Τίμησαν τον Μπιτσαξή! (photos)

Τίμησαν τον Μπιτσαξή! (photos)

Στο γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή αποδόθηκε η μεγαλύτερη τιμή στη χτεσινοβραδινή (9/01) εκδήλωση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας κι ας μην συμπεριλαμβανόταν το όνομά του στις βραβεύσεις!

Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας έκρινε σκόπιμο να του αφιερώσει τη γιορτή και από το βήμα ο πρόεδρος Μανώλης Κολυμπάδης εξήγησε, ενώπιον του, το γιατί: «Βοήθησε πολύ το άθλημα δείχνοντας έμπρακτα την ουσία και τον ρόλο του θεσμού ενός κρατικού λειτουργού, όπως είναι ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού. Η εκδήλωση αυτή είναι προς τιμήν του για την έγνοια, που έδειξε και δείχνει για το άθλημα και τον κόσμο μας». Γενικά ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας έδωσε τη μεγαλύτερη έμφαση στο ουσιαστικό «έγνοια» θέλοντας να τονίσει ότι η φροντίδα και η αγάπη, που δείχνουν για την επιτραπέζια αντισφαίριση άνθρωποι του αθλητικού χώρου, είναι το βασικό ζητούμενο για να συνεχίσει ομαλά το άθλημα ιδιαίτερα σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές. Η ετήσια γιορτή διεξήχθη στην αίθουσα πινγκ πονγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Παρέστησαν εκπρόσωποι απʼ όλα τα κομμάτια της οικογένειας του αθλήματος και αρκετοί επίσημοι. Απονεμήθηκαν τα έπαθλα στις νικήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για τη σεζόν 2010-2011, ενώ έγιναν και τρεις ειδικές βραβεύσεις.

Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, γονείς αθλητών είχαν και φέτος έντονη παρουσία σε μία απλή και ζεστή εκδήλωση, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στον βασικό χώρο της εσωτερικής αγωνιστικής δράσης. Για άλλη μία φορά επίσης, παραβρέθηκαν , πολλοί άνθρωποι από το αθλητικό κίνημα, το κοινοβούλιο και την τοπική αυτοδιοίκηση: Ο γ.γ.Α. Παναγιώτης Μπιτσαξής, το μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπης Νικολάου,  ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, οι βουλευτές Πέτρος Ευθυμίου, Αναστάσιος Νεράντζης, Δημήτρης Καρύδης, Λάμπρος Μίχος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος Γιώργος Λενός, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του δήμου Πειραιά Αντώνης Θεοδώρου, ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών Κώστας Μυλωνάς, ο πρόεδρος του Παμπελοποννησιακού σταδίου Γιώργος Τελώνης, η σύμβουλος του γ.γ.Α. Ευφροσύνη Γερούκη, η διευθύντρια Ανάπτυξης της Γ.Γ.Α. και παλιά πρωταθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ιωάννα Μωραΐτου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Μοσχάτου-Ταύρου και αντιδήμαρχος Γιώργος Δαμηλάκος, ο υπεύθυνος αθλητισμού στον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μπούτσης, ο αντιπρόεδρος του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου Δημήτρης Αράπογλου κ.α.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η νέα γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Αναστασία Κοκκίνου. Ακολούθησαν η ομιλία του Μανώλη Κολυμπάδη και σύντομοι χαιρετισμοί από τον Παναγιώτη Μπιτσαξή και τον Σπύρο Καπράλο. Στη συνέχεια έγιναν ειδικές βραβεύσεις σε τρεις ανθρώπους, που έχουν προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτραπέζια αντισφαίριση. Η ομσοπονδία απένειμε φέτος βραβεία  στον Στέλιο Δασκαλάκη, διευθυντή Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας δια βίου μάθησης και θρησκευμάτων, τον Σπύρο Ανδριόπουλο, αντιπλοίαρχο πολεμικού Ναυτικού, διευθυντή του ΑΣΑΕΔ και τον παράγοντα Ναπολέoντα Ντέμο, πρόεδρο του σωματείου της Θεσσαλονίκης ΑΦΘ Άδωνις και γενικό γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α.).

Η επόμενη ενότητα της γιορτής έφερε και το περισσότερο χειροκρότημα, καθώς περιλάμβανε την απονομή επάθλων στις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στα περσινά διασυλλογικά πρωταθλήματα, μεταξύ αυτών 12 πρωταθλητές (Α.Ο. Ταταύλα, Π.Κ.Δ. Ταύρου, Δ.Α.Ο. Ταύρου, Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά, Ένωση Ποντίων Μελισσίων, ΑΣ Πέρα 2005, Α.Σ. Πρωταθλητής, ΑΣ Η Πρόοδος, Α.Ο. Ανθούπολης, Α.Ο. Καρέα, ΑΣΕΑ Χίος και Βοκαριά Χίου). Ακολούθως τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας έκοψαν τη βασιλόπιτα, στην οποία βρίσκονταν δύο φλουριά. Προς το παρόν βρέθηκε ο ένας από τους δύο τυχερούς και είναι ο πρόεδρος του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Βαγγέλης Περάμαντζης, που κέρδισε χρυσή ρακετούλα.

Εξάλλου, για τα παιδιά αποτέλεσε ξεχωριστή στιγμή το τέλος της γιορτής, καθώς η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κλήρωσε πέντε πλήρη σετ ένδυσης της εθνικής μας ομάδας των ανδρών για τους μικρούς σε ηλικία αθλητές και αθλήτριες, που βρίσκονταν στην αίθουσα. Τυχεροί στάθηκαν ο Παναγιώτης Χρυσαυγής, ο συνονόματος ξάδερφός του Παναγιώτης Χρυσαυγής, η Κωνσταντίνα Βασματζή, η Ελένη Στραϊτούρη και η Φοίβη Πεχλιβανίδη.

Μ. ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ: «ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ»

Η ομιλία του Μανώλη Κολυμπάδη δεν γινόταν παρά να στραφεί γύρω από τις δύσκολες καταστάσεις, που έζησε μέσα στο προηγούμενο έτος και ζει η επιτραπέζια αντισφαίριση, λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας. Έτσι, θύμισε στους φίλους του αθλήματος ότι η έλλειψη χρημάτων στέρησε από τους μικρούς διεθνείς τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως και την απόφαση για αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας το περασμένο φθινόπωρο. «Ίσως κάποιοι αποφασίσουν ότι μπορεί να λείψει, να εξαφανιστεί το άθλημά μας. Με μία γραμμή διαγραφής σʼ ένα βιβλίο λογιστικής είναι εύκολο να πάψει να υπάρχει με τη μορφή που το γνωρίζουμε τουλάχιστον τα τελευταία 65 χρόνια στον ελλαδικό χώρο. Όμως η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι ζωή, είναι κέφι, είναι μεράκι, είναι ξέδομα για μικρούς και μεγάλους, είναι αγώνας, είναι το ψωμί για αρκετό κόσμο και τελικά, είναι ανάγκη», τόνισε σε άλλο σημείο ο επικεφαλής του Δ.Σ. της Ε.Φ.ΟΕ.π.Α. και συνέχισε: «Από το «βιώνω» βρεθήκαμε στο «επιβιώνω». Με κέντρο το άθλημά μας όμως, έχουμε σπουδαία ευκαιρία «να βρούμε τη δύναμη και τα κουράγια που έχουμε μέσα μας». Με ενότητα, υπομονή, αισιοδοξία και πάνω απʼ όλα αξιοπρέπεια. Οι ευκαιρίες συνήθως φαίνονται μεγαλύτερες όταν φεύγουν και τις χάνουμε, παρά όταν έρχονται. Και ευκαιρίες πάντα υπάρχουν».

Ο Μανώλης Κολυμπάδης ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους σε ηλικία αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς, τους παράγοντες και γενικά όλους τους φίλους του αθλήματος, «που δεν κουράζονται και δεν εγκαταλείπουν κι ας στενάζουν όλοι οικονομικά». Φυσικά  σημείωσε και τις πολλές ευχάριστες στιγμές του παρελθόντος έτους για να υπογραμμίσει ότι «πέρα από αγωνία και φόβο η χρονιά που πέρασε έφερε και χαμόγελα χάρη στους αθλητές, που κάνουν ανατροπές και κρατούν το άθλημα στην πρώτη γραμμή». Αναφέρθηκε στην απευθείας ολυμπιακή πρόκριση του Κρεάνγκα και του Γκιώνη και τη βάσιμη ελπίδα για συμμετοχή και στο ομαδικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην κατάκτηση της 8ης θέσης της εθνικής ομάδας ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Γκντανσκ και την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία της ηπείρου για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια. Στην πρωτιά του ίδιου συγκροτήματος  στη Standard Division της Ευρωπαϊκής Λίγκας με την ανατροπή εναντίον της Τουρκίας. Στις πρώτες θέσεις με Αγγελάκη και Φίσερ σε διεθνή τουρνουά στις μικρές κατηγορίες, «που έδωσαν χαρά και πίστη για καλύτερο αύριο».

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έκανε την ειδική αναφορά στον Παναγιώτη Μπιτσαξή: «Η Πολιτεία μέσα από τις αντιξοότητες, κυρίως ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, ο κύριος Πάνος Μπιτσαξής, μας βοήθησε πολύ. Δεν πρόκειται για τα χρήματα που δόθηκαν ή που δεν δόθηκαν. Δεν πρόκειται για τις περικοπές στην επιχορήγηση και σε ποιο ύψος τελικά έφτασε. Πρόκειται για την έμπρακτη απόδειξη της ουσίας και του ρόλου του θεσμού ενός κρατικού λειτουργού, όπως είναι ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού. Πρόκειται για την έγνοια, που έδειξε και δείχνει για το άθλημα και τον κόσμο μας. Ε, λοιπόν, αυτό είναι που ζητάμε τόσα χρόνια. Κάποιους να νοιάζονται. Κάποιους να κατανοούν τον αγώνα, τη δουλειά και την προσπάθεια, που καταβάλλεται σε αυτόν τον χώρο. Κι ευτυχώς υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μας αγαπούν, που βλέπουν την τιμιότητα των προθέσεών μας, που αντιλαμβάνονται την άνιση μάχη που καθημερινά δίνουμε. Αυτούς τους ανθρώπους τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας, είτε έχουν την όποια δύναμη και εξουσία είτε όχι. Για όλα τα παραπάνω, που φωτογραφίζουν τις πράξεις σας κύριε Γενικέ, σας ευχαριστώ από το βήμα αυτό εκ μέρους όλου του αθλήματος και σας αφιερώνω αυτή την εκδήλωση».

Στο κλείσιμο του λόγου του ανέφερε: «Καλή χρονιά να έχουμε, νʼ αντέχουμε, να χαμογελάμε και νʼ αντιστεκόμαστε στα εύκολα και στα φτηνά. Καλή χρονιά με καλούς αγώνες, καλή επιτυχία στις αγωνιστικές μάχες, που περιμένουν τους αθλητές και τις αθλήτριες μας  κι ας έχουμε κατά νου τον λόγο του Τάσου Λειβαδίτη: «Να προσπαθήσουμε από μία χίμαιρα να φτιάξουμε ένα ολόκληρο πεπρωμένο».

Π. ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ: «Η ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΨΥΧΗΣ»

Με προτροπή του προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προσήλθε αργότερα στο βήμα ο Παναγιώτης Μπιτσαξής και δεν έκρυψε την ευχάριστη έκπληξή του από την τιμή που του επιφύλαξε η ομοσπονδία: «Με συγκινείτε. Είναι μεγάλη τιμή αυτό που μου κάνετε, δεν ξέρω αν την αξίζω γιατί η δουλειά που κάνω είναι η μάχη με το αυτονόητο». Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο ελληνικός αθλητισμός θα σταθεί όρθιος, παρά τα διογκωμένα οικονομικά προβλήματα και θα έχει επιτυχίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες,  περιέγραψε τη φιλοσοφία, με την οποία έχει κινηθεί ο ίδιος, στα δύο χρόνια που κατέχει αυτή τη θέση, και υπογράμμισε ότι «όποιος εκπρόσωπος της πολιτείας θέτει σε αμφισβήτηση ή λοιδορεί κιόλας την αναγκαιότητα της σοβαρής στήριξης του αθλητισμού ως δημόσιου αγαθού είναι άνθρωπος απολίτιστος, που δεν καταλαβαίνει τις συνέπειες των πράξεών του ».

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής εξήρε και τις επιτυχίες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μέσα στο 2011 ανάμεσα στα λιγότερο προβεβλημένα αθλήματα και εντυπωσίασε γιʼ άλλη μία φορά με την ενημέρωση που έχει γύρω από τα αγωνιστικά της πεπραγμένα ακόμα και στις μικρές ηλικίες. «Ξέρουμε πολύ καλά ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση έχει βάθος, δεν είναι μόνο Κρεάνγκα και Γκιώνης το άθλημα, είδαμε τις επιτυχίες της Φίσερ, του Ζώνιου, του Αγγελάκη! Τα παρακολουθούμε όλα. Το πινγκ πονγκ θα δικαιώσει τις προσπάθειες, μπορεί να μην έχει πλούτο σε χρηματοδότηση έχει όμως πλούτο ψυχής και χώρους για να ακμάσει».

Ζητήθηκε και από τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. Σπύρο Καπράλο να πει λίγα λόγια και τόνισε: «Έχουμε από τον Μάιο κιόλας τη μεγάλη χαρά να γνωρίζουμε δύο αθλητές, που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Λονδίνο, τον Κρεάνγκα και τον Γκιώνη. Ευελπιστούμε να καταφέρουμε μία ακόμα πρόκριση ώστε να παίξουμε και στο ομαδικό. Από τη μεριά μας θα είμαστε πάντα στο πλευρό της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και θα προσπαθούμε να ενισχύουμε την κορυφή του αθλήματός σας».

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΕΠΑΘΛΑ

Τα συνολικά 24 σωματεία, που παρέλαβαν τα έπαθλα για τις επιτυχίες τους στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της σεζόν 2010-2011, είναι τα ακόλουθα:

- ΑΟ Ταταύλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών

- ΑΣ Πέρα Αθηνών για τη 2η θέση στην Α1 ανδρών κι επίσης τη 2η θέση στην Α1 γυναικών

- Α.Ο. Πεύκης για την 3η θέση στην Α1 ανδρών

- Α.Σ. ΠΚΔ Ταύρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών

- ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας για την 3η θέση στην Α1 γυναικών και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής ανδρών

- ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών

- ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας για τη 2η θέση στην Α2 ανδρών

- ΑΣ Το Γυμνάσιο για την 3η θέση στην Α2 ανδρών

- ΑΟ Φοίνιξ Αγίας Σοφίας για την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών

- ΓΣ Άρης Βούλας για τη 2η θέση στην Α2 γυναικών

- ΑΟΣ Τελαμών για την 3η θέση στην Α2 γυναικών

- ΑΕ Ποντίων Μελισσίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Αττικής ανδρών και την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄Αττικής γυναικών

- ΑΣ Πέρα 2005 για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής γυναικών για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Αττικής ανδρών

- ΑΣ Πρωταθλητής για την κατάκτηση της πρωτιάς στην Α΄Αττικής γυναικών και την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής ανδρών

- ΑΟ Άρης 2006 για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής γυναικών και την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας Αττικής ανδρών

- ΑΣ Η Πρόοδος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Αττικής ανδρών

- ΑΟ Αγίας Βαρβάρας για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Αττικής ανδρών

- ΑΟ Ανθούπολης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Αττικής ανδρών

- ΑΕΚ για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Αττικής ανδρών κι επίσης τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄Αττικής γυναικών

- ΓΑΣ Αετός για την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Αττικής ανδρών

- ΑΟ Καρέα για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας Αττικής ανδρών και την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Αττικής γυναικών

- ΠΑΟ Φυλής για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας Αττικής ανδρών

- ΑΣΕΑ Χίος για την πρωτιά στη Β΄Εθνική Λοιπής χώρας ανδρών

- ΜΕΣΝ Η Βοκαριά για την πρωτιά στη Βʼ Εθνική Λοιπής χώρας γυναικών

2 PHOTOS
 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Το παράπονο του Κάναντι για το «έμφραγμα» στο Περιστέρι (photo)
Το παράπονο του Κάναντι για το «έμφραγμα» στο Περιστέρι (photo)
Μάμιτς: «Δεν έπαιξε καλά ο Μπεργκ»
Μάμιτς: «Δεν έπαιξε καλά ο Μπεργκ»
ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί!
ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί!
Eurobasket 2017: Με Λεκαβίτσιους η αποστολή της Λιθουανίας
Eurobasket 2017: Με Λεκαβίτσιους η αποστολή της Λιθουανίας
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένο ηθοποιό
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από το IEK ΑΛΦΑ & το Mediterranean College
Σεισμός Ιταλία: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Παιδιά θαμμένα στα ερείπια
Σεισμός Ιταλία: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Παιδιά θαμμένα στα ερείπια
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  19:30Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2017
  20:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  20:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:30Rally Rzeszow.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  20:45Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάριμπορ - Χάποελ Μπερ Σεβά (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Special: European Basketball: Title Games
  22:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τους σπουδαιότερους αγώνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ, μέσα από τους οποίους κρίθηκαν οι κυπελλούχοι σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία. (Αρμάνι Μιλάνο - Σάσαρι. Κύπελλο Ιταλίας 2017. Τελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.)
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  22:152017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Formula E 2016-17
  23:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  00:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  00:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Topspin
  00:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Χάντμπολ: Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  01:3034η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  02:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  02:10Chiba, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Σασουόλο - Τζένοα
  02:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Beach Volley: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB 2017
  03:15Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  03:45Chiba, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  04:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  04:10Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • La Liga Santander Files 2016-17 E6
  04:25Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  05:05Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  06:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  07:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: Σεμπάστιαν Όφνερ - Ζοάο Σόουζα
  07:452017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  08:00TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Σασουόλο - Τζένοα
  09:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Formula E 2016-17
  09:15Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  09:50Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Χάντμπολ: Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  10:0034η αγωνιστική.
 • Beach Soccer: Βραζιλία - Γαλλία
  10:30Mundialito 2017.Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ριέκα - Ολυμπιακός
  11:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC 2017
  11:15SS19 Ouninpoha 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Soccer: Πορτογαλία - Ρωσία
  11:45Mundialito 2017.Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2017
  12:20SS25 Oittila 2 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Αστάνα - Σέλτικ
  13:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Soccer: Ισπανία - Ελλάδα
  13:05Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Σάσαρι
  13:45Κύπελλο Ιταλίας 2017. Τελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  13:55Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  14:001η αγωνιστική.
 • Beach Soccer: Ισπανία - Ελλάδα
  14:25Euro 2017. Πορτογαλία. 5η θέση γυναικών. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E2
  15:00Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Λειψία
  15:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Beach Soccer: Πολωνία - Ελλάδα
  15:40Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  15:45TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  16:551ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Νις - Νάπολι
  17:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  17:15Μπρνο, Τσεχία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Μπελενένσες
  17:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  17:35Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μέγας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  17:502ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  18:10Μπρνο, Τσεχία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E1
  18:50Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  19:00Playoff. 2ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  19:10Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  19:20Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E606
  19:35Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2017-18 (Ζ)
  20:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: 2017 Red Bull MotoGP Rookies Cup
  20:05Σπίλμπεργκ, Αυστρία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  20:15Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2017
  21:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E606
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Γιουνγκ Μπόις (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Special: European Basketball: Title Games
  22:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τους σπουδαιότερους αγώνες της χρονιάς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ, μέσα από τους οποίους κρίθηκαν οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία. (Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια. Κύπελλο Ισπανίας 2017. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.)
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  23:00Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • ERC 2017 - Magazine
  23:45Rally Rzeszow.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης