Ανέλαβαν ευθύνες, κατηγορίες για Ψάρρα και Ντονά

Ανέλαβαν ευθύνες, κατηγορίες για Ψάρρα και Ντονά

Οι αρνητικές εξελίξεις στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που ενδέχεται να οδηγήσουν την ομάδα στην Α2, ήταν η αφορμή για την παραχώρηση συνέντευξης Τύπου από τη διοίκηση ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

«Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί. Είναι μία κατάσταση δύσκολη για εμάς και την ομάδα αλλά θα παλέψουμε όσο μπορούμε», είπαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος και οι παράγοντες Χρόνης Ακριτίδης και Παναγιώτης Μαλακατές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα η διοίκηση ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Τον λόγο πήρε πρώτα ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές, ο οποίος ανέφερε: «Σας καλέσαμε σε αυτήν την συνέντευξη προκειμένου να αναλάβουμε τις ευθύνες που βαρύνουν αποκλειστικά τον φίλο μου το Χρόνη κι εμένα και επειδή ακούγονται και γράφονται πολλά να σας παραθέσουμε τα πραγματικά γεγονότα. Θέλω να τονίσω ότι ο πρόεδρος κος Αχιλλέας Μακρόπουλος με το ήθος και την παιδεία που τον διακρίνει δεν ήθελε να παρέμβει περισσότερο, παρακάμπτοντας την νόμιμη διοίκηση και δεν αναλογεί καμία απολύτως ευθύνη για όσα έχουν συμβεί. Η δική μου συμμετοχή που επίσης δεν είμαι μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ έγινε επειδή μου ζήτησε ο Χρόνης να τον βοηθήσω όσο μπορώ και επειδή δεν μου είναι εύκολο να αρνούμαι να βοηθήσω από ένα σημείο και μετά συμμετείχα ενεργά σε όλες τις αποφάσεις». 

«Τους ζητάμε περισσότερα από ό,τι μπορούν»

Ο κ. Μαλακατές αναφέρθηκε σε παίκτες και τεχνικό τιμ, λέγοντας: «Πριν δώσω το λόγο στον αρμόδιο να σας εξηγήσει το πως φτάσαμε ως εδώ θέλω να πω ότι  οι παίκτες και ο προπονητής δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το τι θα συμβεί στο τέλος διότι τους ζητάμε να πετύχουν περισσότερα από ό,τι πραγματικά μπορούν»

«Ψάρρας και Ντονάς ευθύνονται για τον υποβιβασμό»

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον Σάκη Ψάρρα και στον Στάθη Ντονά, δηλώνοντας πως ευθύνονται για τον υποβιβασμό. «Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο και για δυο ανθρώπους και πιο συγκεκριμένα για τον Σάκη Ψάρρα, ο οποίος κατά την προσωπική εκτίμηση είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη ευθύνη μαζί για το ότι φτάσαμε σήμερα να μιλάμε για πιθανότητα υποβιβασμού της ομάδας και τον Σταθη Ντονά, οι οποίοι με τις ενέργειές τους δεν σεβάστηκαν την ιστορία και τα χρήματα που έλαβαν όσα χρόνια ήταν αθλητές του Παναθηναϊκού. Απλά να σας πω ότι οι περισσότεροι συνάδελφοί τους στην Α1 έχουν λάβει λιγότερα χρήματα από αυτούς».

«Ευχαριστώ Πανταλέων και Καζάζη»

«Θέλω να ευχαριστήσω εν αντιθέσει πρώτα από όλα τον Σωτήρη Πανταλέων και ο λόγος είναι περιττός νομίζω να αναφερθεί. Ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Καζάζης το πιο πρόσφατο μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας, ένας θαυμάσιος προπονητής ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που σε λίγο χρονικό διάστημα αγάπησε πολύ περισσότερο την ομάδα από πολλούς γεννημένους Παναθηναϊκούς. Ο κ. Καζάζης αρχικά δέχτηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο της σωτηρίας με πίστη ότι θα τα καταφέρει και όταν έγιναν όλα όσα έγιναν χωρίς καμία δική του ευθύνη έθεσε το καλό της ομάδας πάνω από την υστεροδημία του και παρέμεινε πραγματικός καπετάνιος».    

«Η αποκατάσταση της αλήθειας»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Χρόνης Ακριτίδης από την πλευρά του είπε: «Σκοπός της σημερινής συνέντευξης, είναι αποκλειστικά η ενημέρωση για την αποκατάσταση της «αλήθειας» για αναφορές σε θέματα του βόλεϊ ανδρών. Θα μου επιτρέψετε μια αναδρομή. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε διοίκηση πρωτοδικείου στα μέσα Αυγούστου. Το ΤΑΠ του ΠΑΟ, την περίοδο εκείνη δεν υπήρχε σαν σκέψη. Αναλάβαμε να το οδηγήσουμε στην συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας, ότι θα ήταν συμμετοχή σωτηρίας και μόνο. (Θα μπορούσα, ιδιοτελώς σκεπτόμενος, να ζητήσω να ηγηθώ κάποιου άλλου τμήματος, εκ του ασφαλούς). Γνωρίζαμε όλοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη και του ΤΑΠ. Οικονομική κατάσταση που δεν επέτρεπε άλλη σκέψη, πέρα από τυπική συμμετοχή και αποπληρωμή χρεών. Χρέη τα οποία δημιουργήθηκαν από αστοχίες διαχείρισης την  προηγούμενη διετία- τριετία, σε συνδυασμό με υποσχέσεις χρηματοδότησης, οι οποίες ποτέ δεν υλοποιήθηκαν».

«Κάποιοι επιλεκτικά μας καταλογίζουν ευθύνες»

Ο κ. Ακριτίδης συνέχισε: «Στο συγκεκριμένο σημείο θα ήθελα να μείνω λίγο περισσότερο, μια και κάποιοι, επιλεκτικά μου καταλογίζουν ευθύνες.  Το διάστημα  από τα μέσα (καλοκαίρι) 2009 ως το 2010, συμμετείχα στη διοίκηση του ΠΑΟ, από τη θέση του Γενικού Αρχηγού, εστιάζοντας περισσότερο στο μπάσκετ Γυναικών, ταυτόχρονα συμμετείχα και στην Τριμελή επιτροπή του ΤΑΠ (2009-10: Πρόεδρος Λιακόπουλος, Α’ αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Παναγούλιας και Β’ αντιπρόεδρος εγώ, με αποκλειστικό δικό μου στόχο την εύρεση στέγης (ΜΕΤΣ) λόγω της θέσης μου στο Δ. Αθηναίων, το οποίο και έγινε), και το 2010-11 ( Α΄ αντιπρόεδρος , ως το Δεκέμβριο 2010). Το σημειώνω όχι για αποποιηθώ ευθυνών, αλλά για να αναλάβω αυτές που μου αντιστοιχούν, κυρίως ως μέλος του ΔΣ του ΠΑΟ, μια και αυτός αποκλειστικά, ήταν αρμόδιος για την κατανομή των χρημάτων στα τμήματα».

«Οι επιλογές μου για την φετινή χρονιά»

Επιστρέφοντας  στη φετινή χρονιά, οι επιλογές που έγιναν ήταν οι εξής:

1. Σύσταση ομάδας με δεδομένη τη χρονική στιγμή, μη διαθεσιμότητα Ελλήνων παικτών

2. Προϋπολογισμό, σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, με γνώμονα την αποπληρωμή των χρεών πρώτα.

3. Ανανέωση της ομάδας (αναγκαστική σε πολλές περιπτώσεις) με προοπτική τριετίας.

4.Ανανέωση συμβολαίων, παλαιών παικτών , όσων ήθελαν να παραμείνουν και να δεχθούν  τα νέα μειωμένα συμβόλαια., γνωρίζοντας απόλυτα την κατάσταση της ομάδος.

5. Πρόσληψη  προπονητή ικανό να ανταποκριθεί στα δεδομένα της ομάδας.

6. Σεβασμό στην ιστορία της ομάδος, χωρίς εκπτώσεις και εκβιασμούς, με   κόστος ενδεχομένως στους διοικούντες, αλλά είχαμε αποφασίσει να το αναλάβουμε.

Με τα κριτήρια αυτά, προσελήφθη ο Νίκος Μπουτσουρής, ανανέωσαν τα συμβόλαια τους οι Πανταλέων, Ψάρρας και Ντονάς, αποκτήθηκαν οι ξένοι παίκτες μα και οι Έλληνες. Όλοι μετά από εισήγηση του προπονητή και με δεδομένη τη χρονική στιγμή. Ο πρώτος ξένος ήρθε τέλη  Σεπτεμβρίου, ο δε τρίτος Σαρατσένι, συμμετείχε στον τρίτο αγώνα της ομάδος».

«Εκχωρήσαμε έσοδα για παλαιά χρέη»

«Οικονομικά πολύ σύντομα αναφέρω πως ο Προϋπολογισμός του ΤΑΠ είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου. Η συμμετοχή του Ερασιτέχνη ΠΑΟ ΑΟ δε θα ξεπεράσει τις 120.000 € και είναι απόλυτα ισοσκελισμένος. Τα υπόλοιπα έξοδα καλύπτονται από χορηγίες κλπ. Το δε σύνολο του είναι περίπου στο 1/5 της περσινής περιόδου. Παραμονές δε της έναρξης του πρωταθλήματος (κυριολεκτικά μια μέρα πριν) αναγκάστηκε το ΤΑΠ να εκχωρήσει έσοδα από τη χορηγία του ΟΠΑΠ ( τα μισά περίπου) για αποπληρωμή παλαιών χρεών. Χρήματα δηλαδή της τρέχουσας χρονιάς καταβλήθηκαν και καταβάλλονται σε αποπληρωμή παλαιών οφειλών» συνέχισε ο πρόεδρος του ΤΑΑ.

Και πρόσθεσε:

«Να σημειωθούν εδώ:

1. Οι δηλώσεις όλων μας ότι στόχος είναι η διατήρηση της ομάδος σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, η οποία φαινόταν τουλάχιστον εξασφαλισμένη.

2. Η αμέριστη στήριξη των παλαιών παικτών στην προσπάθεια αυτή «βάζοντας πλάτη...» κλπ

Για να μην κουραζόμαστε με πολλές λεπτομέρειες, Σήμερα καταλήξαμε:

1. Η ομάδα να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική κατάσταση.

2. Τα οικονομικά της ομάδος να παρουσιάζουν σημαντική υστέρηση (κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την ΠΑΕ και την ΚΑΕ). Αποτέλεσμα, ουσιαστικά να έχουν καταβληθεί στο τμήμα από τον ερασιτέχνη, χρήματα λιγότερα από 30.000€.».

«Δεν καθυστερούσαμε περισσότερο από δύο μήνες»

Ο κ. Ακριτίδης συνέχισε: «Έστω και έτσι, οι καθυστερήσεις πληρωμών να μη ξεπερνούν τους δυο μήνες, κυρίως χάρη και στη βοήθεια του κου Σταθοκωστόπουλου και μελών της διοίκησης του ΑΟ.

3. Προχωρήσαμε στη αντικατάσταση του Προπονητή (μετά από διερεύνηση όλων των διαθέσιμων λύσεων), διαπιστώνοντας αστοχίες της διοίκησης στη διαχείριση της ομάδας και με στόχο την αλλαγή της καθημερινότητας στην λειτουργία της.

4. Η ομάδα να έχει δεχθεί απανωτά πλήγματα από «δικά» της παιδιά. Οι οποίοι παίκτες όλοι τους αποχώρησαν  οι περισσότεροι εκβιαστικά: Μετά την πρώτη νίκη της ομάδος, στον αγωνιστικό χώρο, ο πασσαδόρος της ομάδος έθεσε θέμα μεταγραφής του στον Ηρακλή. Χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική οφειλή  για την τρέχουσα περίοδο. Γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση και αποδεχόμενος από την αρχή τους όρους και την κατάσταση της ομάδος. Κατάφερε δε να αναστατώσει την ομάδα. Όταν αυτή συνήλθε ,ήρθε και το δεύτερο πλήγμα από τον ίδιο παίκτη ζητώντας την αποχώρηση του, μια εβδομάδα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Παραμονές του κρισιμότατου αγώνα με τον Άρη και μετά από τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό (210-1-2012), ο αθλητής Ντωνάς δηλώνει ότι θα απέχει από της εκδηλώσεις της ομάδος, γιατί του χρωστά χρήματα (περίπου 2,5 μισθούς) και ταυτόχρονα η ομάδα αλλάζει ξένους παίκτες.  Μετά την πάροδο 20 ημερών, κρίνει ότι θέλει να ξαναγυρίσει στην ομάδα και ενδεχομένως μετά από λίγο να ξανά απέχει.

Οι δυο παίκτες, με την ψήφιση του νέου νόμου, κατέθεσαν προσφυγή στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος κατά του ΤΑΠ, μη περιμένοντας τουλάχιστον την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μέσα σε ένα μήνα από σήμερα.

Παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μία ημέρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου,  ο αθλητής Στοϊκοβιτς εκβιαστικά απαιτεί τη άμεση πληρωμή, του μήνα που έτρεχε (δεν υπήρχε οφειλή) για να συμμετάσχει στον αγώνα, πληρώθηκε. Ένα μήνα μετά επανήλθε, απαιτώντας να πληρωθεί Δευτέρα και όχι Τετάρτη. Η διοίκηση δεν υπέκυψε, δήλωσε παρουσία όλων των παικτών, ότι οι πληρωμές θα είναι ταυτόχρονα σε όλους και αυτός αποχώρησε  «κρυφά» για το Λίβανο.

Παραμονές του Αγώνα με τον Αρη αποχώρησαν από τη ομάδα και οι Κοτσιλιάνος – Ζουπάνη. Αθλητές του beach volley, με την αιτιολογία, ότι προτεραιότητά τους ήταν η άμμος και όχι η σάλα (δηλαδή ο Παναθηναϊκός)».

«Θα μπορούσα να απαριθμώ προβλήματα»

Ο κ. Ακριτίδης δήλωσε ακόμα πως θα μπορούσε να απαριθμεί προβλήματα αλλά σκοπός είναι η κατανόηση από όλους τους Παναθηναϊκού ότι γίνεται  μεγάλη προσπάθεια εξορθολογισμού, οικονομικού και διοικητικού του ΤΑΠ.

«Σκοπός μας είναι να παραδώσουμε στον όποιο επενδυτή ομάδα με υγιή χαρακτηριστικά, με αρχές και σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στον κόσμο του. Είναι περισσότερο από εμφανές, ότι το κατεστημένο δεν πρόκειται εύκολα να παραδοθεί. Αλλά να είστε σίγουροι, ότι εμείς όλοι έχουμε μεγαλύτερες αντοχές γιατί πάνω από όλα βάζουμε την ομάδα και τίποτε άλλο. Λάθη και σφάλματα είναι σίγουρο ότι έγιναν και ενδεχομένως να γίνουν. Να είστε όμως βέβαιοι, ότι αυτά έγιναν λόγω πίεσης χρόνου και οικονομικής στενότητας, μα σίγουρα δεν έγιναν από δόλο. Η εύκολη λύση θα ήταν η αποχώρηση. Όχι αυτή η σκέψη, όσο έρχονται τα δύσκολα, τόσο περισσότερο απομακρύνεται.  Τον αγώνα θα το δώσουμε όρθιοι, κόντρα στη μιζέρια και κακοδαιμονία. Μόνο ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει το δικαίωμα να μας κατακρίνει και να μας αποβάλλει.  Και μόνο αν ο Σύλλογος στηριχθεί στον κόσμο του δε θα έχει ανάγκη από σωτήρες και «Παναθηναϊκάρες». Παναθηναϊκοί είναι αυτοί που κατέθεσαν την περιουσία τους, τη ζωή τους, τη διασκέδαση τους, τον ελεύθερο  χρόνο τους, τα όνειρα τους για το Παναθηναϊκό και κανένας άλλος».

«Σηκώνω τη σημαία»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος εξήγησε τους λόγους που δεν θέλει να συνεχίσει στο… τιμόνι.

 «Προχωρήσαμε με τις ίδιες αποκλειστικές δικές μας δυνάμεις. Νομίζω ότι η σημερινή διοίκηση δεν είχε τα μέσα που μας είχαν υποσχεθεί τόσοι και τόσοι και καταλήξαμε μόνο με ατομικές προσπάθειες. Νομίζατε ότι δεν θέλαμε το βόλεϊ των ανδρών; Δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω δεν έχω βοηθό δεν έχω συμπαραστάτες. Σηκώνω τη σημαία. Δεν μπορώ μόνος μου. Από τι πόρους μπορούν να καλυφθούνε αυτά; Δυο πηγές εσόδων έχουμε. Την ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Ελάτε να δείτε τι έχουμε εισπράξει φέτος. Εντούτοις κρατήσαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Κι εγώ έχω τις ευθύνες μαζί με τους κυρίους αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Στα τεχνικά είναι άλλοι υπεύθυνοι. Ο παράγων είναι το χρήμα. Βλέπω συμβόλαια παρελθόντων ετών και απορώ με τι έσοδα θα εκπλήρωναν αυτές τις υποχρεώσεις; Έχουμε τις ευθύνες αλλά έχουμε και τις δικαιολογίες μας. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ξέρετε τι υποχρεώσεις έχουμε αναλάβει; Παλαιών ετών εννοώ. Για υπολογίστε; Φέτος δεν χρωστάμε. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα. Δεν μπορώ να ηγηθώ εγώ πλέον. Το δηλώνω σήμερα, αν δεν έχω συμπαράσταση», ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Μακρόπουλου.

4 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Δεν σηκώνει κεφάλι ο Άγιαξ
Δεν σηκώνει κεφάλι ο Άγιαξ
LIVE CHAT: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1
LIVE CHAT: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1
Εμπλοκή με Βλαχοδήμο και Μπενφίκα
Εμπλοκή με Βλαχοδήμο και Μπενφίκα
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Κάηκε το ΟΑΚΑ πριν τη σέντρα! (vid)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Κάηκε το ΟΑΚΑ πριν τη σέντρα! (vid)
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (Ζ)
  20:30Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017 (Ζ)
  21:00New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Αταλάντα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  22:00Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς (Ζ)
  22:30Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  23:002ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Νιουκάστλ
  23:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  00:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  00:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  01:00Διεθνές Τουρνουά 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  01:20Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  02:05EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Βενέτσια
  03:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  03:40Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Στιγμιότυπα
  04:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:15Μέγαρα. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:20Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ίνγκολσταντ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  09:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  09:20Αθλητική εκπομπή.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  09:50Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  10:25New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  11:00Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • SportShow
  11:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  11:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  13:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2017
  13:55Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • RBAR World Championship 2017
  14:25Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  14:55Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λας Πάλμας - Λεγανές
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  15:45Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  16:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  16:552ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • ERC 2017 - Magazine
  17:45Rally di Roma Capitale.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:006η αγωνιστική.
 • Moto3 2017
  18:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  18:25EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  18:55Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Moto2 2017
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  20:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2017
  20:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  21:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  22:00Ο κάτοχος 12 Γκραν Σλαμ και νούμερο 6 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν καλεσμένος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, για την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην 40χρονη καριέρα του. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τη συνάντησή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με κορυφαίες μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ.
 • SportShow (Ζ)
  22:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  22:40Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018
  22:55Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  23:40New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης