«Αγκαλιάζει» το βόλεϊ η Λευκάδα

«Αγκαλιάζει» το βόλεϊ η Λευκάδα

Η ανάπτυξη του βόλεϊ στην επαρχία και η ικανοποίηση αθλητριών και προπονητών ήταν τα πρωταγωνιστικά στοιχεία στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για το Champion All Star Day 2012.

Αποστολή στη Λευκάδα: Έφη Χρυσανθοπούλου

Η Λευκάδα άνοιξε την «αγκαλιά» της και υποδέχτηκε τις κορυφαίες αθλήτριες βόλεϊ του ελληνικού πρωταθλήματος για να λάβει μέρος στο Champion All Star Day 2012. Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στο νησί του Ιονίου, όλοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους που η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται στην επαρχία.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη:

Η αντιδήμαρχος Λευκάδας, Ζωή Σκιαδά, δήλωσε: «Να σας καλωσορίσω στο νησί, τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΕ, τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους δημοσιογράφους και όλους όσοι συμμετέχουν στη γιορτή του αθλητισμού. Ήταν μια πρωτοβουλία της ΕΟΠΕ που βρήκε σύμφωνο τον Δήμο, που παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, έδωσε τον καλύτερο εαυτό και πιστεύουμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι μια γιορτή και μια αρχή για άλλες τέτοιες διοργανώσεις στον μέλλον και αν γίνει θεσμός ό,τι καλύτερο. Συνεργάτες μας είναι ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων που έχει προσφέρει τα μέγιστα και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ που ειλικρινά χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να γίνει η διοργάνωση. Ο Δήμαρχος λείπει εκτός Λευκάδας λόγω οικογενειακού θέματος, αλλά αύριο θα είναι μαζί μας. Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ήταν ομόφωνη να στηρίξουμε το γεγονός και αυτό είναι σημαντικό. Μας ενδιαφέρει να στηρίξουμε τον αθλητισμό, μας αρέσει που έχουμε καινούρια ομάδα βόλεϊ. Πρέπει να προσφέρουμε ευκαιρίες στα παιδιά μας να γνωρίσουν τον αθλητισμό και να προβάλουμε και τον τόπο μας με αυτόν τον τρόπο. Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, αλλά τέτοια γεγονότα μπορούν να προσφέρουν μια ελπίδα χαράς και αισιοδοξίας και την άλλη όψη της ζωής που λέει πως πρέπει να αγωνιζόμαστε και όταν αγωνιζόμαστε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε ο μικρότερος νομός της Ελλάδας αλλά έχουμε την πρωτοπορία τα παιδιά μας να διακρίνονται στον αθλητισμό και τη μουσική. Έχουμε τον Τηλυκράτη στη Γ΄ εθνική ποδοσφαίρου, τη Δόξα και τη Νίκη στο μπάσκετ και ελπίζουμε σύντομα και στο βόλεϊ. Συμπαραστάτης μας είναι και ο Ευτύχης Ζουριδάκης, άνθρωπος πρώτης γραμμής, που χωρίς την παρουσία του δεν θα είχαμε πετύχει και αυτό δεν είναι τυπικό, είναι ουσιαστικό».

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης από την πλευρά του, είπε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι στη Λευκάδα. Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση της ομοσπονδία πριν από ενάμιση χρόνο, κύριος στόχος μας ήταν η ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρεια και είχαμε πλάνο με μια σειρά ενεργειών που θέλουμε να κάνουμε. Η διοργάνωση εκδηλώσεων στην περιφέρεια συνδυάστηκε με το πλάνο στοχευόμενης ανάπτυξης. Αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λευκάδα είναι χαρακτηριστικό και υπόδειγμα. Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπιστώσαμε κάποια στιγμή, μελετώντας την κατανομή των σωματείων, πως η Λευκάδα είναι ο μοναδικός νομός που δεν είχε ομάδα βόλεϊ. Θέσαμε στόχο να στηρίξουμε την προσπάθεια και να μπει το άθλημα στην περιοχή. Βρήκαμε ένα εξαιρετικά θερμό κλίμα συνεργασίας με τον δήμο και την τοπική κοινωνία και να τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Το All Star είναι ένα κομμάτι ενός σχεδίου για να έρθει το άθλημα στο νησί σας. Η ανταπόκριση των μαθητών στην επίσκεψη των αθλητριών τις προηγούμενες μέρες ήταν εξαιρετική. Μέσα σε λίγους μήνες φτιάχτηκε ομάδα βόλεϊ και την καλωσορίζουμε και η σημερινή εκδήλωση θα είναι μόνο μία, κεντρική μεν, αλλά η αρχή μίας σειράς εκδηλώσεων που θέλουμε να φέρουμε στο νησί σας. Δείχνει το δρόμο πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ομοσπονδία την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρεια. Το πλάνο δεν έχει ολοκληρωθεί, τροποποιείται με το πέρασμα του χρόνου και ελπίζουμε ότι μετά από μερικά χρόνια, γιατί η ανάπτυξη δεν τελειώνει σε έναν χρόνο, θα αποδώσει καρπούς με ενασχόληση πολλών νέων παιδιών της Λευκάδας. Λόγω οικονομικής κρίσης είναι εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες για όλους, αλλά αυτό δεν εμποδίζει να γίνει μια διοργάνωση, με χαμηλό μπάτζετ και συνεργασία πολλών φορέων. Αν κάναμε τη διοργάνωση στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη θα κόστιζε κάποια χρήματα παραπάνω, αλλά στην τοπική κοινωνία η κατανομή εξόδων είναι μεγάλη και όλοι οι φορείς συμβάλουμε και κάνουμε κάτι όχι προκλητικό, αλλά ουσιαστικό για την ανάπτυξη».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γιάννης Λιβιτσάνος σημείωσε: «Ευχαριστούμε την ομοσπονδία, τον δήμο, την ΕΣΠΕΔΕ και την Iframe. Ως Ένωση προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλου του νησιού. Προσδοκάμε διαφήμιση και να βάλουμε τα θεμέλια για άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις για να προβάλουμε το αθλητικό προϊόν που είναι πλούσιο παρότι είμαστε σε μικρό νησί. Είμαστε μικρός δήμος, αλλά επενδύουμε. Το All Star είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έχει φιλοξενηθεί στην πόλη μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει η διοργάνωση και να έχει και συνέχεια. Ακόμα και με μπιτς βόλεϊ το καλοκαίρι. Αθλητές, μαθητές και τοπική κοινωνία θα γεμίσουν το γήπεδο. Η Ένωση είναι ο καλύτερος πρεσβευτής και ξεναγός της Λευκάδας, που εκτός από καλές παραλίες έχει και διάθεση να αποδείξει πως δεν υστερεί σε τίποτα. Ευχόμαστε να είναι σταθμός και αφετηρία αυτή η διοργάνωση για άλλες τέτοιες εκδηλώσεις. Καλούμε όλους τους εκλεκτούς μας γείτονες για να δώσουμε τη χαρά στις αθλήτριες να παίζουν σε γεμάτες εξέδρες. Αποδείξαμε πως όταν έχουμε συνεργασία τα καταφέρνουμε».

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ, μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και μέλος της επιτροπής ανάπτυξης της ομοσπονδίας, Απόστολος Βέτσας είπε με τη σειρά του: «Χαιρόμαστε που είμαστε οικοδεσπότες στο όμορφο νησί της Λευκάδας. Φευγαλέα μας πέρασε από το μυαλό η σκέψη τι να κάνουμε για να μην είναι τετριμμένη διοργάνωση, αλλά να είναι πρωτοποριακή και να την συνδέσουμε με πολλούς στόχους. Αντιστρέψαμε λοιπόν το αρνητικό κλίμα και πιστέψαμε πράγματι πως μπορεί να δώσει κάτι διαφορετικό. Τα μηνύματα είναι πολύ πιο ηχηρά και έτσι πήραμε μεγάλο κουράγιο να παλέψουμε. Βλέπουμε πρωτόγνωρη πολυσύνθεση φορέων που στηρίζουν τη διοργάνωση, σε αντίθεση με άλλα μέρη, όπου επιβαρύνεται ένας δήμος ή κάποιος συγκεκριμένος φορέας. Επιχειρήσαμε με την εταιρία Ιframe και θα φανεί και επόμενες διοργανώσεις για την περιοχή. Θέλουμε φεύγοντας να μείνουν πράγματα στο νησί. Δώσαμε μια άλλη διάσταση και βλέπουμε τον αθλητισμό μέσα από μια γιορτή που θα αφήσει κέρδη. Στόχος μας είναι και η επόμενη μέρα. Στην ανάπτυξη η ομοσπονδία έχει δώσει βαρύτητα στην περιοχή μας και μας αξίζει κάτι περισσότερο. Θα παλέψουμε, θα το κάνουμε, ασχέτως οικονομικών δυσχερειών, καθώς πιστεύουμε στη συμμετοχή και τη διάθεση των ανθρώπων. Έχουμε και το πρόγραμμα «Παίζω βόλεϊ» με επισκέψεις στα σχολεία, που γίνεται με επιτυχία στην πόλη. Οι κοπέλες ήρθαν σε επαφή με τα παιδιά και πέρασαν μηνύματα. Ευχαριστώ όλους όσοι μας στηρίζουν και επιφυλασσόμαστε για ό,τι καλύτερο στο μέλλον».

Ο Ζόραν Κόβαζιτς, προπονητής των επίλεκτων Ξένων All Stars τόνισε: «Ευχαριστώ την ομοσπονδία που με επέλεξαν για να συμμετέχω σε μια τόσο ωραία διοργάνωση. Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο στην Λευκάδα που διοργανώνει το All Star. Σε συνεργασία με την ομοσπονδία έχουν το βόλεϊ διαφήμιση για την περιοχή και για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού. Εδώ είναι η αφρόκρεμα του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ και χαίρομαι πολύ που έχετε καινούρια ομάδα βόλεϊ στην περιοχή. Όλοι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και κάθε χρόνο το βόλεϊ να πηγαίνει όλο και καλύτερα».

Ο Τάκης Φλώρος, προπονητής των Ελληνίδων All Stars σημείωσε: «Τις περισσότερες φορές όταν μαζευόμαστε, μιλάμε τυπικά. Τώρα δεν είναι έτσι. Μιλάμε ουσιαστικά. Όντως σας ευχαριστούμε κυρίως γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Είναι ένα σημαντικό γεγονός και πραγματικά ευχαριστούμε την ομοσπονδία και όλους φορείς για τη φιλοξενία και το δικαίωμα να είμαστε σε μια γιορτή που εύχομαι να μην είναι η τελευταία. Επίσης, είναι ενθαρρυντικό που υπάρχει πλέον σύλλογος, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει καμιά γωνιά που να μην έχει κύτταρο για να μπορεί να αθληθεί το παιδί. Αύριο θα δείτε ιδιαίτερο θέαμα, από ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα και τα κορίτσια θα παίξουν υψηλό επίπεδο και προτείνω όλες οι οικογένειες να έρθουν».

Η Κάταλιν Κις εκπροσωπώντας τις ξένες All Stars, είπε στις δηλώσεις της: «Αποτελεί πολύ καλή διαφήμιση για το ελληνικό βόλεϊ και τον αθλητισμό, που είναι σε δύσκολη θέση λόγω κρίσης. Σημαντικό επίσης να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις και εκτός Αθήνας γιατί τα παιδιά πρέπει να βλέπουνε και από κοντά υψηλό επίπεδο βόλεϊ. Και για εμάς μια γιορτή, να ξεφύγουμε λίγο από το άγχος, να γνωριστούμε λίγο καλύτερα, να παίξουμε για… πλάκα. Θα περάσουμε καλά και ελπίζω να προλάβουμε να δούμε την Λευκάδα».

Τις Ελληνίδες εκπροσώπησε η Τζίνα Λαμπρούση που είπε: «Είμαστε χαρούμενες που είμαστε σε μια όμορφη πόλη. Η φιλοξενία είναι υπέροχη. Στηρίζουμε την απόφαση της ομοσπονδίας να φέρει τις διοργανώσεις εκτός Αθηνών. Είναι πολύ καλή προβολή στο βόλεϊ και θα ήθελα να μαζευτεί κόσμος, να περάσουμε καλά».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Εμενίκε: «Με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα στην ΑΕΚ»
Εμενίκε: «Με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα στην ΑΕΚ»
Μπαρτσελόνα: Νέα… υπόκλιση Βαλβέρδε σε Μέσι
Μπαρτσελόνα: Νέα… υπόκλιση Βαλβέρδε σε Μέσι
Λοτζέσκι: «Θέλω την Ευρωλίγκα»
Λοτζέσκι: «Θέλω την Ευρωλίγκα»
Θεοδωρίδης: «Νίκη με ΑΕΚ για τον κόσμο»
Θεοδωρίδης: «Νίκη με ΑΕΚ για τον κόσμο»
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
Mediterranean College Employability Fair 2017
Mediterranean College Employability Fair 2017

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  09:45Chicagoland Tales of the Turtles 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τοντέλα
  10:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2017
  10:45Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  11:00Αφιέρωμα.
 • Watersports: 2017 Speed Catamarans GC32 E3
  11:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2017
  11:50SS19 Ouninpoha 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ριέκα - ΑΕΚ
  12:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • WRC 2017
  12:55SS25 Oittila 2 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Βερόνα
  13:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  13:10Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  13:15Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μπέρνλι
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:10Τελικοί, Αμβούργο. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2017
  14:30Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  15:00Τελικοί, Αμβούργο. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • ERC 2017 - Magazine
  15:30Barum Czech Rally Zin.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  15:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  15:45Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  16:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  16:402017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπολόνια - Ίντερ
  17:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2017
  17:10Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Dusan Ivkovic: The High Flyer
  17:40Ντοκιμαντέρ.
 • Στιγμιότυπα
  18:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας (Ζ)
  18:15Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pre Game Show (Ζ)
  18:30Το Pre Game Show μας βάζει στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές και μας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Dusan Ivkovic Stars. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  18:35Αμβούργο. Ημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Formula 1 2017
  18:55Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενεβέντο - Ρόμα (Ζ)
  19:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars (Ζ)
  20:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  20:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ντόρτμουντ (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Φιορεντίνα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Post Game Show (Ζ)
  22:00Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός
  22:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  23:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  00:306η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  00:35Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ
  01:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  01:20Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Premier League Specials
  01:30Ο Garry Neville μιλά στον Phil Neville. Στιγμιότυπα.
 • ERC 2017 - Magazine
  01:45Barum Czech Rally Zlin.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Γκάραμπαγκ
  02:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Formula E 2016-17
  02:15Νέα Υόρκη. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  02:25Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ντόρτμουντ
  03:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  03:35TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μπαρτσελόνα
  03:55EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Παρί Σεν Ζερμέν
  04:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula E 2016-17
  04:05Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης
  05:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  06:00Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Κασσιόπη
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  08:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:45Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Λαμία
  09:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR World Championship 2017
  09:10Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μπαρτσελόνα
  09:45EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε - Πόρτο
  10:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  10:10Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  10:40Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • RBAR World Championship 2017
  10:50Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ
  11:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  11:25Αθλητική εκπομπή.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  11:552017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σεβίλη
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  12:35Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  13:00Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  13:05Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  13:30Αφιέρωμα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  13:501ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Χόφενχαϊμ
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2017
  14:10SS12 Romerstrasse, Γερμανία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:20Τελικοί, Αμβούργο. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  15:00Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  15:10Τελικοί, Αμβούργο. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2017
  15:15SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Άρης
  15:30Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί 3ης θέσης. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Γιαν Λέναρντ Στρουφ
  16:352017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2017
  16:50Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  17:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  17:50Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  18:00Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας (Ζ)
  18:15Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E2
  19:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  19:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:005η αγωνιστική.
 • Στιγμιότυπα
  20:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναιγιάλειος - Άρης (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μπέρνλι
  21:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • RBAR World Championship 2017
  21:05Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  21:30Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2017
  21:35Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Χετάφε (Ζ)
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Πυγμαχία: Κανέλο Άλβαρες - Γκενάντι Γκολόβ
  22:30Special Event 2017. Στο T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, ο Γκενάντι Γκολόβκιν, ο 'φόβος και τρόμος' της πυγμαχίας έρχεται αντιμέτωπος με τον Κανέλο Άλβαρεζ, το 'Golden Boy' αυτής της γενιάς, σε έναν αγώνα πυγμαχίας που περιμένουν όλοι! Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Ούνικς Καζάν
  23:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  23:50Αμβούργο. Τελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης