Η συνέντευξη Τύπου προπονητών - αρχηγών

Η συνέντευξη Τύπου προπονητών - αρχηγών

Οι δηλώσεις των 12 προπονητών και αρχηγών των ομάδων της Volleyleague.

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν πριν από την κλήρωση, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, οι προπονητές και οι αρχηγοί των δώδεκα ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

«Μπορεί να λείπουν οι ξένοι παίκτες αλλά θα επενδύσουμε σε Έλληνες, κάτι που θα έπρεπε να γίνει πιο νωρίς», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατώρος και πρόσθεσε: «Είμαστε περήφανοι που όλες οι ομάδες εμπιστεύτηκαν Έλληνες προπονητές, οι οποίοι με τη δουλειά τους θα δείξουν πως είναι οι καλύτεροι. Οι παίκτες είναι καλά παιδιά και πολύ καλοί αθλητές. Η διαφορά σε σχέση με τα άλλα αθλήματα είναι τεράστια».

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Γιάννης Καλμαζίδης (Ολυμπιακός): «Θα συμφωνήσω με την άποψη πως μέσα από τις δυσκολίες μπορούν να βγουν θετικά συμπεράσματα και ευκαιρίες για να έρθει το άθλημα σε πιο υγιή βάση. Δίνονται ευκαιρίες και στους Έλληνες αθλητές να φτάσουν όσο γίνεται πιο ψηλά. Πολλοί αθλητές έχουν και θα έχουν ευκαιρίες για να πάνε σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα πάνε πολύ καλά. Θέλω επίσης να συγχαρώ την Εθνική Παίδων που μας έκανε περήφανους όλους. Δείγμα πως υπάρχουν ταλέντα και καλά παιδιά που μπορούν να φτάσουν ψηλά. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην κοινωνία μας, αλλά αν μείνουμε ενωμένοι θα βγούμε κερδισμένοι.»

Σωτήρης Δρίκος (Ηρακλής): «Το πιο αισιόδοξο είναι ότι είμαστε και φέτος εδώ, για άλλο ένα πρωτάθλημα στην Α1. Αν δούμε το κοινωνικό περιβάλλον γύρω μας, το να γίνει ακόμα ένα πρωτάθλημα είναι από μόνο του σημαντικό. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Η αισιοδοξία μας πρέπει να πηγάζει μέσα από ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους να δουλέψουν για να βελτιωθούν και να ενισχυθούν με παίκτες. Για το πρωτάθλημα που θα έρθει δύσκολα θα μπορέσουμε να προσδιορίσουμε αν θα είναι καλύτερο. Έχω την αίσθηση όμως ότι θα παραμείνει ανταγωνιστικό, για να προσεγγίσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου των σπορ. Στόχος του Ηρακλή είναι να πρωταγωνιστεί και να μάχεται για τις διακρίσεις. Σε ένα πρωτάθλημα ο πρώτος ξεκινάει πρώτος, για το τέλος θα δούμε. Για το ελληνικό βόλεϊ οι μεγάλες ομάδες είναι σημαντικές. Για μία τεχνική έλλειψη το να χαθεί από το ελληνικό πρωτάθλημα μία μεγάλη ομάδα θα είναι κωμικό.»

Νίκος Μπουτσουρής (Παναθηναϊκός): «Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι κοντά σε φίλους του βόλεϊ. Για τον Παναθηναϊκό είναι μια μεταβατική χρονιά και σεζόν. Το σωματείο προσπαθεί να εξυγιανθεί οικονομικά και να ανανεωθεί η ομάδα. Στο δεύτερο τα πάμε πολύ καλά, έχουν έρθει νέοι παίκτες και δύο από την Εθνική Παίδων. Θα προσπαθήσουμε να παντρέψουμε το ταλέντο με την εμπειρία και να σταθούμε αξιοπρεπώς στο δύσκολο πρωτάθλημα. Υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί, ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής, που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Φιλοδοξίες υπάρχουν από όλους, αλλά θα είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια. Το σημαντικό είναι να βγάζουμε θετική ενέργεια, για να μπορέσουμε να δούμε ένα καλύτεροι αύριο.»

Γιάννη Μέλκας (ΠΑΟΚ): «Δεν ήμασταν έκπληξη πέρυσι. Φάνηκε πως ήμασταν καλή ομάδα και αξίζαμε ότι πετύχαμε. Φέτος θα πρέπει όλοι να έχουμε πιο γερό στομάχι και αντοχές. Πριν μια δεκαετία είχαμε το βόλεϊ πολύ ψηλά. Κάναμε λάθη και όλοι οι φορείς θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να προχωρήσει το άθλημα. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό, αν και δεν ήρθαν καλοί ξένοι. Θα δουλέψουμε σωστά με τα καινούργια παιδιά να βοηθήσουμε το άθλημα και τις ομάδες μας. Στον ΠΑΟΚ κρατάμε την ίδια φιλοσοφία και εμπιστευόμαστε τον κύριο Κατσαρή.»

Γιώργος Χριστόπουλος (ΕΑΠ): «Θα συμφωνήσω πως το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Κάναμε λάθη, κανείς δεν λέει πως δεν κάναμε λάθη, τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβουμε Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Το βόλεϊ έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο, του δίνεται ευκαιρία να γίνει ακόμα πιο ελληνικό και πιο ανταγωνιστικό.»

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Λαμία): «Ακούω ότι θα είναι τα πράγματα δύσκολα, ότι γενικά κάτι δεν πάει καλά και αναρωτιέμαι τις ακριβώς συμβαίνει, γιατί κάθε χρόνο είμαστε οι ίδιοι εδώ, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Ας κάτσουμε να αναλογιστούμε τι έχει αλλάξει. Για εμένα δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Δημιουργείται ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα. Με χαρά βλέπω τους συναδέλφους μου, που είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Αυτά μου λέει η δική μου εμπειρία. Η Λαμία θα συνεχίσει στο μοναχικό δρόμο της, τον οποίο με πολύ σκέψη η διοίκηση οργανώνει και με πολλές δυσκολίες ακολουθεί.»

Γιώργος Περσιανλής (Άρης): «Χαίρομαι που βρίσκομαι για άλλη μία χρονιά στη συνέντευξη. Θα συμφωνήσω με όλους και περισσότερο με τον κύριο Ανδρεόπουλο, γιατί πιστεύω κι εγώ πως τα πράγματα δεν είναι μαύρα. Θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η ποιότητα είναι υποκειμενική. Γίνεται δουλειά στις μικρές ηλικίες και τα μηνύματα είναι θετικά. Ο Άρης είναι μία από τις πέντε-έξι ομάδες που έχει πάρα πολύ κόσμο και απαιτήσεις. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο με τα όπλα που έχουμε.»

Κώστας Αρσενιάδης (ΑΟ Κηφισιάς): «Όπως ανέφεραν και οι συνάδελφοί μου, δεν τα βλέπουμε μαύρα. Είμαστε αισιόδοξοι. Το βόλεϊ θα βρει το δρόμο του. Λείπουν οι ξένοι, αλλά οι Έλληνες θα παίξουν καλύτερα. Θα κυλήσουν όλα όπως πρέπει. Για την ομάδα μου θέλουμε να είμαστε στην Α1, αλλά θα μπορούμε να μιλήσουμε αργότερα, όταν θα είμαστε έτοιμοι.»

Χρήστος Πάτρας (Απόλλων Καλαμαριάς): «Μόνο που υπάρχουμε σαν ομάδα είναι μεγάλη επιτυχία. Έχει γίνει αγώνας για να υπάρξουμε. Η βάση είναι το παν για να έχουμε ένα πολύ καλό άθλημα. Θα πρέπει να προσγειωθούμε και να δουλέψουμε. Υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες παίκτες, νεότεροι και παλιότεροι, όπως ο Μποζίδης, που έκανε πολλά για την ομάδα. Αυτοί πρέπει να δίνουν κουράγιο σε όλους.»

Νίκος Νεόφυτος (Φοίνικας Σύρου): «Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και εκπροσωπώ ένα νησί του Αιγαίου. Το βόλεϊ υπάρχει και μένει τρίτο άθλημα στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Η Σύρος είναι μια ομάδα που ανέβηκε από την Α2, αυτό λέει πολλά. Είμαι περήφανος που θα είμαι αντίπαλος με Έλληνες προπονητές και βλέπω τους πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές.»

Νίκος Ζαλμάς (Παμβοχαϊκός): «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με φίλους συναδέλφους και γι΄ αυτό που κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ιστορία μας είναι πολύ μικρή και καταλαβαίνετε πως βιώνει η περιοχή αυτή την επιτυχία. Είμαι από τους ανθρώπους που προσπαθούν να δουν το ποτήρι μισογεμάτο. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται ανταγωνιστικό. Στο Βραχάτι αντιλαμβανόμαστε το άθλημα ως μια γιορτή για τους κατοίκους. Περιμένω να δω το γήπεδο μας γεμάτο. Ο στόχος θα είναι να είμαστε στην μεγάλη κατηγορία με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό είναι κινητή διαφήμιση για τον τόπο.»

Ανέστης Γιαννακόπουλος (βοηθός προπονητή, Εθνικός Αλεξανδρούπολης): «Εύχομαι καλή χρονιά στους διοργανωτές του πρωταθλήματος. Τους ευχαριστούμε. Εμείς θα στηριχθούμε στον ελληνικό κορμό από την πόλη και στους δυο με τρεις ξένους. Καλή επιτυχία σε όλους.»

Οι δηλώσεις των αρχηγών:

Ανδρέας Ανδρεάδης (Ολυμπιακός): «Οι δύσκολες μέρες και η οικονομική κρίση που περνάμε μπορεί να μας κάνει να έχουμε θετικά πράγματα. Να βγουν νέα ταλέντα και να αναπτυχθεί το βόλεϊ. Αυτή η κρίση θα μας κάνει πιο επαγγελματίες, για να κοιτάξουμε το εξωτερικό. Στην ομάδα μου γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και τη διοίκηση. Υπάρχει εξυγίανση και επένδυση στις Ακαδημίες. Όλα τα παιδιά είναι από 17 έως 22, εκτός από εμένα και τον Λιβαθηνό. Στόχος μας είναι ο τελικός.»

Σταύρος Κατσανεβάκης (Παμβροχαϊκός): «Είμαι σίγουρος πως το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, γιατί ο χώρος πλαισιώνεται από ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και μπορούμε να νικήσουμε τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει το βόλεϊ ως χόμπι και επειδή το αγαπάμε θα γίνει καλό πρωτάθλημα.»

Βίκτωρ Κουρούπης (Φοίνικας Σύρου): «Ζούμε σε μια δύσκολη συγκυρία. Όλοι θα πρέπει να προστατεύσουμε το χώρο και να τον κάνουμε ένα καταφύγιο για όλους. Είναι μια χρονιά που δεν χωράνε αντιπαραθέσεις. Όλοι να συνεργαστούμε με αγάπη και να δώσουμε στο βόλεϊ την ώθηση που του αξίζει.»

Θόδωρος Παπαδημητρίου (Απόλλων Καλαμαριάς): «Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος η ομάδα θα είναι στην Α1, με βάση ότι το καλοκαίρι έφτασε ένα βήμα από τη διάλυση. Εύχομαι υγεία και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.»

Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης): «Θα είναι ένα πρωτάθλημα ευκαιριών και όσο το προσέξουμε και το αγαπάμε πιο ανταγωνιστικό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.»

Κώστας Ταμπουρατζής (ΑΟ Κηφισιάς): «Εύχομαι υγεία και μια καλή χρονιά, η οποία θα είναι ιδιαίτερη. Θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα θετικά και θα πάνε καλά στο τέλος. Έχουμε φτιάξει έναν καλό κορμό, δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο. Χαίρομαι που δε θα πάρει παράταση η έναρξη του πρωταθλήματος.»

Θάνος Μαρούλης (Λαμία): «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Να υπάρξει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε όλους. Βασικό συστατικό ο σεβασμός και η συνεργασία για το καλό του βόλεϊ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα μου με χαμηλούς τόνους.»

Θάνος Τερζής (Αρης): «Υγεία σε όλους και κυρίως τους αθλητές. Βομβαρδιζόμαστε κάθε μέρα με απαισιόδοξες ειδήσεις. Εμείς πρέπει να δούμε αισιόδοξα τα πράγματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά και με ομαδική δουλειά, δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Χρειάζεται δουλειά από όλους σε μια κομβική χρονιά.»

Γιάννης Μαντέκας (ΕΑ Πατρών): «Πιστεύω ότι θα διεξαχθεί ένα άκρως ενδιαφέρον πρωτάθλημα, γιατί δεν υπάρχουν μεγάλα φαβορί. Υγεία και υπομονή σε παίκτες και παράγοντες που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και νομίζω θα τα βγάλουν σε πέρας.»

Βασίλης Πλίκας (ΠΑΟΚ): «Καλή χρονιά και υγεία σε όλους. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Η ομάδα μου είχε μια πολύ καλή χρονιά πέρσι και θα παλέψουμε για κάτι αντίστοιχο φέτος.»

Θανάσης Ψάρρας (Παναθηναϊκός): «Σκεφτόμουν να πω άλλα πράγματα, αλλά συγκινήθηκα γιατί ο αθλητισμός είναι συναίσθημα. Με κάνει αισιόδοξο, γιατί δεν έχουμε χάσει την ψυχή μας. Ναι, υπάρχουν προβλήματα, αλλά η καρδιά και η ψυχή λένε άλλα. Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ έχουμε κερδίσει πολλά από το άθλημα και ήρθε η ώρα να βάλουμε πλάτη και να δώσουμε εμείς στο άθλημα. Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι δύσκολα. Όλο το καλοκαίρι δεν είχε διοίκηση και μετά απέκτησε μία από το Πρωτοδικείο. Κάθε χρόνο λέμε για τίτλους, αλλά φέτος δε γίνεται να το πούμε. Στόχος είναι η οικονομική επιβίωση, αν τα καταφέρουμε θα είναι ό,τι καλύτερο. Δεύτερος στόχος είναι η ανανέωση. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε δύο με τρία καινούργια παιδιά θα είναι τεράστια επιτυχία.»

Κώστας Προύσαλης (Ηρακλής): «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι και να τα καταφέρουμε. Σήμερα όλοι μιλήσαμε για αγάπη για το βόλεϊ. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Στόχος του Ηρακλή είναι η διεκδίκηση της κορυφής και τίποτα λιγότερο.»

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Με Βιγιαφάνιες και Μολέδο ο Παναθηναϊκός
Με Βιγιαφάνιες και Μολέδο ο Παναθηναϊκός
ΑΕΚ: Ελπίζει για Ολυμπιακό ο Λόπες
ΑΕΚ: Ελπίζει για Ολυμπιακό ο Λόπες
LIVE CHAT: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
LIVE CHAT: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
Αποσύρθηκε ο τεράστιος Ντράγκιτς από την Εθνική Σλοβενίας
Αποσύρθηκε ο τεράστιος Ντράγκιτς από την Εθνική Σλοβενίας
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
Mediterranean College Employability Fair 2017
Mediterranean College Employability Fair 2017
«Βόμβα»: «Κόβεται» το Survival Secret του Epsilon!
«Βόμβα»: «Κόβεται» το Survival Secret του Epsilon!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  20:00Chicagoland Tales of the Turtles 400. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  20:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Watersports: 2017 Speed Catamarans GC32 E3
  20:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Μάλαγα (Ζ)
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  21:051ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Dusan Ivkovic: The High Flyer
  21:30Ντοκιμαντέρ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπολόνια - Ίντερ (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  22:00Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  22:25Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Premier League Specials
  22:30Ο Garry Neville μιλά στον Jamie Carragher. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Formula E 2016-17
  23:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2017
  00:15Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  00:30Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  01:005η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  01:15Chicagoland Tales of the Turtles 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  01:35Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - ΑΠΟΕΛ
  02:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Formula E 2016-17
  02:15Βερολίνο. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Τζένοα - Λάτσιο
  03:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  03:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Λειψία
  04:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Formula E 2016-17
  04:05Βερολίνο. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  04:35Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  06:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E609
  06:05Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  06:30Αφιέρωμα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Ούνικς Καζάν
  06:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός - Εργοτέλης
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  07:30Τελικοί, Αμβούργο. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR World Championship 2017
  08:15Πορτογαλία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  08:40Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • WRC 2017
  08:45Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου
  09:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  09:45Chicagoland Tales of the Turtles 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τοντέλα
  10:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Χάντμπολ: Ανόβερο - Φλένσμπουργκ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2017
  10:45Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E4
  11:00Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2017
  11:50SS19 Ouninpoha 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ριέκα - ΑΕΚ
  12:00UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση ομίλων. 1η μέρα αγώνων. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • WRC 2017
  12:55SS25 Oittila 2 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Βερόνα
  13:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  13:10Rogers Cup, Μόντρεαλ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods
  13:15Stoiximan.gr Basket League 2016 - 2017. Τελικοί. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μπέρνλι
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  14:10Τελικοί, Αμβούργο. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2017
  14:30Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
  15:00Τελικοί, Αμβούργο. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • ERC 2017 - Magazine
  15:30Barum Czech Rally Zin.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Ούνικς Καζάν
  15:35Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2017 ATP World Tour Masters 1000
  15:45Σινσινάτι. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  16:00Σέρρες. 5ος αγώνας.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  16:402017 ATP World Tour 250. Winston-Salem. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπολόνια - Ίντερ
  17:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2017
  17:10Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Dusan Ivkovic: The High Flyer
  17:40Ντοκιμαντέρ.
 • Στιγμιότυπα
  18:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας (Ζ)
  18:15Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pre Game Show (Ζ)
  18:30Το Pre Game Show μας βάζει στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές και μας αποκαλύπτει καρέ-καρέ τα σχέδια των προπονητών λίγο πριν από τη μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Dusan Ivkovic Stars. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  18:35Αμβούργο. Ημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Formula 1 2017
  18:55Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενεβέντο - Ρόμα (Ζ)
  19:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars (Ζ)
  20:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Στιγμιότυπα
  20:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (Ζ)
  20:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 2η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ντόρτμουντ (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουβέντους - Φιορεντίνα (Ζ)
  21:45Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Post Game Show (Ζ)
  22:00Μετά από κάθε αγώνα, η εκπομπή Post Game σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ο,τι αφορά στην αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  22:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Dusan Ivkovic Stars
  23:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  23:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης