Λαμία - Παναθηναϊκός 0-5: Σάρωσε με σούπερ δίδυμο Ιωαννίδη και Μπακασέτα (vids)

Λαμία - Παναθηναϊκός 0-5: Σάρωσε με σούπερ δίδυμο Ιωαννίδη και Μπακασέτα (vids)

Super League: Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, επικράτησε με 5-0 έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Φώτη Ιωαννίδη (2 γκολ, 1 ασίστ) και Τάσο Μπακασέτα (2 γκολ, 2 ασίστ).

Στην κορυφή της βαθμολογίας -έστω και προσωρινά- βρέθηκε ο Παναθηναϊκός μετά το εντυπωσιακό του πέρασμα από τη Λαμία.

Οι «πράσινοι» έκαναν σπουδαία εμφάνιση και επικράτησαν 5-0, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Φώτη Ιωαννίδη και Τάσο Μπακασέτα, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μπήκε ως αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Μπερνάρ).

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 71 βαθμούς και περιμένει τις αναμετρήσεις Άρης - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, πριν πάει την ερχόμενη Τετάρτη (24/4) στη Νέα Φιλαδέλφεια για το κρίσιμο ντέρμπι με την Ένωση.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στον αγώνα από τα πρώτα λεπτά και παρότι έχασε τον Μπερνάρ με μυικό τραυματισμό, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με την πρώτη επαφή του παίκτη που μπήκε στη θέση του, του Βέρμπιτς.

Στο 23' από τρομερή ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη και πάσα προς τον Λημνιό, ο Βολιώτης εξτρέμ σημάδεψε το δεξί δοκάρι κι ο επερχόμενος Σλοβένος έκανε το 1-0.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 35’ από κάθετη πάσα του Μπακασέτα, ο Ιωαννίδης έφυγε στο χώρο και πλάσαρε από πολύ πλάγια θέση λίγο άουτ. Στο 44’ ο Ιωαννίδης πέρασε με καταπληκτικό τρόπο τον Κορνέζο από πλάγια δεξιά κι «έσπασε» την μπάλα προς τον Μπακασέτα, ο οποίος δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να είναι απόλυτα επιθετικοί και στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισαν πολύ γρήγορα την υπόθεση νίκη.

Στο 54’, από κόρνερ του Μπακασέτα, ο Ιωαννίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0 για τον Παναθηναϊκό. Τρία λεπτά μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Βέρμπιτς απ’ τα δεξιά και «στρώσιμο» προς τα έξω, οι στόπερ της Λαμίας έδιωξαν αδύναμα τα δύο σουτ του Λημνιού, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο στην προσπάθεια του Μπακασέτα που έκανε το 4-0 για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι καταιγιστικός κι έφτασε σε πέμπτο γκολ, ξανά με τον Ιωαννίδη στο 60ό λεπτό. Από κάθετη πάσα του Μπακασέτα, έβαλε στην πλάτη τον Τζανετόπουλο, μπήκε στην περιοχή κι εκτέλεσε για το «πράσινο» 5-0.

Στο 83’ από γύρισμα του Τσούκαλου, ο Τσιλούλης με γυριστό δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Λοντίγκιν που απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 85’ ο Μαντσίνι δεν μπόρεσε να εκτελέσει σωστά μπροστά απ’ τους αμυντικούς της Λαμίας.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: 41’ Τζανδάρης - 25’ Βέρμπιτς, 75’ Γεντβάι

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος (62’ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Αμαράλ (46’ Σίντκλεϊ), Τζανδάρης (62’ Κοντονίκος), Νούνιες, Σλίβκα, Τσιλούλης, Λέικ (46’ Ρουμπέν Μαρτίνεθ), Μάλτσι (77’ Τσούκαλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Ακαϊντίν (63’ Βιλένα), Γεντβάι, Χουάνκαρ (63’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Λημνιός, Μπακασέτας (63’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (21’ λ.τρ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (71’ Σπόραρ).



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved