Ταρνατώρος: «Πρέπει και οι αθλητές να μας βοηθήσουν»

Ταρνατώρος: «Πρέπει και οι αθλητές να μας βοηθήσουν»

Για ότι αφορά το βόλεϊ και τους ανθρώπους του μίλησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Volleyleague, Παντελής Ταρνατώρος.

Οι δηλώσεις του κ. Ταρνατώρου στην Nova, αφορούν σε όλα τα καλώς και κακώς κείμενα. Αναλυτικά:

Για τον αγώνα Ολυμπιακός-Λαμία: Ήταν ένας ατυχής αγώνας. Σίγουρα έγιναν πολλά λάθη και από τη γραμματεία αλλά και από τους διαιτητές. Για τη γραμματεία μάθαμε ότι η κοπέλα συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα και αυτό είναι πολύ μεγάλος λάθος της ΚΕΔ (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας). Για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα σωστό και αξιόπιστο πρωτάθλημα πρέπει η γραμματεία να αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους. Επίσης όμως δεν είδα όμως σε κανένα σημείο του αγώνα οι διαιτητές να προστατεύουν την γραμματεία. Όταν όλοι έπεσαν πάνω στην κοπέλα κανένας από τους διαιτητές δεν την προστάτευσε. Καταλαβαίνω την αντίδραση των ανθρώπων της Λαμίας για τους πόντους που είχαν χαθεί. Το να δημιουργούνται όμως εντάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα δεν είναι σωστό. Οι διακοπές δεν ωφελούν τον ρυθμό των ομάδων. Χάθηκε ο ρυθμός και το θέαμα μαζί. Όσον αφορά στο θέμα του προτζέκτορα προέκυψε τελευταία στιγμή θέμα με το ηλεκτρονικό ταμπλό του γηπέδου και η χρήση του προτζέκτορα ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα.

Για την διαιτησία: Εγώ θα πω ότι η διαιτησία πέρσι στο αντίστοιχο κομμάτι του πρωταθλήματος ήταν καλύτερη. Γίνονται πολλά λάθη από τους επόπτες και αυτό δεν διευκολύνει την δουλειά των διαιτητών. Στην Ελλάδα το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας είναι πολύ υψηλό. Θα συναντηθούμε με τους ανθρώπους της ΚΕΔ προκειμένου να βρούμε λύσεις στα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί.Για την οικονομική εξυγίανση του Ολυμπιακού: Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο κ. Κουντούρης ανέλαβε ένα πολύ μεγάλο βάρος το καλοκαίρι για να μπορέσει να φέρει τον Ολυμπιακό στο σωστό δρόμο. Θα σας πως μόνο ότι το καλοκαίρι οι οφειλές προς τους παίκτες είχαν φθάσει στο 1.3 εκ. Ευρώ. Αυτό το ποσό έχει διακανονιστεί κατά 90% με 95%. Το αργότερο μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουν κλείσει όλες οι υποθέσεις του παρελθόντος.

Για την οικονομική κατάσταση των ομάδων: Δεν θα πρέπει να αδιαφορούμε για το γενικότερο οικονομικό πλαίσιο της χώρας μας. Εγώ πιστεύω ότι στον αθλητισμό το γεγονός ότι βρισκόμαστε κάτω από ασφυκτική οικονομική πίεση μας έκανε καλό. Θεωρώ ότι οι παράγοντες του βόλεϊ προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα. Πιστεύω ότι θα μας πάρει μια τριετία για να ηρεμήσουν τα πράγματα και οι ομάδες να έχουν ρυθμίσεις τις οφειλές τους.

Για τον αντικαταστάτη του Πίντο: Ο Κοκκινάκης είναι ελπιδοφόρος παίκτης και τον στηρίζουμε. Ψάχνουμε για ξένο παίκτη αλλά αν δεν βρούμε κάτι το πολύ αξιόλογο δεν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή. Δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε για τον Βραζιλιάνο Ντέϊβινσον (πρώην παίκτη της ΕΑ Πατρών).

Για την περιφέρεια: Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και ο Παμβοχαϊκός και ο Φοίνικας από την μέρα που ανέβηκαν στην Volleyleague έδωσαν μαθήματα και σε επίπεδο παραγόντων και σε επίπεδο προπονητών αλλά κυρίως σε επίπεδο οργάνωσης. Έστησαν από την αρχή τα ρόστερ τους, είναι νοικοκυρεμένες ομάδες και οι παράγοντες τους αγαπάνε αυτό που κάνουνε. Είναι πολύ θετικό ότι έχουν δικά τους γήπεδα, είναι άνθρωποι με κέφι και οι πόλεις ζουν για το βόλεϊ. Αυτό θέλουμε και εμείς. Το βόλεϊ το ξαναλέω έχει μια μοναδική ευκαιρία. Μπορεί να κατακτήσει μερίδιο της αθλητικής αγοράς από την περιφέρεια, την ίδια στιγμή που σχεδόν όλα τα υπόλοιπα αθλήματα χάνουν. Η περιφέρεια πάντα στήριζε το βόλεϊ τόσο σε αθλητές όσιο και στην προσέλευση του κόσμου. 

Για την αύξηση των εισιτηρίων: Ίσως είμαστε το μοναδικό άθλημα το οποίο έχει αύξηση εισιτηρίων. Είναι σημαντικό ότι φέτος ακόμη και οι ομάδες των αστικών κέντρων έχουν εισιτήρια. Πολλά γήπεδα γεμίζουν και αυτό είναι το πιο ευχάριστο. Πάει ο κόσμος στο βόλεϊ γιατί βλέπει ότι λείπουν οι σκηνές βίας. Προσπαθούμε να περιχαρακώσουμε όσο γίνεται αυτή την ιστορία με τη βία.

Για τον Ηρακλή: Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Υπάρχουν πολλές οφειλές του παρελθόντος, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την εφορία και εμείς από την πλευρά μας, ως ΕΣΑΠ, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον Ηρακλή να το ξεπεράσει. Σε καθημερινή βάση προκύπτουν θέματα τα οποία λύνουμε. Δεν μπορώ να σας απαντήσω ξεκάθαρα το τι θα γίνει με τον Ηρακλή. Ανησυχώ είναι η αλήθεια γιατί πρέπει να λυθούν πολλά θέματα για να προχωρήσει ήρεμη η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Η διοίκηση του Ηρακλή κάνει μεγάλες προσπάθειες για να φέρει εις πέρα τα προβλήματα και εύχομαι σύντομα να βρουν τις λύσεις.

Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει η ΕΣΑΠ. Έχουν μπλοκαριστεί κάποια χρήματα λόγω κάποιων κατασχέσεων και το εξοργιστικό είναι ότι εμείς προσπαθήσουμε να ρυθμίσουμε τα του βόλεϊ και προκύπτουν κατασχέσεις στο άθλημα μας από άλλα αθλήματα κατασχετήρια. Βλέπετε το άθλημά μας είναι από τα ελάχιστα που έχουν έσοδα. Η ΕΣΑΠ προσπαθεί μέσω του νομικού της τμήματος να μην ισχύσουν τα κατασχετήρια και να μπορέσουμε να ξεμπλοκάρουμε τα χρήματα προκειμένου τα χρήματα να πάνε στο τμήμα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και όχι αλλού.

Σχετικά με  το League Cup: Πανηγυρίζουμε γιατί πήγε πάρα πολύ καλά όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το κοινωνικό προφίλ του αθλήματος που υπηρετούμε. Υπήρχαν ομάδες που κέρδισαν μέσα από το League Cup και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πήραμε λοιπόν απόφαση να τον εντάξουμε στο επίσημο καλεντάρι μας.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Δεν θα είναι άνετο το πέρασμα του Ολυμπιακού από το ΜΕΤΣ. Είναι ένα ντέρμπι και παραμένει έτσι παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Από συγκυρίες πιστεύω ότι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Είναι περίεργο το γεγονός ότι είναι στις τελευταίες θέσεις. Μας παραξενεύει. Σίγουρα για το προϊόν δεν είναι καλό. Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν ομάδες σαν τον Φοίνικα και τον Παμβοχαίκό που έχουν βγει μπροστά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. Ελπίζω πάντως να μην τον βρει αυτό το Σάββατο.

Για το πρωτάθλημα: Είναι σίγουρα το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών. Οι περισσότεροι αγώνες κρίνονται στα πέντε σετ και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

Για την εμπλοκή του κ. Γρόλιου, μέλους της ΕΣΑΠ στην υπόθεση του Απόλλωνα Καλαμαριάς: Θα πρέπει να ισορροπείς και τις δύο ιδιότητες. Αυτό δυστυχώς δεν έγινε στο συγκεκριμένο θέμα. Πρέπει πιστεύω και οι δύο πλευρές να ηρεμήσουν για να βρούμε μια λύση. Η δουλειά της ΕΣΑΠ είναι να βρει λύση και πιστεύω ότι θα βρεθεί.

Για τις σχέσεις με τον ΠΑΣΑΠ: Σίγουρα η σχέση μας δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο αλλά δεν είναι και στον πάτο. Από ένα σημείο και πέρα δεν έχουμε προχωρήσει στο να ολοκληρώσουμε τις συμφωνίες μας. Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν γίνεται να καθόμαστε να φωνάζουμε επειδή είμαστε απλήρωτοι και να δημιουργούμε προβλήματα . Πρέπει και οι αθλητές να μας βοηθήσουνε.

Για τα κασέ των Ελλήνων παικτών: Η μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού πρωταθλήματος είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί έλληνες νέοι αθλητές που παίζουν. Είναι ένα δίδαγμα για όλους μας. Λέγαμε ότι δεν υπάρχουν αθλητές, δεν υπάρχουν υποδομές. Ήταν λάθος αυτό και φταίμε για αυτό εμείς οι παράγοντες. Πάντα πηγαίναμε στις εύκολες και δαπανηρές λύσεις ξένων, είτε ελλήνων παικτών. Για μια φουρνιά Ελλήνων εμείς τους ανεβάζαμε τα κασέ. Είδαμε λοιπόν την κατάσταση, εμείς και όχι οι αθλητές, και ρίξαμε τα κασέ. Τα ίδια τα σωματεία ανεβάσανε και τα ίδια κατέβασαν τα κασέ. Να είστε σίγουροι ότι θα κατέβουν ακόμη περισσότερο την επόμενη χρονιά γιατί η κατάσταση θα είναι χειρότερη το 2012. Αυτή είναι η ρεαλιστική πλευρά, δεν μπορεί όλη η Ελλάδα να περνάει δύσκολα και ο αθλητισμός να ευημερεί. Υπάρχουν πολλοί αθλητές που δεν έχουν κύριο επάγγελμα το βόλεϊ. Πέρσι ο 12ος αθλητής όλων των ομάδων κόστιζε περίπου 18 χιλιάδες ευρώ. Αυτό το συμβόλαιο πλέον δεν υπάρχει φέτος. Καθίσαμε λοιπόν και είπαμε ότι οι παίκτες θα πρέπει να αμείβονται σύμφωνα με τις ώρες που δουλεύουν, όπως γίνεται με όλους τους εργαζόμενους. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να κρατήσουμε το άθλημα ζωντανό. Οι αθλητές ή θα είναι μαζί μας ή δεν θα είναι μαζί μας. Αν θέλουν να μην είναι μαζί μας θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο άθλημα. Οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος αλλά εμείς είμαστε αυτοί που διαχειριζόμαστε την κατάσταση και προσπαθούμε για το καλύτερο. Οι άνθρωποι που ηγούνται των σωματείων τρέχουν για να βρεθούν λύσεις. Ας εκτιμηθεί αυτό από κάποιους αθλητές και λέω κάποιους γιατί ξέρω ότι η πλειοψηφία των αθλητών το ξέρει αυτό. Πρέπει κάποιοι αθλητές να δουν με περισσότερο ρεαλισμό την κατάσταση, να σταματήσουνε να θέλουν. Δεν υπάρχουν πλέον τα θέλω».

Για την ανάπτυξη: Η ανάπτυξη είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους. Θα προσπαθήσουμε να δώσουνε ώθηση στη φουρνι που έχετε από πίσω.

Για τις σχέσεις με την Ομοσπονδία: Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Αχιλλέα (Μαυρομάτη), είμαστε σε καθημερινή επαφή. Η ΕΟΠΕ δίνει έναν δύσκολο αγώνα. Όλοι μας είμαστε σε πόλεμο καθημερινά και προσπαθούμε να σβήνουμε φωτιές. Η ομοσπονδία άλλες φορές τα καταφέρνει και άλλες φορές όχι. Είναι αγωνιστές όμως όλοι οι συνεργάτες του προέδρου της ΕΟΠΕ. Κακά τα ψέματα όμως. Ποια ομοσπονδία μπορεί να λειτουργήσει όταν δεν έχει χρήματα. Όταν η ΓΓΑσου κόβει κάθε μήνα 20% πώς να έχουμε απαιτήσεις για μια καλύτερη Εθνική ομάδα; Πώς να πληρώσεις τους διαιτητές και πώς να τρέξεις την ανάπτυξη; Οι άνθρωποι παλεύουν με τα ελάχιστα εφόδια που έχουν.

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
ΣΟΚ στο Γιουβέντους-Τορίνο: Νεκρός οπαδός!
ΣΟΚ στο Γιουβέντους-Τορίνο: Νεκρός οπαδός!
LIVE CHAT: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
LIVE CHAT: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Λιβάγια: «Εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα»
Λιβάγια: «Εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα»
Ήττα από Εφές στο δεύτερο φιλικό (pics)
Ήττα από Εφές στο δεύτερο φιλικό (pics)
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Πρωταθλητές οι Γάλλοι!
Πρωταθλητές οι Γάλλοι!
Η Γαλλία κατέκτησε για δεύτερη φορά στην Ιστορία της, το…
Πρωταθλητές οι Γάλλοι!
Ολυμπιακός: «Έδεσε» την Γιώτα
Ολυμπιακός: «Έδεσε» την Γιώτα
Με την φανέλα των «ερυθρόλευκων» θα συνεχίσει να αγωνίζεται η…
Ολυμπιακός: «Έδεσε» την Γιώτα
Ο Ολυμπιακός συγχαίρει τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο!
Ο Ολυμπιακός συγχαίρει τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο!
Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που…
Ο Ολυμπιακός συγχαίρει τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο!
Ντάντε: Κάναμε θεϊκό παιχνίδι
Ντάντε: Κάναμε θεϊκό παιχνίδι
Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Αμαράλ Ντάντε στις δηλώσεις μου του μετά…
Ντάντε: Κάναμε θεϊκό παιχνίδι
Ανδρεάδης: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού
Ανδρεάδης: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού
Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Ανδρέας Ανδρεάδης για τον τρόπο που πανηγύρισε…
Ανδρεάδης: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρομερές καταγγελίες, οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν κροτίδα στα αποδυτήρια
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρομερές καταγγελίες, οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν κροτίδα στα αποδυτήρια
Επεισοδιακός ήταν μετά το τέλος του ο τρίτος τελικός του…
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρομερές καταγγελίες, οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν κροτίδα στα αποδυτήρια

 • Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ (Ζ)
  17:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2017
  17:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ερυθρός Αστέρας - Ούνικς Καζάν (Ζ)
  18:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μικρός τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σασουόλο - Μπολόνια (Ζ)
  19:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • MotoGP 2017
  19:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο (Ζ)
  19:30EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  20:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (Ζ)
  20:30Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017 (Ζ)
  21:00New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  21:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Αταλάντα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  22:00Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς (Ζ)
  22:30Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  23:002ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Νιουκάστλ
  23:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  00:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  00:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  01:00Διεθνές Τουρνουά 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  01:20Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  02:05EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Βενέτσια
  03:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  03:40Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Στιγμιότυπα
  04:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:15Μέγαρα. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2017
  08:20Ανασκόπηση τελικών. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Ίνγκολσταντ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  09:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  09:20Αθλητική εκπομπή.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  09:50Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  10:25New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:45Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  11:00Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • SportShow
  11:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  11:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  13:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:30Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2017
  13:55Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Κολονία
  14:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • RBAR World Championship 2017
  14:25Λάουζιτζρινγκ, Γερμανία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
  14:55Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λας Πάλμας - Λεγανές
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  15:45Αμβούργο. Προκριματικά. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  16:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Διεθνές Τουρνουά 2017
  16:552ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  17:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • ERC 2017 - Magazine
  17:45Rally di Roma Capitale.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:006η αγωνιστική.
 • Moto3 2017
  18:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  18:25EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  18:55Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Moto2 2017
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  20:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2017
  20:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  21:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  22:00Ο κάτοχος 12 Γκραν Σλαμ και νούμερο 6 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν καλεσμένος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, για την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην 40χρονη καριέρα του. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τη συνάντησή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με κορυφαίες μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ.
 • SportShow (Ζ)
  22:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  22:40Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018
  22:55Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  23:40New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης