Μαυρομάτης: «Πλήγμα η αποχώρηση του Απόλλωνα»

Μαυρομάτης: «Πλήγμα η αποχώρηση του Απόλλωνα»

«Όταν μιλάμε για ένα επαγγελματικό σωματείο τα περιθώρια παρέμβασης είναι σχεδόν μηδαμινά», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, αναφερόμενος στην περίπτωση της Καλαμαριάς.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99.5» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του βόλεϊ με κύριο θέμα την αποχώρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς από το πρωτάθλημα της Volleyleague.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αποκάλυψε ότι υπήρχε ήδη προγραμματισμός να γίνει ραντεβού ανάμεσα στην ΕΣΑΠ, τον ΠΑΣΑΠ και την ΕΟΠΕ προκειμένου να βρεθεί μία οριστική λύση στο θέμα που ταλαιπωρεί το επαγγελματικό βόλεϊ, ενώ αναφέρθηκε και στις προεκτάσεις των προβλημάτων των επαγγελματιών αθλητών που φτάνουν μέχρι και την Εθνική ομάδα των ανδρών.

Αναλυτικά οι απαντήσεις του κ. Μαυρομάτη:

Για το πώς έφτασε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς στην αποχώρηση: «Το φαινόμενο της αποχώρησης του Απόλλωνα Καλαμαριάς από το πρωτάθλημα είναι πραγματικό πολύ λυπηρό φαινόμενο, αλλά δυστυχώς δεν είναι έξω από το γενικότερο πλαίσιο που επικρατεί σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία. Έχω παρακολουθήσει το θέμα τον τελευταίο μήνα που εξελίσσεται και ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με την ΕΣΑΠ και τον πρόεδρό της κ. Παντελή Ταρνατώρο, είχαμε συνεργασία με τον ΠΑΣΑΠ, αλλά φτάσαμε ως εδώ γιατί όταν μιλάμε για ένα επαγγελματικό σωματείο τα περιθώρια παρέμβασης είναι σχεδόν μηδαμινά. Στην περίπτωση του Απόλλωνα ισχύει ότι ένα επαγγελματικό σωματείο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τα οικονομικά του και σε αυτή την περίπτωση ακόμα κι εμείς ως Ομοσπονδία δεν έχουμε δυνατότητα παρέμβασης».

Για το πώς πήρε άδεια από ο Απόλλωνας από τη Λίγκα και την ΕΕΑ: «Δεν πιστεύω ότι υπήρξε λάθος χειρισμός ούτε από την ΕΣΑΠ, ούτε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εφόσον τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν έδειχναν ότι δεν υπήρχαν οφειλές. Όμως, τι να πούμε όταν επαγγελματικές ομάδες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ αντιμετωπίζουν αντίστοιχα θέματα. Είναι μεγάλο το πλήγμα για το ελληνικό βόλεϊ και κυρίως στην βιτρίνα του που είναι η Volleyleague. Υπήρχε ήδη προγραμματισμός να γίνει ένα ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με την ΕΣΑΠ και τον ΠΑΣΑΠ προκειμένου να εξετάσουμε ξανά όλες τις παραμέτρους του προβλήματος και να βρούμε τη λύση. Στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς υπήρξαν πολλές και καλές προτάσεις από όλες τις πλευρές, αλλά δυστυχώς δεν καταλήξαμε σε λύση.

Το σίγουρο είναι ότι οι αθλητές ζητούν πιο αυστηρά κριτήρια για την αδειοδότηση των σωματείων ώστε να υπάρχουν τα εχέγγυα για τα συμβόλαιά τους. Πώς θα γίνει αυτό όμως, όταν τα ΤΑΠ από την πλευρά τους δεν έχουν πόρους. Από τη στιγμή που καταργήθηκε η κρατική επιχορήγηση λαμβάνουν ένα ελάχιστο ποσό από τον ΟΠΑΠ και άλλο ένα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Σαφώς ευθυνόμαστε κι εμείς για αυτή την κατάσταση, αλλά πώς να γίνει το βόλεϊ εξαίρεση σε όλο αυτό το κοινωνικό φαινόμενο της οικονομικής κρίσης στη χώρα; Υπήρξε ακόμα και η πρόταση να γυρίσουμε σε ερασιτεχνικό βόλεϊ, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα ήταν ένα πισωγύρισμα. Από εδώ και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά και να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο».

Για την ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ και το εάν η ΕΟΠΕ κωφεύει στα προβλήματα: «Ο ΠΑΣΑΠ και η ΕΣΑΠ δεν είναι απέναντί μας, αλλά συνοδοιπόροι μας. Δεν θα απαντήσω στην τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ γιατί προτιμώ να αφήνουμε στην άκρη ό,τι μπορεί να μας χωρίζει και να δούμε πώς θα σώσουμε το επαγγελματικό βόλεϊ. Στο Ερασιτεχνικό βόλεϊ που είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη η Ομοσπονδία κάνει μεγάλες προσπάθειες και ίσως σήμερα να έχουμε προλάβει κάποιες καταστάσεις και να είμαστε σε καλύτερη θέση από άλλες Ομοσπονδίες. Πρέπει λοιπόν να πάρουμε γενναίες αποφάσεις και στο επαγγελματικό βόλεϊ. Εάν ο αριθμός των ομάδων του επαγγελματικού βόλεϊ που μπορεί να επιβιώσει είναι 2-3 δεν μπορούμε να μιλάμε για επαγγελματικό βόλεϊ. Η ΕΟΠΕ προσπάθησε και προσπαθεί όλο το χρονικό διάστημα να συντονίζει την όλη προσπάθεια επαφής των δύο πλευρών ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ.

Κινούμαστε σε μία λογική ώστε να βοηθήσουμε να βρεθεί λύση και να τηρηθούν τα πράγματα που θα συμφωνηθούν. Η συζήτηση πήγαινε πολύ, καλά μέχρι πριν το φθινόπωρο, αλλά σταμάτησε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Υπήρξε μία επιστολή του ΠΑΣΑΠ επάνω σε θέματα επαναδιαπραγμάτευσης, μία απάντηση της ΕΣΑΠ και το όλο θέμα έμεινε στάσιμο. Μία δικαιολογία είναι ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει εκκρεμότητα σχετικά με ένα κρατικό ποσό που έχουν να λαμβάνουν τα ΤΑΠ από τη χρονιά 2010-2011, ένα ποσό που θα βοηθούσε τα ΤΑΠ να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος των οφειλών προς τους αθλητές. Εάν δεν δοθεί αυτό το ποσό πολύ φοβάμαι ότι και άλλες ομάδες θα έχουν θέμα επιβίωσης».

Για τα φαινόμενα του Φοίνικα Σύρου και του Παμβοχαϊκού που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση: «Είναι στόχος μας τέτοιες ομάδες να γεμίσουν το ελληνικό βόλεϊ. Οι μεγάλες πόλεις δεν έχουν την πολυτέλεια να συντηρούν πια τις ομάδες. Περιπτώσεις όπως οι παραπάνω, αλλά και η Πάτρας, η Λαμίας και η Αλεξανδρούπολη μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να αντιγράψουμε το ιταλικό ή το πολωνικό μοντέλο, το οποίο εμείς ως ΕΟΠΕ θέλουμε να υιοθετήσουμε».

Για τις προεκτάσεις που έχει και στην Εθνική ανδρών το πρόβλημα των επαγγελματιών παικτών: «Καταρχήν εάν δεν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα των αθλητών με τις ομάδες τους δεν θα φτάναμε το καλοκαίρι στην κατάσταση που δημιουργήθηκε. Ασφαλώς και όταν επηρεάζονται οι διεθνείς αθλητές, επηρεάζεται και η Εθνική ομάδα. Είναι φυσικό επακόλουθο. Πάντως, το κλίμα στην Εθνική έφτιαξε με μια καλή επικοινωνία που υπήρξε τους τελευταίους μήνες. Θα δούμε τι θα γίνει και με τον Νίκο Ρουμελιώτη, του οποίου η ποινή μειώθηκε και ελπίζω ότι όλες οι κακές στιγμές θα ξεχαστούν».

Για τους επόμενους στόχους της Εθνικής: «Από πέρσι λέμε ότι κύριος αγωνιστικός στόχος είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό του 2013. Φέτος θα γίνουν τα προκριματικά αυτής της διοργάνωσης και πρέπει να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι παρασυρθήκαμε τόσο στο Ευρωπαϊκό Λιγκ του περασμένου καλοκαιριού που δεν αντιμετωπίστηκε σωστά από όλους μας, ενώ και στο προ-Ολυμπιακό υπήρξαν προβλήματα, ακόμα και τραυματισμών. Θεωρώ ότι το υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι άξιο να φέρει μεγάλες επιτυχίες στο ελληνικό βόλεϊ.

Το παράδειγμα του Τζούριτς είναι ένα από τα πολλά. Δεν σας κρύβω ότι το τελευταίο τρίμηνο είχαμε μεγάλο πρόβλημα και δεν ξέραμε εάν θα συμμετάσχουμε στο Ευρωπαϊκό Λιγκ του 2012. Τελικά, θέσαμε ως στόχο μαζί με το προπονητικό επιτελείο όχι μόνο να λάβουμε μέρος, αλλά να πάμε με την καλύτερη δυνατή ομάδα μας και να το δούμε και σαν αγωνιστικό στόχο, αλλά και σαν προετοιμασία για το Euro 2013».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Ψόφα εσύ...
Ψόφα εσύ...
Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
Παναιγιάλειος - Άρης 0-1: Καβάλα στ’ άλογο!
Παναιγιάλειος - Άρης 0-1: Καβάλα στ’ άλογο!
Τσάβες: «Χαρούμενος για το γκολ» (pic)
Τσάβες: «Χαρούμενος για το γκολ» (pic)
Ντροπή σου ρε! Αδιανόητη χυδαιότητα Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη!
Ντροπή σου ρε! Αδιανόητη χυδαιότητα Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη!
Σοκαριστική φωτογραφία: Γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο βγαίνει από τη θάλασσα καλυμμένη με πίσσα!
Σοκαριστική φωτογραφία: Γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο βγαίνει από τη θάλασσα καλυμμένη με πίσσα!
Τραγωδία: Νεκροί δύο σμηνίτες, 19 και 25 ετών, σε τροχαίο - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ
Τραγωδία: Νεκροί δύο σμηνίτες, 19 και 25 ετών, σε τροχαίο - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ
1ο Διεπιστημονικό συνέδριο ειδικής αγωγής
1ο Διεπιστημονικό συνέδριο ειδικής αγωγής

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Χετάφε (Ζ)
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ώρα Κυπέλλου 2017-18 (Ζ)
  22:30Δείτε όλες τις πληροφορίες από τα ματς του ελληνικού Κυπέλλου.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  23:50Αμβούργο. Τελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Ούνικς Καζάν
  23:55Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2017
  00:25Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  00:30Αφιέρωμα.
 • WRC 2017
  00:55Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα
  01:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Formula E 2016-17
  01:55Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ώρα Κυπέλλου 2017-18
  03:00Δείτε όλες τις πληροφορίες από τα ματς του ελληνικού Κυπέλλου.
 • Formula E 2016-17
  03:55Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Κόνιασπορ
  04:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 9ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Ράιν Νέκαρ
  04:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Νέος Αχαρναϊκός
  05:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:55Στιγμιότυπα.
 • WRC 2017
  06:00SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  06:25Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2017
  07:35Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  08:25Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:30Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  08:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπάρτη - Τρίκαλα AO
  09:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Ράιν Νέκαρ
  09:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2017
  09:40Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  09:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Σουόνσι
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  10:40Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  10:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Γιαν Λέναρντ Στρουφ
  11:002017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  11:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπεσίκτας
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  12:25Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  12:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  13:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • RBAR World Championship 2017
  13:20Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  13:25Τελικοί, Αμβούργο. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • MotoGP 2017
  13:50Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Λέστερ
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  14:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:20Τελικοί, Αμβούργο. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  15:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  15:05Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  16:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  16:302017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Στιγμιότυπα
  17:10Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR World Championship 2017
  17:20Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  17:25Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2017
  17:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
  18:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  18:25Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι
  18:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2017
  18:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:555η αγωνιστική.
 • SportShow (Ζ)
  19:00Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  19:25Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Χόλσταϊν Κίελo (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto2 2017
  19:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:255η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας (Ζ)
  20:30Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • ERC 2017 - Magazine
  21:00Rally di Roma Capitale.
 • Moto3 2017
  21:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2017
  22:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  23:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  23:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Moto2 2017
  23:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης