Super League: Η κορυφή περνά από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Super League: Η κορυφή περνά από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Super League: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός το μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική, καθορίζει την εδραίωση ή την αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της βαθμολογίας!

Στη 18η… στροφή έχει φτάσει το πρωτάθλημα της Super League. Μία απ’ τις σημαντικότερες μέχρι τα πλέι οφ, καθώς σε αυτή υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Αγώνας που θα καθορίσει καταστάσεις στην κορυφή της βαθμολογίας, αναμέτρηση που παρακολουθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός καθώς και η δική τους τύχη καθορίζεται απ’ τα αποτελέσματα «κιτρινόμαυρων» και «πράσινων».

Μία εβδομάδα πριν, η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη τον έριξε απ’ την κορυφή όπου ανέβηκε ο Παναθηναϊκός. Πλέον, το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα φέρει νέες αλλαγές στην κορυφή. Νίκη της Ένωσης τη φέρνει στην πρώτη θέση κι αν επικρατήσει κι ο ΠΑΟΚ τότε ο Παναθηναϊκός πέφτει τρίτος. Νίκη του Παναθηναϊκού του δίνει… αέρα πέντε βαθμών από την ΑΕΚ. Ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια πολύ πιθανό να φέρει ισοβαθμία στην κορυφή Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα γεμάτο σασπένς και σήμερα περιστρέφεται γύρω απ’ την «OPAP Arena».

Το σπουδαίο ματς θα αρχίσει στις 20:30. Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική της παρουσία στα ντέρμπι, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό ο οποίος θέλει επιτέλους να πάρει μια νίκη σε μεγάλο αγώνα. Το έχει κάνει μόνο στο ματς με τον Ολυμπιακό το οποίο κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες λόγω της κροτίδας στον Χουάνκαρ.

Θυμίζουμε πως οι «μονομάχοι» πάνε στον μεγάλο αγώνα με τον Παναθηναϊκό να είναι πρώτος με 40 βαθμούς και η ΑΕΚ να ακολουθεί στους 38. Φυσικά αυτό το ματς δεν είναι το μόνο της ημέρας, παρότι το ενδιαφέρον στρέφεται πάνω του. Αγώνες έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, όντας τα απόλυτα φαβορί.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (20:30) θέλοντας μια άνετη επικράτηση για να εκμεταλλευτούν σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα του ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός νωρίτερα (17:00) φιλοξενείται απ’ την Κηφισιά, ψάχνοντας την αντεπίθεση για να καλύψει τη διαφορά των 8 βαθμών απ’ την κορυφή.

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 15:00 με τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον Άρη. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να πιστοποιήσουν την αγωνιστική τους άνοδο, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετά προβλήματα και το μυαλό να… ταξιδεύει στη μεσοβδόμαδη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ. Τέλος στις 17:30 ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Βόλο, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν βαθμούς για εδραίωση στην εξάδα, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας αναζητά αποτελέσματα για να ξεφύγει απ’ τις τελευταίες θέσεις.

Το σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τηλεοπτικά τις αναμετρήσεις:

  • Παναιτωλικός-Άρης 15:00 Cosmote Sport 2
  • Κηφισιά-Ολυμπιακός 17:00 Cosmote Sport 1
  • Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 17:30 Novasports Prime
  • ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 20:30 Novasports Prime
  • ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 20:30 Cosmote Sport 1


NBA: «Ζωντανοί» οι Μπακς! Μείωσαν σε 2-3 χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ
NBA: «Ζωντανοί» οι Μπακς! Μείωσαν σε 2-3 χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ
Champions League: Φαβορί η Παρί Σεν Ζερμέν, ονειρεύεται η Ντόρτμουντ – Η ώρα και το κανάλι
Champions League: Φαβορί η Παρί Σεν Ζερμέν, ονειρεύεται η Ντόρτμουντ – Η ώρα και το κανάλι
Στίβος: Τρίτη θέση για την Τζένγκο στην Ουέλβα
Στίβος: Τρίτη θέση για την Τζένγκο στην Ουέλβα
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved