Άναψε η φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Άναψε η φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Dr Jacques Rogge και του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, άναψε το πρωί του Σαββάτου (17/12) η φλόγα ενόψει των πρώτων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων.

Ο Θεός του ήλιου, ο Απόλλωνας, φάνηκε γενναιόδωρος στους πρώτους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, καθώς έστειλε πλουσιοπάροχα τις αχτίδες του και άναψε τη Φλόγα για το «ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ 2012».

Η Τελετή Αφής έγινε με το παραδοσιακό τρόπο σήμερα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς  Ολυμπιακής Επιτροπής Dr Jacques Rogge και του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου.

Τη Φλόγα άναψε η Πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη, ενώ την επιμέλεια της τελετής είχε η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου. Το ταξίδι της για το Ίνσμπρουκ ξεκίνησε στα χέρια του πρώτου λαμπαδηδρόμου Μιχάλη Πανάγου που στη συνέχεια έδωσε τη Φλόγα εντός του Σταδίου, στον δεύτερο λαμπαδηδρόμο Χρήστο Μεταξωτό, για να παραδοθεί στη συνέχεια από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο, στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ 2012» κ. Richard Rubatscher.

Tην Τελετή Αφής της Φλόγας παρακολούθησαν επίσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής, το μέλος της ΔΟΕ κ. Λάμπης Νικολάου, ο Πρόεδρος της ΔΟΑ κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Δρ Κωνσταντίνος Φίλης, ο Πρόεδρος της Φιλίππου Ένωσης κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Πρόεδρος του Φίλαθλου Σωματείου Γυναικών «Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα Κατερίνα Παναγοπούλου, μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ, ενώ επικεφαλής της αυστριακής αποστολής, εκτός του κ.  Richard Rubatscher, ήταν επίσης ο Υπουργός Αμυνας και Αθλητισμού κ. Νorbert Darabos και ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας Dr Κarl Stoss. Eπίσης, παρέστη και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΔΟΕ κ. Gilbert Felli.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος τόνισε: «Η γέννηση και το ταξίδι της Ιερής Φλόγας θα στείλουν και πάλι, το πανανθρώπινο και διαχρονικό μήνυμα για ειρήνη και συναδέλφωση των λαών, σε κάθε γωνία του πλανήτη. Αυτό το μήνυμα, μαζί  με την βαθιά πίστη όλων μας ότι ο αθλητισμός και ο Ολυμπισμός μπορούν πραγματικά να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με πρωτοβουλίες που προωθούν και ενισχύουν τη συμφιλίωση, την αμοιβαία κατανόηση και την αλληλεγγύη, είναι  τα στοιχεία που κάνουν  την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας ξεχωριστή και μοναδική.

Αυτή τη φορά, η Φλόγα θα φωτίσει τους αγώνες νέων ανθρώπων, που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση που εμπνευστήκατε και υλοποιήσατε εσείς, κύριε Πρόεδρε της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και που, από την πρώτη στιγμή, είχε τεράστια απήχηση σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα ταξιδέψουν ως το Ινσμπρουκ και  θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των Αγώνων, θα είναι, στη συνέχεια, οικαλύτεροι πρεσβευτές του Ολυμπισμού στη χώρα τους.»

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Δρ Ζακ Ρογκ τόνισε: «Συγκεντρωθήκαμε σήμερα στην πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων για να γιορτάσουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ολυμπιακού Κινήματος.

Οι πρώτοι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων είναι μια ευκαιρία για πάνω από 1.000 νέους αθλητές να πάρουν μια πρώτη γεύση Ολυμπιακής εμπειρίας ενώ θα συμμετέχουν σε αγώνες υψηλού επιπέδου και σε ένα εξαιρετικό ενημερωτικό πρόγραμμα Πολιτισμός & Εκπαίδευση.

Τα επιτεύγματα αυτών των νέων 15-18 ετών στο Innsbruck 2012, θα ανοίξουν το δρόμο για όλους εκείνους που ακολουθούν, όπως έγινε με τους αθλητές που συμμετείχαν στους πρώτους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Chamonix το 1924.»

Εκ μέρους της αυστριακής αποστολής, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ 2012» κ. Richard Rubatscher είπε: «Το Ίνσμπρουκ - με πληθυσμό 120.000 κατοίκους - είναι η 5η μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας. Η πόλη μας  - όντας η πρώτη πόλη που φιλοξενεί για τρίτη φορά Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τους Ολυμπιακούς του 1964 και 1976 - έρχεται για ακόμα μια φορά στο διεθνές προσκήνιο. Είναι πραγματικά μια ιστορική στιγμή για την Αυστρία, την επαρχία του Τυρόλου και για την ίδια την πόλη.

Έχοντας 28 μέρες μέχρι την έναρξη των Αγώνων, προετοιμάζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο. Στους δρόμους του Ινσμπρουκ, όλα θυμίζουν ότι η Ολυμπιακή Φλόγα Νέων θα περάσει σύντομα από την πόλη.»

Υπεύθυνος για τη διοργάνωση της τελετής ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ κ. Σπύρος Ζαννιάς που είπε: «Η Ελλάδα και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, από το Παναθηναϊκό Στάδιο, στέλνουν τη φιλία και την αγάπη τους στη φίλη Αυστρία και στο Ίνσμπρουκ. Είμαστε βέβαιοι ότι το μοναδικό σύμβολο ειρήνης, η Φλόγα, για 56 ημέρες θα είναι σε χέρια ανθρώπων, που έχουν διαχρονικά αποδείξει τον πολιτισμό τους και την αγάπη τους για τον αθλητισμό.»

Η Πρωθιέρεια της τελετής Ινώ Μενεγάκη δήλωσε: «Ο Απόλλωνας μας χαμογέλασε και έστειλε απλόχερα το φως του, με αποτέλεσμα να ανάψει η Ολυμπιακή Φλόγα. Είναι πολύ σημαντική και όμορφη στιγμή για μας», ενώ η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου είπε: «Δεν κατάφερα να κοιμηθώ τα δύο τελευταία βράδια γιατί είχα πολύ άγχος λόγω των καιρικών συνθηκών. Ευτυχώς ο ήλιος έλαμψε και όλα πήγαν καλά. Σε κάθε χορογραφία προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καινούργιο και πιστεύω ότι τα καταφέραμε.»

Νωρίτερα, εγκαινιάστηκε η έκθεση με τις αφίσες και τις δάδες των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, με τίτλο: «Αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Αφίσες και Δάδες από το 1896 ως το 2008», σε ειδική αίθουσα του Παναθηναϊκού Σταδίου, παρουσία τόσο του Προέδρου της ΔΟΕ Dr Jacques Rogge, όσο και της αυστριακής αποστολής του «ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ 2012».

Ο κ. Σπύρος Καπράλος επισήμανε για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία που πήρε η ΕΟΕ:«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική έκθεση με τις δάδες και τις αφίσες όλων των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία, μαζί με τις οθόνες που τοποθετήσαμε σε συγκεκριμένα μέρη του Παναθηναϊκού Σταδίου και προβάλλουν στιγμές από τους Ολυμπιακούς του 2004, οργανώνουν καλύτερα το Στάδιο και το καθιστούν ακόμα πιο φιλικό προς τους επισκέπτες. Η ΕΟΕ συνεχίζει τα βήματα προόδου προκειμένου να παρουσιάζουμε παντού το σημαίνοντα ρόλο που έχει η Ελλάδα στο Ολυμπιακό κίνημα».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος επισήμανε:«Μπαίνοντας σε Ολυμπιακή χρονιά, θέλω να επισημάνω ότι οι αξίες του Ολυμπιακού κινήματος είναι βαθιά ελληνικές και ανθρωποκεντρικές. Αυτές οι σημαντικές αξίες, εν μέσω της ελληνικής αλλά κυρίως της παγκόσμιας κρίσης, πρέπει να επανέρθουν στη ζωή μας. Μια προσπάθεια έγινε το 2004, με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων από την Αθήνα και είναι δουλειά του Υπουργείου να ξαναφέρουμε αυτές τις αξίες στο προσκήνιο».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Βάζει το χέρι στην τσέπη η Γιουβέντους
Βάζει το χέρι στην τσέπη η Γιουβέντους
Συνεχίζει αήττητη η Ελλάδα
Συνεχίζει αήττητη η Ελλάδα
Άρης: Πάει για Νοέμβριο το φιλικό με την Μπόκα
Άρης: Πάει για Νοέμβριο το φιλικό με την Μπόκα
Κάναντι: «Ανυπομονώ για τον Ολυμπιακό»
Κάναντι: «Ανυπομονώ για τον Ολυμπιακό»
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  23:40New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βαλένθια
  00:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  00:55Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Στιβ Τζόνσον - Κάιλ Έντμουντ
  01:102017 ATP World Tour 250. Γουίνστον Σάλεμ. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Tελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Κιέβο
  02:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • GP Confidential 2017
  03:30Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2017 - Magazine
  04:00Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ
  04:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Formula E 2016-17
  05:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:30Στιγμιότυπα.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Βερόνα - Λάτσιο
  06:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  07:202017 ATP World Tour 250. Γουίνστον Σάλεμ. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Κιέβο
  08:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  09:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
  09:50TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2017
  10:25Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  10:45Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Formula E 2016-17
  10:55Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μέγας.
 • RBAR World Championship 2017
  11:55Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2017
  12:25SS15 Baranowo 2, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπαλ - Νάπολι
  12:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2017
  13:25SS23 Paprotki 2 Power Stage, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε
  13:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:35Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  13:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  14:25Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης
  14:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ
  14:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2017
  15:00Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Άουγκσμπουργκ
  15:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  15:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • RBAR 2017 - Magazine
  16:00Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  16:10Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλη
  16:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:506η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Formula E 2016-17
  17:00Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  17:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας
  17:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Serie A TIM 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:256η αγωνιστική.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  18:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2017
  19:00Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2017 - Magazine
  19:30Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Λίβερπουλ
  19:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • UEFA Champions League Show 2017-18 (Ζ)
  20:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  20:30New Hampshire ISM Connect 300. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  21:002ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντονέτσκ (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Formula 1 2017
  23:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης