Χριστόπουλος: «Να βάλουν όλοι πλάτη για την ΕΑΠ»

Χριστόπουλος: «Να βάλουν όλοι πλάτη για την ΕΑΠ»

Τη στήριξη των Πατρινών για την παραμονή της ΕΑΠ στην Α1 σε μια δύσκολη περίοδο ζήτησε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος.

Σε κραυγή αγωνίας για τη σωτηρία της ΕΑΠ εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Χριστόπουλου, ο οποίος για μία ακόμα χρονιά θα παραμείνει στο τιμόνι της

ομάδας.
Εξηγώντας τους λόγους που επέλεξε και φέτος να καθίσει στον πάγκο του αχαϊκού συλλόγου, ο Χριστόπουλος είπε:
«Μετά από 6 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ομάδα, η απόφαση μου στο τέλος της σεζόν ήταν να μην συνεχίσω γιατί είχα κουραστεί και είχα στενοχωρηθεί με κάποια θέματα. Μετά από τρεις μήνες σκέψης και βλέποντας ότι η ομάδα κινδύνευε να μην κατέβει στο πρωτάθλημα, μπήκα σε αυτή τη λογική και αποφάσισα να βοηθήσω το σύλλογο.

Δεν ήθελα να πει κανένας ότι δεν βάζω πλάτη και φυγοπονώ και μετά από 6 χρόνια δημιουργίας στην ομάδα, αποφάσισα να βοηθήσω αυτή την δύσκολη σεζόν την ΕΑΠ και τον αθλητισμό. Αν είσαι εγωιστής, έχεις μάθει να αγαπάς και να τιμάς αυτό που κάνεις».

«Άνοιγμα στον κόσμο»

Ο προπονητής της ΕΑΠ ζήτησε τη συμπαράσταση όλης της Πάτρας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι πρέπει να βάλουν πλάτη: «Χωρίς τη συμπαράσταση των Πατρινών δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και αυτό το μοντέλο διοίκησης πρέπει να περάσει τώρα, πρέπει όλοι να βοηθήσουν και να βάλουν πλάτη χωρίς περιορισμούς.
Την ομάδα θα πρέπει να την διοικούν όσο περισσότεροι μπορούν και είναι άδικο η ομάδα αυτή ύστερα από όσα έχει κάνει να μην κατέβει στο πρωτάθλημα  και να μη μείνει στην κατηγορία.

Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, υπάρχουν προβλήματα στην ΕΑΠ αλλά η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη για τη νέα σεζόν. Αν όμως τα πράγματα δεν λειτουργήσουν όπως πρέπει δεν πρόκειται να παραμείνω στην ομάδα.
Σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα αλλά ένας προπονητής με την κατάλληλη στήριξη θα πρέπει να τα ξεπεράσει.
Η ΕΑΠ πρέπει να αποκτήσει πάλι την αξιοπρέπεια της, ό,τι υποσχεθεί να το τηρήσει και να το υλοποιήσει.

Οι χορηγοί της ΕΑΠ είναι η δύναμη της, η εταιρεία Λουξ, η εταιρεία Super Cargo, ο πρόεδρος Μ. Ρογδάκης, ο αντιπρόεδρος Χ. Βασιλείου θα βοηθήσουν όπως και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. αλλά θα πρέπει να γίνει και ένα άνοιγμα σε όλο τον κόσμο για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
Για αυτό το λόγο την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζουμε μια συνάντηση με γονείς και διάφορους επιχειρηματίες για να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να βοηθήσουν από κάθε πόστο».

«Παίζω την καριέρα μου»

Ο Χριστόπουλος επισήμανε, πάντως, ότι αν τα πράγματα δεν κυλήσουν σύμφωνα με τα όσα έχει υποσχεθεί η διοίκηση, θα… πάρει το καπελάκι του και θα φύγει: «Εγώ έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της ομάδας αλλά κάτω από συγκεκριμένους όρους, αν δεν με εκφράζει κάτι, τότε δε θα είμαι στην ομάδα. Δεν μπορεί να χαθεί αυτή η προσπάθεια που έκανε τα τελευταία χρόνια η ΕΑΠ σε Ελλάδα και Ευρώπη και να φτάσει στο σημείο να συμβεί ό,τι συνέβη με την Ορεστιάδα ή την Ολυμπιάδα.

Και εγώ παίζω την καριέρα μου συνεχίζοντας σε αυτή την ομάδα με 8 νεαρούς παίκτες αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα και παρότι η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη, ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει. Γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια από όλους και ελπίζω στο τέλος να χαρούμε όλοι κάτι καλό για την Πάτρα αλλά και την ΕΑΠ».



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved