MVP ο Παλέντζας

MVP ο Παλέντζας

Ο νεαρός διαγώνιος του Άρη αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ένας 20χρονος έκλεψε με την απόδοσή του την παράσταση στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και στόχος του είναι να συνεχίσει να το κάνει.

«Είναι μια τεράστια ηθική ικανοποίηση και πραγματικά νιώθω περήφανος. Όλη αυτή η «φασαρία» των τελευταίων ημερών, δεν με αποπροσανατολίζει, αλλά μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω την προσπάθεια μου, γιατί η μία φορά μπορεί να είναι και τυχαία, ενώ εγώ θέλω αν είναι δυνατόν κάθε αγωνιστική ή σε κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής μου να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό», είπε ο Νίκος Παλέντζας, MVP της αγωνιστικής, χάρη στην εμφάνισή του στη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στο Μετς με 3-0.

Ο νεαρός διαγώνιος αντικατέστησε τον τραυματία Ιβάιλο Μπαρούτοφ στο βασικό σχήμα των «κιτρίνων» και κατάφερε να κάνει τον Γιώργο Περσιανλή να ξεχάσει το Βούλγαρο.

Ο Παλέντζας δηλώνει απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του να μετακομίσει το καλοκαίρι στον Άρη, «γιατί ήξερα τους παίκτες και τον προπονητή και ήμουν σίγουρος ότι θα κάναμε καλή δουλειά, αλλά θα είχαμε και εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια». Ένα παράπονο, πάντως, το έχει, αλλά όχι από τον Άρη: «Στα δέκα χρόνια που ήμουν στον Ηρακλή έμαθα πολλά, όμως ο μοναδικός άνθρωπος που με πίστεψε ήταν ο κ. Γκουλινέλι, ο οποίος με χρησιμοποίησε ακόμη και σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο MVP της 3ης αγωνιστικής χαρακτήρισε τη φετινή Volleyleague ως «το πρωτάθλημα των ευκαιριών και των ατελείωτων εκπλήξεων» κι επιβεβαίωσε την... αδυναμία του προς τον πρώην Αμερικανό διαγώνιο του Ηρακλή, Κλέιτον Στάνλεϊ:

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω μαζί στην ίδια ομάδα με τον Κλέι. Γι' αυτό προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι και καλύτερος. Ήμουν στην πρώτη του προπόνηση στο Κατσάνειο και ενθουσιάστηκα βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε. Κάθε μέρα πήγαινα και παρακολουθούσα την προπόνηση των ανδρών, που έκαναν πριν από εμάς και προσπαθούσα να καταγράψω τις κινήσεις του. Κρατάω επαφή μαζί του και μακάρι κάποια στιγμή να βρεθούμε στην ίδια ομάδα».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.




Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved