Παπαδόπουλος: «Έλλειψη χημείας και... βαρεμάρα»

Παπαδόπουλος: «Έλλειψη χημείας και... βαρεμάρα»

Για την εικόνα της ομάδας βόλεϊ και τις πολλές αλλαγές στη διάρκεια της σεζόν μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη.

Για τη φετινή εικόνα της ομάδας βόλεϊ του Άρη μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος, στο πλάίσιο της κοπής της πίτας του συλλόγου:
«Στο βόλεϊ οφείλουμε να δώσουμε κάποια εξήγηση στον κόσμο. Δεν θέλαμε να μιλήσουμε εσκεμμένα. Θέλαμε να στηρίξουμε την ομάδα και να την προστατεύσουμε. Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να ενημερωθεί για ό,τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Να μην ξεχνάμε ότι πριν από πέντε χρόνια ο ΑΡΗΣ ήταν στην Α2 είχε πολλά χρέη, που έπρεπε να διακανονιστούν όπως και έγινε. Προσπαθήσαμε να στηρίξουμε αυτή την ομάδα, να της δώσουμε ώθηση και να έχει αγωνιστικές διακρίσεις. Ο σύλλογος έκανε προσπάθειες να στηρίξει το τμήμα και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε. Δεν μπορεί ένας ερασιτέχνης σύλλογος να κρατάει ένα επαγγελματικό τμήμα. Παρ’ όλα αυτά τα καταφέραμε και είχαμε μία αξιοπρεπή πορεία.

Την τελευταία χρονιά υπάρχουν πολλά προβλήματα, μία τεράστια μείωση εσόδων, μία μείωση χορηγιών, που οδηγεί στο πρόβλημα ύπαρξης μετρητών για να στηριχτεί και να προχωρήσει η ομάδα. Παρά τα προβλήματα φέτος η ομάδα έκανε ένα μικρό μπάτζετ με τα περισσότερα χρήματα να προέρχονται από την κεντρική χορηγία του ΟΠΑΠ».

Αναφερόμενος στις μαζικές αποχωρήσεις παικτών μεσούσης της σεζόν, αλλά και την αλλαγή προπονητή, ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Το καλοκαίρι ήμασταν αισιόδοξοι έτσι όπως στήθηκε η ομάδα και με δεδομένη την πρώτη των υπολοίπων ομάδων πιστεύαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε μία θέση στην Ευρώπη. Υπήρχαν όμως από την αρχή τραυματισμοί και όταν ο Μπαρούτοφ, ο πιο καλός και ο πιο ακριβός μας παίκτης έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού για 50 μέρες δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα για το πώς θα βρει μία αγωνιστική διέξοδο σε αυτό το πρόβλημα. Και κάποιοι άλλοι τραυματισμοί μας δημιούργησαν το πρόβλημα της μη καλής αγωνιστικής.

Παράλληλα κάποιοι αθλητές που ανδρώθηκαν στον Άρη είτε βαρέθηκαν, είτε δεν υπήρχε πλέον χημεία, είτε είχαν οικονομικό πρόβλημα, δεν μπόρεσαν να δουλέψουν στις προπονήσεις όπως έπρεπε και καταλήξαμε ότι αυτοί οι παίκτες έπρεπε να φύγουν για να βρει η ομάδα το δρόμο της ώστε να μην έχει πρόβλημα υποβιβασμού και να οδεύσει προς μία καλύτερη κατεύθυνση κάτι που γίνεται. Ρισκάραμε πάρα πολύ με το νέο προπονητή και με το να αλλάζεις το 70-80% στα μέσα της σεζόν αλλά η ομάδα τα κατάφερε και μας δικαιώνει με την αγωνιστική της παρουσία. Θέλω να πιστεύω ότι ο στόχος είναι στα πλει οφ και γιατί όχι στην πεντάδα».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved