Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός 0-3: «Περίπατος» στις Σέρρες πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός 0-3: «Περίπατος» στις Σέρρες πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Super League: Με γκολ των Βέρμπιτς και Παλάσιος από το πρώτο ημίχρονο κι ένα ακόμα του Γερεμέγεφ στις καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα άνετο πέρασμα από τις Σέρρες (0-3) και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για να μάθει την απόστασή του από την κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στις Σέρρες και επικράτησε άνετα με 3-0 του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έπιασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει την έκβαση της μεγάλης «μάχης» με την ΑΕΚ στην Τούμπα (20:00).

Βέρμπιτς (8’), Παλάσιος (31’) και Γερεμέγεφ (90’+1’) πέτυχαν τα γκολ του Παναθηναϊκού, που έχασε πολλές ευκαιρίες για να φτάσει σε μία ακόμη πιο άνετη νίκη.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Σε εκτέλεση κόρνερ του Μπερνάρ από τα αριστερά, ο Βέρμπιτς σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος των διχτύων του Χόβαν.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 2-0 στο 31’. Ο Μπερνάρ πίεσε έξω απ’ την περιοχή του Πανσερραϊκού κι έκλεψε την μπάλα, «σέρβιρε» με τη μία στον Παλάσιος κι ο Αργεντινός εξτρέμ δεν χρονοτρίβησε, εκτελώντας στη γωνία του Χόβαν για το δεύτερο γκολ των «πράσινων».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και στο 59’ έχασε άλλη μία πολύ καλή ευκαιρία. Ο Κώτσιρας που είχε περάσει αλλαγή στο 57’, παίζοντας κεντρικός χαφ, έκλεψε την μπάλα και σούταρε έξω απ’ την περιοχή, ο Χόβαν απέκρουσε κι ο Παλάσιος από πλάγια δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα, σημαδεύοντας πάνω απ’ τα δοκάρια.

Στο 70’ από κόρνερ του Ουάρντα, η άμυνα του Παναθηναϊκού «κόλλησε» κι ο Σοφιανός μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Λοντίγκιν έπεσε σωτήρια στη γωνία του και μπλόκαρε σταθερά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (74’) από γύρισμα του Σπόραρ, ο Βιλένα έπιασε εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι, με τον Χόβαν να αποκρούει και να αντιδράει σταθερά και στο δεύτερο (πιο αδύναμο) σουτ του Μπερνάρ.

Στο 82’ ο Κώτσιρας βρήκε με τη μία τον Μπερνάρ, ο οποίος πέρασε και πλάσαρε, αλλά ο Χόβαν έδειξε ξανά καλά αντανακλαστικά κι απέκρουσε, ενώ στο 88’ το πολύ καλό σουτ του Ζέκα πέρασε λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια του Πανσερραϊκού.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γερεμέγεφ που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή στέφθηκε ξανά σκόρερ, πετυχαίνοντας το 6ο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Από σέντρα του Λημνιού και σουτ του Μαντσίνι, ο Σουηδός φορ μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 3-0 του Παναθηναϊκού.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: 30’ Τομάς, 36’ Ουεντραόγκο 75’ Πεταυράκης, 78’ Μορέιρα – 80’ Σπόραρ, 90'+4' Γερεμέγεφ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Διαμαντής (25’ λ.τρ. Σοφιανός), Στάικος (8, Ουεντραόγκο (46’ Πεταυράκης), Μορέιρα, Ουάρντα, Τομάς (69’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς (69’ Μπετανκόρ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ακαϊντίν, Ούγκο, Χουάνκαρ, Ζέκα, Βιλένα (89’ Μαντσίνι), Παλάσιος (84’ Λημνιός), Μπερνάρ (84’ Σένκεφελντ), Βέρμπιτς (57’ Κώτσιρας), Σπόραρ (89’ Γερεμέγεφ).



Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved