Θετικά δείγματα στο καμπ

Θετικά δείγματα στο καμπ

Με άριστες εντυπώσεις μένουν οι Γάλλοι αθλητές από τις συνθήκες και το επίπεδο του καμπ στο πινγκ πονγκ, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Καρπενήσι.

Η συμμετοχή των Γάλλων αθλητών Μισέλ Μαρτίνεζ και Μπάι Φενγκτιάν αποτελεί σίγουρα το ιδιαίτερο στοιχείο στο προπονητικό καμπ της εθνικής ανδρών, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Καρπενήσι. Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά, που μετέχουν σπουδαίοι ξένοι αθλητές σε καλοκαιρινή προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πριν από δέκα χρόνια μάλιστα, είχαν έρθει ξανά Γάλλοι (στον Μαραθώνα τότε), αλλά γενικά δεν παρουσιάζεται συχνά τέτοια δυνατότητα. Οι δύο βασικοί αθλητές των ισχυρών γαλλικών κλαμπ Ενεμπόν και Ανζέρ ενισχύουν την προσπάθεια των διεθνών μας και παράλληλα ωφελούνται κι εκείνοι από το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και την άρτια διοργάνωση.

Αυτό άλλωστε, επισήμαναν και σε δηλώσεις που έκαναν ενδιάμεσα των προπονήσεων. Επιπλέον, εξήραν τη δυναμική της ελληνικής εθνικής ομάδας, τόνισαν ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση για το ομαδικό του Λονδίνου και πρόσθεσαν για τον Κρεάνγκα και τον Γκιώνη ότι μπορούν να φτάσουν σε επιτυχία στο απλό του Ολυμπιακού τουρνουά.

«Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Το καμπ είναι πολύ δυνατό, οι συνθήκες ιδανικές και συναντώ και «ζεστή» συμπεριφορά απ’ όλους απέναντί μου. Για μένα ήταν προτεραιότητα να κάνω καλή επιλογή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μου και νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να κάνω καλή δουλειά στην αρχή της σεζόν και για τον λόγο ότι προέρχομαι από τραυματισμό στο πόδι. Πρέπει λοιπόν, να βελτιώνομαι κάθε μέρα και προσπαθώ να δώσω το καλύτερο που μπορώ», υπογράμμισε ο Μισέλ Μαρτίνεζ, συμπαίκτης του Γκιώνη στην Ανζέρ και συμπλήρωσε: «Γνωρίζω τον Παναγιώτη εδώ και 16 χρόνια, ίσως και περισσότερα. Παίζαμε μαζί από παλιά σε διεθνή τουρνουά νέων, τώρα παίζουμε στην ίδια ομάδα στη γαλλική Λίγκα, ενώ έχουμε παίξει μαζί και στην Μπουντεσλίγκα. Είναι ο καλύτερός μου φίλος στο άθλημα και επειδή έχω αυτή την πολύ καλή σχέση μαζί του είμαι εδώ».

Ο κινεζικής καταγωγής Γάλλος Μπάι Φενγκτιάν, συμπαίκτης του Κρεάνγκα στην Ενεμπόν, είπε από την πλευρά του: «Προπονούμαστε σε πολύ καλές συνθήκες, όσον αφορά και τις εγκαταστάσεις, αλλά και τον καιρό, που επικρατεί στην πόλη. Επίσης, έχω την ευκαιρία να παίξω με όλους τους αθλητές της εθνικής σας ομάδας και διαπιστώνω ότι γενικά είναι πολύ υψηλό το αγωνιστικό επίπεδο. Πραγματικά είναι πολύ χρήσιμη για μένα αυτή η συγκέντρωση προετοιμασίας».

Ο Μαρτίνεζ και ο Μπάι εκτιμούν ότι η Ελλάδα έχει βάσιμες πιθανότητες να περάσει και στο ομαδικό των Ολυμπιακών Αγώνων: «Δεν ξέρω ποιος θα πάει στο Προολυμπιακό τουρνουά, ίσως είναι ο «Πάπα» (σ.σ. εννοεί τον Παπαγεωργίου), ίσως κάποιος άλλος, πάντως όποιος και να πάει υπάρχουν πιθανότητες να πάρετε την καθοριστική τρίτη πρόκριση. Όπως βλέπω εδώ, όλα τα παιδιά έχουν υψηλή αξία, επομένως κάθε αθλητής αν έχει προετοιμαστεί σωστά, είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και παίξει καλά μπορεί να τα καταφέρει. Πρέπει βέβαια, να πω ότι η διαδικασία είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο αν δεν έρθει πρόκριση από τα Προολυμπιακά τουρνουά, θα μπορείτε να κυνηγήσετε μία ακόμα ευκαιρία από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είναι εφικτό λοιπόν, να έχει η Ελλάδα παρουσία και στο ομαδικό», ήταν η άποψη του πρώην διεθνούς Γάλλου, ενώ ο έτερος ξένος αθλητής, που προέρχεται από την υπερδύναμη του αθλήματος Κίνα, υποστήριξε: «Ασφαλώς κι έχει τη δυνατότητα η χώρα σας να πετύχει και τρίτη πρόκριση. Θα είναι δύσκολο βέβαια, χρειάζεται απόλυτη ετοιμότητα για τις κρίσιμες διοργανώσεις, αλλά σίγουρα υπάρχουν πιθανότητες».

Ο Μαρτίνεζ πιστεύει ότι Κρεάνγκα και Γκιώνης μπορούν να φτάσουν σε καλό πλασάρισμα στο απλό των Ολυμπιακών Αγώνων: «Τόσο ο Καλλίνικος όσο και ο Παναγιώτης έχουν πάρει από τον Μάιο την πρόκριση και αυτό τους βοηθάει και ψυχολογικά και στην προετοιμασία τους. Μπορούν να φτιάξουν από τώρα έτσι το πρόγραμμά τους ώστε να είναι σε καλή φόρμα στο Λονδίνο. Εκεί μπορούν να πετύχουν κάτι καλό εφόσον έχουν ευνοϊκή κλήρωση και παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Ο Καλλίνικος, με τη μεγάλη επιτυχία του τον περασμένο Φεβρουάριο στο ΤΟΠ 12, έδειξε ότι παραμένει απρόβλεπτος. Αν πιάσει την… τρελή απόδοση, που είχε στον τελικό με τον Σαμσόνοφ και δεν βρει κάποιον από τους δυνατούς Κινέζους πριν από τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά, τότε είναι πιθανό να πάρει ακόμα και μετάλλιο».

Ζητήθηκε από τους δύο αθλητές και μία γνώμη για τον Φραγκούλη και τον Κωνσταντινόπουλο, τα δύο νεότερα στελέχη της εθνικής μας ομάδας, που μετέχουν πρώτη φορά σε τέτοιο προπονητικό καμπ. Ο Μαρτίνεζ και ο Μπάι μίλησαν εγκωμιαστικά και για τα δύο παιδιά, πάντως ο δεύτερος είχε επιπλέον καλά λόγια για τον Κωνσταντινόπουλο.

«Μου αρέσει πολύ ο αριστερόχειρας. Έχει θαυμάσια στοιχεία και πιστεύω ότι αν δουλέψει όπως πρέπει θα έχει λαμπρό μέλλον. Οι προδιαγραφές του είναι πολύ καλές», τόνισε ο πολύπειρος Ασιάτης, που ήταν διεθνής με την Κίνα στις μικρές ηλικίες, είχε μετάλλια σε εθνικό επίπεδο στις ίδιες κατηγορίες και είναι μόνιμα εγκαταστημένος στη Γαλλία εδώ και επτά χρόνια.

Ο Μαρτίνεζ ανέφερε: «Έχουν πολύ καλό feeling στα χτυπήματα, δείχνουν γενικά καλά στοιχεία. Έφεραν κάποια αξιόλογα αποτελέσματα στην Ευρώπη ως νέοι και  θεωρώ ότι έχουν περιθώρια βελτίωσης για τη μεγαλύτερη κατηγορία. Τώρα είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς, που παίρνουν στο μέρος στο συγκεκριμένο καμπ, γιατί έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν και στην τεχνική. Μπορούν να γίνουν πολύ καλοί παίκτες».

Στο μεταξύ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής άφησε ελεύθερο για τους αθλητές του το απόγεμα της Κυριακής και από σήμερα η προετοιμασία επέστρεψε στους συνήθεις έντονους ρυθμούς. Το καμπ τελειώνει την Τετάρτη με πρωινή προπόνηση και η προετοιμασία της εθνικής θα συνεχιστεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 • Αθλητικά νέα
 • Ειδήσεις
Πανιώνιος: «Καθαρός» ο Σιώπης
Πανιώνιος: «Καθαρός» ο Σιώπης
Ένα γιωτ έργο τέχνης δαμάζει τα κύματα
Ένα γιωτ έργο τέχνης δαμάζει τα κύματα
Το Βέλγιο στον δρόμο της Ελλάδας (pics)
Το Βέλγιο στον δρόμο της Ελλάδας (pics)
Ρετρό: Η «τεσσάρα» του Παναθηναϊκού επί της Σλιέμα (vid)
Ρετρό: Η «τεσσάρα» του Παναθηναϊκού επί της Σλιέμα (vid)
Στην Αθήνα για σεμινάριο ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street»
Στην Αθήνα για σεμινάριο ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street»
Έφυγε από τη ζωή η θρυλική θεία Τζούλια από το Άκρως Οικογενειακόν
Έφυγε από τη ζωή η θρυλική θεία Τζούλια από το Άκρως Οικογενειακόν
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.


 • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017
 • Formula 1 2017
  23:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017
 • COSMOTE SPORT 8HD
  00:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  01:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  02:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Topspin
  02:05Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • GP Confidential 2017
  02:35Προεπισκόπηση Μαλαισιανού GP.
 • Στιγμιότυπα
  02:50Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς (Ζ)
  03:00Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 2ος αγώνας.
 • WRC 2017
  03:05Πολωνία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  03:352017 ATP World Tour 250. Γουίνστον Σάλεμ. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Στιγμιότυπα
  03:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Formula E 2016-17
  04:00Νέα Υόρκη. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Λας Πάλμας - Λεγανές
  05:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  05:30Στιγμιότυπα.
 • RBAR World Championship 2017
  06:00Πόρτο, Πορτογαλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κροτόνε - Μπενεβέντο
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ - Νταμίρ Τζουμχούρ
  07:252017 ATP World Tour 250. Γουίνστον-Σάλεμ. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  08:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E610
  08:05Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2017
  08:20Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
  08:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Supercopa Endesa. Τελικός. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Moto3 2017
  08:50Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Σασουόλο - Μπολόνια
  09:00Ιταλικό Πρωτάθλημα TIM 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  09:202ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2017
  09:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  09:50Αμβούργο. Προημιτελικοί. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Χόλσταϊν Κίελo
  10:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
  10:30TBF Τουρκικό Πρωτάθλημα 2016-17. Tελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • MotoGP 2017
  10:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βιγιαρεάλ
  11:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Αμβούργο
  11:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Premier League Specials
  12:00Ο Garry Neville μιλά στον John Barnes. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Αναντολού Εφές
  12:15Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2017.Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2017
  12:30SS25 Oittila 2 Power Stage, Φινλανδία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  12:50Αμβούργο. Ημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντονέτσκ
  13:00UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  13:50Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2017
  14:05Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Λ.Α. Σπαρκς
  14:50Τελικοί NBA Γυναικών 2017. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης
  14:55UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Μπαρτσελόνα
  15:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  15:05New Hampshire ISM Connect 300. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Πυγμαχία: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AIBA 2017
  15:45Αμβούργο. Ημιτελικοί. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σπαρτάκ Μόσχας - Λίβερπουλ
  16:50UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Χίμκι - Παναθηναϊκός Superfoods (Ζ)
  17:00Διεθνές Τουρνουά 2017. Gomelsky Cup. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Σάλκε
  17:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2017-18
  18:302ος γύρος. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2017
  18:35Gran Premio Movistar de Aragon. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  19:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E611
  19:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
  19:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2017
  19:40Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νταρουσάφακα (Ζ)
  20:00Διεθνές Τουρνουά 2017. Gomelsky Cup. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Watersports: 2017 Speed Catamarans GC32 E3
  20:30Στιγμιότυπα.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2017
  20:35Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: 2017 Sailing to Tokyo E5
  21:00Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  21:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 2η μέρα αγώνων. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Χίμκι - Παναθηναϊκός Superfoods
  22:00Διεθνές Τουρνουά 2017. Gomelsky Cup. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2017
  23:45Gran Premio Movistar de Aragon. Στιγμιότυπα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης