Ταρνατώρος: «Πρέπει και οι αθλητές να μας βοηθήσουν»

Ταρνατώρος: «Πρέπει και οι αθλητές να μας βοηθήσουν»

Για ότι αφορά το βόλεϊ και τους ανθρώπους του μίλησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Volleyleague, Παντελής Ταρνατώρος.

Οι δηλώσεις του κ. Ταρνατώρου στην Nova, αφορούν σε όλα τα καλώς και κακώς κείμενα. Αναλυτικά:

Για τον αγώνα Ολυμπιακός-Λαμία: Ήταν ένας ατυχής αγώνας. Σίγουρα έγιναν πολλά λάθη και από τη γραμματεία αλλά και από τους διαιτητές. Για τη γραμματεία μάθαμε ότι η κοπέλα συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα και αυτό είναι πολύ μεγάλος λάθος της ΚΕΔ (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας). Για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα σωστό και αξιόπιστο πρωτάθλημα πρέπει η γραμματεία να αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους. Επίσης όμως δεν είδα όμως σε κανένα σημείο του αγώνα οι διαιτητές να προστατεύουν την γραμματεία. Όταν όλοι έπεσαν πάνω στην κοπέλα κανένας από τους διαιτητές δεν την προστάτευσε. Καταλαβαίνω την αντίδραση των ανθρώπων της Λαμίας για τους πόντους που είχαν χαθεί. Το να δημιουργούνται όμως εντάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα δεν είναι σωστό. Οι διακοπές δεν ωφελούν τον ρυθμό των ομάδων. Χάθηκε ο ρυθμός και το θέαμα μαζί. Όσον αφορά στο θέμα του προτζέκτορα προέκυψε τελευταία στιγμή θέμα με το ηλεκτρονικό ταμπλό του γηπέδου και η χρήση του προτζέκτορα ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα.

Για την διαιτησία: Εγώ θα πω ότι η διαιτησία πέρσι στο αντίστοιχο κομμάτι του πρωταθλήματος ήταν καλύτερη. Γίνονται πολλά λάθη από τους επόπτες και αυτό δεν διευκολύνει την δουλειά των διαιτητών. Στην Ελλάδα το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας είναι πολύ υψηλό. Θα συναντηθούμε με τους ανθρώπους της ΚΕΔ προκειμένου να βρούμε λύσεις στα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί.Για την οικονομική εξυγίανση του Ολυμπιακού: Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο κ. Κουντούρης ανέλαβε ένα πολύ μεγάλο βάρος το καλοκαίρι για να μπορέσει να φέρει τον Ολυμπιακό στο σωστό δρόμο. Θα σας πως μόνο ότι το καλοκαίρι οι οφειλές προς τους παίκτες είχαν φθάσει στο 1.3 εκ. Ευρώ. Αυτό το ποσό έχει διακανονιστεί κατά 90% με 95%. Το αργότερο μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουν κλείσει όλες οι υποθέσεις του παρελθόντος.

Για την οικονομική κατάσταση των ομάδων: Δεν θα πρέπει να αδιαφορούμε για το γενικότερο οικονομικό πλαίσιο της χώρας μας. Εγώ πιστεύω ότι στον αθλητισμό το γεγονός ότι βρισκόμαστε κάτω από ασφυκτική οικονομική πίεση μας έκανε καλό. Θεωρώ ότι οι παράγοντες του βόλεϊ προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα. Πιστεύω ότι θα μας πάρει μια τριετία για να ηρεμήσουν τα πράγματα και οι ομάδες να έχουν ρυθμίσεις τις οφειλές τους.

Για τον αντικαταστάτη του Πίντο: Ο Κοκκινάκης είναι ελπιδοφόρος παίκτης και τον στηρίζουμε. Ψάχνουμε για ξένο παίκτη αλλά αν δεν βρούμε κάτι το πολύ αξιόλογο δεν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή. Δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε για τον Βραζιλιάνο Ντέϊβινσον (πρώην παίκτη της ΕΑ Πατρών).

Για την περιφέρεια: Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και ο Παμβοχαϊκός και ο Φοίνικας από την μέρα που ανέβηκαν στην Volleyleague έδωσαν μαθήματα και σε επίπεδο παραγόντων και σε επίπεδο προπονητών αλλά κυρίως σε επίπεδο οργάνωσης. Έστησαν από την αρχή τα ρόστερ τους, είναι νοικοκυρεμένες ομάδες και οι παράγοντες τους αγαπάνε αυτό που κάνουνε. Είναι πολύ θετικό ότι έχουν δικά τους γήπεδα, είναι άνθρωποι με κέφι και οι πόλεις ζουν για το βόλεϊ. Αυτό θέλουμε και εμείς. Το βόλεϊ το ξαναλέω έχει μια μοναδική ευκαιρία. Μπορεί να κατακτήσει μερίδιο της αθλητικής αγοράς από την περιφέρεια, την ίδια στιγμή που σχεδόν όλα τα υπόλοιπα αθλήματα χάνουν. Η περιφέρεια πάντα στήριζε το βόλεϊ τόσο σε αθλητές όσιο και στην προσέλευση του κόσμου. 

Για την αύξηση των εισιτηρίων: Ίσως είμαστε το μοναδικό άθλημα το οποίο έχει αύξηση εισιτηρίων. Είναι σημαντικό ότι φέτος ακόμη και οι ομάδες των αστικών κέντρων έχουν εισιτήρια. Πολλά γήπεδα γεμίζουν και αυτό είναι το πιο ευχάριστο. Πάει ο κόσμος στο βόλεϊ γιατί βλέπει ότι λείπουν οι σκηνές βίας. Προσπαθούμε να περιχαρακώσουμε όσο γίνεται αυτή την ιστορία με τη βία.

Για τον Ηρακλή: Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Υπάρχουν πολλές οφειλές του παρελθόντος, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την εφορία και εμείς από την πλευρά μας, ως ΕΣΑΠ, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον Ηρακλή να το ξεπεράσει. Σε καθημερινή βάση προκύπτουν θέματα τα οποία λύνουμε. Δεν μπορώ να σας απαντήσω ξεκάθαρα το τι θα γίνει με τον Ηρακλή. Ανησυχώ είναι η αλήθεια γιατί πρέπει να λυθούν πολλά θέματα για να προχωρήσει ήρεμη η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Η διοίκηση του Ηρακλή κάνει μεγάλες προσπάθειες για να φέρει εις πέρα τα προβλήματα και εύχομαι σύντομα να βρουν τις λύσεις.

Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει η ΕΣΑΠ. Έχουν μπλοκαριστεί κάποια χρήματα λόγω κάποιων κατασχέσεων και το εξοργιστικό είναι ότι εμείς προσπαθήσουμε να ρυθμίσουμε τα του βόλεϊ και προκύπτουν κατασχέσεις στο άθλημα μας από άλλα αθλήματα κατασχετήρια. Βλέπετε το άθλημά μας είναι από τα ελάχιστα που έχουν έσοδα. Η ΕΣΑΠ προσπαθεί μέσω του νομικού της τμήματος να μην ισχύσουν τα κατασχετήρια και να μπορέσουμε να ξεμπλοκάρουμε τα χρήματα προκειμένου τα χρήματα να πάνε στο τμήμα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και όχι αλλού.

Σχετικά με  το League Cup: Πανηγυρίζουμε γιατί πήγε πάρα πολύ καλά όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το κοινωνικό προφίλ του αθλήματος που υπηρετούμε. Υπήρχαν ομάδες που κέρδισαν μέσα από το League Cup και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πήραμε λοιπόν απόφαση να τον εντάξουμε στο επίσημο καλεντάρι μας.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Δεν θα είναι άνετο το πέρασμα του Ολυμπιακού από το ΜΕΤΣ. Είναι ένα ντέρμπι και παραμένει έτσι παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Από συγκυρίες πιστεύω ότι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Είναι περίεργο το γεγονός ότι είναι στις τελευταίες θέσεις. Μας παραξενεύει. Σίγουρα για το προϊόν δεν είναι καλό. Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν ομάδες σαν τον Φοίνικα και τον Παμβοχαίκό που έχουν βγει μπροστά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. Ελπίζω πάντως να μην τον βρει αυτό το Σάββατο.

Για το πρωτάθλημα: Είναι σίγουρα το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών. Οι περισσότεροι αγώνες κρίνονται στα πέντε σετ και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

Για την εμπλοκή του κ. Γρόλιου, μέλους της ΕΣΑΠ στην υπόθεση του Απόλλωνα Καλαμαριάς: Θα πρέπει να ισορροπείς και τις δύο ιδιότητες. Αυτό δυστυχώς δεν έγινε στο συγκεκριμένο θέμα. Πρέπει πιστεύω και οι δύο πλευρές να ηρεμήσουν για να βρούμε μια λύση. Η δουλειά της ΕΣΑΠ είναι να βρει λύση και πιστεύω ότι θα βρεθεί.

Για τις σχέσεις με τον ΠΑΣΑΠ: Σίγουρα η σχέση μας δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο αλλά δεν είναι και στον πάτο. Από ένα σημείο και πέρα δεν έχουμε προχωρήσει στο να ολοκληρώσουμε τις συμφωνίες μας. Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν γίνεται να καθόμαστε να φωνάζουμε επειδή είμαστε απλήρωτοι και να δημιουργούμε προβλήματα . Πρέπει και οι αθλητές να μας βοηθήσουνε.

Για τα κασέ των Ελλήνων παικτών: Η μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού πρωταθλήματος είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί έλληνες νέοι αθλητές που παίζουν. Είναι ένα δίδαγμα για όλους μας. Λέγαμε ότι δεν υπάρχουν αθλητές, δεν υπάρχουν υποδομές. Ήταν λάθος αυτό και φταίμε για αυτό εμείς οι παράγοντες. Πάντα πηγαίναμε στις εύκολες και δαπανηρές λύσεις ξένων, είτε ελλήνων παικτών. Για μια φουρνιά Ελλήνων εμείς τους ανεβάζαμε τα κασέ. Είδαμε λοιπόν την κατάσταση, εμείς και όχι οι αθλητές, και ρίξαμε τα κασέ. Τα ίδια τα σωματεία ανεβάσανε και τα ίδια κατέβασαν τα κασέ. Να είστε σίγουροι ότι θα κατέβουν ακόμη περισσότερο την επόμενη χρονιά γιατί η κατάσταση θα είναι χειρότερη το 2012. Αυτή είναι η ρεαλιστική πλευρά, δεν μπορεί όλη η Ελλάδα να περνάει δύσκολα και ο αθλητισμός να ευημερεί. Υπάρχουν πολλοί αθλητές που δεν έχουν κύριο επάγγελμα το βόλεϊ. Πέρσι ο 12ος αθλητής όλων των ομάδων κόστιζε περίπου 18 χιλιάδες ευρώ. Αυτό το συμβόλαιο πλέον δεν υπάρχει φέτος. Καθίσαμε λοιπόν και είπαμε ότι οι παίκτες θα πρέπει να αμείβονται σύμφωνα με τις ώρες που δουλεύουν, όπως γίνεται με όλους τους εργαζόμενους. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να κρατήσουμε το άθλημα ζωντανό. Οι αθλητές ή θα είναι μαζί μας ή δεν θα είναι μαζί μας. Αν θέλουν να μην είναι μαζί μας θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο άθλημα. Οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος αλλά εμείς είμαστε αυτοί που διαχειριζόμαστε την κατάσταση και προσπαθούμε για το καλύτερο. Οι άνθρωποι που ηγούνται των σωματείων τρέχουν για να βρεθούν λύσεις. Ας εκτιμηθεί αυτό από κάποιους αθλητές και λέω κάποιους γιατί ξέρω ότι η πλειοψηφία των αθλητών το ξέρει αυτό. Πρέπει κάποιοι αθλητές να δουν με περισσότερο ρεαλισμό την κατάσταση, να σταματήσουνε να θέλουν. Δεν υπάρχουν πλέον τα θέλω».

Για την ανάπτυξη: Η ανάπτυξη είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους. Θα προσπαθήσουμε να δώσουνε ώθηση στη φουρνι που έχετε από πίσω.

Για τις σχέσεις με την Ομοσπονδία: Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Αχιλλέα (Μαυρομάτη), είμαστε σε καθημερινή επαφή. Η ΕΟΠΕ δίνει έναν δύσκολο αγώνα. Όλοι μας είμαστε σε πόλεμο καθημερινά και προσπαθούμε να σβήνουμε φωτιές. Η ομοσπονδία άλλες φορές τα καταφέρνει και άλλες φορές όχι. Είναι αγωνιστές όμως όλοι οι συνεργάτες του προέδρου της ΕΟΠΕ. Κακά τα ψέματα όμως. Ποια ομοσπονδία μπορεί να λειτουργήσει όταν δεν έχει χρήματα. Όταν η ΓΓΑσου κόβει κάθε μήνα 20% πώς να έχουμε απαιτήσεις για μια καλύτερη Εθνική ομάδα; Πώς να πληρώσεις τους διαιτητές και πώς να τρέξεις την ανάπτυξη; Οι άνθρωποι παλεύουν με τα ελάχιστα εφόδια που έχουν.

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Ο Μάρκους Ντένμον στο Onsports: «Να ξεκινήσουμε με… διπλό στο ΣΕΦ»
Ο Μάρκους Ντένμον στο Onsports: «Να ξεκινήσουμε με… διπλό στο ΣΕΦ»
Νίκησε τον καρκίνο ο Αλβάρεθ για δεύτερη φορά! (pic)
Νίκησε τον καρκίνο ο Αλβάρεθ για δεύτερη φορά! (pic)
Βάζει… φωτιά στην επίθεση η Βέροια!
Βάζει… φωτιά στην επίθεση η Βέροια!
Ιστιοπλοΐα: Στην τελική ευθεία το παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX
Ιστιοπλοΐα: Στην τελική ευθεία το παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX
Τραγωδία: Νεκροί δύο σμηνίτες, 19 και 25 ετών, σε τροχαίο - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ
Τραγωδία: Νεκροί δύο σμηνίτες, 19 και 25 ετών, σε τροχαίο - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ
1ο Διεπιστημονικό συνέδριο ειδικής αγωγής
1ο Διεπιστημονικό συνέδριο ειδικής αγωγής
Τεράστια η ανταπόκριση για τη 10χρονη Νεφέλη - Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα
Τεράστια η ανταπόκριση για τη 10χρονη Νεφέλη - Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα
Πρωταθλητές οι Γάλλοι!
Πρωταθλητές οι Γάλλοι!
Η Γαλλία κατέκτησε για δεύτερη φορά στην Ιστορία της, το…
Πρωταθλητές οι Γάλλοι!
Ολυμπιακός: «Έδεσε» την Γιώτα
Ολυμπιακός: «Έδεσε» την Γιώτα
Με την φανέλα των «ερυθρόλευκων» θα συνεχίσει να αγωνίζεται η…
Ολυμπιακός: «Έδεσε» την Γιώτα
Ο Ολυμπιακός συγχαίρει τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο!
Ο Ολυμπιακός συγχαίρει τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο!
Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που…
Ο Ολυμπιακός συγχαίρει τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο!
Ντάντε: Κάναμε θεϊκό παιχνίδι
Ντάντε: Κάναμε θεϊκό παιχνίδι
Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Αμαράλ Ντάντε στις δηλώσεις μου του μετά…
Ντάντε: Κάναμε θεϊκό παιχνίδι
Ανδρεάδης: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού
Ανδρεάδης: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού
Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Ανδρέας Ανδρεάδης για τον τρόπο που πανηγύρισε…
Ανδρεάδης: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρομερές καταγγελίες, οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν κροτίδα στα αποδυτήρια
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρομερές καταγγελίες, οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν κροτίδα στα αποδυτήρια
Επεισοδιακός ήταν μετά το τέλος του ο τρίτος τελικός του…
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρομερές καταγγελίες, οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν κροτίδα στα αποδυτήρια

 • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  15:00Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  15:10Τελικοί, Αμβούργο. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2017
  15:15SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Άρης
  15:30Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί 3ης θέσης. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  16:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Γιαν Λέναρντ Στρουφ
  16:352017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2017
  16:50Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  17:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  17:50Chicagoland Tales of the Turtles 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  18:00Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας (Ζ)
  18:15Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2017 E2
  19:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Topspin
  19:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  19:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:005η αγωνιστική.
 • Στιγμιότυπα
  20:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναιγιάλειος - Άρης (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μπέρνλι
  21:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • RBAR World Championship 2017
  21:05Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Μπόχουμ (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Formula 1 2017
  21:35Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  21:50Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Χετάφε (Ζ)
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ώρα Κυπέλλου 2017-18 (Ζ)
  22:30Δείτε όλες τις πληροφορίες από τα ματς του ελληνικού Κυπέλλου.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  23:50Αμβούργο. Τελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Ούνικς Καζάν
  23:55Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2017
  00:25Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  00:30Αφιέρωμα.
 • WRC 2017
  00:55Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα
  01:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Formula E 2016-17
  01:55Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ώρα Κυπέλλου 2017-18
  03:00Δείτε όλες τις πληροφορίες από τα ματς του ελληνικού Κυπέλλου.
 • Formula E 2016-17
  03:55Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Κόνιασπορ
  04:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 9ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Ράιν Νέκαρ
  04:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Νέος Αχαρναϊκός
  05:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:55Στιγμιότυπα.
 • WRC 2017
  06:00SS21 St. Wendeler Land 2 Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  06:25Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2017
  07:35Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  08:25Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:30Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  08:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπάρτη - Τρίκαλα AO
  09:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Ράιν Νέκαρ
  09:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2017
  09:40Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  09:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Σουόνσι
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  10:40Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  10:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Γιαν Λέναρντ Στρουφ
  11:002017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  11:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπεσίκτας
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  12:25Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  12:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  13:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • RBAR World Championship 2017
  13:20Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  13:25Τελικοί, Αμβούργο. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • MotoGP 2017
  13:50Gran Premio Movistar de Aragon. 10λεπτη πίστα.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Λέστερ
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto3 2017 (Ζ)
  14:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:20Τελικοί, Αμβούργο. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • MotoGP 2017 (Ζ)
  15:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  15:05Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2017 (Ζ)
  16:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  16:302017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Στιγμιότυπα
  17:10Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR World Championship 2017
  17:20Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  17:25Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2017
  17:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
  18:00Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour 500
  18:25Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι
  18:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2017
  18:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:555η αγωνιστική.
 • SportShow (Ζ)
  19:00Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2017 E9
  19:25Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Χόλσταϊν Κίελo (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto2 2017
  19:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Στιγμιότυπα
  20:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  20:255η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας (Ζ)
  20:30Διεθνές Τουρνουά 2017. 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • ERC 2017 - Magazine
  21:00Rally di Roma Capitale.
 • Moto3 2017
  21:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2017
  22:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  23:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • SportShow
  23:30Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Moto2 2017
  23:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης