Ντάνγκουμπιτς: «Νιώθω πρωταγωνιστής»

Ντάνγκουμπιτς: «Νιώθω πρωταγωνιστής»

«Για πρώτη φορά αισθάνομαι πρωταγωνιστής», λέει για τη φετινή παρουσία του στο Φοίνικα Σύρου ο Μαυροβούνιος κεντρικός.

Μπορεί η καλή του και πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, Μπριζίτκα Μόλναρ, να μετακόμισε στη μακρινή Ιαπωνία, ωστόσο η μοναξιά της κορυφής στην Α1 βοηθά τον Αντέλκο Ντάνγκουμπιτς να μετριάσει τη μοναξιά από την αποχώρηση της Σέρβας.

Ο MVP της νίκης του Φοίνικα επί της ΕΑΠ, που άφησε την ομάδα της Σύρου μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας, μίλησε για την πορεία των νεοφώτιστων και την… καταραμένη απόσταση:
«Είμαι επαγγελματίας αθλητής κι αυτά είναι τα... κακά του επαγγέλματος. Είναι δύσκολο πράγμα η απόσταση, αλλά το έχουμε πάρει απόφαση. Τουλάχιστον μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών η Μπρίζιτκα είχε έρθει για δέκα ημέρες και τώρα περιμένουμε την επόμενη ευκαιρία», είπε ο Μαυροβούνιος κεντρικός και πρόσθεσε:

«Λογικό είναι όταν κερδίζεις να είσαι χαρούμενος. Παίξαμε δύο ματς εκτός έδρας και δείξαμε χαρακτήρα, ενώ ήμασταν το ίδιο αποτελεσματικοί και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας. Η ομάδα ναι μεν δεν έπαιξε στο 100%, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται καλύτερη κι αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό. Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι κι έχουμε τα δικά μας προβλήματα. Να γίνουμε πιο σταθεροί στην υποδοχή, να πιέζουμε περισσότερο στο σέρβις, κάτι που δεν κάναμε στο παιχνίδι με την Πάτρα. Από την άλλη, το ότι κερδίζουμε χωρίς να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας, δίνει αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα».

Ο Ντάνγκουμπιτς ομολογεί πως του αρέσει να βοηθάει τον Φοίνικα, ορθώνοντας τα χέρια του στο φιλέ, όπως και το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα νιώθει πρωταγωνιστής: «Σίγουρα με ικανοποιεί αυτή η πρωτιά, αλλά περισσότερο με ικανοποιεί το γεγονός ότι τα μπλοκ μου βοηθούν την ομάδα, κάτι που έγινε κυρίως στο πρώτο σετ του προχθεσινού αγώνα. Μ' αρέσει το μπλοκ, αυτή είναι η δουλειά μου εξάλλου ως κεντρικός κι οι πόντοι από την επίθεση και το σερβίς έρχονται ως συμπλήρωμα.

Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά αισθάνομαι πρωταγωνιστής. Η ομάδα είναι εξαιρετική, ο κόσμος στο νησί το απολαμβάνει και μας στηρίζει με ξεχωριστό τρόπο κι όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι πραγματικά πολύ όμορφα»


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.




Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved