Ραντεβού «αιωνίων» στο Ρέντη

Ραντεβού «αιωνίων» στο Ρέντη

Η Στέλλα Χριστοδούλου του Ολυμπιακού και η Μαρία Χατζηνικολάου του Παναθηναϊκού μιλούν στο Onsports για το σημερινό (25/11) ντέρμπι στο κλειστό του Ρέντη.

Το παρθενικό ντέρμπι της σεζόν φιλοξενεί το απόγευμα της Παρασκευής (25/11, 19.00, Novasports 4) το κλειστό του Ρέντη, όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν ραντεβού για πρώτη φορά μετά τους περσινούς μεταξύ τους τελικούς.

Με πολλές αλλαγές σε σχέση με την περασμένη σεζόν, αποτέλεσμα της οικονομικής στενότητας και αποχωρήσεων παικτριών, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν χωρίς να έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ο αντίπαλός του δύο με ένα ματς λιγότερο, ύστερα από τη διακοπή του επεισοδιακού αγώνα με το Μαρκόπουλο στα Μεσόγεια.

Χριστοδούλου: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου»

Η Στέλλα Χριστοδούλου, έπειτα μία περιπετειώδη χρονιά μεταξύ Παναθηναϊκού και Πανιωνίου, που τελικά τη βρήκε εκτός αγωνιστικής δράσης, επέστρεψε στα γήπεδα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Στην απέναντι πλευρά του φιλέ (εφόσον αγωνιστεί), η 20χρονη παίκτρια θα συναντήσει τη μικρή αδερφή της, Έλενα.

«Έχουμε προετοιμαστεί μία εβδομάδα πολύ καλά, πιστεύω όμως ότι όλα θα κριθούν στην ψυχολογία, στο πάθος για τη νίκη», δήλωσε στο Onsports η πασαδόρος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Οι δύο ομάδες έχουν ισάξιο ρόστερ, είναι δύσκολο να δώσουμε τον τίτλο του φαβορί σε κάποια. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Δε νιώθουμε πίεση, έχουμε κάνει καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής και έχουμε μια ομάδα που συνδυάζει εμπειρία και νεανική διάθεση».

Η διεθνής παίκτρια παραδέχθηκε πως ενδεχόμενη νίκη στο αυριανό ντέρμπι θα βοηθήσει την ομάδα της ενόψει του επίσης δύσκολου αγώνα της επόμενης εβδομάδας, απέναντι στην ΑΕΚ: «Αν κερδίσουμε θα είμαστε ψυχολογικά καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, που είναι το φετινό φαβορί. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, κάθε ματς μπορεί να κρίνει τον τίτλο».

Χατζηνικολάου: «Στο Ρέντη για το διπλό»

Η Μαρία Χατζηνικολάου δήλωσε στο Onsports έτοιμη για την αναμέτρηση της Παρασκευής στο Ρέντη: «Είναι μια ιδιαίτερη αναμέτρηση, όπως συμβαίνει πάντα με  αυτά τα ντέρμπι. Εμείς κοιτάμε την απόδοσή μας και μόνο. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Από εκεί και πέρα, μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Σχετικά με το αποτέλεσμα του αγώνα και τις... προθέσεις των «πρασίνων», η διεθνή κεντρική ήταν ξεκάθαρη: «Εμείς πάμε στο κλειστό Ρέντη για να πάρουμε το διπλό».



Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved