Super League, Πανσερραϊκός - Βόλος 2-2: «Απόδραση» με βαθμό από τις Σέρρες

Super League, Πανσερραϊκός - Βόλος 2-2: «Απόδραση» με βαθμό από τις Σέρρες

Super League: Επεισοδιακή ήταν η ισοπαλία 2-2 στις Σέρρες, με τον Βόλο να «τσιμπάει» βαθμό στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαρσία.

Ο Πανσερραϊκός… κρατούσε μία πολύτιμη νίκη στα… χέρια του ωστόσο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βόλος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών στην Super League.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 11η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παναιτωλικό που ηττήθηκε από τη Λαμία, ενώ τα «Λιοντάρια» της Βορείου Ελλάδας έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν κοντά στην πρώτη εξάδα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Πανσερραϊκός μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στην αναμέτρηση, αναζητώντας ένα γρήγορο τέρμα. Μάλιστα, το «συγκρότημα» του Πάμπλο Γκαρσία έχασε σωρεία ευκαιριών πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου.

Η πρώτη απειλή ήρθε με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, αλλά το σουτ του Μπετανκόρ πέρασε άουτ, ενώ στο 6’ το σουτ του Στάικου κόντραρε σε σώματα και στη συνέχεια, ο Κόβατς αντέδρασε σωστά σε δύο περιπτώσεις, αρχικά σε κεφαλιά του Τομάς και εν συνεχεία στην προσπάθεια του Ντανκερλούι στο 16’.

Στην συνέχεια, οι Βολιώτες κατάφεραν να… απορροφήσουν τις επιθέσεις κατά κύματα των γηπεδούχων και στο 39’ είδαν τον διαιτητή Ανδριανό να υποδεικνύει πέναλτι υπέρ τους για χέρι του Διαμαντή, αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR ήρθη η απόφαση. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Ασεχνούν με όμορφο πλασέ νίκησε τον Χόβαν και άνοιξε το σκορ.

Εκρηκτική ανατροπή

Η είσοδος του Άλεξιτς στην έναρξη του δεύτερου μέρους αποδείχθηκε καταλυτική για τα «λιοντάρια», καθώς μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Αρχικά, ο Σέρβος επιθετικός δύο λεπτά μετά τη σέντρα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Σιέλη και στο 50’ ο Θυμιάνης σημάδεψε σωστά από τα 11 βήματα και ισοφάρισε.

Μάλιστα, ο φορ των γηπεδούχων είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο 58’ με μακρινό σουτ, αλλά ο Κόβατς απέκρουσε. Όμως, στο επόμενο λεπτό, η υπεροχή των «Λιονταριών» καρποφόρησε. Ο Στάικος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Δεληγιαννίδης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά - ψαράκι «έγραψε» το 2-1.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Όλα αυτά μέχρι το 79’ όπου ο Βόλος έχασε διπλή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Μωραΐτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χόβαν στο τετ-α-τετ και στην εξέλιξη της φάσης, το σουτ του Μύγα στο δεύτερο δοκάρι πέρασε άουτ.

Έμεινε… όρθιος ο Βόλος

Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν το γκολ που αναζητούσαν, όταν έπειτα από υπόδειξη του VAR, ο διαιτητής Ανδριανός υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Μύγα από τον Οικονόμου, με τον Γκαρσία να ευστοχεί από τα 11 βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Όμως, αμέσως μετά το τέρμα του άσου του Βόλου, προκλήθηκε ένταση, όταν παίκτες του Πανσερραϊκού αντέδρασαν έντονα σε μια ατάκα του Άνχελ Λόπεθ, του τεχνικού των φιλοξενούμενων.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90’ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86’ Μούργος), Ουάρντα (90’ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (45’ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (76’ Οικονόμου).

Βόλος (Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (63’ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (45’ Κόμπα), Τσοκάνης (73’ Ντέλετιτς), Σιέλης (63’ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.



Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 80-82 (71-71 κ.α.): Ο Πάρκερ τον… ξέρανε στην εκπνοή
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 80-82 (71-71 κ.α.): Ο Πάρκερ τον… ξέρανε στην εκπνοή
Το ιστιοφόρο Pytheas, το οποίο συνοδεύει την ολυμπιακή φλόγα, έφτασε στην Κάτω Ιταλία
Το ιστιοφόρο Pytheas, το οποίο συνοδεύει την ολυμπιακή φλόγα, έφτασε στην Κάτω Ιταλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved