Θα μπορούσε να είναι τελικός…

Θα μπορούσε να είναι τελικός…

Χίος και Βουλιαγμένη είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 και θα δώσουν την πρώτη μεταξύ τους πρόβα αύριο (15/10) στις 5 μ.μ. στο νησί.

Από τη μία η έμπειρη Χίος με τις… σαρωτικές μεταγραφές του καλοκαιριού και από την άλλη, ίσως η πιο δεμένη ομάδα του πρωταθλήματος, Βουλιαγμένη. Για πολλούς δηλαδή, τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α1, που δίνουν αύριο (15/10), το πρώτο μεταξύ τους ραντεβού για την φετινή σεζόν, στις 5 μ.μ., στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

Η Χίος προέρχεται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ η Βουλιαγμένη έχει αναπτερωμένο ηθικό από τα θετικά αποτελέσματα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, οπότε τα προγνωστικά δεν μπορούν να δώσουν νικητή.

Το αρνητικό για την ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα είναι πως δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Γιώργο Χατζηδάκη σε αντίθεση με τον Τεό Λοράντο, που υπολογίζει όλους τους παίκτες.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Σταυρόπουλος, Μοίραλης.

Βλοντάκης: «Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»

«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι του πρωταθλήματος, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας. Βρισκόμαστε ωστόσο στο ξεκίνημα και ότι αποτέλεσμα έρθει, δεν μετράει. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…», ήταν το σχόλιο του έμπειρου φουνταριστού Αντώνη Βλοντάκη ο οποίος αγωνίζεται με ρήξη τυμπάνου, μη έχοντας άλλη επιλογή από τη στιγμή που είναι ο άλλος φουνταριστός της ομάδας, Γιώργος Χατζηδάκης είναι τραυματίας.

Αφρουδάκης: «Και να κερδίσουμε, δεν θα πετάμε»

«Είναι μία δύσκολη έδρα αυτή τη στιγμή η Χίος αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ούτε για μένα προσωπικά ούτε για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε και θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά για να το καταφέρουμε θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη σοβαρότητα στο παιχνίδι και να παίξουμε καλή άμυνα», ήταν το σχόλιο του Χρήστου Αφρουδάκη που θα τεθεί αντίπαλος με αρκετούς από τους προηγούμενους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό (Βλοντάκη, Θεοδωρόπουλο, Ντόσκα).

Και συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι αυτήν την περίοδο που διανύουμε, μία νίκη ή μία ήττα αλλάζουν τα πλάνα. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική. Ακόμα κι αν κερδίσουμε, δεν θα πετάμε στα ουράνια, ούτε θα μας στοιχίσει αν κάτι δεν πάει καλά. Έχουμε πολλά περιθώρια για να βελτιωθούμε μέχρι το τέλος, που ουσιαστικά το σημαντικότερο είναι οι τελικοί των πλέι οφ και εκεί θα χρειαστεί να δώσουμε το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων μας».

Ο 27χρονος πολίστας της Βουλιαγμένης, ερωτηθείς εάν το συγκεκριμένο ματς μπορεί να είναι πρόβα… τελικού, δήλωσε: «Μακάρι να είναι και η ομάδα μου στον τελικό. Είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις, ακόμα καμία ομάδα δεν έχει παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο και είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, ενώ υπάρχουν και πολλά διαλλείματα λόγω εθνικής».



Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: LIVE το Game 3 της σειράς των playoffs της Euroleague
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: LIVE το Game 3 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο πλευρό της ομάδας ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο πλευρό της ομάδας ο Δ. Γιαννακόπουλος
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Οριστικά χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
Κίτρινες οι εξέδρες στη “Χάλα Πιονίρ”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved