Κουνάνε… σεντόνι!

Κουνάνε… σεντόνι!

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη δίνουν αύριο (22/10) το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 6 μ.μ. στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Η φετινή ιδιαιτερότητα της Λεν «χτύπησε» και την Ελλάδα και για πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο ομάδες από την ίδια χώρα, συναντιούνται στη φάση των «16». Έτσι, ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη που κληρώθηκαν στον πρώτο Όμιλο –μαζί με Μπούντβα και Ριέκα- θα διασταυρώσουν αύριο (22/10) τα… ξίφη τους στις 6 μ.μ., παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Δελακά, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Σλοβακία και τον επίσης τραυματία, Χρήστο Φλώρο.

Από την άλλη, εκτός απροόπτου, ο κόουτς της Βουλιαγμένης Τεό Λοράντος θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες.

Σχίζας: «Βρισκόμαστε και φέτος σε υψηλό επίπεδο»

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό για τη συνέχεια στην Ευρώπη. Το καλό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου θα τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Είναι εφικτό να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα αλλά θέλει προσοχή», δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Τάσος Σχίζας.

Και συνέχισε: «Η Βουλιαγμένη είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι, αλλά πιστεύω πως και εμείς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο και μπορούμε να είμαστε μες στους στόχους, όπως και πέρσι. Είναι βασικό ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Είναι σημαντικό ότι αντιμετωπίζουμε τη Βουλιαγμένη, αν αναλογιστεί κανείς πως εμείς, η Βουλιαγμένη και η Μπούντβα θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση, εφόσον αποδειχθεί και στη πράξη ότι η Ριέκα έχει το πιο δυνατό ρόστερ».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι απέναντι του θα βρει τους δύο πρώην συμπαίκτες του, Χρήστο Αφρουδάκη και Μανώλη Μυλωνάκη, ο Τάσος Σχίζας, δήλωσε: «Με τα παιδιά ήμασταν φίλοι στον Ολυμπιακό αλλά είχαμε παίξει και αντίπαλοι πριν τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ μας. Η Βουλιαγμένη έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι βασικός μας αντίπαλος. Ωστόσο, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Από την μεριά μας, δεν έχουμε δώσει πολλά δυνατά παιχνίδια για να ξέρουμε που είμαστε αλλά ελπίζουμε ότι θα κάνουμε καλή αρχή και όλα θα πάνε καλά».

Σχετικά με τη βοήθεια του κόσμου, ο Τάσος Σχίζας επισήμανε: «Ο κόσμος έχει καταλάβει τα προβλήματά μας και βοηθά είτε οικονομικά είτε ηθικά με τη συνδρομή του. Ο πρόεδρος προέρχεται από τους φιλάθλους και γίνεται πιο εύκολα κατανοητή η προσπάθειά μας. Είναι μεγάλη η βοήθεια του κόσμου, όπου κι αν έχουμε δώσει φέτος το «παρών» και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Μυλωνάκης: «Ας κερδίσει ο καλύτερος»

Τελευταία φορά στο Παπαστράτειο αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, ενώ φέτος επιστρέφει με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» και νυν… μπέμπης, Μανώλης Μυλωνάκης μιλά για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην παλιά του ομάδα.

«Η ομάδα μου είναι προετοιμασμένη. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραία παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα αναδειχθεί και νικήτρια, αφού συνήθως αυτά τα παιχνίδια είναι κλειστά, με το σκορ να κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Το κάθε λάθος μπορεί να το πληρώσουμε ακριβά. Ελπίζουμε να γεμίσει και αύριο το κολυμβητήριο, αφού φέτος ο κόσμος μας έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο πλευρό μας και ας κερδίσει ο καλύτερος», δήλωσε ο διεθνής πολίστας της Βουλιαγμένης.

Όσον αφορά στην ιδιαιτερότητα πως θα βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα, ο Μανώλης Μυλωνάκης, δήλωσε: «Είναι ιδιαιτερότητα μέχρι να πέσουμε στην πισίνα. Μετά όλα τα άλλα πηγαίνουν στην άκρη. Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί θα έρθω αντιμέτωπος με πολλούς από τους παλιούς μου συμπαίκτες, αλλά όπως είπα και πριν, αυτά όλα μέχρι να πέσω στην πισίνα».

Τον αγώνα σφυρίζουν ο Μαυροβούνιος Μπρούλιαν και ο Γερμανός Σπίγκελ.



Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός ο Χουάντσο, στην Ισπανία για εξετάσεις
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός ο Χουάντσο, στην Ισπανία για εξετάσεις
Χάντμπολ: Στον τελικό του EHF European Cup ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή - Ιστορική πρόκριση
Χάντμπολ: Στον τελικό του EHF European Cup ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή - Ιστορική πρόκριση
Αρσεναλ: Ο Αρτέτα συμβουλεύθηκε τον Βενγκέρ
Αρσεναλ: Ο Αρτέτα συμβουλεύθηκε τον Βενγκέρ
Ντραγκόφσκι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Ντραγκόφσκι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved