Η κορυφαία 7άδα του Λεώνη

Η κορυφαία 7άδα του Λεώνη

Ο Αλέκος Λεώνης αναλύει την εικόνα του α΄ γύρου του πρωταθλήματος, ενώ μιλάει και για την Εθνική ομάδα.

Την αποτίμηση του α΄ γύρου της Volleyleague πραγματοποίησε ο Αλέκος Λεώνης στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της Nova.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέδειξε την κορυφαία επτάδα του πρωταθλήματος (Κουρνέτας, Ντουσάρμ, Νοβότνι, Νικηφορίδης, Σμαραγδής, Πετρέας, Κουζούνης) αλλά και τον προπονητή (Ζαλμάς), μίλησε για τους στόχους της Εθνικής ομάδας, ανέπτυξε το θέμα του Νίκου Ρουμελιώτη ενώ έδωσε τις προτάσεις του για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό βόλεϊ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέκος Λεώνης:

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ Ολυμπιακού-Ηρακλή: Νομίζω ότι ήταν καθοριστικός ο τραυματισμός του Φιλίποφ που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός δεν είχε πλουραλισμό στην επίθεση, το μπλοκ του Ηρακλή προσαρμόστηκε καθώς είναι μια έμπειρη ομάδα, με αποτέλεσμα να έχει περισσότερα μπλοκ. Άλλαξε η ψυχολογία και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Σε όλο τον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες έχουν τα ίδια ποσοστά στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έχει έναν άπειρο διαγώνιο, που κάνει λάθη στις κόντρα μπάλες αλλά λογικά θα βελτιωθεί στην συνέχεια. Ο Κράβαρικ από την άλλη δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά ο Ηρακλής, όπως και ο Ολυμπιακός πέρυσι, έχει μάθει να ζει με κάποια λάθη που κάνει η ομάδα. Έτσι κι ο Ηρακλής μαθαίνει να λύνει τα προβλήματά του με διαφορετικό τρόπο. Προβλήματα όπως είναι του διαγώνιου, μια και όταν ο Κράβαρικ δεν πάει καλά, έχει πλουραλισμό στην επίθεση.

ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΚΡΑΒΑΡΙΚ: Στην Ελλάδα μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα και με την είσοδο του Προύσαλη που είναι ένας γρήγορος πασαδόρος καλύπτονται τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Κράβαρικ.

ΠΟΣΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΣΠΕΙΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Παίρνει ένα μεγάλο βάρος στην επίθεση, καλύπτει αδυναμίες του διαγώνιου παίκτη και θα διευκολύνει την ανάπτυξη παιχνιδιού του Ηρακλή. Θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην υποδοχή αλλά νομίζω πως με καλούς υποδοχείς όπως ο Χριστοφιδέλης και ο Στεφάνου, αυτό καλύπτεται. Το ίδιο άλλωστε κάνει και ο Ολυμπιακός με τον Νοβότνι τον οποίο καλύπτει ο Κουζούνης που παίζει πραγματικά πολύ καλά.

ΑΝ Ο ΚΟΥΖΟΥΝΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ: Ο Κουζούνης έχει παίξει στην Εθνική Ομάδα, έχει κληθεί. Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για όλους τους παίκτες. Αρκεί βέβαια να μην βιαζόμαστε και κρίνουμε από μία ή δύο αγωνιστικές. Θέλουμε να έχει σταθερή απόδοση και αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις θα είναι μέσα στην Εθνική Ομάδα.

ΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ: Κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα είναι το ζευγάρι αν και ο Παμβοχαικός με την Σύρο έχουν την δυνατότητα να χτυπήσουν αυτές τις ομάδες καθώς αν και νεοφώτιστες είναι οι εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Αν θα βελτιωθούν εύχομαι να μην έχουμε το ζευγάρι Ολυμπιακού-Ηρακλή.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ Ολυμπιακό-Ηρακλή ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ: Μπορεί ν' αλλάξουν πολλά πράγματα, μπορεί ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις όπως αυτές των τραυματισμών. Όπως είναι τώρα οι ομάδες υπάρχουν κάποιες διαπιστώσεις. Ο Ηρακλής χρόνια στηριζόταν στο καλό σερβίς και το μπλοκ-άμυνα λειτουργούσε καλύτερα. Φέτος δεν έχει αυτό το στοιχείο αλλά έχει πολύ καλή υποδοχή και επιθετική ανάπτυξη. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τον Νοβότνι αλλά δεν ξέρω αν στους τελικούς θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος όλης της ομάδας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΟΦ-ΑΣΠΙΩΤΗ: Θα μπορέσουμε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα για τον Φιλίποφ αλλά και για τον Ασπιώτη όταν θα σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους. Ο Ασπιώτης το κάνει και αυτό είναι καλό για την Εθνική. Για τον Φιλίποφ πιστεύω οτι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στην συνέχεια, δεν ξεκίνησε τόσο καλά, αλλά ο χρόνος είναι με το μέρος του.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΣΠΕΙΝ: Είναι ένας παίκτης για τους δημοσιογράφους και την κερκίδα. Είναι ένας σόουμαν. Εγώ πιστεύω οτι ο Ηρακλής δεν θα στηριχθεί μόνο στον Ντεσπέιν γιατί έχει παίκτες καλούς και έμπειρους που ισορροπούν και καλύπτουν τα λάθη του. Πάντως είναι ένας παίκτης επιθετικό-πολυβόλο, ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας και ανατρέπει καταστάσεις.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗ: Κοιτάζουμε όλους τους παίκτες και μακάρι να τον έχουμε τον Χριστοφιδέλη γιατί δεν τον είχαμε στην Εθνική Ομάδα αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Για παράδειγμα θα πω και τον Προύσαλη που μέχρι τον τραυματισμό του έπαιζε πάρα πολύ καλά. Θα αναφερθώ στον Σμαραγδή που εκτός από την επίθεση φέτος τα πάει και πάρα πολύ καλά στο μπλοκ. όλα αυτά και για κάθε παίκτη μας χαροποιούν. Ο Χριστοφιδέλης βέβαια είναι ο πιο ολοκληρωμένος ακραίος παίκτης, συνδυάζοντας καλή τεχνική κατάρτιση στην επίθεση με πάρα πολύ καλή υποδοχή, πάρα πολύ καλή άμυνα, ξέρει να κάνει ζώνη-μπλοκ. Για την δύσκολη προσπάθεια πρόκρισης στο Πανευρωπαϊκό θα τον θέλαμε κοντά μας.

ΓΙΑ ΔΡΙΚΟ-ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ: Νομίζω οτι διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι και οι δύο. Δεν κρίνονται από ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι δύο προπονητές που γνωρίζω πολύ καλά, αλλά και άλλοι προπονητές φέτος είναι ευχάριστη έκπληξη, δίνουν τα διαπιστευτήριά τους, φαίνεται η σφραγίδα τους και αναφέρομαι λόγου χάρη στον Ζαλμά του Παμβοχαικού που κάνει πολύ καλή δουλειά. Οι προπονητές ανταποκρίνονται πολύ καλά, κάτω από δύσκολες συνθήκες σ' ένα δύσκολο πρωτάθλημα λόγω έξω-αγωνιστικών συνθηκών. Έρχεται μια νέα φουρνιά προπονητών που θα έλεγα οτι είναι ψαγμένη, παρουσιάζουν μια διαφορετική νοοτροπία στους πάγκους και έχουν μέλλον σε υψηλό επίπεδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι συγκεκριμένοι στα ταιμ-αουτ, δεν στηρίζονται τόσο στην ψυχολογία όσο σε αγωνιστικά κομμάτια και προσπαθούν να βρουν λύσεις.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ: Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες είναι οι εκπλήξεις και αυτό φαίνεται στην βαθμολογία. Η Σύρος έκανε πολύ καλές μεταγραφές και το Βραχάτι από την αρχή είχε όλους τους παίκτες και δούλεψε προγραμματισμένα. Το Βραχάτι είναι ισορροπημένο από πλευράς απόδοσης και αυτό είναι έργο και του προπονητή. Έχουν ξένους που πιέζουν στο σερβίς, οι κεντρικοί έχουν ισορροπία, έμπειρο λίμπερο.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΟ: Έχει μεγάλα ονόματα που έχουν διαπρέψει και σε συλλογικό επίπεδο, έχει πολυπλοκότητα στην επίθεση η οποία οφείλεται κύρια στο πασαδόρο ο οποίος είναι και έμπειρος και ποιοτικός παίκτης, οι Νικηφορίδης και Λάππας παίζουν πολύ καλά με τον πρώτο να έχει εξαιρετικά ποσοστά τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίθεση. Παρουσιάζει κάποια προβλήματα στο μπλοκ στα άκρα με αποτέλεσμα να έχει προβλήματα και στην πίσω ζώνη στην άμυνα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Πιστεύω οτι ο Παναθηναϊκός έχει τους παίκτες και στην συνέχεια θα βελτιωθεί, έχει υλικό και θα το δείξει στην συνέχεια γιατί η θέση του είναι πλασματική. Πιστεύω οτι θα παραμείνει στην κατηγορία γιατί και οι Έλληνες παίκτες είναι καλοί αλλά και με τις αλλαγές στους ξένους θα βελτιωθεί η ομάδα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Η Αλεξανδρούπολη έχει έμπειρο πασαδόρο και νεαρά τεσσάρια και καλή δουλειά εκτός του Κουμεντάκη κάνει και ο Δαλακούρας, ενώ έχει και έναν πάρα πολύ καλό διαγώνιο. Η Λαμία ταλαιπωρήθηκε πολύ από προβλήματα τραυματισμών και πιστεύω οτι θα βελτιωθεί στην συνέχεια. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες όπως ο Καρυπίδης, ο πασαδόρος και ο διαγώνιος της και δύσκολη έδρα και νομίζω οτι είναι για πιο ψηλά. Η Πάτρα είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα από τις άλλες χρονιές, στηρίζεται σε νέους πάικτες και μας χαροποιεί ότι ο Ασπιώτης συνεχίζει την προσπάθεια και σταθεροποιείται σαν διαγώνιος. Αυτό θα είναι κέρδος και για την Πάτρα και για το Ελληνικό βόλεϊ. Ο Άρης ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα αλλά στην συνέχεια αντιμετώπισε προβλήματα με τον διαγώνιο και την αποχώρηση παικτών και οδηγείται σε μια εντελώς διαφορετική μορφή από την ομάδα που ξεκίνησε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με καλή υποδοχή, στηρίζεται στο παιχνίδι με τους ακραίους και πιστεύω οτι θα πάει καλύτερα.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ: Είναι δύσκολη η επιλογή γιατί μπορεί ν' αδικήσουμε κάποιους. Σύμφωνα με το υλικό που διαθέτει η κάθε ομάδα ο Ζαλμάς είναι εκείνος που δικαιούται τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή. Στην πάσα θα πούμε τον Βασίλη τον Κουρνέτα και αναπληρωματικό τον Ντίμα Φιλίποφ. Στην διαγώνιο θα πάμε με δύο ξένους, τον Γκονζάλες της Αλεξανδρούπολης και τον Ντουσάρμ τους Παμβοχαικού με τον δεύτερο να έχει καλύτερα στατιστικά. Στους ακραίους θα πούμε τον Νοβότνι και τον Στέλιο Νικηφορίδη που έχει εντυπωσιακά στατιστικά και αγωνίζεται σε ομάδα μικρότερης δυναμικής απ' ότι ο Χριστοφιδέλης στον Ηρακλή. Στο κέντρο θα πούμε δύο Έλληνες, τον Νίκο Σμαραγδή και τον Γιώργο Πετρέα. Για λίμπερο επειδή είναι νέος και σε άνοδο θα πούμε τον Παύλο Κουζούνη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Όταν αποχωρεί μια ομάδα δημιουργούνται προβλήματα. Ίσως η Λίγκα θα έπρεπε να σκεφτεί αν θα έπρεπε ν' αφαιρεθούν  ή να προστεθούν οι βαθμοί στις ομάδες. Οι παίκτες και οι προπονητές έχουν προσαρμοστεί στις καταστάσεις των καιρών. Θα πρέπει και οι παράγοντες να είναι πιο έτοιμοι. Στο επόμενο πρωτάθλημα θα έπρεπε να μπουν όροι και δικλίδες ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα όπως αυτό της Καλαμαριάς, γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα υπάρξουν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Πρέπει να διδαχθούμε από τα λάθη της προηγούμενης χρονιάς. Έκανα την συζήτηση με τους παίκτες είχε προγραμματιστεί και μία με την Ομοσπονδία που αναβλήθηκε δύο φορές αλλά πιστεύω οτι θα γίνει στην συνέχεια. Θα πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα και με επιχειρήματα να δίνουμε στον άλλο να καταλαβαίνει πως έχουμε δίκιο. Οι παίκτες το έχουν καταλάβει και μάλιστα οι ίδιοι ζήτησαν να είμαστε και στην Γιουρολίγκα στην οποία αν και το κόστος είναι μεγάλο πιστεύω οτι θα δώσουμε το παρών. Αυτό θα βοηθήσει στην προσπάθεια για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την Φιλανδία θα πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Ο προπονητής πρέπει να είναι απαιτητικός. Φυσικά και πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη βοήθεια, να λυθούν οργανωτικά προβλήματα και να λυθούν τα αυτονόητα. Να μην βάζει ο παίκτης από την τσέπη του και η Ομοσπονδία να είναι ο θεματοφύλακας του βόλεϊ. Πιστεύω οτι αξίζει να επενδύσει σε αυτή την Εθνική γιατί κερδισμένο θα βγει το Ελληνικό βόλεϊ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Η εμφάνιση ήταν αναμενόμενη γιατί είχαμε τραυματισμούς και ελλιπή προετοιμασία. Είχαμε αντιπάλους με μεγάλες εμπειρίες και κατά διαστήματα παίξαμε καλά εναντίον τους. Αλλά για να έχουμε σταθερότητα έπρεπε να είχαμε φιλικά με αντίστοιχους αντιπάλους. Για να πούμε οτι θα είμαστε στις καλύτερες 16 πρέπει να μπούμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η υπόθεση είναι δύσκολη καθώς έχουμε αντιπάλους όπως η Φιλανδία. Αλλά εμείς έχουμε την προοπτική να είμαστε στους 16 και ακόμη ψηλότερα στην Ευρώπη. Αν δοθούν αγώνες φιλικοί με δυνατές ομάδες σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτή η ομάδα μπορεί να φέρει επιτυχίες. Αν μείνουμε σε ευχολόγια δύσκολα θα μπούμε στους καλύτερους της Ευρώπης. Οι επιτυχίες είναι αυτές που καταξιώνουν και φέρνουν καλύτερη αντιμετώπιση και από τους ξένους. Η παραμονή μας στην Γαλλία ήταν ευθύνη της Γαλλικής Ομοσπονδίας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ: Επίκειται μια συνάντηση με την Ομοσπονδία όπου θα συζητηθεί και το θέμα του Ρουμελιώτη. Γνωρίζουμε ποια ήταν η εισήγηση των προπονητών στο συγκεκριμένο θέμα. Η Εθνική πρέπει να έχει στην διάθεση της όλους τους καλούς παίκτες σε κορυφαίες διοργανώσεις. Το θέμα θα μας απασχολήσει στην συνάντηση που θα έχουμε τις προσεχείς μέρες με την Ομοσπονδία. Η εισήγηση η δική μου αλλά και του Σωτήρη Δρίκου ήταν η τιμωρία να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη αλλά ο Λεώνης δεν είναι διοικητικός, είναι προπονητής.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΥΡΙΤΣ: Έχει πλούσιο ταλέντο και παίζει όπου τον χρειάζεται η ομάδα. Στο Προ-ολυμπιακό είχαμε ανάγκη τον Τζούριτς διαγώνιο. Σημασία έχει το καλό κλίμα και να μην έχει προβλήματα ο παίκτης στην Εθνική. Η μετανάστευση των παικτών θα βοηθήσει γιατί παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα με καλή οργάνωση. Το ευχάριστο θα είναι να έχει συνέχεια αυτό, Να παίξουν αρκετά χρόνια και να βοηθήσουν την Εθνική.

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Super League: Μπαίνει το video referee στον δεύτερο γύρο
Super League: Μπαίνει το video referee στον δεύτερο γύρο
Εμενίκε: «Είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε»
Εμενίκε: «Είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε»
Ανέστης: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα νικήσουμε»
Ανέστης: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα νικήσουμε»
Παναθηναϊκός: Χάνει τουλάχιστον δύο ματς ο Τσάβες
Παναθηναϊκός: Χάνει τουλάχιστον δύο ματς ο Τσάβες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
 • Moto3 2017 (Ζ)
  09:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Σάσαρι
  10:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Λέμγκο - Μέλσουνγκεν
  10:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Φράιμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  10:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Τορίνο
  11:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  11:10Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • MotoGP 2017
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  11:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  12:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Sailing to Tokyo E5
  13:00Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  13:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαμπντόρια - Μίλαν (Ζ)
  13:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  14:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  14:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Μπαρτσελόνα
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  15:10Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  16:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Στιγμιότυπα
  16:20Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto3 2017
  16:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ (Ζ)
  17:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2017
  17:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ερυθρός Αστέρας - Ούνικς Καζάν (Ζ)
  18:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μικρός τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σασουόλο - Μπολόνια (Ζ)
  19:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • MotoGP 2017
  19:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο (Ζ)
  19:30EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  20:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (Ζ)
  20:30Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017 (Ζ)
  21:00New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Αταλάντα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  22:00Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς (Ζ)
  22:30Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  23:002ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Νιουκάστλ
  23:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  00:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  00:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  01:00Διεθνές Τουρνουά 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  01:20Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  02:05EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018
  03:00Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  03:40Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Στιγμιότυπα
  04:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:15Μέγαρα. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:20Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ίνγκολσταντ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  09:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  09:20Αθλητική εκπομπή.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  09:50Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  10:25New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  11:00Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • SportShow
  11:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  11:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  13:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2017
  13:55Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • RBAR World Championship 2017
  14:25Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  14:55Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λας Πάλμας - Λεγανές
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  15:45Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  16:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  16:552ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • ERC 2017 - Magazine
  17:45Rally di Roma Capitale.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:006η αγωνιστική.
 • Moto3 2017
  18:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  18:25EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  18:55Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Moto2 2017
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  20:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2017
  20:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  21:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  22:00Ο κάτοχος 12 Γκραν Σλαμ και νούμερο 6 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν καλεσμένος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, για την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην 40χρονη καριέρα του. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τη συνάντησή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με κορυφαίες μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ.
 • SportShow (Ζ)
  22:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  22:40Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018
  22:55Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  23:40New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης