(Σχεδόν) Όλοι οι διεθνείς υπέρ Ρουμελιώτη

(Σχεδόν) Όλοι οι διεθνείς υπέρ Ρουμελιώτη

Την αναίρεση της τιμωρίας του Νίκου Ρουμελιώτη ζητούν με επιστολή τους οι 12 από τους 13 διεθνείς.

Οι ίδιοι άνθρωποι πλην ενός, του Κώστα Προύσαλη, που τον Αύγουστο υπέγραφαν την επιστολή με τους λόγους άρνησης της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στα φιλικά παιχνίδια με τη Σερβία, υπέγραψαν επιστολή στήριξης προς τον Νίκο Ρουμελιώτη, ο οποίος τιμωρήθηκε από την ΕΟΠΕ με δύο χρόνια αποκλεισμό από την Εθνική ομάδα.

Οι 12 διεθνείς ζητούν τη διαγραφή της ποινής του πρώην αρχηγού, κάνουν λόγο για εντελώς άδικη και λαθεμένη απόφαση και καταλήγουν «Είμαστε μαζί, μην μας βάζετε απέναντι!».

Η επιστολή των διεθνών:

«Σχετικά με τις τελευταίες αποφάσεις που έλαβε η Ομοσπονδία για την τιμωρία του αρχηγού της Εθνικής ομάδας Νίκου Ρουμελιώτη λόγω των δηλώσεων του αθλητή πριν και μετά απά τα παιχνίδια με την ομάδα της Βοσνίας οι αθλητές της Εθνικής ομάδας δηλώνουν ότι κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας η ομάδα αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να μη λάβει μέρος στα φιλικά με την ομάδα της Σερβίας  με έναν και μοναδικό σκοπό που δεν ήταν άλλος από το να βρεθούν λυσεις σε ζητήματα που ταλαιπωρούν την εθνική ομάδα και δυσκολεύουν το έργο αυτής.

Οι αθλητές συνέχισαν την προσπάθεια τους για τον στόχο  που ήταν η πρόκριση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά, κάτι το οποίο και επιτεύχηκε. Ο αρχηγός της ομάδας προέβη σε δηλώσεις για να δικαιολογήσει την απόφαση αυτή , χωρίς να προσβάλει και να θίξει κανέναν, αλλά με μοναδικό σκοπό το καλό της ομάδας και την επίλυση των προβλημάτων.Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε την εξοντωτική τιμωρία που του επέβαλε η ομοσπονδία. Θυμίζουμε -για όσους δεν το γνωρίζουν- ότι ο Νίκος Ρουμελιώτης προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του τα τελευταία 15 χρόνια στις εθνικές ομάδες παίδων-εφήβων-ανδρών και είναι πρότυπο αθλητή για κάθε νέο και όχι μόνο αθλητή !!! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αγωνιστεί τραυματίας, δείχνοντας την αγάπη του στο εθνικό συγκρότημα. Είναι άδικο λοιπόν για έναν αθλητή με τέτοια προσφορά στην εθνική ομάδα να απομονώνεται και να τιμωρείται για μια απόφαση που ηταν ΟΜΟΦΩΝΗ.

Υπενθυμίζουμε ότι η εθνική ομάδα των ανδρών αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα στην προετοιμασία της, πρωτόγνωρες συνθήκες στα ταξίδια της, αδυναμία παροχής στους αθλητές όχι πολυτελειών, αλλά των απολύτως αυτονόητων για να είναι απερίσπαστοι στο έργο τους. Οι έλληνες πετοσφαιριστές έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστια χρέη από τις ομάδες τους και απολύτως καμία βοήθεια από την Ομοσπονδία για να τα ξεπεράσουν. Ακόμα και η αποκατάσταση τραυματισμών επιβάρυνε τον δικό μας προϋπολογισμό. Δεν είμαστε παράλογοι , δεν ζητάμε τον ουρανό με τ' άστρα.

Επίσης δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την εθνική ομάδα. Δεν φύγαμε. Ήμασταν εκεί. Ακριβώς το ίδιο ισχύει για τον αρχηγό της εθνικής ομάδας που μόνο εκείνος τιμωρήθηκε. Κανένας διεθνής αθλητής δεν πρόκειται να διαχωρίσει την θέση του για να μην τιμωρηθεί.

Ο Ρουμελιώτης απλώς διατύπωσε σε συνέντευξή του όσα όλοι οι έλληνες αθλητές εντός και εκτός εθνικής σκέφτονται. Θεωρούμε ότι είναι άδικο, απαξιωτικό και εκδικητικό να τιμωρείται ένας αθλητής στο όνομα όλων. Η εθνική ομάδα δεν είναι δημοτικό σχολείο να τιμωρείς έναν για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι. Δεν υπήρχε προσβολή , δεν υπήρχε άδικο αίτημά μας. Γνωρίζει όλη η κοινωνία την οικονομική κατάσταση του έλληνα πετοσφαιριστή, γνωρίζει όλη η κοινωνία τις θυσίες που κάναμε για να φορέσουμε το καλοκαίρι την φανέλα της εθνικής ομάδας.

Τώρα που προσπαθούμε εμείς και οι προπονητές μας να ξαναφέρουμε την εθνική ομάδα στις μεγάλες διοργανώσεις δεν είναι ώρα για αποκλεισμούς , εκδικήσεις και έχθρα. Είναι ώρα να πορευτούμε όλοι μαζί προς τον κοινό στόχο, να σώσουμε το άθλημα που ανέδειξε και εμάς , αλλά και εσάς. Διευκολύνετέ μας για να αποτελέσουμε το άρμα της σωτηρίας. Μην βάζετε νέα εμπόδια σε αυτή την ομάδα. Δεν το αξίζει.

Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι όχι εναντίον κάποιου , αλλά υπέρ της εθνικής ομάδας. Αφήστε μας έξω από συμπολίτευση ή αντιπολίτευση, φανείτε λογικοί και σβήστε την τιμωρία του Ρουμελιώτη. Μπορούμε να αναγνωρίσουμε ακόμα και λάθη μας στο χειρισμό της δίκαιης αντίδρασής μας , δεν μπορούμε όμως να δεχθούμε αυτή την απόλυτα άδικη και λαθεμένη τιμωρία που σε τίποτα δεν βοηθάει. Αντιθέτως δημιουργεί δικαιολογημένη αντίδραση στο σύνολο του κόσμου του αθλητισμού.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο ας είμαστε όλοι ενωμένοι. Δεν έχουμε περιθώριο να αποκλείουμε κανέναν. Πολύ περισσότερο τον Νίκο Ρουμελιώτη που δεν ήταν μόνο ο αρχηγός της ομάδας, αλλά και αρωγός στην προσπάθεια των νεότερων και εμπνευστής των παλαιότερων σε πολύ δύσκολες στιγμές. Εσωτερικά στην ομάδα γνωρίζουμε καλά ότι ήταν εκείνος που κράτησε αθλητές οι οποίοι ήθελαν να αποχωρήσουν , γιατί δεν άντεχαν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια αποκλεισμών. Δεν έχουμε την πολυτέλεια εκδικητικών και άδικων αποφάσεων. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχνάμε την ιστορία μας.

Εμείς θέλουμε να σωθεί το βόλεϊ, να σωθούμε όλοι μαζί. Και εμείς και εσείς. Εάν συντάσσεστε με αυτή την άποψή μας, με την προσπάθειά μας, με το ''θέλω'' μας σας καλούμε να ανακαλέσετε την άδικη τιμωρία του συμπαίκτη μας και να μείνετε στην ουσία των προβλημάτων μας , που επί της ουσίας είναι και δικά σας προβλήματα. Είμαστε μαζί, μην μας βάζετε απέναντι»!!!

Οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας:

Κουρνέτας Bασίλης
Στεφάνου Γιώργος
Παπαδημητρίου Αχιλλέας
Πετρέας Γιώργος
Σμαραγδης Νικος
Πελεκούδας Παναγιώτης
Λάππας Ηλίιας
Φράγκος Ανδρέας
Χατζιηλιάδης Δημήτρης
Σαρικεϊσογλου Μιχάλης
Καρυπίδης Θεόκλητος
Ασπιώτης Τάσος

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
AEK: Επένδυση και επαγγελματικά συμβόλαιο σε τρεις
AEK: Επένδυση και επαγγελματικά συμβόλαιο σε τρεις
ΠΑΟΚ: Αυξάνονται οι ελπίδες για Πέλκα
ΠΑΟΚ: Αυξάνονται οι ελπίδες για Πέλκα
Αντετοκούνμπο: «Είμαι στεναχωρημένος, ήθελα να βοηθήσω»
Αντετοκούνμπο: «Είμαι στεναχωρημένος, ήθελα να βοηθήσω»
«Έξω οι ξένοι από την Ιταλία!»
«Έξω οι ξένοι από την Ιταλία!»
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»
O Βασίλης Δήμας στο «τιμόνι» του «Posidonio»
ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται έντονα φαινόμενα - Πού θα «χτυπήσουν» σε λίγες ώρες
ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται έντονα φαινόμενα - Πού θα «χτυπήσουν» σε λίγες ώρες
Αυτοκίνητο έπεσε σε στάσεις λεωφορείων στη Μασσαλία - Μία γυναίκα νεκρή
Αυτοκίνητο έπεσε σε στάσεις λεωφορείων στη Μασσαλία - Μία γυναίκα νεκρή
Εικόνες - σοκ: Ο μακελάρης της Βαρκελώνης στιγμές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Las Ramblas
Εικόνες - σοκ: Ο μακελάρης της Βαρκελώνης στιγμές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Las Ramblas

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  21:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Αρμίνια Μπίλεφελντ - Μπόχουμ (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Special: European Basketball: Title Games
  22:00Παρακολουθείστε σε επανάληψη τους σπουδαιότερους αγώνες της χρονιάς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μέσα από τους οποίους κρίθηκαν οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι σε Ελλάδα, Ισπανία και Τουρκία. (Μπεσίκτας-Φενερμπάχτσε. Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Τελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.)
 • Topspin
  22:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Έιμπαρ (Ζ)
  23:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  23:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2017
  00:15Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  00:35Στιγμιότυπα.
 • Formula E 2016-17
  00:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λάτσιο - Σπαλ
  01:10Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • SportShow
  01:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  01:40Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Σεμπάστιαν Όφνερ - Ζοάο Σόουζα
  01:452017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Γουότφορντ
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Αβελίνο - Βενέτσια
  02:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Κροτόνε - Μίλαν
  03:05Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  03:45Σαν Ντιέγκο, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  04:002017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  04:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Βιγιαρεάλ
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2017
  06:00NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E605
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  07:00Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • ERC 2017 - Magazine
  07:10Rally Rzeszow.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  07:40Τρίπολη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  08:25TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E2
  08:30Αφιέρωμα.
 • Beach Soccer: Βραζιλία - Ρωσία
  09:00Mundialito 2017.Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2017
  09:45Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  10:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Formula E 2016-17
  10:15Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • SportShow
  11:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Χάντμπολ: Γερμανικό Πρωτάθλημα 2016-17 - Στιγμιότυπα
  12:0034η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  12:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2017
  12:15SS15 Baranowo 2, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  12:30Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  13:00Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2017
  13:20SS23 Paprotki 2 Power Stage, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E8
  13:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Soccer: Ελβετία - Ελλάδα
  13:40Euro 2017. Πορτογαλία. Γυναίκες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Νάπολι - Νις
  14:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Ουκρανία
  14:50Euro 2017. Πορτογαλία. Άνδρες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • WRC 2017
  14:55Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης
  15:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • 2017 Red Bull Air Race World Championship
  15:55Ρωσία. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  16:05TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Τσεχία - Ελλάδα
  16:10Euro 2017. Πορτογαλία. Γυναίκες. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • MotoGP 2017
  16:25NeroGiardini Motorrad Grand Prix von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  17:301ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2017
  17:35Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • UEFA Champions League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  17:55Playoff. 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  18:002η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  18:05Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  18:252ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:551η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Αστάνα - Σέλτικ (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Στουτγκάρδη
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  19:40Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2017
  20:00Προεπισκόπηση Βελγικού GP.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  20:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • ERC 2017 - Magazine
  20:30Rally Rzeszow.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2017
  20:55Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series
  21:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάριμπορ - Χάποελ Μπερ Σεβά (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Playoff. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2017
  22:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ζοάο Σόουζα - Φίλιπ Κολσράιμπερ
  22:252017 ATP World Tour 250. Κίτσμπουελ. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Formula E 2016-17
  23:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης