«Δυνατός σαν λιοντάρι»

«Δυνατός σαν λιοντάρι»

Ο Βαλέριος Λεωνίδης, ο Βίκτωρας Μήτρου και ο Λεωνίδας Σαμπάνης συμφώνησαν πως ο Πύρρος Δήμας ήταν γεννημένος πρωταθλητής.

Το «λιοντάρι», ο… «Θεός της άρσης βαρών», ο φίλος, ο αδερφός…  Αυτά και άλλα πολλά είπαν για τον Πύρρο Δήμα, οι φίλοι του, παλιοί συναθλητές του και νυν συνεργάτες του, ο Βαλέριος Λεωνίδης, ο Λεωνίδας Σαμπάνης και ο Βίκτωρας Μήτρου, με αφορμή το αφιέρωμα για τα είκοσι   χρόνια του Πύρρου στην Ελλάδα.

Β. Λεωνίδης: «Είχε άστρο»

Από το 1992 γνωρίζεται ο Πύρρος Δήμας με τον Βαλέριο Λεωνίδη… «Ο Πύρρος είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από εμένα. Εγώ ήρθα έναν χρόνο αργότερα, το 1992, οπότε και γνωριστήκαμε. Όταν τον μάθεις, αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πόσο ξεχωριστός είναι. Διέφερε έντονα από τους υπολοίπους. Φαινόταν ότι ήταν πρωταθλητής. Πίστευε τόσο πολύ στον εαυτό του, αφού δεν έβαζε ποτέ στο μυαλό του πως υπάρχει περιθώριο να χάσει», έπλεξε το εγκώμιο του Δήμα ο Βαλέριος Λεωνίδης.

Και συνέχισε: «Είχε άστρο, τα πάντα έδειχναν ότι είναι γεννημένος για να είναι πρώτος. Αυτό άλλωστε φάνηκε και στη μετέπειτα πορεία του και στους αγώνες, αφού δεν άφηνε ποτέ κανέναν να τον κερδίσει, ακόμα και στις χειρότερες συνθήκες. Δεν έδινε ποτέ αυτήν την ευκαιρία στον αντίπαλο».
Ερωτηθείς, αν ο Πύρρος Δήμας ήταν ηγέτης, απάντησε:  «Ήμαστε ομάδα που είχε πολλές προσωπικότητες, δυνατή η καθεμία ξεχωριστά. Σε αυτήν την ομάδα δεν μπορούσε να ηγηθεί, γιατί είχαμε ισάξιους μεγάλους αθλητές. Αν ήταν σε άλλη ομάδα, σίγουρα θα μπορούσε να ηγηθεί. Ωστόσο, όλοι αντιλαμβανόμασταν ότι είχε κάτι το ξεχωριστό».

Έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να δακρύσει το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ασυγκίνητος δεν θα μπορούσε να μείνει ο φίλος του, Βαλέριος: «Πριν τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, ο Πύρρος υπέφερε πολύ από τραυματισμούς. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα του, είχε κάνει επέμβαση στο πόδι του. Έκανε προπόνηση με πολύ μεγάλους πόνους αλλά όταν ήρθε η ώρα του αγώνα, αγωνίστηκε σαν λιοντάρι. Το 2004 έκανε φοβερή προσπάθεια, με συγκίνησε πραγματικά. Ήμουν στο γήπεδο, ήξερα τι είχε περάσει και όταν τον είδα να παίρνει μετάλλιο, δάκρυσα. Ο Πύρρος έδειξε ότι ήταν γεννημένος πρωταθλητής».

Ο Βαλέριος Λεωνίδης μίλησε και για την τωρινή συνεργασία με τον Δήμα, αυτή του προπονητή – προέδρου Ομοσπονδίας: «Με τον Πύρρο και τον Σαμπάνη έχουμε και τώρα άψογη συνεργασία. Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια να αναπτύξουμε και πάλι το άθλημα της άρσης βαρών. Τα έχουμε περάσει αυτά που περνούν οι αθλητές και καταλαβαίνουμε. Τόσο ο Πύρρος όσο κι εμείς, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κρατήσουμε το άθλημα ζωντανό. Και οι τρεις είχαμε αγαπήσει πολύ το άθλημα, είχαμε δουλέψει πολύ και δεν είναι τίποτα τυχαίο, ούτε το γεγονός πως είμαστε και πάλι όλοι μαζί».

Ο Πύρρος Δήμας, ορκίστηκε πρόσφατα πτυχιούχος στα παιδαγωγικά, ο Βαλέριος Λεωνίδης δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη στιγμή στη ζωή του φίλου του. «Γι' αυτό είπα και πριν ότι είναι λιοντάρι. Ο Πύρρος σκεφτόταν συνεχώς να βελτιώνεται στη ζωή του. Είχε σκεφτεί να ασχοληθεί με τα παιδαγωγικά. Βάζει στόχους μελλοντικούς και προχωρά μέχρι να τους φτάσει. Δεν σταματά. Όλο αυτό που έκανε ήταν καλό για το δικό του μέλλον και της οικογένειάς του και αποδεικνύει πως ό,τι είχε βάλει σε δεύτερη μοίρα λόγω αθλητισμού, το πετυχαίνει τώρα».

Λ. Σαμπάνης: «Ο Θεός της άρσης βαρών»

Ο Λεωνίδας Σαμπάνης και ο Πύρρος Δήμας γνωρίζονται από τότε που ήταν μόλις εννέα ετών, οπότε και ξεκίνησαν μαζί την άρση βαρών. «Είμαστε αδέρφια πλέον», λέει ο Λεωνίδας Σαμπάνης.

«Τι να πω εγώ για τον Δήμα; Η ιστορία μιλά από μόνη της και για τη συμπεριφορά του και για τις επιτυχίες του. Ο Πύρρος ό,τι βάζει στόχο το πετυχαίνει. Δεν φάνηκε αυτό και το 2004; Τότε ήταν ένας αγώνας που έβαλε τη δική του σφραγίδα, τη σφραγίδα ενός μεγάλου αθλητή. Είναι ο Θεός της άρσης βαρών.  Είχε παίξει κι άλλους αγώνες, αλλά το 2004 ήταν ιδιαίτερο. Είχε στενοχωρηθεί πέρα από τους τραυματισμούς σαν αθλητής και με άλλα θέματα, αφού κανείς δεν περίμενε ότι είναι ικανός να διεκδικήσει οποιοδήποτε μετάλλιο. Κρυβόταν μεγάλη στενοχώρια πίσω από αυτόν τον αγώνα αλλά τα κατάφερε», είπε συγκινημένος ο Λεωνίδας Σαμπάνης για την κατάκτηση του τέταρτου Ολυμπιακού μεταλλίου από τον Πύρρο Δήμα.

Ο «πλακατζής» της παρέας όμως, δεν παρέλειψε να θυμηθεί και μερικές αστείες στιγμές… «Αν δεν υπήρχε και λίγο η πλάκα, δεν θα πήγαινε καλά η προπόνηση, μετά από την κούραση που είχαμε. Εγώ πείραζα τον Πύρρο για τον τρόπο που άνοιγε το στόμα του και φώναζε. Του έλεγα, «είσαι σαν λιοντάρι που τρέχει να φάει πεινασμένος το ζώο».

Ερωτηθείς για την καινοτομία του Δήμα, να σηκώνει τη μπάρα και να κοιτά δεξιά – αριστερά τον κόσμο, χαμογελώντας του, ο Λεωνίδας Σαμπάνης, σχολίασε: «Αυτό που έκανε, να σηκώνει τη μπάρα και να κοιτάζει δεξιά και αριστερά, δεν το έχει κάνει ποτέ κανείς και δεν είναι εύκολο να γίνει. Ούτε εγώ μπορούσα αλλά και αυτό τον έκανε ξεχωριστό. Θέλει πολύ μεγάλη συγκέντρωση για να το κάνει κάποιος».

Ο Λεωνίδας Σαμπάνης μίλησε και για την τωρινή τους συνεργασία, «Η συνεργασία είναι και τώρα πολύ καλή. Γίνεται μία προσπάθεια να επαναφέρουμε την άρση βαρών στην κορυφή. Γίνεται μεγάλη δουλειά από τον Πύρρο και την Ομοσπονδία, ειδάλλως η άρση βαρών θα είχε διαλυθεί. Αυτό που μας κρατά είναι η αγάπη που έχουμε για το άθλημα και θέλουμε να διατηρήσουμε ζωντανή την ιστορία του αθλήματος γιατί αξίζει. Αυτά που έκανε η άρση βαρών, δεν τα έχει κάνει ποτέ κανένα άθλημα. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε ζωντανό το άθλημα. Πιστεύω πάντως, ότι θα διορθωθούν τα πράγματα στην άρση βαρών, όπως και στην Ελλάδα με τα οικονομικά προβλήματα που περνά, αρκεί να φύγει η Τρόικα, αυτή δεν είναι Τρόικα, μας τρώει»!

Β. Μήτρου: «Έκλεισε την καριέρα του σαν Βασιλιάς»

«Μα καλά, ποιος είναι αυτός που τον προσέχουν τόσο πολύ;», αναρωτιόταν ο Βίκτωρας Μήτρου όταν, μικρό παιδί ο ίδιος, έβλεπε να δίνουν όλοι σημασία στον Πύρρο Δήμα… «Φαινόταν από τότε ότι θα ξεχωρίσει. Όλοι έλεγαν ότι είναι μεγάλος αθλητής και μεγάλη ψυχή. Εξάλλου, αυτό έχει δείξει τόσα χρόνια, με τόσα παγκόσμια, ευρωπαϊκά και ολυμπιακά μετάλλια. Η ζωή του όλη ήταν το άθλημα. Είχε το ταλέντο, τη θέληση, τη ψυχή που μετρά πολύ σε έναν αθλητή».

Ο πρώην συναθλητής του Δήμα στην Εθνική, συνέχισε: «Είναι αγχώδης και τελειομανής και θέλει να κάνει όλα τα πράγματα σωστά. Τώρα που έχει πάρει τα ηνία στην Ομοσπονδία, θέλει να ανεβάσει το άθλημα κι ας είναι περίοδος κρίσης. Έχει βάλει πείσμα να γίνει σωστή δουλειά. Ήδη, για το χρονικό διάστημα που είναι, έχει βάλει σειρά στην Ομοσπονδία και με τη συνεργασία του Βαλέριου Λεωνίδη και του Λεωνίδα Σαμπάνη το μέλλον θα είναι πολύ καλό για την άρση βαρών».

Ο Βίκτωρας Μήτρου μίλησε για τον Πύρρο Δήμα και ως άνθρωπο: «Είναι πολύ οικογενειάρχης. Έχει τέσσερα παιδιά για τα οποία τρέχει όλη μέρα, προκειμένου να τα πάει σχολείο και προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα, οικογένεια, ομοσπονδία, όλα».

Ο Βίκτωρας Μήτρου δεν θα μπορούσε να μη θυμηθεί με τη σειρά του τις στιγμές του 2004: «Το πιο συγκλονιστικό ήταν το 2004. Προερχόμασταν από προετοιμασία πολλών μηνών, μια και οι Αγώνες γίνονταν στην Ελλάδα, αλλά δεν είχαμε την υποστήριξη που περιμέναμε. Μας έλεγαν όλοι ότι είχαμε μεγαλώσει και πρέπει να βγει η επόμενη φουρνιά. Τότε, ο Πύρρος είχε προβλήματα με το χέρι του και παραπονιόταν όλη την ώρα πως δεν θα τα κατάφερνε. Οι δυο μας είχαμε πολύ καλή σχέση και ήξερα πως μπορούσα να του μιλήσω και να τον ενθαρρύνω. Τότε παιζόταν η θέση του με τον άλλο Έλληνα τον Μαρκούλα, τον έπιασα και του είπα «Τι ανησυχείς μωρέ; Και τρεις Μαρκούληδες να έρθουν, εσύ δεν πρόκειται να χάσεις». Και όντως, είχε συγκλονιστικό αγώνα. Έκλεισε όπως έπρεπε την καριέρα του, σα Βασιλιάς. Έτσι άλλωστε, έγραφαν τότε οι εφημερίδες. Είναι τεράστια επιτυχία να παίρνει κάποιος τέσσερα μετάλλια Ολυμπιακά, δεν είναι αστείο. Ήταν απερίγραπτες εκείνες οι στιγμές».

Η υποστήριξη του ενός στον άλλον ήταν εμφανής όλα αυτά τα χρόνια και αυτό έκανε ακόμα πιο αισθητό ο Βίκτωρας Μήτρου: «Του εύχομαι τα καλύτερα στο πόστο που έχει αναλάβει και να ξέρει ότι η παλιά ομάδα θα είναι πάντα δίπλα του και θα τον στηρίζει για να ανέβει και πάλι το άθλημα και η ομοσπονδία να κάνει… Πρωταθλητισμό. Είμαστε πάντα δίπλα του!».

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Η συνήθεια που έγινε λατρεία!
Η συνήθεια που έγινε λατρεία!
Χάσι: «Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς στην Κροατία»
Χάσι: «Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς στην Κροατία»
Στην 14η θέση η Ελλάδα!
Στην 14η θέση η Ελλάδα!
Play off Champions League: Βλέπουν «αστεράκια» Σέλτικ, Νάπολι και Σεβίλλη
Play off Champions League: Βλέπουν «αστεράκια» Σέλτικ, Νάπολι και Σεβίλλη
Νέα στοιχεία σοκ για την τραγωδία με τους γονείς που πνίγηκαν για τα παιδιά τους
Νέα στοιχεία σοκ για την τραγωδία με τους γονείς που πνίγηκαν για τα παιδιά τους
Φωτιά στη Δάφνη πίσω από το σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης»
Φωτιά στη Δάφνη πίσω από το σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης»
Φωτιά LIVE - Απίστευτο: Ο Τσίπρας πάει στα καμένα τέσσερις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά
Φωτιά LIVE - Απίστευτο: Ο Τσίπρας πάει στα καμένα τέσσερις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά
Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους (pics)
Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους (pics)

«Δυνατός σαν λιοντάρι»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
 • Στιγμιότυπα
  01:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς (Ζ)
  02:00NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Formula E 2016-17
  03:00Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αρμάνι Μιλάνο
  04:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Formula E 2016-17
  05:00Μόντρεαλ 1. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  05:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  06:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα
  06:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  07:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Βιγιαρεάλ
  07:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Beach Soccer: Ισπανία - Ελλάδα
  07:55Euro 2017. Πορτογαλία. Γυναίκες. 5η θέση. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  08:15Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  08:25TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Φιορεντίνα - Πεσκάρα
  09:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Beach Soccer: Πολωνία - Ελλάδα
  09:10Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ριέκα
  10:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC 2017
  10:15SS13 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αρμάνι Μιλάνο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2017
  11:20SS19 Ouninpoha 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάποελ Μπερ Σεβά - Μάριμπορ
  12:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  12:20NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2017
  12:25SS25 Oittila 2 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  12:30Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Μίλαν
  13:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2016 - 2017. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • WRC 2017
  14:00Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία
  14:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  14:25Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας
  14:55TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2017
  15:00NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula E 2016-17
  16:05Μόντρεαλ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E1
  16:10Αφιέρωμα: Προεπισκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα
  16:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:00Pre Season.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  17:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2017 E7
  17:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000 (Ζ)
  18:00Σινσινάτι. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto3 2017
  18:05NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ
  19:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto2 2017
  19:15NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γ. Μίστικς - Λ.Α. Σπαρκς
  19:25NBA Γυναικών 2017. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Pre Game Show (Ζ)
  20:00Το Pre Game Show μας βάζει στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές και μας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Έστερσουντ. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:30Rally Rzeszow.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Pure Michigan 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Αφιέρωμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο
  21:30Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Έλληνα σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA. (Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2017. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.)
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - ΑΕΚ (Ζ)
  21:45UEFA Europa League 2017 - 2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Post Game Show (Ζ)
  23:00Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • Post Game Show (Ζ)
  23:30Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  23:45Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης