνγκλετον, θεραπεία για Καλαϊτζάκη
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Πανελλήνιο ρεκόρ της Σταματοπούλου στο «IDM SWIMMING BERLIN 2017»
Πανελλήνιο ρεκόρ της Σταματοπούλου στο «IDM SWIMMING BERLIN 2017»
Η πέμπτη θέση του Γιάννη Κωστάκη στα 150μ μικτή ατομική,…
Πανελλήνιο ρεκόρ της Σταματοπούλου στο «IDM SWIMMING BERLIN 2017»
Χρήστος Ταμπαξής: Μεγάλος αθλητής, μεγαλύτερος άνθρωπος
Χρήστος Ταμπαξής: Μεγάλος αθλητής, μεγαλύτερος άνθρωπος
Συνέντευξη με τον δύο φορές «χρυσό» Παραολυμπιονίκη Χρήστο Ταμπαξή. 
Χρήστος Ταμπαξής: Μεγάλος αθλητής, μεγαλύτερος άνθρωπος
Μάμαλος: Πριν το Ρίο σκεφτόμουν την αυτοκτονία!
Μάμαλος: Πριν το Ρίο σκεφτόμουν την αυτοκτονία!
Συγκινητική εξομολόγηση του Χρυσού Παραολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου: Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω…
Μάμαλος: Πριν το Ρίο σκεφτόμουν την αυτοκτονία!

 • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Γκάραμπαγκ
  02:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Formula E 2016-17
  02:15Νέα Υόρκη. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  02:25Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ντόρτμουντ
  03:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  03:35TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μπαρτσελόνα
  03:55EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Παρί Σεν Ζερμέν
  04:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula E 2016-17
  04:05Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης
  05:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  06:00Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Κασσιόπη
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  08:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:45Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Λαμία
  09:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR World Championship 2017
  09:10Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μπαρτσελόνα
  09:45EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε - Πόρτο
  10:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  10:10Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  10:40Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • RBAR World Championship 2017
  10:50Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ
  11:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  11:25Αθλητική εκπομπή.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  11:552017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σεβίλη
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  12:35Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  13:00Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  13:05Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  13:30Αφιέρωμα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  13:501ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Χόφενχαϊμ
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2017
  14:10SS12 Romerstrasse, Γερμανία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:20Τελικοί, Αμβούργο. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  15:00Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  15:10Τελικοί, Αμβούργο. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2017
  15:15SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Άρης
  15:30Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί 3ης θέσης. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Γιαν Λέναρντ Στρουφ
  16:352017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2017
  16:50Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  17:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  17:50Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  18:00Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας (Ζ)
  18:15Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E2
  19:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  19:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:005η αγωνιστική.
 • Στιγμιότυπα
  20:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναιγιάλειος - Άρης (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μπέρνλι
  21:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • RBAR World Championship 2017
  21:05Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  21:30Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2017
  21:35Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Χετάφε (Ζ)
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πυγμαχία: Κανέλο Άλβαρες - Γκενάντι Γκολόβ
  22:30Special Event 2017. Στο T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, ο Γκενάντι Γκολόβκιν, ο 'φόβος και τρόμος' της πυγμαχίας έρχεται αντιμέτωπος με τον Κανέλο Άλβαρεζ, το 'Golden Boy' αυτής της γενιάς, σε έναν αγώνα πυγμαχίας που περιμένουν όλοι! Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Ούνικς Καζάν
  23:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  23:50Αμβούργο. Τελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης