Άναψε η φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Άναψε η φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Dr Jacques Rogge και του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, άναψε το πρωί του Σαββάτου (17/12) η φλόγα ενόψει των πρώτων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων.

Ο Θεός του ήλιου, ο Απόλλωνας, φάνηκε γενναιόδωρος στους πρώτους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, καθώς έστειλε πλουσιοπάροχα τις αχτίδες του και άναψε τη Φλόγα για το «ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ 2012».

Η Τελετή Αφής έγινε με το παραδοσιακό τρόπο σήμερα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς  Ολυμπιακής Επιτροπής Dr Jacques Rogge και του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου.

Τη Φλόγα άναψε η Πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη, ενώ την επιμέλεια της τελετής είχε η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου. Το ταξίδι της για το Ίνσμπρουκ ξεκίνησε στα χέρια του πρώτου λαμπαδηδρόμου Μιχάλη Πανάγου που στη συνέχεια έδωσε τη Φλόγα εντός του Σταδίου, στον δεύτερο λαμπαδηδρόμο Χρήστο Μεταξωτό, για να παραδοθεί στη συνέχεια από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο, στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ 2012» κ. Richard Rubatscher.

Tην Τελετή Αφής της Φλόγας παρακολούθησαν επίσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής, το μέλος της ΔΟΕ κ. Λάμπης Νικολάου, ο Πρόεδρος της ΔΟΑ κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Δρ Κωνσταντίνος Φίλης, ο Πρόεδρος της Φιλίππου Ένωσης κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Πρόεδρος του Φίλαθλου Σωματείου Γυναικών «Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα Κατερίνα Παναγοπούλου, μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ, ενώ επικεφαλής της αυστριακής αποστολής, εκτός του κ.  Richard Rubatscher, ήταν επίσης ο Υπουργός Αμυνας και Αθλητισμού κ. Νorbert Darabos και ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας Dr Κarl Stoss. Eπίσης, παρέστη και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΔΟΕ κ. Gilbert Felli.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος τόνισε: «Η γέννηση και το ταξίδι της Ιερής Φλόγας θα στείλουν και πάλι, το πανανθρώπινο και διαχρονικό μήνυμα για ειρήνη και συναδέλφωση των λαών, σε κάθε γωνία του πλανήτη. Αυτό το μήνυμα, μαζί  με την βαθιά πίστη όλων μας ότι ο αθλητισμός και ο Ολυμπισμός μπορούν πραγματικά να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με πρωτοβουλίες που προωθούν και ενισχύουν τη συμφιλίωση, την αμοιβαία κατανόηση και την αλληλεγγύη, είναι  τα στοιχεία που κάνουν  την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας ξεχωριστή και μοναδική.

Αυτή τη φορά, η Φλόγα θα φωτίσει τους αγώνες νέων ανθρώπων, που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση που εμπνευστήκατε και υλοποιήσατε εσείς, κύριε Πρόεδρε της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και που, από την πρώτη στιγμή, είχε τεράστια απήχηση σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα ταξιδέψουν ως το Ινσμπρουκ και  θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των Αγώνων, θα είναι, στη συνέχεια, οικαλύτεροι πρεσβευτές του Ολυμπισμού στη χώρα τους.»

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Δρ Ζακ Ρογκ τόνισε: «Συγκεντρωθήκαμε σήμερα στην πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων για να γιορτάσουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ολυμπιακού Κινήματος.

Οι πρώτοι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων είναι μια ευκαιρία για πάνω από 1.000 νέους αθλητές να πάρουν μια πρώτη γεύση Ολυμπιακής εμπειρίας ενώ θα συμμετέχουν σε αγώνες υψηλού επιπέδου και σε ένα εξαιρετικό ενημερωτικό πρόγραμμα Πολιτισμός & Εκπαίδευση.

Τα επιτεύγματα αυτών των νέων 15-18 ετών στο Innsbruck 2012, θα ανοίξουν το δρόμο για όλους εκείνους που ακολουθούν, όπως έγινε με τους αθλητές που συμμετείχαν στους πρώτους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Chamonix το 1924.»

Εκ μέρους της αυστριακής αποστολής, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ 2012» κ. Richard Rubatscher είπε: «Το Ίνσμπρουκ - με πληθυσμό 120.000 κατοίκους - είναι η 5η μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας. Η πόλη μας  - όντας η πρώτη πόλη που φιλοξενεί για τρίτη φορά Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τους Ολυμπιακούς του 1964 και 1976 - έρχεται για ακόμα μια φορά στο διεθνές προσκήνιο. Είναι πραγματικά μια ιστορική στιγμή για την Αυστρία, την επαρχία του Τυρόλου και για την ίδια την πόλη.

Έχοντας 28 μέρες μέχρι την έναρξη των Αγώνων, προετοιμάζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο. Στους δρόμους του Ινσμπρουκ, όλα θυμίζουν ότι η Ολυμπιακή Φλόγα Νέων θα περάσει σύντομα από την πόλη.»

Υπεύθυνος για τη διοργάνωση της τελετής ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ κ. Σπύρος Ζαννιάς που είπε: «Η Ελλάδα και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, από το Παναθηναϊκό Στάδιο, στέλνουν τη φιλία και την αγάπη τους στη φίλη Αυστρία και στο Ίνσμπρουκ. Είμαστε βέβαιοι ότι το μοναδικό σύμβολο ειρήνης, η Φλόγα, για 56 ημέρες θα είναι σε χέρια ανθρώπων, που έχουν διαχρονικά αποδείξει τον πολιτισμό τους και την αγάπη τους για τον αθλητισμό.»

Η Πρωθιέρεια της τελετής Ινώ Μενεγάκη δήλωσε: «Ο Απόλλωνας μας χαμογέλασε και έστειλε απλόχερα το φως του, με αποτέλεσμα να ανάψει η Ολυμπιακή Φλόγα. Είναι πολύ σημαντική και όμορφη στιγμή για μας», ενώ η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου είπε: «Δεν κατάφερα να κοιμηθώ τα δύο τελευταία βράδια γιατί είχα πολύ άγχος λόγω των καιρικών συνθηκών. Ευτυχώς ο ήλιος έλαμψε και όλα πήγαν καλά. Σε κάθε χορογραφία προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καινούργιο και πιστεύω ότι τα καταφέραμε.»

Νωρίτερα, εγκαινιάστηκε η έκθεση με τις αφίσες και τις δάδες των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, με τίτλο: «Αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Αφίσες και Δάδες από το 1896 ως το 2008», σε ειδική αίθουσα του Παναθηναϊκού Σταδίου, παρουσία τόσο του Προέδρου της ΔΟΕ Dr Jacques Rogge, όσο και της αυστριακής αποστολής του «ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ 2012».

Ο κ. Σπύρος Καπράλος επισήμανε για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία που πήρε η ΕΟΕ:«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική έκθεση με τις δάδες και τις αφίσες όλων των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία, μαζί με τις οθόνες που τοποθετήσαμε σε συγκεκριμένα μέρη του Παναθηναϊκού Σταδίου και προβάλλουν στιγμές από τους Ολυμπιακούς του 2004, οργανώνουν καλύτερα το Στάδιο και το καθιστούν ακόμα πιο φιλικό προς τους επισκέπτες. Η ΕΟΕ συνεχίζει τα βήματα προόδου προκειμένου να παρουσιάζουμε παντού το σημαίνοντα ρόλο που έχει η Ελλάδα στο Ολυμπιακό κίνημα».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος επισήμανε:«Μπαίνοντας σε Ολυμπιακή χρονιά, θέλω να επισημάνω ότι οι αξίες του Ολυμπιακού κινήματος είναι βαθιά ελληνικές και ανθρωποκεντρικές. Αυτές οι σημαντικές αξίες, εν μέσω της ελληνικής αλλά κυρίως της παγκόσμιας κρίσης, πρέπει να επανέρθουν στη ζωή μας. Μια προσπάθεια έγινε το 2004, με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων από την Αθήνα και είναι δουλειά του Υπουργείου να ξαναφέρουμε αυτές τις αξίες στο προσκήνιο».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Η φωνή της λογικής κόντρα στην αλαζονεία
Η φωνή της λογικής κόντρα στην αλαζονεία
Αυτά είναι τα κορυφαία γκολ της χρονιάς! (vids)
Αυτά είναι τα κορυφαία γκολ της χρονιάς! (vids)
«Μύλος» στην Παρί! «Κόπηκε» ο Νεϊμάρ
«Μύλος» στην Παρί! «Κόπηκε» ο Νεϊμάρ
Η Μπάγερν δεν αστειεύεται
Η Μπάγερν δεν αστειεύεται
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Ντροπή σου ρε! Αδιανόητη χυδαιότητα Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη!
Ντροπή σου ρε! Αδιανόητη χυδαιότητα Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη!
Σοκαριστική φωτογραφία: Γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο βγαίνει από τη θάλασσα καλυμμένη με πίσσα!
Σοκαριστική φωτογραφία: Γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο βγαίνει από τη θάλασσα καλυμμένη με πίσσα!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  18:25Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι
  18:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2017
  18:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:555η αγωνιστική.
 • SportShow (Ζ)
  19:00Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  19:25Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Χόλσταϊν Κίελo (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto2 2017
  19:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:255η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας (Ζ)
  20:30Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • ERC 2017 - Magazine
  21:00Rally di Roma Capitale.
 • Moto3 2017
  21:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε (Ζ)
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  23:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  23:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Moto2 2017
  23:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 7HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR World Championship 2017
  00:40Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  01:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2017
  01:10Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2017
  02:10Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  03:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Moto3 2017
  03:20Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Προεπισκόπηση
  03:306η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  04:001η μέρα αγώνων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2017
  04:20Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: Μαγδεβούργο - Φούξε Βερολίνου
  04:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Ρεάλ Μαδρίτης
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2017
  05:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  06:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2017
  06:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Καρολίν Βοζνιάκι - Ελίνα Σβιτολίνα
  07:00WTA 2017. Rogers Cup, Τορόντο. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • MotoGP 2017
  07:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  08:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενεβέντο - Ρόμα
  08:05Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto2 2017
  08:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB 2017
  08:50Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
  09:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2017
  09:40Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Topspin
  09:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  09:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  10:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  10:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • SportShow
  11:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  11:452017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  11:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  11:555η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  12:10Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  12:305η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Στιγμιότυπα
  12:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  13:00Προεπισκόπηση 2ης μέρας αγώνων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2017
  13:15Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  13:30Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  13:45Τελικοί, Αμβούργο. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Φορτούνα Ντίσελντορφ (Ζ)
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  14:20Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  14:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ (Ζ)
  14:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:55Τελικοί, Αμβούργο. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  15:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  16:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2017
  17:30Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Moto3 2017
  18:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο (Ζ)
  18:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2017
  19:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  19:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018 (Ζ)
  19:30Supercopa Endesa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto2 2017
  20:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζ)
  20:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018 (Ζ)
  20:30Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2017
  21:10Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Moto3 2017
  21:40Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Σάσαρι (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  22:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πάσος Φερέιρα (Ζ)
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • MotoGP 2017
  22:40Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • MotoGP 2017
  23:25Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Χάντερσφιλντ
  23:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Στιγμιότυπα
  23:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης