Οι τροποποιήσεις για το ντόπινγκ

Οι τροποποιήσεις για το ντόπινγκ

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, ειδική εκδήλωση για την ενημέρωση των αθλητικών Ομοσπονδιών και των φορέων του αθλητισμού για το  ντόπινγκ από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Στην εκδήλωση παρέστη ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο ΓΓΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής, η διευθύντρια του ΕΣΚΑΝ κα Χαρά Σπηλιοπούλου, ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και Πρόεδρος της εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΕ Ιωάννης Βασιλειάδης, μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ, εκπρόσωποι των Αθλητικών Ομοσπονδιών και μέλη της αθλητικής οικογένειας.

Καπράλος: «Χτύπησε το καμπανάκι»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος άνοιξε τη συνέντευξη, αναφέροντας: «Πριν από μερικούς μήνες, όταν ακούστηκε ότι η Ελλάδα δεν πληροί τις προϋποθέσεις του κώδικα της WADA, χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου. Κινδύνου ότι, αν δεν συμμορφωνόμασταν, ήταν πιθανή η επιβολή κυρώσεων, μέχρι και την αποβολή της Ελλάδας από του Ολυμπιακούς Αγώνες. Η θέση μας ήταν ακόμη πιο δύσκολη γιατί είχαν προηγηθεί τα γεγονότα του 2004 και του 2008 σχετικά με το ντόπινγκ και η χώρα μας είχε ήδη διασυρθεί αρκετά».

«Τι να υποθέσουμε για την Ελλάδα και το ντόπινγκ;»

Οι αιχμηρές παρατηρήσεις των στελεχών της ΔΟΕ και του παγκόσμιου αθλητικού κινήματος, όπως δήλωσε ο Σπύρος Καπράλος, ήταν συχνές, ενώ άφηναν καθαρά υπόνοιες για συγκάλυψη του θέματος τόσο από την Ελληνική Πολιτεία όσο και από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: «Έχετε κρούσματα σε τόσα πολλά αθλήματα, έχετε τις γνωστές περιπτώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και 2008, έχετε αθωωτικές αποφάσεις πολιτικών δικαστηρίων μετά από μεγάλο χρονικά διάστημα, για περιπτώσεις που έχουν προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και τώρα δεν συμμορφώνεστε με τον Κώδικα της WADA. Τι να υποθέσουμε για την Ελλάδα και το ντόπινγκ;».

Γερουλάνος: «Δυστυχώς δεν είμαστε πρεσβευτές αξιών»

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος πήρε στη συνέχεια το λόγο, αναφέροντας: «Η δική μας χώρα έχει προικισθεί με ότι πιο σημαντικό υπάρχει στο αθλητικό κίνημα και έχει την επιρροή και τη φήμη να παρεμβαίνει από θέση ισχύος. Όλοι παντού στον κόσμο επικαλούνται τα πράγματα που γεννήθηκαν εδώ, σχετικά με τις Ολυμπιακές ιδέες και αξίες. Κι ενώ όλοι εμείς έπρεπε να είμαστε πρεσβευτές αυτών των αξιών, δυστυχώς δεν το κάνουμε. Η διαφθορά, η βία και το ντόπινγκ μείωναν τη δυνατότητα που έχετε όλοι εσείς, να μιλήσετε σε όλο τον κόσμο. Θα έπρεπε σαν χώρα, να μην ζητάμε να συμμορφωνόμαστε με τα στάνταρ της WADA, ούτε να χειροκροτούμε αυτά που κάναμε. Δεν θα έπρεπε καν να παπαγαλίζουμε όλα αυτά που άλλοι είπαν πρώτα. Ως χώρα αλλά και ως άτομα, θα έπρεπε να είμαστε κάτι παραπάνω και να είμαστε οι άξιοι πρεσβευτές των αθλητικών ιδανικών».

Και συνέχισε: «Στο νομοσχέδιο που φέραμε, υπάρχουν οι θεσμοί, οι διαδικασίες και οι τιμωρίες για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα τρία θέματα, δηλαδή τη διαφθορά, τη βία και το ντόπινγκ. Πρέπει να πω ότι πέρασε από τα περισσότερα κόμματα κι έτσι έγινε το πρώτο βήμα. Ωστόσο πρέπει πλέον αυτά τα μέτρα να υιοθετηθούν αλλά και να εφαρμοστούν, ώστε να αλλάξει η μορφή του αθλητισμού στη χώρα. Είναι αδιανόητο να μην πηγαίνουν οικογένειες στα γήπεδα, να διώχνουμε τον κόσμο από τα γήπεδα. Είναι καιρός κάτι να αλλάξει και να διαχειριστούμε σωστά αυτά που μας έδωσαν οι παππούδες και να πηγαίνουμε παντού στον κόσμο με το κεφάλι ψηλά».

Μπιτσαξής: «Οι πληγές του 2004, πλήγωσαν την εικόνα μας Παγκοσμίως»

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής. «Εδώ και 2,5 χρόνια διακηρύξαμε την προσήλωση της Πολιτείας στον καθαρό αθλητισμό μετά από τις πληγές του 2004, που πλήγωσαν την εικόνα μας στον παγκόσμιο χώρο και κυρίως εμάς τους ίδιους. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το σύνολο του αθλητικού κόσμου ήταν μπροστά σε αυτή την προσπάθεια που σας παρουσιάζουμε σήμερα, προκειμένου οι ελληνικές επιτυχίες να είναι καθαρές επιτυχίες. Άλλωστε, έχω πει ότι δεν θέλουμε να είμαστε στην πρωτοκαθεδρία των μεταλλίων, αλλά στην πρωτοκαθεδρία του Ολυμπιακού πνεύματος. Η συστηματοποίηση των κανόνων δεν είναι ούτε η αρχή ούτε το τέλος αυτής της προσπάθειας, βάζει όμως τη βάση για ένα καλύτερο αύριο», κατέληξε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Η παρουσίαση της υπουργικής απόφασης

Στη συνέχεια η Πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ κα Χαρά Σπηλιοπούλου παρουσίασε την Υπουργική Απόφαση με αριθμό 3956/17-02-2012(ΦΕΚ 343/Β/2012), με την οποία εναρμονίζεται η ελληνική νομοθεσία για το αντιντόπινγκ με τον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ, τη Διεθνή Σύμβαση της UNESCO κατά της φαρμακοδιέγερσης για τον αθλητισμό που κυρώθηκε με το νόμο 3516/2006, τα Διεθνή Πρότυπα του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ και τις δεσμευτικές κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ.

Μετά τη λήξη της ενημέρωσης ακολούθησε συνέντευξη Τύπου, του Προέδρου της ΕΟΕ, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και της Διευθύντριας του ΕΣΚΑΝ κας Χαράς Σπηλιοπούλου, με τον κ. Σπύρο Καπράλο να αναφέρει τι ενέργειες της ΕΟΕ στο θέμα του αντιντόπινγκ μέχρι το Λονδίνο:

«Στείλαμε από τον περασμένο Σεπτέμβριο σε όλες τις Ομοσπονδίες τον κανονισμό ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 αλλά και τη λίστα των απαγορευμένων ουσιών, προκειμένου να είναι ξεκάθαρο καιρό πριν, τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται ενόψει των Αγώνων του Λονδίνου.

Έχουμε στείλει έγγραφο σε όλες τις Ομοσπονδίες και ζητήσαμε να ενημερώσουν τους αθλητές που έχουν πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς να στείλουν στο ΕΣΚΑΝ τα whereabouts για το πρώτο τρίμηνο του 2012, ενώ το ίδιο θα συμβεί και για το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, ακόμη και για τους αθλητές που διεκδικούν πρόκριση στους Αγώνες του Λονδίνου.

Έχουμε ζητήσει όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα το καλοκαίρι στην βρετανική πρωτεύουσα να έχουν περάσει τουλάχιστον από ένα έλεγχο ντόπινγκ το λιγότερο πριν μπουν στο αεροπλάνο για τους Ολυμπιακούς.

Συνεχίζουμε τη στενή συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ, μια συνεργασία που εξελίσσεται σε πολύ καλό κλίμα εδώ και αρκετά χρόνια».

Διαβάστε ακόμα: 

Η περίπτωση Κούβελου

Προειδοποίηση για το ντόπινγκ

Στην Πολιτεία ο Αγιος Κοσμάς

4 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Θιγάντα: «Δυνατός στην έδρα του ο Παναθηναϊκός»
Θιγάντα: «Δυνατός στην έδρα του ο Παναθηναϊκός»
Έξαλλος ο Ρονάλντο με την τιμωρία του: Αυτή είναι η επόμενη κίνηση του (photo)
Έξαλλος ο Ρονάλντο με την τιμωρία του: Αυτή είναι η επόμενη κίνηση του (photo)
Λάσκαρης: «Καμία επενδυτική πρόταση στα χέρια μας»
Λάσκαρης: «Καμία επενδυτική πρόταση στα χέρια μας»
Αυτή είναι η καλύτερη ψησταριά της αγοράς!
Αυτή είναι η καλύτερη ψησταριά της αγοράς!
Νέα στοιχεία σοκ για την τραγωδία με τους γονείς που πνίγηκαν για τα παιδιά τους
Νέα στοιχεία σοκ για την τραγωδία με τους γονείς που πνίγηκαν για τα παιδιά τους
Φωτιά στη Δάφνη πίσω από το σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης»
Φωτιά στη Δάφνη πίσω από το σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης»
Φωτιά LIVE - Απίστευτο: Ο Τσίπρας πάει στα καμένα τέσσερις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά
Φωτιά LIVE - Απίστευτο: Ο Τσίπρας πάει στα καμένα τέσσερις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά
Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους (pics)
Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους (pics)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017
 • UEFA Champions League Show 2017-18 (Ζ)
  20:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • MotoGP 2017
  20:25NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  21:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Αφιέρωμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο
  21:30Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Έλληνα σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA. (Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoff 2017. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.)
 • Ποδόσφαιρο: Μπασακσεχίρ - Σεβίλη (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2017
  23:45Γερμανία.
 • Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • GP Confidential 2017
  00:15Ανασκόπηση μισής σεζόν F1 GP.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E7
  00:30Αθλητική εκπομπή.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  00:45Chiba, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  01:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  01:30Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Στιγμιότυπα
  01:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς (Ζ)
  02:00NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Formula E 2016-17
  03:00Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αρμάνι Μιλάνο
  04:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Formula E 2016-17
  05:00Μόντρεαλ 1. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  05:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  06:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα
  06:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  07:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Βιγιαρεάλ
  07:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Beach Soccer: Ισπανία - Ελλάδα
  07:55Euro 2017. Πορτογαλία. Γυναίκες. 5η θέση. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  08:15Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  08:25TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Πεσκάρα
  09:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Beach Soccer: Πολωνία - Ελλάδα
  09:10Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ριέκα
  10:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC 2017
  10:15SS13 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αρμάνι Μιλάνο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2017
  11:20SS19 Ouninpoha 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάποελ Μπερ Σεβά - Μάριμπορ
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  12:20NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2017
  12:25SS25 Oittila 2 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  12:30Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Μίλαν
  13:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • WRC 2017
  14:00Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία
  14:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  14:25Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  14:55TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2017
  15:00NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  16:05Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  16:10Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα
  16:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:00Pre Season.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  17:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2017 E7
  17:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  18:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto3 2017
  18:05NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ
  19:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto2 2017
  19:15NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  19:25NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Pre Game Show (Ζ)
  20:00Το Pre Game Show μας βάζει στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές και μας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Έστερσουντ. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:30Rally Rzeszow.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Pure Michigan 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Αφιέρωμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο
  21:30Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Έλληνα σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA. (Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2017. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.)
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - ΑΕΚ (Ζ)
  21:45UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Post Game Show (Ζ)
  23:00Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • Post Game Show (Ζ)
  23:30Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  23:45Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης