Το δωμάτιο 406!

Το δωμάτιο 406!

Μία ομάδα δεν αποτελείται μόνο από παίκτες και προπονητικό τιμ. Υπάρχουν και αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις… κάμερες. Αυτοί που δεν φαίνονται κατά την διάρκεια των αγώνων, που δεν δίνουν συνεντεύξεις, αλλά έχουν τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Στην Εθνική Παίδων υπάρχουν δύο και συγκατοικούν στο δωμάτιο 406 του Hotel Argos της Μπαία Μπλάνκα. Ίσως το πιο σημαντικό νούμερο για την Εθνική, καθώς όλα ξεκινούν από το 406 και τελειώνουν στο 406. 

Ο λόγος για τον στατιστικολόγο Γιώργο Σομπόνη και τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Πεντέρη, οι οποίοι ασχολούνται ατελείωτες ώρες με τους διεθνείς. Ο πρώτος μέσω των αριθμών του και ο δεύτερος με τα… χέρια του.

Η στατιστική είναι απαραίτητη πλέον όσο κάθε άλλη φορά σε μία ομάδα βόλεϊ, ενώ η αποθεραπεία των παικτών και η χαλάρωση τους, αποτελεί βαρόμετρο. Η εξαιρετική πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αργεντινής έχει ικανοποιήσει και τους δύο, οι οποίοι αποφάσισαν για πρώτη φορά να λύσουν την σιωπή τους και να τοποθετηθούν.

Τι σημαίνει για σένα προσωπικά και την Εθνική Παίδων η πρόκριση στην οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος;

Γ. Σ. «Η πρόκριση της Εθνικής Παίδων στην 8αδα του παγκοσμίου, αλλά και όλες οι προηγούμενες επιτυχίες της, αποτελούν απόδειξη του ταλέντου των παιδιών αυτών καθώς και του ότι η λέξη «ομάδα» δεν χρησιμοποιείται τυπικά αλλά έχει αποκτήσει ουσιαστική σημασία. Σε μένα προσωπικά η ομάδα μου προσφέρει μοναδικές στιγμές, όχι μόνο μέσα από τις νίκες της, αλλά και από την συναναστροφή μου με τα άτομα, που την απαρτίζουν».

Που οφείλεται η τόσο καλή παρουσία της Εθνικής και το ότι δεν έχει χάσει ακόμα σετ;

Γ. Σ. «Η προετοιμασία της ομάδας για το Παγκόσμιο ξεκίνησε πριν από 1,5 μήνα. Στο διάστημα αυτό συμμετείχε στο Ολυμπιακό τουρνουά της Τραπεζούντας, όπου και αντιμετώπισε ομάδες υψηλού επιπέδου και ήταν το πρώτο crash test. Σημείο κλειδί της προετοιμασίας υπήρξαν τα 3 φιλικά με τη Βραζιλία, στα οποία η ομάδα αφενός μεν πήρε εικόνες από έναν ισχυρό αντίπαλο αφετέρου δε είχε το χρόνο να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα η Εθνική να είναι έτοιμη αγωνιστικά και σε συνδυασμό με την ωριμότητα των παιδιών εντός και εκτός γηπέδου να πετύχει το απίστευτο 9-0».

Γ. Σ. Στατιστικά, πώς εξηγείται η μέχρι στιγμής πορεία της Εθνικής;

«Η Εθνική σε 3 παιχνίδια και 9 σετ έχει 27 άσσους, με μόλις 17 χαμένα, καθώς και 26 μπλοκ. Αυτό σημαίνει ότι έχει 3 άσσους και 3 μπλοκ κατά μέσο όρο ανά σετ, ήτοι 6 πόντους. Σε αυτό το επίπεδο οι 6 αυτοί πόντοι είναι υπεραρκετοί για να κάνουν τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας. Να σημειωθεί πως στην προπόνηση τα παιδιά δουλεύουν εντατικά πάνω στο σέρβις – μπλοκ – άμυνα και μετά τα φιλικά με τη Βραζιλία, όπου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν βόλεϊ υψηλών ταχυτήτων, έχουν δείξει σημαντική πρόοδο».

Βάση ανάλυσης και αριθμών, πόσες ελπίδες έχει η Εθνική να προκριθεί στα ημιτελικά, έχοντας να αντιμετωπίσει πρώτα τις Γαλλία, Ισπανία και Βουλγαρία;

Γ. Σ. 

«Οι αριθμοί μετά τους 3 πρώτους αγώνες είναι υπέρ μας. Οι εμφανίσεις της εθνικής είναι ενθαρρυντικές αλλά ο δεύτερος γύρος είναι ανεξάρτητος. Θα αντιμετωπίσουμε 3 καινούριες ομάδες, οι οποίες έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης της εικόνας, που δείχνουν ως τώρα».

Πως ζεις την όλη διοργάνωση στη Μπαία Μπλάνκα και πόσο δύσκολο είναι για έναν στατιστικολόγο να προετοιμάζεται καθημερινά, προκειμένου να ενημερώνει το προπονητικό τιμ για τους επερχόμενους αντιπάλους;

Γ. Σ. «Η διοργάνωση εδώ, αν εξαιρέσουμε το κρύο που επικρατεί μέσα στο γήπεδο, είναι αρκετά καλή. Χωρίς κάποια πολυτέλεια μας προσφέρει τα απαραίτητα για να δουλεύουμε απρόσκοπτα. Διοργανώσεις με πολλούς αγώνες καθημερινά όπως αυτή, είναι ιδιαίτερα απαιτητικές από άποψη χρόνου. Καθημερινά χρειάζεται να παρακολουθώ και να καταγράφω 3-4 αγώνες και κατόπιν να ετοιμάζω την ανάλυση του επόμενου αντιπάλου. Στη συνέχεια αφού συζητήσουμε με τους προπονητές την παρουσιάζουμε στα παιδιά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αρκετές μέρες ο χρόνος, που απομένει για ξεκούραση, ακόμα και για ύπνο, να είναι ελάχιστος. Για να ανταπεξέλθει κανείς χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση χρόνου και ένα φυσιοθεραπευτή για συγκάτοικο!».

Πόσο σημαντική είναι πλέον η στατιστική στο βόλεϊ;

«Η στατιστική στο σύγχρονο βόλεϊ είναι πλέον εκ των ουκ άνευ. Κυρίως η προετοιμασία πριν τον αγώνα, αλλά και η ενημέρωση κατά τη διάρκεια αυτού είναι μείζονος σημασίας. Από την ανάλυση των στατιστικών προκύπτουν δεδομένα για τον αντίπαλο, που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτά χωρίς αυτήν, ακόμα και από έμπειρους προπονητές. Βέβαια, πρωταγωνιστές είναι πάντα οι αθλητές. Αυτοί «παίζουν» πάνω στη «σκηνή» και καθορίζουν στο μεγαλύτερο βαθμό το αποτέλεσμα. Ο στατιστικολόγος είναι απλά ένας υποβολέας, που τους θυμίζει τα λόγια».

Με τη σειρά του απάντησε στις ερωτήσεις ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Πεντέρης:

Τι σημαίνει για σένα προσωπικά και την Εθνική Παίδων η πρόκριση στην οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος;

Γ.Π. «Με αυτή την ομάδα έχω δεθεί πάρα πολύ συναισθηματικά και νιώθω πολύ τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με αυτά τα παιδιά. Ξεκινήσαμε όλοι μαζί για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό, θέλαμε να είμαστε στα τελικά αυτού και νιώθαμε ότι θα ήταν ένα όνειρο και τώρα έχουμε φτάσει στην οκτάδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Είναι κάτι παραπάνω από όνειρο αυτό που ζούμε. Νιώθω υποχρεωμένος σε αυτά τα παιδιά γιατί μου έχουν χαρίσει μοναδικές εμπειρίες ζωής. Ευχαριστώ θερμά αυτά τα δώδεκα διαμάντια του βόλεϊ, τον προπονητή κ. Μάκη Δημητριάδη, τον συνεργάτη του κ. Νίκο Μπουτσουρή και τον στατιστικολόγο κ. Γιώργο Σομπόνη, που με την θέληση, την γνώση και την αγάπη τους για το άθλημα, μου χαρίζουν στιγμές δέους, όταν ειδικότερα αντικρίζω την γαλανόλευκη σημαία και τραγουδάω μαζί τους στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος».

Σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς και πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθουν στην κούραση των ταξιδιών και των συνεχόμενων αγώνων;

Γ.Π. «Η κατάσταση των αθλητών μας είναι εξαιρετική, καλύτερη από κάθε φορά. Θέλω να σταθώ στο πρόγραμμα εκγύμνασης και προετοιμασίας που πιστεύω ότι έβαλε τις βάσεις για να μείνουμε μακριά από τους τραυματισμούς. Αυτό μου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθώ περισσότερο με την χαλάρωση των αθλητών».

Πόσο δύσκολο είναι να έχεις την ευθύνη της καλής σωματικής κατάστασης και γενικότερα της υγείας 12 αθλητών;

Γ.Π. «Δεν θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας αλλά και προγραμματισμός. Αν και είναι σε νεαρή ηλικία, η συμπεριφορά τους και η ωριμότητα τους είναι άψογη. Έχουμε επιβάλει συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορά την αποθεραπεία των παικτών».

Ποια στιγμή θεωρείς αξέχαστη στον ένα χρόνο παρουσίας σου στην Εθνική Παίδων και ποιο ήταν το πιο δύσκολο περιστατικό που είχες να αντιμετωπίσεις ως φυσιοθεραπευτής της ομάδας;

Γ.Π. «Πολλές στιγμές είναι αξέχαστες με αυτή την ομάδα. Η πρώτη φορά που άκουσα τον εθνικό ύμνο μαζί τους είναι κάτι που θα μου μείνει. Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιο σοβαρό περιστατικό μέχρι τώρα. Βέβαια, υπάρχουν πάντα μικροτραυματισμοί. Για παράδειγμα, όταν ο Στίγγας με ανησύχησε όταν προσγειώθηκε άτσαλα μετά από ένα άλμα σε προπόνηση στην Πορταριά».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η Εθνική Παίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αργεντινής;

Γ.Π. «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα και πως είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι καλό. Όταν η Εθνική βρίσκεται σε καλή μέρα, δύσκολα αντιμετωπίζεται».

ΜΠΑΙΑ ΜΠΛΑΝΚΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΥΚΗΣ

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Κούγιας: «Ο Πατέρας θέλει τον Παναθηναϊκό στο τοπικό»
Κούγιας: «Ο Πατέρας θέλει τον Παναθηναϊκό στο τοπικό»
Χρυσόγελος: «Τεράστια η σημασία των Ακαδημιών στη Νίκη Αμαρουσίου»
Χρυσόγελος: «Τεράστια η σημασία των Ακαδημιών στη Νίκη Αμαρουσίου»
Η Ντόρτμουντ δίνει την δική της απάντηση ενάντια στον φασισμό
Η Ντόρτμουντ δίνει την δική της απάντηση ενάντια στον φασισμό
«Πιάστηκε» στα χέρια με πρόεδρο ομάδας ο Γκώνιας
«Πιάστηκε» στα χέρια με πρόεδρο ομάδας ο Γκώνιας
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:006η αγωνιστική.
 • Moto3 2017
  18:15Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Κίελο
  18:25EHF Champions League Ανδρών 2017-18. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  18:55Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  19:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Moto2 2017
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  20:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2017
  20:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  21:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Icarus Action E9
  21:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν (Ζ)
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ (Ζ)
  22:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • SportShow (Ζ)
  22:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • RBAR World Championship 2017
  22:40Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018
  22:55Supercoppa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  23:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  23:40New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βαλένθια
  00:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  00:55Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Στιβ Τζόνσον - Κάιλ Έντμουντ
  01:102017 ATP World Tour 250. Γουίνστον Σάλεμ. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • SportShow
  01:15Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Tελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μπόρνμουθ
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Κιέβο
  02:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • GP Confidential 2017
  03:30Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2017 - Magazine
  04:00Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ
  04:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Formula E 2016-17
  05:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:30Στιγμιότυπα.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Βερόνα - Λάτσιο
  06:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  07:202017 ATP World Tour 250. Γουίνστον Σάλεμ. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Ρεάλ Μαδρίτης
  07:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2017
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κάλιαρι - Κιέβο
  08:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Καϊζερσλάουτερν
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Topspin
  09:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
  09:50TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  10:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2017
  10:25Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  10:45Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Formula E 2016-17
  10:55Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2016 - 2017. Τελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μέγας.
 • RBAR World Championship 2017
  11:55Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2017
  12:25SS15 Baranowo 2, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπαλ - Νάπολι
  12:30Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2017
  13:25SS23 Paprotki 2 Power Stage, Πολωνία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε
  13:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  13:35Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  13:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2016 - 2017. Tελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E4
  14:25Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης
  14:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ
  14:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2017
  15:00Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Άουγκσμπουργκ
  15:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μάλαγα
  15:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • RBAR 2017 - Magazine
  16:00Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  16:10Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλη
  16:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:506η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Formula E 2016-17
  17:00Μόντρεαλ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Τρέντο
  17:30Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Supercoppa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας
  17:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Serie A TIM 2017-18 - Στιγμιότυπα
  18:256η αγωνιστική.
 • Χάντμπολ: Λειψία - Ανόβερο
  18:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2017
  19:00Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2017 - Magazine
  19:30Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Λίβερπουλ
  19:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • UEFA Champions League Show 2017-18 (Ζ)
  20:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  20:30New Hampshire ISM Connect 300. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  21:002ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντονέτσκ (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Formula 1 2017
  23:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης