Στη Βουλή η ΕΣΑΠ

Στη Βουλή η ΕΣΑΠ

Οι θέσεις της ΕΣΑΠ στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Στη συζήτηση των διατάξεων του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, που πραγματοποιήθηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, παραβρέθηκε και η ΕΣΑΠ, μέσω του προέδρου της, Παντελή Ταρνατόρου, παρουσιάζοντας τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσης σε διάφορα άρθρα του νομοσχεδίου.
Συγκεκριμένα:

1.Για το θέμα της επιχορήγησης ΟΛΑ τα κόμματα συμφωνήσαν ότι πρέπει να δοθεί το ποσό της επιχορήγησης και θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφει ένα ποσό στο νομοσχέδιο, έστω και κατά λίγο μειωμένο, πάρα να υπάρχει ασάφεια για το μέλλον.

2.Οσον αφορά την επιχορήγηση τονίσθηκε από μέρους μας, ότι όλα τα χρήματα θα δοθούν στους αθλητές και ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνέπεια και ηρεμία στον χώρο μας, όταν λόγω της Πολιτείας υπάρχουν οφειλές των ΤΑ προς τους αθλητές συνολικού ποσού 1.200.000 ευρώ με ευθύνη της Πολιτείας.

3.Συμφωνησαμε με τον ΠΑΣΑΠ τα χρήματα της επιχορήγησης να μπορούν να εκχωρηθούν.

4.Εαν δεν μπορεί η Πολιτεία να επιχορηγήσει τα ΤΑΑ τότε να αλλάξει το καθεστώς λειτουργίας τους. Δεν είναι δυνατόν να αποψιλώνουμε τα Σωματεία και τα ΤΑΑ από δικαιώματα και να αφήνει η Πολιτεία μόνον τις υποχρεώσεις.

5.Ολα τα κόμματα συμφωνήσαν ότι η αμειβομένη πετοσφαίριση δεν μπορεί να τύχει της ιδίας μεταχείρισης με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ σε σχέση με τα πρόστιμα και υπήρξε καταρχήν μια συμφωνία να προταθεί η αναλογία 1 προς 10 σε σχέση με τα πρόστιμα που αναφέρονται στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο και απευθύνονται προς τις ΠΑΕ και ΚΑΕ περιλαμβάνει όμως και τα ΤΑΑ.

6.Εγινε παρέμβαση από μέρους της ΕΣΑΠ θέτοντας πλέον σε αμφισβήτηση την διαδικασία συγγραφής κάθε αθλητικού νομοσχεδίου διότι βασίζονται στο άθλημα του ποδόσφαιρου αφήνοντας τα αλλά αθλήματα στην μοίρα τους. Προτάθηκε να γίνει επιτέλους ουσιαστική διαβούλευση ανά άθλημα και να ψηφιστεί ένα αθλητικό νομοσχέδιο που θα πραγματεύεται τα θέματα που απασχολούν το κάθε άθλημα.

7.Τονίσθηκε ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσουν τα ΤΑΑ με τις υπάρχουσες συνθήκες και ζητήσαμε να γίνει διαβούλευση προκειμένου να αποφασιστεί από όλους τους φορείς το μοντέλο βιωσιμότητας των σωματείων πετοσφαίρισης που αγωνίζονται στην Α1.

8.Η ΕΣΑΠ συμφώνησε να μπουν όροι και προϋποθέσεις στις μεταγραφές των ΤΑΑ με την προϋπόθεση ότι η ρύθμιση αυτή θα αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου σχεδίου βιωσιμότητας των ΤΑΑ που θα επιλεχθεί από τους φορείς και θα αποδεχτεί η Πολιτεία. Αποσπασματικές ρυθμίσεις μόνον προβλήματα δημιουργούν.

9.Η ΕΣΑΠ συμφώνησε με τον ΠΑΣΑΠ ότι πρέπει να λειτουργήσουν οι Επιτροπές Επίλυσης Οικονομικών Διαφόρων και επιτέλους έγινε και παραδοχή από τον ΠΑΣΑΠ ότι η χρηματοδότηση τους δεν είναι θέμα ΕΣΑΠ αλλά της Πολιτείας .Όλα τα κόμματα συμφωνήσαν ότι πρέπει να χρηματοδοτηθεί η συγκεκριμένη επιτροπή από την Πολιτεία.

10.Η ΕΣΑΠ έθεσε το δίλλημα σε όλους τους φορείς «εάν πρέπει οι παράγοντες των ΤΑΑ και των Σωματείων να ευθύνονται με την προσωπική τους περιουσία για οφειλές αθλητών;». Είναι ένα θέμα που η Πολιτεία οφείλει να το απαντήσει διότι πλέον οι διοικούντες των ΤΑΑ και των Σωματείων δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν όταν η ισχύουσα νομοθεσία θέτει μόνον υποχρεώσεις στα ΤΑΑ και τα Σωματεία και η Πολιτεία τους έχει στερήσει έστω και την ελάχιστη επιχορήγηση που παρείχε.

11.Η ΕΣΑΠ ζητεί από την Πολιτεία να θεσπίσει καθεστώς δόσεων, όπως γίνεται κατά τεκμήριον τον τελευταίο καιρό σε όλα τα φορολογικά νομοσχέδια και επιτέλους όλα τα ΤΑΑ να μπουν σε μια ρύθμιση με τους αθλητές και να ολοκληρωθεί ο κύκλος οφειλών παλαιοτέρων ετών που ο τζίρος χρημάτων του αθλήματος ήταν δυσανάλογος του προϊόντος που παρείχαμε ΑΠΑΝΤΕΣ .
Μόνον με τον τρόπο αυτόν θα βρεθεί λύση και θα αρχίσουμε από την φετινή σεζόν μια νέα περίοδο για την αμειβόμενη πετοσφαίριση.

12.Η ΕΣΑΠ θεωρεί ότι πλέον δεν υπάρχει κάποιος λόγος και δυνατότητα για ελάχιστους μισθούς και υποχρεώσεις. Επιθυμούμε ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ χωρίς προαπαιτούμενα χρονικής διάρκειας, μισθών και όρων. Το ΤΑΑ με κάθε αθλητή να συνάπτει μια συμφωνία που θα προέρχεται από την ελεύθερη βούληση των μερών. Ξεκάθαρες σχέσεις χωρίς περιορισμούς από τον νόμο.

13.Οσον αφορά το θέμα που αναφέρεται στο υπό ψήφισην νομοσχέδιο για την προσωρινή εκτελεστοτητα των αποφάσεων με ποινή την απαγόρευση των μεταγραφών, είναι ανέφικτο να υλοποιηθεί με τα σημερινά δεδομένα και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι βούληση της Πολιτείας είναι να θέσει ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ δεσμεύσεις για τα ΤΑΑ και τα Σωματεία έναντι των αθλητών, χωρίς παράλληλα να είναι συνεπής σε αυτά που έχει υποσχεθεί και δικαιούμαστε.
Στο συγκεκριμένο θέμα θέσαμε ως εναλλακτική πρόταση ένα ποσοστό 20% να μπορεί να κριθεί από την Επιτροπή ως προσωρινώς εκτελεστό.

14.Όσον αφορά το θέμα αναλήψεως του Πρωταθλήματος από την Ομοσπονδία εφόσον κριθεί από την ΓΣ αυτής (άρθρο 22) η άποψη μας είναι ξεκάθαρη ότι δεν είναι δυνατόν η Ομοσπονδία να αποφασίζει από μόνη της για τις τύχες της Αμειβόμενης Πετοσφαίρισης και αντιπροτείναμε ή να καταργηθεί η συγκεκριμένη διάταξη ή να υλοποιείται μόνον όταν τα 2/3 των μελών της ΓΣ της ΕΣΑΠ αποφασίσει να δώσει το Πρωτάθλημα στην Ομοσπονδία.
Στο θέμα αυτό συμφώνησε η πλειοψηφία των βουλευτών που περιίσταντο.

15.Οσον αφορά τα άρθρα 7,8,9 και 25 του σχεδίου τονίσαμε ότι αφορούν καθαρά το ποδόσφαιρο και εμάς δεν μας αγγίζουν ως άθλημα, όποτε και πρέπει να εξαιρεθούμε από τις συγκεκριμένες διατάξεις, οι οποίες πλέον όλων των άλλων επισύρουν ποινές και ατομικά για κάθε μέλος του ΤΑΑ, για πράξεις που δεν μπορεί να γνωρίζει ή έστω να έχει την δυνατότητα να ελέγξει.

17.Η ΕΣΑΠ είναι κάθετα αντίθετη σε κάθε διάταξη που αναφέρεται σε προσωπική ευθύνη των διοικούντων ενός ΤΑΑ ή Σωματείου διότι με βάση τα τωρινά δεδομένα το μόνον που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι ότι η Πολιτεία προσπαθεί να αφανίσει τα Σωματεία ή τα ΤΑΑ διότι άπλα δεν θα βρίσκονται άνθρωποι να αναλαμβάνουν τις τύχες των Σωματείων και ως εκ τούτου και οι αθλητές δεν θα έχουν την δυνατότητα να αγωνισθούν λόγω ελλείψεως Σωματείων.

18.Τελος η ΕΣΑΠ συμφώνησε με τον ΠΑΣΑΠ ότι πρέπει να βρεθούν λύσεις ώστε οι αθλητές να πάρουν τα οφειλόμενα χρήματα με μια βασική προϋπόθεση από μέρους μας: ότι η εξόφληση θα πραγματοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την βιωσιμότητα των Σωματείων ή ΤΑΑ.

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
LIVE CHAT: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
LIVE CHAT: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Λιβάγια: «Εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα»
Λιβάγια: «Εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα»
Ήττα από Εφές στο δεύτερο φιλικό (pics)
Ήττα από Εφές στο δεύτερο φιλικό (pics)
Νεκρός Έλληνας ποδοσφαιριστής σε τροχαίο! (pics)
Νεκρός Έλληνας ποδοσφαιριστής σε τροχαίο! (pics)
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
 • Moto3 2017
  16:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ (Ζ)
  17:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2017
  17:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ερυθρός Αστέρας - Ούνικς Καζάν (Ζ)
  18:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μικρός τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σασουόλο - Μπολόνια (Ζ)
  19:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • MotoGP 2017
  19:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο (Ζ)
  19:30EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  20:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (Ζ)
  20:30Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017 (Ζ)
  21:00New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Αταλάντα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  22:00Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς (Ζ)
  22:30Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  23:002ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Νιουκάστλ
  23:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  00:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  00:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  01:00Διεθνές Τουρνουά 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  01:20Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  02:05EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Βενέτσια
  03:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  03:40Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Στιγμιότυπα
  04:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:15Μέγαρα. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:20Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ίνγκολσταντ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  09:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  09:20Αθλητική εκπομπή.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  09:50Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  10:25New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  11:00Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • SportShow
  11:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  11:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  13:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2017
  13:55Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • RBAR World Championship 2017
  14:25Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  14:55Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λας Πάλμας - Λεγανές
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  15:45Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  16:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  16:552ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • ERC 2017 - Magazine
  17:45Rally di Roma Capitale.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:006η αγωνιστική.
 • Moto3 2017
  18:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  18:25EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  18:55Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Moto2 2017
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  20:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2017
  20:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  21:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  22:00Ο κάτοχος 12 Γκραν Σλαμ και νούμερο 6 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν καλεσμένος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, για την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην 40χρονη καριέρα του. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τη συνάντησή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με κορυφαίες μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ.
 • SportShow (Ζ)
  22:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  22:40Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018
  22:55Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  23:40New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης