«Δε θα σωθούμε με 40 μισθούς»

«Δε θα σωθούμε με 40 μισθούς»

Το ότι το ελληνικό κράτος δε θα… σωθεί με τη μη καταβολή μισθών στους αθλητές που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς αγώνες, τόνισε ο Γιώργος Σιγάλας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» και αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν με τη μη χορήγηση αδειών αλλά και τη μη καταβολή οδοιπορικών σε αθλητές ερασιτεχνικών σωματείων που έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Έγινε μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις ότι ο ρόλος των Ολυμπιονικών είναι ότι πρέπει να βγουν μπροστά ,πρέπει να ακουστούν, πρέπει να συμμετέχουν και θα επιδιώξουμε να το κάνουμε. Όχι γιατί περιμένουμε κάποιες απολαβές ή οτιδήποτε», είπε αρχικά ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (17/02).

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σιγάλας πρόσθεσε: «Αν μπορούσαν οι επικεφαλής να έχουν τους κατάλληλους συμβούλους σε κάποια πράγματα, θα μπορούσε ο μηχανισμός του κράτους να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Αυτό που ζητάμε είναι άμεσα με μια τροπολογία, που δεν είναι παράνομο ή παράλογο, να μπορέσουν τα παιδιά που θα οριστούν από τις ομοσπονδίες να κάνουν προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς, να την κάνουν απρόσκοπτα».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου των Ολυμπιονικών, χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα για να αποδώσει καλύτερα το μέγεθος του προβλήματος, αναφέροντας μάλιστα πως ενώ υπάρχει διάθεση να βρεθεί λύση από πολλές πλευρές, το θέμα παραμένει άλυτο λόγω των νόμων και της μη ευελιξίας της Πολιτείας.

«Για παράδειγμα ο Αιμίλιος Παπαθανασίου που έχει τρέξει σε τρία-τέσσερα τουρνουά και έχει πάρει διακρίσεις, είναι στις ψηλές θέσεις της παγκόσμιας κατάταξεις και έχει τις προϋποθέσεις για να διακριθεί στην Ολυμπιάδα έχει πρόβλημα. Το πλήρωμά του είναι υπάλληλος στην νομαρχία Θεσσαλονίκης και δεν μπορεί βάση νόμου να αποσπασθεί. Δεν μπορεί να κάνει σωστή προετοιμασία. Μάλιστα ο κ. Ψωμιάδης έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει και να δώσει στον άνθρωπο τη διάθεση, αλλά δεν γίνεται τίποτα», είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει αναφορικά με τη λύση που μπορεί να υπάρξει: «Είναι πέντε λεπτά υπόθεση με τους νομικου΄ς και τον γενικό γραμματέα που ξέρω ότι έχει καλή διάθεση. Δε θα σωθεί η Ελλάδα με 40 μισθούς που παίρνουν αυτά τα παιδιά. Που είναι και μισθοί βιοποριστικοί. Για εμάς σαν Ολυμπιονίκες δεν είναι αυτοσκοπός το μετάλλιο. Πάνε να την κάνουν «γυριστή» για να δικαιολογήσουν άλλα πράγματα όσοι τα κάνουν αυτά».

Ο Γιώργος Σιγάλας στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι θέλει ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών, λέγοντας: «Θέλουμε ένα φορέα από τη ΓΓΑ που να στήσει ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει τους χορηγούς να βοηθήσουν την προολυμπιακή προετοιμασία. Εμείς θα το ζητήσουμε άμεσα από τη γραμματεία ή το αρμόδιο υπουργείο, να προκαλέσουμε τους χορηγούς να δημιουργηθεί ένα ταμείο στην ουσία. Να προκαλέσουμε τους επιχειρηματίες να το κάνουν και να αποδώσουμε τα ανάλογα μέσω της προβολής».

Ενώ πρόσθεσε: «Θέσαμε και ένα θέμα με το υπουργείου παιδείας σε ότι αφορά τον αθλητισμό στα σχολεία. Να βελτιωθούν τα πράγματα στα σχολικά πρωταθλήματα. Να εξαλείψουνε φαινόμενα ανταγωνισμού με όφελος μέσα στα σχολεία. Να γίνουν πρωταθλήματα που θα προκαλούν έναν υγιή ανταγωνισμό, με κίνητρο ίσως πολύ μικρό. Αθλητισμό στα σχολεία δεν έχουμε. Πρέπει να τον δημιουργήσουμε σωστά. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει και την ανάπτυξη της παιδείας, γιατί συγγνώμη αλλά ως τώρα γίνονται μόνο πρόχειρα πράγματα. Θέλουμε να κάνουμε και ένα θεσμό για να τιμήσουμε την ιστορία του συλλόγου μας, ξεκινώντας από το 1956 με τον Γιώργο Ρουμπάνη και προχωρόντας προς τα πάνω».

Ολοκληρώνοντας, αναφορικά με τα προβλήματα των Ολυμπιονικών, υποστήριξε: «Χθες (17/02) δε θέλαμε να κάνουμε κριτική, θέλαμε να κάνουμε προτάσεις. Ειπώθηκαν πράγματα που έπρεπε να ακουστούν. Είχαμε μια ωραία συζήτηση με τους δημοσιογράφους, κατάλαβαν ότι δεν το κάναμε απλά για να το κάνουμε. Μας έδωσαν το ερέθισμα για συνεργασία με τον ΠΣΑΤ και νομίζω ότι θα προχωρήσει. Θα μπορούσε να γίνει σε ευρύτερο φάσμα αυτό, για να δώσουμε κάτι ο καθένας και οι υπεύθυνοι να μας ακούσουν, δε θα τους κάνουμε κριτική».

Τέλος, ο Γιώργος Σιγάλας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους αγώνες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, λέγοντας πως και οι δύο ομάδες έχουν τα πλεονεκτήματά τους που τους βοήθησαν στο να νικήσουν Κάχα Λαμποράλ και Βαλένθια αντίστοιχα.

«Είδα λίγο τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε δυνατά, τελευταία το κάνει αυτό και μπαίνει δυνατά. Θεωρώ ότι υπάρχει μια έλλειψη στην περιφέρεια. Παρόλα αυτά αν τα υπόλοιπα παιδιά, όπως χθες ο Φώτσης, όπως ο Τσαρτσαρής, ο Νίκολας, ο Μάριτας, αν δε πάρουν στις πλάτες τους ότι τους αναλογεί, ο Διαμαντίδης μόνος του δε θα μπορέσει να πάρει όλο το βάρος. Προφανώς ο προπονητής θα έχει πει σίγουρα ότι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους βάσει του ονόματός τους. Πάντως,  κάτι λείπει στην περιφέρεια», ήταν τα λόγια του για τον Παναθηναϊκό.

«Πριν το παιχνίδι, οι περισσότεροι μιλούσαν για τις τρεις νίκες που έρχονται χωρίς να έχει καταλάβει κανείς ότι αν ο Ολυμπιακός έχανε κινδίνευε. Επίσης δεν κατάλαβε κανείς ότι ο προπονητής που έχει αναλάβει την ομάδα, την έχει κάνει αντάξια του ονόματός του. Χθες η Βαλένθια ήθελε να τρέξει κι άφησε κενά στη ρακέτα. Εκεί φάνηκε η ποιότητα του Ολυμπιακού με Σπανούλη, Τεόντοσιτς και Παπαλουκά που πέρασαν την μπάλα μέσα. Πίεσε εκεί ο Ολυμπιακός και τους ανάγκασε σε λάθη. Αυτό ήταν η ποιότητα αυτής της ομάδας. Αλλά η ποιότητα σε μονάδες. Γιατί και εχθές δεν έδειξε κάτι σαν φιλοσοφία. Ήταν σημαντικά κομμάτια για να κερδίσεις το παιχνίδια, αλλά ατομικά. Αυτό δείχνει την ποιότητα των παικτών», είπε αρχικά ο Γιώργος Σιγάλας για τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτή είναι η διαφορά με τον Παναθηναϊκό φέτος. Έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Ακόμα και ο Παπαλουκάς που δεν είναι όπως παλιά, ξέρει να «διαβάζει» το παιχνίδι. Υπάρχει ο Σπανούλης, ο Τεόντοσιτς. Ο Μπουρούσης, που είναι ίσως ο μοναδικός ψηλός που να μπορεί να σηκώσει την ομάδα στην πλάτη του. πρέπει να βελτιωθεί το παιχνίδι του. έχει μονάδες, έχει λύσεις, ήταν και λίγο τυχερός αλλά πρέπει να βρει ένα τρόπο παιχνιδιού που να λες, είναι αυτός ο Ολυμπιακός».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Ατρόμητος: Προσέχει για να… έχει ο Κάναντι!
Ατρόμητος: Προσέχει για να… έχει ο Κάναντι!
Το απόλαυσαν!
Το απόλαυσαν!
Συναγερμός εν όψει ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φορτούνη
Συναγερμός εν όψει ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φορτούνη
Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή… και βλέπουμε
Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή… και βλέπουμε
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
Mediterranean College Employability Fair 2017
Mediterranean College Employability Fair 2017

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  00:15Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  00:30Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  01:005η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  01:15Chicagoland Tales of the Turtles 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  01:35Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - ΑΠΟΕΛ
  02:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Formula E 2016-17
  02:15Βερολίνο. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Τζένοα - Λάτσιο
  03:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  03:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Λειψία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Formula E 2016-17
  04:05Βερολίνο. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  04:35Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  06:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E609
  06:05Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  06:30Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Ούνικς Καζάν
  06:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός - Εργοτέλης
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  07:30Τελικοί, Αμβούργο. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR World Championship 2017
  08:15Πορτογαλία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  08:40Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • WRC 2017
  08:45Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου
  09:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  09:45Chicagoland Tales of the Turtles 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τοντέλα
  10:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Χάντμπολ: Ανόβερο - Φλένσμπουργκ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2017
  10:45Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  11:00Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2017
  11:50SS19 Ouninpoha 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ριέκα - ΑΕΚ
  12:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • WRC 2017
  12:55SS25 Oittila 2 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Βερόνα
  13:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  13:10Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  13:15Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μπέρνλι
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:10Τελικοί, Αμβούργο. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2017
  14:30Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  15:00Τελικοί, Αμβούργο. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • ERC 2017 - Magazine
  15:30Barum Czech Rally Zin.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  15:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  15:45Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  16:00Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  16:402017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπολόνια - Ίντερ
  17:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2017
  17:10Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Dusan Ivkovic: The High Flyer
  17:40Ντοκιμαντέρ.
 • Στιγμιότυπα
  18:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας (Ζ)
  18:15Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pre Game Show (Ζ)
  18:30Το Pre Game Show μας βάζει στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές και μας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Dusan Ivkovic Stars. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  18:35Αμβούργο. Ημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Formula 1 2017
  18:55Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενεβέντο - Ρόμα (Ζ)
  19:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars (Ζ)
  20:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  20:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ντόρτμουντ (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Φιορεντίνα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Post Game Show (Ζ)
  22:00Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  22:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  23:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης