Δύο ομάδες, ένα εισιτήριο

Δύο ομάδες, ένα εισιτήριο

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος θα δώσουν αύριο (22/10) την πρώτη τους παράσταση στο ΟΑΚΑ για το Γιούροκαπ, με στόχο το πλεονέκτημα για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (22/10) στις 5 μ.μ. τον Πανιώνιο στο πρώτο παιχνίδι του Γιούροκαπ για την φάση των «16», που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έχουν το… πάνω χέρι για τη νίκη στην έδρα τους, ωστόσο οι «πάνθηρες» σε κάθε τους φετινή εμφάνιση, αποτελούν… έκπληξη.

Για τους «πράσινους» δεν θα αγωνιστεί για ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Αλιχανίδης, ενώ ο Δημήτρης Σελετόπουλος, εκτός απροόπτου, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Τσόκας: «Διαφορετικό ματς από το πρωτάθλημα»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Τσόκας μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας του, αναφέροντας: «Ο Πανιώνιος έχει δείξει πολύ καλά δείγματα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, αν και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, εμείς είμαστε το φαβορί και πρέπει να μπούμε δυνατά. Με τη βοήθεια του κόσμου, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να επιβληθούμε του Πανιωνίου. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση».

Και συμπλήρωσε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα είναι σαν το πρωτάθλημα αλλά εντελώς διαφορετικό. Σε όλα τα παιχνίδια είναι όπλο μας η άμυνα, και με την Χίο κρατήσαμε χαμηλό σκορ, αλλά και με Πάτρα και Εθνικό».

Ο Γιώργος Τσόκας σχολίασε και την παρουσία του κόσμου, που φέτος είναι έντονη σε όλα τα παιχνίδια του «τριφυλλιού». «Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, αν και ξέρουμε πως θα έρθουν. Θέλουμε όμως ακόμα περισσότερο για να μας βοηθήσει όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο κόσμος είναι ο όγδοος παίκτης μας».

Φλέγκας: «Και η ισοπαλία θα είναι θετική»

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Κώστας Φλέγκας βρίσκεται σε… φόρμα, γεγονός που διαπίστωσε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Άντριτς και τον κάλεσε στην Εθνική. Ωστόσο, ο πορτιέρο των «πανθήρων» τη Δευτέρα (24/10) παρουσιάζεται στο στρατό και δύσκολα θα ακολουθήσει τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Το μυαλό του ωστόσο βρίσκεται στο αυριανό (22/10) ματς με τον Παναθηναϊκό, για το οποίο δήλωσε: «Όσον αφορά στο αυριανό ματς, πάμε για το καλύτερο. Είναι εκτός έδρας και είναι ένα παιχνίδι για την Ευρώπη, όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η προσέγγιση του αγώνα θα είναι διαφορετική από τη στιγμή που υπάρχει και επαναληπτικός. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τη νίκη, ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, αλλά και η ισοπαλία όπως και η ήττα με ένα γκολ είναι θετικά αποτελέσματα, που δεν μας αποκλείουν από την Ευρώπη».

Εάν και σε αυτό το παιχνίδι, ο Πανιώνιος το χτυπήσει στην… κόντρα, είπε: «Με την Χίο απέδωσε κάποια στιγμή το σύστημα και πήραμε κεφάλι. Είχαμε και κάποιες προσωπικές ενέργειες. Ο προπονητής θα αποφασίσει το σύστημα και αύριο».

Τον αγώνα αύριο (22/10) θα διαιτητεύσουν ο Σλοβένος Μαργκέτα και ο Ιταλός Σαβαρέσε.

Η Χίος στη Ρωσία

Αύριο όμως, δίνει «μάχη» μία ακόμα ελληνική ομάδα για το Γιούροκαπ. Η Χίος βρίσκεται ήδη στη Ρωσία προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπη με την τοπική Σίντεζ Καζάν, στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο:

Να την κεράσει… βότκα



Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved