Λιόση: «Μόνο Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη»

Λιόση: «Μόνο Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη»

Η πολίστρια της Βουλιαγμένης Κική Λιόση «βλέπει» μόνο Ολυμπιακό και Βoυλιαγμένη για το πρωτάθλημα. 

Με αφορμή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε στον Sentra 103,3 σχολιάζοντας τις υπόλοιπες ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα αλλά και την δική της πορεία. 

 Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για το εφετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια είναι το ίδιο, δεν έχει αλλάξει τίποτα, ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη παλεύουν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει καμία διαφορά από τα προηγούμενα δύο τρία χρόνια. Κερδίσαμε εμείς προχθές γιατί ήμασταν καλύτερες, αλλά πιστεύω πως τα πάντα θα κριθούν το καλοκαίρι και στα play off.»

Για το πού κρίθηκε το ματς με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα με παίχτη λιγότερο και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία, επειδή έπαιξε δύο φορές με παίχτη παραπάνω στα τελευταία δύο λεπτά, να μας ισοφαρίσει αλλά ήμασταν καλύτερες στην άμυνα και έτσι κερδίσαμε».

Για τα πέναλτι και 4/4 της Βουλιαγμένης: «Πιστεύω πως στο πόλο το πέναλτι είναι υπόθεση υπέρ του τερματοφύλακα και όχι του παίχτη γιατί το τέρμα είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με το τέρμα του ποδοσφαίρου και το θέμα είναι πως με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων γνωριζόμαστε αρκετά καλά και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο».

Για το μετάλλιο στη Σαγκάη: «Το άθλημα έχει πέσει δυστυχώς στην περίπτωση και έχουμε πλέον μόνο την ηθική ικανοποίηση. Διότι αυτό που ζήσαμε με της συμπαίκτριες μου το περασμένο καλοκαίρι ήταν κάτι το ανεπανάληπτο, το οποίο δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ο,τι και να μου δώσει το κράτος- που δεν θα μου δώσει - εγώ είμαι ευτυχισμένη μέσα μου».

Για το προολυμπιακό τουρνουά : «Το θέμα είναι ότι πρώτα πρέπει να παίξουμε πανευρωπαϊκό και να είμαστε τουλάχιστον μέσα στην πεντάδα, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί υπάρχουν πάρα πολύ δυνατές ομάδες όπως η Ρωσία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, είναι η Ολλανδία, είναι η Ισπανία, είναι ομάδες δύσκολες και πρέπει να μπούμε στην πεντάδα. Αν δεν μπούμε στην πεντάδα δυστυχώς δεν θα έχουμε το δικαίωμα να συμμετάσχουμε στο προολυμπιακό τουρνουά, οπότε το άγχος ξεκινάει από τον Ιανουάριο και αν όλα πάνε καλά πάμε στο προολυμπιακό. Θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω πως αν δεν τα καταφέρουμε θα βγούνε μετά όλοι και θα πούνε αποτυχία και αποτυχία. Δεν θα είναι αποτυχία γιατί θα είναι σαν να πάμε στο παγκόσμιο πάλι και να βγούμε τρίτες δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί μόνο τρείς ομάδες παίρνουν το εισιτήριο».

Για την ομάδα πόλο των ανδρών : «Νομίζω ότι αυτό βοηθάει την ομάδα και το κύρος της και πιστεύω πως ήταν και η ώρα για την ομάδα των ανδρών να πρωταγωνιστήσει. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία γιατί την αξίζουν, όπως και ο προπονητής της ομάδας, και εύχομαι στα παιδιά να βγούνε πρωταθλητές».

Για τις συγκρίσεις μεταξύ των προπονητών στην ομάδα : «Είναι πολύ δύσκολη η ερώτηση, όταν έχεις μια προπονήτρια πέντε χρόνια έχεις συνηθίσει διαφορετικά. Μεγαλώσαμε μαζί της και είναι απολύτως φυσιολογικό να αγαπάει τις παίχτριες και την ομάδα και είναι λογικό ένα κομμάτι της να είναι εκεί ακόμα. Και η Βουλιαγμένη έχει πετύχει πάρα πολλά πράγματα με την Αλεξία για προπονήτρια. Τώρα ο κύκλος έκλεισε πάμε σε κάτι καινούριο. Εμείς είμαστε αθλήτριες ερασιτέχνες επαγγελματίες και όποιον και να μας φέρουνε εμείς οφείλουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Ο προπονητής μας είναι πάρα πολύ καλός και συνεχίζουμε».



NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved