Λαμπρούση – Διώτη: η ευκαιρία τους

Λαμπρούση – Διώτη: η ευκαιρία τους

Οι διεθνείς αθλήτριες του Ηρακλή Κηφισιάς μιλούν για τους στόχους τους, την Εθνική και την κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ.

Συνέντευξη στο LefkadaPress παραχώρησαν οι παίκτριες του Ηρακλή Κηφισιάς Τζίνα Λαμπρούση και Γιώτα Διώτη, που μίλησαν για την φετινή πορεία της ομάδας τους, την Εθνική ομάδα, το ελληνικό γυναικείο Βόλεϊ, αλλά και το φετινό Αll Star Day των γυναικών.

Αναλυτικά η συνέντευξη των κοριτσιών του Ηρακλή Κηφισιάς:

Το ξεκίνημα του Ηρακλή Κηφισιάς στο πρωτάθλημα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, λόγω και των γνωστών τιμωριών. Στη συνέχεια όμως πετύχατε 6 σερί νίκες. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτή η καλή πορεία της ομάδας σας και ποιο είναι το μυστικό;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ:  Πράγματι το ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν και το καλύτερο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο καλές ομάδες, που ήταν καλά δουλεμένες. Δυστυχώς όμως είχαμε τις άδικες τιμωρίες των συμπαικτριών μου και έτσι το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Πιστεύω ότι αυτή η καλή πορεία της ομάδας οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην προπόνηση και από την πλευρά του προπονητή μας αλλά και από την πλευρά την δική μας.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Η δουλειά που γίνεται με τους προπονητές μας Ζόραν Κόβαζιτς και Σίλβια Ιβάνοβα είναι πολύ καλή γι αυτό συνεχίζουμε για το καλύτερο και θα φανεί στη πορεία του πρωταθλήματος.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν ήδη για τετράδα. Πιστεύετε ότι είναι εφικτός αυτός ο στόχος για την ομάδα σας;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για θέσεις. Τον αρχικό μας στόχο τον πετύχαμε. Δηλαδή να είμαστε στις έξι πρώτες ομάδες , από εκεί και πέρα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Πρώτος μας στόχος είναι να μπούμε στην εξάδα και να κρατήσουμε την ίδια θέση όπως στο περσινό πρωτάθλημα. Είναι νωρίς ακόμη για προβλέψεις.

Θεωρείτε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να αποτελέσει «σκαλοπάτι» για κάτι καλύτερο στην καριέρα σας;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Ναι , πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί σκαλοπάτι για την καριέρα μου ειδικά αν συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο προπονητή. Χρειάζομαι όμως πολύ δουλειά ακόμα.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Με πολύ καλή δουλειά και ανταγωνισμό μπορεί να αποτελέσει σκαλοπάτι γιατί αρκετές αθλήτριες από την Ελλάδα έχουν φύγει στο εξωτερικό.

Τι είναι για εσάς ο Ηρακλής Κηφισιάς;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι για εμένα το σωματείο που με ανέδειξε. Μου έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές , σε έναν σοβαρό τραυματισμό που είχα πριν 2 χρόνια , αλλά επίσης με βοήθησε να επανέλθω και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς α’ Εθνικής. Τους ευχαριστώ πολύ όλους.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Αρχικά είναι  μια οικογένεια. Είμαστε πολύ δεμένοι  όλοι στην ομάδα,  και όλες οι παίκτριες μαζί γιατί είμαστε ηλικιακά κοντά και αντιμετωπίζουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με πάθος  και ενθουσιασμό.

Πώς βλέπετε το άθλημα στην χώρα μας;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Το άθλημα στη χώρα μας αυτή τη στιγμή διέρχεται μια κάμψη , αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχει ανοδική πορεία.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Τα τελευταία χρόνια θεωρώ πως το επίπεδο αρχίζει και πέφτει.

Η Εθνική μπορεί να καταφέρει πράγματα;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Η Εθνική θεωρώ πως μπορεί να καταφέρει πράγματα. Έχουμε νέες αθλήτριες που έχουν ταλέντο. Έχει αποδειχθεί άλλωστε με τις εθνικές ομάδες κορασίδων και νεανίδων, με τις οποίες έχουμε καταφέρει σε πολλές διοργανώσεις να φέρουμε πολύ καλά αποτελέσματα , ακόμη και μετάλλια.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Η Εθνική Ελλάδος με πολλή όρεξη και μεράκι μπορεί να καταφέρει και να πετύχει πολλά, διότι υπάρχουν πολλές καλές παίκτριες στην Ελλάδα!

Τα περιορισμένα μπάτζετ θεωρείτε ότι έχουν «μικρύνει» το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Είναι γεγονός ότι η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας έχει επηρεάσει κατά πολύ και τον αθλητισμό. Οι προϋπολογισμοί είναι μικρότεροι γεγονός το οποίο δεν προσελκύει πολλές και καλές ξένες παίκτριες όπως το παρελθόν. Θεωρώ ότι αυτό από τη μια μεριά έχει επηρεάσει την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και εμείς σαν νέες παίκτριες δεν έχουμε τόσες παραστάσεις από καλύτερες αθλήτριες όπως είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Από την άλλη μεριά όμως δίνεται ευκαιρία σε νέες Ελληνίδες αθλήτριες να αναδείξουν το ταλέντο τους και στις ομάδες να επενδύσουν σε Ελληνίδες (έστω και αναγκαστικά...) γεγονός που μακροχρόνια θα ωφελήσει το ελληνικό βόλεϊ.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Με την οικονομική κρίση που υπάρχει στην πατρίδα μας λογικό είναι πλέον τα μπάτζετ των συλλόγων να είναι περιορισμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω όμως αυτό είναι καλό για το ελληνικό Βόλεϊ, γιατί φέτος τα ρόστερ των περισσότερων ομάδων είναι με Ελληνίδες  παίκτριες, κάτι που σημαίνει ότι τα κορίτσια έχουν την δυνατότητα να παίζουν πολλά παιχνίδια, που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι για την ανάδειξη  της κάθε αθλήτριας και αποκτούν εμπειρίες.

Υπάρχει κάποια παίκτρια που θαυμάζετε και με την οποία θα θέλατε να γίνετε συμπαίκτριες;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη παίκτρια που να θαυμάζω. Είμαι ικανοποιημένη με τις συμπαίκτριες μου , με τις οποίες παίζουμε χρόνια μαζί.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Φέτος έτυχε να γνωρίσω μια παίκτρια πολύ υψηλού επιπέδου την Ανέτα Γκερμάνοβα όπου πήρα αρκετά στοιχεία παίζοντας δίπλα  της και τα χρησιμοποιώ και εγώ. Γενικώς βλέπω πολλούς παίκτες και παίκτριες και παίρνω τα καλά στοιχεία τους!

Κάποιος προπονητής που σας έχει «σημαδέψει»;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Προπονητής ο οποίος με έχει «σημαδέψει» είναι ο προπονητής που έχω τώρα , ο Ζόραν Κόβαζιτς. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να βελτιωθώ και να μπορώ να παίξω καλύτερο βόλεϊ. Ο συγκεκριμένος προπονητής είναι από μόνος του σχολή του βόλλεϊ και χαίρεσαι να κάνεις προπόνηση μαζί του.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές που μου έδωσαν πολλά μου έμαθαν και πολλά,  αλλά πιο τρανταχτοί για μένα ήταν ο Τζιοβάνι Καπράρα και ο Ζόραν Κόβαζιτς που κάνουν εξαιρετική δουλειά!

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην καριέρα σας;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν υπέστην ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Η καλύτερη τώρα... είναι πολλές. Πανελλήνια πρωταθλήματα με την ομάδα μου στις κορασίδες και στις νεάνιδες , αλλά και μετάλλια με την εθνική ομάδα. Το καθένα από αυτά είναι ξεχωριστά για μένα.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Δεν υπήρχε  χειρότερη. Βασικά δεν μου έρχεται τώρα και ούτε θέλω να θυμάμαι! Καλύτερες ζω κάθε χρόνο  με την ομάδα μου!

Τι σκέφτεστε για το μέλλον σας;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Να ολοκληρώσω με επιτυχία τις σπουδές μου και να ανέβω όσο πιο ψηλά μπορώ με την ομάδα μου τον Ηρακλή Κηφισιάς.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Να παίξουμε  ένα πολύ καλό και υψηλού επιπέδου βόλεϊ και να τελειώσουμε και τη σχολή μας.

Ο κόσμος  ανταποκρίνεται, είναι κοντά στην ομάδα.
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Ναι , αυτό είναι αλήθεια. Έχουμε την υποστήριξη του κόσμου και αυτό είναι πολύ θετικό. Μας τονώνει την ψυχολογία και την θέληση για νίκες.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Ο κόσμος έρχεται στους αγώνες και μας στηρίζει ανάλογα!

Φέτος για πρώτη φορά το ALL STAR DAY των γυναικών θα γίνει εκτός Αττικής, και συγκεκριμένα στη Λευκάδα. Πόσο σημαντικό πιστεύετε ότι είναι για το άθλημα, που αυτή η γιορτή του Βόλεϊ θα γίνει στην Επαρχία και σε ένα Νησί που δεν έχει ομάδα Βόλεϊ;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Συγχαρητήρια σε όσους το σκέφτηκαν και θα το υλοποιήσουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για το άθλημα , διότι θα διαφημιστεί περισσότερο , αλλά επίσης θα γνωρίσει και ο κόσμος της Λευκάδας το άθλημά  μας. Και που ξέρετε , ίσως αυτό γίνει το κίνητρο για να δημιουργηθεί μια ομάδα βόλεϊ και στην Λευκάδα.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Είναι  πολύ καλό που για πρώτη φορά θα γίνει εκτός Αττικής. Ο κόσμος στην Επαρχία διψά για μεγάλες διοργανώσεις και είμαι σίγουρη ότι θα το παρακολουθήσει πολύς κόσμος, που θα έχει και την ευκαιρία να δει από κοντά κορυφαίες αθλήτριες του Ελληνικού Βόλεϊ. Το all Star Day γυναικών είναι μια γιορτή που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Και να κλείσουμε με ευχές για το νέο έτος.
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά , καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2012. Ελπίζω το νέο έτος να μας βρει όλους υγιείς πάνω απ' όλα , να έχουμε αγάπη , ευτυχία, υπομονή και επιμονή για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Καλή Χρονιά.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ . Η νέα χρονιά να είναι για όλους καλύτερη από την προηγούμενη. Προσωπικά εύχομαι να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012!

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Βάζει το χέρι στην τσέπη η Γιουβέντους
Βάζει το χέρι στην τσέπη η Γιουβέντους
Συνεχίζει αήττητη η Ελλάδα
Συνεχίζει αήττητη η Ελλάδα
Άρης: Πάει για Νοέμβριο το φιλικό με την Μπόκα
Άρης: Πάει για Νοέμβριο το φιλικό με την Μπόκα
Κάναντι: «Ανυπομονώ για τον Ολυμπιακό»
Κάναντι: «Ανυπομονώ για τον Ολυμπιακό»
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βαλένθια
  00:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  00:55Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Στιβ Τζόνσον - Κάιλ Έντμουντ
  01:102017 ATP World Tour 250. Γουίνστον Σάλεμ. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Tελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Κιέβο
  02:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • GP Confidential 2017
  03:30Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2017 - Magazine
  04:00Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ
  04:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Formula E 2016-17
  05:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:30Στιγμιότυπα.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Βερόνα - Λάτσιο
  06:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  07:202017 ATP World Tour 250. Γουίνστον Σάλεμ. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Κιέβο
  08:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  09:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
  09:50TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2017
  10:25Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  10:45Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Formula E 2016-17
  10:55Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μέγας.
 • RBAR World Championship 2017
  11:55Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2017
  12:25SS15 Baranowo 2, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπαλ - Νάπολι
  12:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2017
  13:25SS23 Paprotki 2 Power Stage, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε
  13:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:35Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  13:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  14:25Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης
  14:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ
  14:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2017
  15:00Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Άουγκσμπουργκ
  15:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  15:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • RBAR 2017 - Magazine
  16:00Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  16:10Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλη
  16:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:506η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Formula E 2016-17
  17:00Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  17:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας
  17:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Serie A TIM 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:256η αγωνιστική.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  18:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2017
  19:00Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2017 - Magazine
  19:30Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Λίβερπουλ
  19:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • UEFA Champions League Show 2017-18 (Ζ)
  20:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  20:30New Hampshire ISM Connect 300. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  21:002ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντονέτσκ (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Formula 1 2017
  23:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης