1293 λέξεις… οργής!

1293 λέξεις… οργής!

Η οργή των διεθνών «ξεχείλισε» για τις κακές συνθήκες στο ελληνικό βόλεϊ και μέσω επιστολής-ανακοίνωσής τους προς την ΕΟΠΕ κοινοποίησαν την ανάκληση της συμμετοχής τους στα φιλικά κόντρα στην Σερβία.

Η ανακοίνωση: «Εμείς οι διεθνείς έλληνες πετοσφαιριστές ,που οι προπονητές μας και η Ομοσπονδία μας έκαναν για ακόμα μια χρονιά την ύψιστη τιμή να φορέσουμε τη φανέλα με το εθνόσημο και να συμμετάσχουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας, μετά από ώριμη σκέψη που μας βασανίζει στην πραγματικότητα εδώ και δυο χρόνια (τους παλαιότερους) καταλήξαμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη για όλους απόφαση. 
Αποφασίσαμε ομόφωνα να ανακαλέσουμε τη συμμετοχή μας στα... εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια με την Σερβία ως ελάχιστη έμπρακτη πλέον διαμαρτυρία στον εμπαιγμό από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο οποίος όχι μόνο συνεχίζεται , αλλά συνεχώς κλιμακώνεται και αποτελεί μια συνεχώς παρούσα τροχοπέδη σε οποιαδήποτε προσπάθειά μας να προετοιμαστούμε απερίσπαστοι  για να ξαναφέρουμε την εθνική ομάδα εκεί που βρισκόταν, εκεί που τις αξίζει.

Να την βγάλουμε από το τέλμα στο οποίο την έριξαν με διοικητικές αποφάσεις όσοι μονίμως την τελευταία διετία λειτουργούν σα να έχουν αποκλειστικό γνώμονα την εξαθλίωσή μας. Δεν πρόκειται ποτέ να θέσουμε στον παραμικρό κίνδυνο την Εθνική ομάδα ως προς τις επίσημες υποχρεώσεις της, δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε έτσι εύκολα ούτε την τιμή της χώρας και του αθλήματός μας ούτε την δουλειά μας. Παρ' όλα αυτά αισθανόμαστε ότι εξαντλήσαμε κάθε διαπραγματευτικό δρόμο και απευθυνόμαστε σε ώτα μη ακουόντων και μονίμως υποσχόμενων.
Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας στην Παιανία τον Μάιο ερχόμενοι με άπειρα χρέη και άδειες τσέπες από τις ομάδες μας, ανίκανοι οι περισσότεροι να συντηρήσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας. Παρ' όλα αυτά συνεπείς πάντα , ήμασταν παρόντες.

Συναντήσαμε εγκαταστάσεις χωρίς κλιματισμό, με ελλιπή σίτιση, έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής (μια μπάλα υπήρχε όλη κι όλη την πρώτη μέρα), άθλιες συνθήκες διαβίωσης.  Κάναμε υπομονή , ώσπου όλα αυτά να πάρουν μια απλώς ανεκτή μορφή και αρχίσαμε τις προπονήσεις με συνθήκες που ουδέποτε κοινοποιήσαμε, αν και τελικώς ίσως θα έπρεπε να το έχουμε κάνει. Τρώγαμε σε ταβέρνες και στα ρεπό μας δεν είχαμε 3 ευρώ να πιούμε έναν καφέ, δεν μπορούσαμε καν να πληρώνουμε τα διόδια για να φύγουμε 2 ώρες από την Παιανία και να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους.

Χορτάσαμε υποσχέσεις, φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και δήθεν κατανόηση. Συμφωνήσαμε ότι το ελληνικό βόλεϊ , αλλά και εμείς οι ίδιοι μπορούμε να βγούμε από τον βούρκο ,στον οποίο άλλοι μας βάλανε, μόνο με όχημα μια δυνατή εθνική ομάδα. Αποφασίσαμε να κάνουμε φέτος ότι κάναμε πέρυσι. Να επιβαρύνουμε συνειδητά και από άποψη τον προσωπικό οικογενειακό μας προϋπολογισμό , που ήδη ήταν σε άθλια κατάσταση από τα κατορθώματα και τα χρέη των έτερων διοικούντων το ελληνικό βόλεϊ.

Πληρώναμε καθημερινώς βενζίνες και διόδια για τις μετακινήσεις μας από και προς την Παιανία. Πληρώναμε από την τσέπη μας τους εξειδικευμένους επιστήμονες που θα αποκαθιστούσαν τους τραυματισμούς μας και θα εξασφάλιζαν ότι χρειαζόταν το σώμα ενός επαγγελματία αθλητή. Πληρώναμε από την τσέπη μας υλικοτεχνική υποδομή για την αποκατάσταση τραυματισμών μας , αλλά ακόμα και για την προπόνησή μας. Στα ταξίδια πληρώναμε πάντα από την τσέπη μας το απαραίτητο φαγητό ή τον καφέ μας σε αεροδρόμια, εθνικές οδούς και σε οποιοδήποτε μέρος ήταν εκτός ξενοδοχείου, αλλά πάντοτε στο πλαίσιο της αποστολής του εθνικού συγκροτήματος, του καθρέφτη του αθλήματός μας. Ζηλεύαμε στα ταξίδια στο εξωτερικό τις συνθήκες δουλειάς, τις εγκαταστάσεις , τα γήπεδα , την φροντίδα των υπευθύνων. Δεν είναι όλα χρήματα κύριοι. Είναι και φροντίδα, είναι και μεράκι , είναι και ενδιαφέρον. Όλα όσα δεν είχαμε την τελευταία διετία.

Ακούσαμε στην Ξάνθη υποσχέσεις ότι ,αφού δήθεν  λύθηκε το μέγα πρόβλημα των Ολυμπιακών Ακινήτων, θα παίρναμε τα χρωστούμενα από διετίας οδοιπορικά, ακόμα και το στοιχειωμένο πριμ για την παρουσία μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας. Το Ευρωπαϊκό Λιγκ τελείωσε και το ταμείο μας εξακολουθούσε να είναι δραματικά μείον.

Στη συνέχεια αντί για οδοιπορικά λάβαμε την οδηγία να μεταβούμε στην Πορταριά ( όπου συνεχίζεται η προετοιμασία για το προ-ολυμπιακό τουρνουά) χρησιμοποιώντας τα ιδιωτικά μας αυτοκίνητα, ασφαλώς χωρίς κάποιος να μας εξασφαλίζει είτε εκ των προτέρων είτε εκ των υστέρων τα έξοδα μετακίνησης. Τα πληρώσαμε ΚΑΙ αυτά. Μας παρακάλεσαν μάλιστα να χωριστούμε σε ομάδες , ώστε οι μικρότεροι και ασθενέστεροι οικονομικά να μην επιβαρυνθούν περισσότερο. Το κάναμε ΚΑΙ αυτό. Φτάσαμε στην Πορταριά και συναντήσαμε πάλι συνθήκες που σίγουρα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ιδανικές. Ταξιδέψαμε στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια πέφτοντας για ακόμα μια φορά σε κατάθλιψη αντικρίζοντας τις συνθήκες υπό τις οποίες προετοιμάζονται οι γείτονες και συγκρίνοντας τα πάντα με τα δικά μας χάλια.

Το ταμείο μας είναι σαν το δικό σας (αν υποθέσουμε τουλάχιστον ότι είναι) εντελώς άδειο. Δεν μπορούμε να μας χρηματοδοτήσουμε πλέον, λυπούμαστε!

Μας δώσατε νέες υποσχέσεις για καταβολή του αστείου ποσού των 150 ευρώ. Ακόμα και αυτό θα ήταν κάτι , αλλά δεν το είδαμε ακόμα. Αντιθέτως μάθαμε ότι ζητάτε ξαφνικά από εμάς χρήματα , για να παίξουμε στο εξωτερικό , παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου στις συνεχείς οχλήσεις μας ότι το τράνσφερ θα ήταν δωρεάν σε ένδειξη καλής θέλησης απέναντι στους αθλητές που θα διαφημίσουν το ελληνικό βόλεϊ και με συνέπεια και μεράκι υπηρετούν την εθνική ομάδα κάτω από απαράδεκτες συνθήκες  για οποιονδήποτε επαγγελματία. Πρέπει ,λοιπόν, και αυτό να το πληρώσουμε από την τσέπη μας , διότι μεταφέραμε στις ομάδες μας τη δική σας διαβεβαίωση ότι θα ήταν δωρεάν. Μας εμπαίξατε και σε αυτό.

Ουδέποτε μέχρι σήμερα Έλληνας πετοσφαιριστής έχει πληρώσει transfer για να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Και εν πάση περιπτώσει ζητάτε χρήματα εναρμονιζόμενοι με τα ευρωπαϊκά δεδομένα , όπως τα καθορίζει η CEV. Μπράβο σας. Γιατί μας δώσατε ψεύτικες διαβεβαιώσεις για μηδενικό κόστος; Γιατί καθυστερήσατε τόσο πολύ να μας απαντήσετε ,  ενώ σας ζητάμε να κινηθούν οι διαδικασίες από τα τέλη Μαΐου; Γιατί μας αφήσατε να υπογράψουμε συμβόλαια στο εξωτερικό χωρίς να εμπεριέχεται το κόστος του transfer; Που θα βρούμε τώρα εμείς δυο και τριάμισι χιλιάδες ευρώ; Είτε γιατί διαπιστώσατε πηγή κέρδους, είτε για να μας απειλήσετε. Όχι πάντως γιατί μας αγαπάτε ή γιατί είστε συνεπείς σε όσα μας λέτε. Ακόμα και σε αυτό είστε ασυνεπείς και μας φέρνετε σε αδιέξοδο.

Δεν ζητάμε πολυτέλειες. Ζητάμε την επιβίωσή μας. Ούτε αυτή δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε.
Και δεν είναι όλα μόνο θέμα χρημάτων. Είναι θέμα φροντίδας, ενδιαφέροντος και λύσεων σε βασικά ζητήματα. Τραυματιστήκαμε και αδιαφορήσατε, ζητήσαμε αποκατάσταση και μας απειλήσατε. Δεν μπορέσατε καν να εξασφαλίσετε μια άδεια από τον στρατό σε συναθλητή μας , όπως γίνεται σε όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας, όπως έγινε άπειρες φορές στο παρελθόν με όλους μας. Άδεια όχι για να «λουφάρει», αλλά για να υπηρετήσει την Εθνική ομάδα.  Αυτό λέγεται αδιαφορία.

Γενικώς αδιαφορείτε και μοιράζετε μόνο υποσχέσεις. Αυτό μας ενοχλεί, γι' αυτό το λόγο πλέον έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε. Τα λάθη, οι παραλείψεις, η έλλειψη οργάνωσης όταν αφορούν στον καθρέφτη του αθλήματος , στην Eθνική Oμάδα, είναι εγκληματικά. Σηματοδοτούν το θάνατο του αθλήματος. Εάν αδιαφορήσουμε ξανά και μείνουμε στα λόγια θα είμαστε συνεργοί σας.

Πήραμε αυτή την δύσκολη και επίπονη απόφαση , όχι μόνο για μας, αλλά κυρίως για τους νεαρότερους εξ ημών και για την επόμενη γενιά για την οποία σήμερα πανηγυρίζετε, όπως κάποιοι άλλοι πανηγύρισαν παλαιότερα , αλλά δεν έκαναν τίποτα για να μετουσιώσουν τους πανηγυρισμούς σε επί της ουσίας εξέλιξη και αντιπροσώπευση στο υψηλότερο επίπεδο, στον καθρέφτη του αθλήματος , στην εθνική ομάδα των ανδρών.

Από λόγια και φωτογραφίες χορτάσαμε. Ζητάμε έργα και κυρίως ενδιαφέρον. Απαιτούμε να μην μας εμπαίζουν όσοι διοικούν το άθλημα , το οποίο στηρίζετε στο δικό μας ιδρώτα και η ύπαρξη του εξαρτάται από την δική μας επίδοση που προϋποθέτει την απόλυτη αφοσίωση στην προετοιμασία και στην προπόνηση. Όχι στα οδοιπορικά, στο φαγητό , στην διαβίωση και στην επιβίωση. Σκέψεις που μας βασανίζουν και οι διοικούντες έχουν βάλει στην καθημερινότητά μας εδώ και δυο σεζόν.

ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!
Με απόλυτο σεβασμό στην Εθνική Ομάδα και απόλυτη συναίσθηση ευθύνης , οι Έλληνες Διεθνείς Πετοσφαιριστές:

Νίκος Ρουμελιώτης Βασίλης Κουρνέτας
Ηλίας Λάππας
Νίκος Σμαραγδής
Γιώργος Στεφάνου
Αχιλλέας Παπαδημητρίου
Θεόκλητος Καρυπίδης
Κώστας Προύσαλης
Ανδρέας Φράγκος
Γιώργος Πετρέας
Παναγιώτης Πελεκούδας Άκης Ασπιώτς
Δημήτρης Χατζηηλιάδης Μιχάλης Σαρικεϊσογλου

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Βάζει το χέρι στην τσέπη η Γιουβέντους
Βάζει το χέρι στην τσέπη η Γιουβέντους
Συνεχίζει αήττητη η Ελλάδα
Συνεχίζει αήττητη η Ελλάδα
Άρης: Πάει για Νοέμβριο το φιλικό με την Μπόκα
Άρης: Πάει για Νοέμβριο το φιλικό με την Μπόκα
Κάναντι: «Ανυπομονώ για τον Ολυμπιακό»
Κάναντι: «Ανυπομονώ για τον Ολυμπιακό»
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  00:55Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Στιβ Τζόνσον - Κάιλ Έντμουντ
  01:102017 ATP World Tour 250. Γουίνστον Σάλεμ. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Tελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Κιέβο
  02:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • GP Confidential 2017
  03:30Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2017 - Magazine
  04:00Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ
  04:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Formula E 2016-17
  05:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:30Στιγμιότυπα.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Βερόνα - Λάτσιο
  06:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  07:202017 ATP World Tour 250. Γουίνστον Σάλεμ. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Κιέβο
  08:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  09:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
  09:50TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2017
  10:25Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  10:45Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Formula E 2016-17
  10:55Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μέγας.
 • RBAR World Championship 2017
  11:55Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2017
  12:25SS15 Baranowo 2, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπαλ - Νάπολι
  12:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2017
  13:25SS23 Paprotki 2 Power Stage, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε
  13:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:35Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  13:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  14:25Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης
  14:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ
  14:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2017
  15:00Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Άουγκσμπουργκ
  15:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  15:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • RBAR 2017 - Magazine
  16:00Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  16:10Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλη
  16:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:506η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Formula E 2016-17
  17:00Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  17:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας
  17:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Serie A TIM 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:256η αγωνιστική.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  18:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2017
  19:00Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2017 - Magazine
  19:30Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Λίβερπουλ
  19:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • UEFA Champions League Show 2017-18 (Ζ)
  20:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  20:30New Hampshire ISM Connect 300. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  21:002ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντονέτσκ (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Formula 1 2017
  23:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης