Τα βλέμματα στραμμένα στο νησί

Τα βλέμματα στραμμένα στο νησί

Η Χίος θα έχει την τιμητική της σήμερα (4/10), αφού στις 8 μ.μ. η ανδρική ομάδα πόλο του νησιού θα κάνει πρεμιέρα στην έδρα της με αντίπαλο το Καλαμάκι.

Οι Χιώτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, αφού εκτός απροόπτου, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και ο Αντώνης Βλοντάκης θα πάρουν λεπτά συμμετοχής, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Από την άλλη, το Καλάμακι βρίσκεται ήδη στο νησί προκειμένου να πάρει εμπειρίες και να δώσει ένα καλό παιχνίδι.

Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι Μπουδραμής και Δαμιανάκης ενώ παρατηρητής τους αγώνα θα είναι ο Τσαντάς.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Βαγγέλης Ρούπακας και Αλέκος Σταϊκόπουλος μίλησαν στο Onsports για τη σημερινή (4/10) αναμέτρηση.

Βαγγέλης Ρούπακας (προπονητής της Χίου)

«Είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας, αρκετά σημαντικό για εμάς και θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό από τα 40-45 που θα δώσουμε όλη την χρονιά. Και αυτό γιατί είναι σαν μια θεατρική παράσταση, που οι ηθοποιοί στην πρεμιέρα δεν θυμούνται καλά τις ατάκες τους, δεν έχουν βρει ακόμα το ρυθμό του έργου, θα εμφανιστούμε μπροστά στον κόσμο μας για πρώτη φορά αλλά τους υποσχόμαστε ότι κάθε φορά θα κάνουμε λιγότερα λάθη για να έρθουν να ξαναδούν το έργο», ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Χίου Βαγγέλη Ρούπακα σχετικά με το σημερινό παιχνίδι.

Όσον αφορά στους Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Αντώνη Βλοντάκη που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας, είπε: «Θα αγωνιστούν όσο χρειαστεί. Θα πάμε συντηρητικά…».

Η ευχή του προπονητή της νησιώτικης ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα είναι: «Εύχομαι το φετινό πρωτάθλημα να είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Να φέρει τον κόσμο στις πισίνες και το ενδιαφέρον των φιλάθλων να είναι μεγάλο. Να κερδίσει ο καλύτερος και να μην υπάρχουν έκτροπα και παρατράγουδα».

Αλέκος Σταϊκόπουλος: (προπονητής Καλαμακίου)

Από την πλευρά του ο προπονητής του Καλαμακίου, Αλέκος Σταικόπουλος δήλωσε: «Ξεκινάμε ένα δύσκολο ματς. Στην πρεμιέρα η Χίος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα ενώ εμείς από την άλλη στοχεύουμε στην παραμονή. Ευελπιστώ στο καλό κλίμα στην ομάδα μου γιατί με τους παίκτες μου εκτός από την σχέση προπονητή – παίκτες, είμαστε και φίλοι».

Η ευχή του για το φετινό πρωτάθλημα: «Εύχομαι φέτος το πρωτάθλημα που είναι αρκετά ενδιαφέρον από την κορυφή έως το τέλος, να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στις πισίνες και επίσης εύχομαι να μην χρειαστεί να κλείσει καμία πισίνα από θέμα θέρμανσης».



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved