Super League, Ολυμπιακός-Βόλος 3-0: Εύκολο απόγευμα, τρίτος στα πλέι οφ και στο -3!

Super League, Ολυμπιακός-Βόλος 3-0: Εύκολο απόγευμα, τρίτος στα πλέι οφ και στο -3!

Super League: Με τον Ελ Κααμπί πρωταγωνιστή και σκόρερ ξανά σημειώνοντας δύο γκολ (το τρίτο ο Γιόβετιτς), ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Βόλου με 3-0 – Με 10 παίκτες απ’ το 7’ οι φιλοξενούμενοι. 

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και την τελευταία αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εύκολο απόγευμα απέναντι στον Βόλο, επικρατώντας με 3-0. Έγινε ακόμη ευκολότερο απ’ την αποβολή του Μπαριέντος στο 7ο λεπτό. Ο Ελ Κααμπί με δύο γκολ και ο Γιόβετιτς με ένα, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Τα «δώρα» για τους Πειραιώτες όμως, ήρθαν από Κρήτη και «Κλ. Βικελίδης». Οι απώλειες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, έδωσαν μια θέση στους «ερυθρόλευκους». Ανεβαίνοντας στους 57 βαθμούς προσπέρασαν το «τριφύλλι» όντας στην 3η θέση πλέον και μόλις στο -3 απ’ τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και το -2 απ’ τη δεύτερη ΑΕΚ!

Το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» άρχισε με τις αριθμητικές ισορροπίες να αλλάζουν πολύ νωρίς. Στο 7ο λεπτό Μπαριέντος βρήκε τον Μασούρα στο κεφάλι με προβολή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ο παίκτης του Ολυμπιακού μάτωσε μάλιστα, ευτυχώς χωρίς να έχει κάτι σοβαρό. Έτσι σχεδόν σε όλο το ματς ο Βόλος έπαιξε με 10.

Η πρώτη προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» ήρθε στο 10’, με το σουτ του Ποντένσε να φεύγει άουτ. Αμέσως μετά ο Ασεχούν σέντραρε για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μωραϊτης δεν βρήκε την μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία.

Οι προσπάθειες που ακολούθησαν δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο για τους γηπεδούχους, μέχρι να φτάσει το 20ο λεπτό και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των Πειραιωτών. Ο Ποντένσε βρήκε εξαιρετικά τον Ελ Κααμπί, αλλά ο Μαροκινός δεν έκανε καλό τελείωμα χάνοντας την ευκαιρία! Τέσσερα λεπτά μετά, οι ρόλοι ήταν ίδιοι με τον Πορτογάλο να κάνει την πάσα στον Ελ Κααμπί, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου έδιωξε με το πόδι.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 27’! Ο Όρτα έκανε τη σέντρα και ο Ελ Κααμπί αυτή τη φορά δεν έκανε λάθος. Πετάχτηκε σε μία απ’ τις γνωστές κινήσεις του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Δύο λεπτά μετά ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά σε νέο γκολ, αλλά ο Μασούρας που βγήκε τετ α τετ προτίμησε να πασάρει αντί να σουτάρει κι έτσι η ευκαιρία χάθηκε.

Η πίεση των «ερυθρόλευκων» συνεχιζόταν με πολλά στατικά. Ο Ορτέγκα στο 43’ είδε τον Κόβατς να διώχνει και να του στερεί την ευκαιρία να σκοράρει. Στις καθυστερήσεις του ματς όμως, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε πέσιμο του Ποντένσε από μαρκάρισμα του Μύγα. Ο Τσαγκαράκης πήγε στο VAR και είδε τη φάση, υποδεικνύοντας την παράβαση. Ο Ελ Κααμπί στο 45+6’ έκανε το 2-0 με την εύστοχη εκτέλεση! Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός άρχισε δυναμικά και το δεύτερο μέρος. Στο 50’ ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα, με τον Ποντένσε να χάνει την ευκαιρία με κεφαλιά που έφυγε άουτ. Αμέσως μετά ο Μασούρας δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόβατς μετά από πάσα του Ποντένσε. Στο 55’ ο Ράσιτς έσωσε τον Βόλο, καθώς πρόλαβε τον Ελ Κααμπί που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Ένα λεπτό μετά από κεφαλιά πάσα του Ρέτσου ο Μασούρας σκόραρε. Όμως το γκολ δε μέτρησε καθώς μετά από εξέταση της φάσης υποδείχθηκε επιθετικό φάουλ του Έλληνα αμυντικού. Μάλιστα αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να χάνει την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Κόβατς συνέχισε να είναι ο κορυφαίος του Βόλου, διώχνοντας τις απειλές απ’ το γύρισμα του Μασούρα και τα σουτ Τσικίνιο-Ποντένσε.

Μπαίνοντας στο τελευταίο τέταρτο, ο Γιόβετιτς έκανε σουτ, έδιωξε ο Κόβατς και στη συνέχεια ο Αλεξανδρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ελ Αραμπί με γυριστό δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ λίγο μετά ο Κόβατς σταμάτησε τον Μαροκινό.

Οι κεφαλιές από Ράσιτς και Ναβάρο δεν είχαν αποτέλεσμα, με το 3-0 τελικά να έρχεται στο 87’. Ο Ελ Αραμπί έκανε την ασίστ στον Γιόβετιτς, με τον Μαυροβούνιο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

Στο 89’ ο Ποντένσε σκόραρε, όμως το τέρμα ακυρώθηκε γιατί είχε προηγηθεί χέρι του Ναβάρο. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι κι έτσι ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του και πηγαίνοντας στα πλέι οφ ως για τα καλά διεκδικητής του τίτλου!

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης

Κίτρινες: Ρέτσος - Ολιβέρα, Ασεχνούν

Κόκκινη: Μπαριέντος (7')

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (60΄ Γιόβετιτς), Άμπι, Ρέτσος (60΄ Μπιανκόν), Ορτέγκα, Τσικίνιο (73΄ Τσικίνιο), Έσε (60΄ Αλεξανδρόπουλος), Όρτα, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί (73΄ Ελ Αραμπί)

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Μύγας, Ράτσιτς, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (46΄ Κίτσος), Μπαριέντος, Ασεχνούν (76΄ Τάχατος), Ολιβέρα (60΄ Μπερτόγλιο), Κόμπα (84΄ Αλσανίδης), Μωραΐτης

 



Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved