Τα είχε όλα η ΓΣ!

Τα είχε όλα η ΓΣ!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη, στην οποία συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, η οποία διήρκησε κάτι περισσότερο από τρεις ώρες.

Η συνέλευση ξεκίνησε λίγο πρίν από τις 18:00, παρουσία 1500 μελών και διήρκησε περίπου τρεις ώρες, ενώ η ΠΑΕ Άρης είχε τοποθετήσει έξω από το συνεδριακό κέντρο ειδικά σταντ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας και όσοι φίλαθλοι ήθελαν μπορούσαν να προμηθεύονται από εκεί το εισιτήριό τους. 

Μια ωραία πρωτοβουλία που πήρε η Λέσχη είναι το γεγονός ότι τα μέλη που βρέθηκαν στη συνέλευση και είχαν συμμετέχει στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Άρης παρέλαβαν παράλληλα έναν πάπυρο που αποτελεί πιστό αντίγραφο του μετοχολογίου της ΠΑΕ, στο οποίο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κάθε μέλους, ενώ έγινε γνωστό ότι κάθε χρόνο θα αλλάζουν οι κάρτες των μελών στις οποίες θα υπάρχει διαφορετική θεματολογία και θα έχουν συλλεκτική αξία.

Στον συνεδριακό χώρο βρέθηκε και το ΔΣ της ΠΑΕ Άρης με επικεφαλής τον Θανάση Αθανασιάδη και στο ξεκίνημα της διαδικασίας έπαιξε ένα video διάρκειας περίπου 7 λεπτών στο οποίο απεικονίστηκαν οι καλύτερες στιγμές της ομάδας από την περασμένη χρονιά καθώς και μοναδικές εικόνες από την κερκίδα.

Η συνέλευση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Νίκου Μπαλάφα, ο οποίος έπειτα από ομόφωνη απόφαση των μελών, ορίστηκε πρόεδρος της συνέλευσης.

Σύσσωμος ο Άρης έδωσε το παρών στην σημαντική αυτή διαδικασία, καθώς εκτός από το ΔΣ της ΠΑΕ, στη συνέλευση βρέθηκε ο Γιάννης Δαμιανίδης από την πλευρά της ΚΑΕ αλλά και ο πρόεδρος του Α.Σ., Νίκος Παπαδόπουλος.

Στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της συνέλευσης το λόγο πήραν ο πρόεδρος της Λέσχης, Γιάννης Γρανούζης, ο γενικός γραμματέας, Θόδωρος Εμμανουηλίδης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο υπεύθυνος νομικών θεμάτων, Θωμάς Γιαννόπουλος και ο υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων Κυριάκος Χαμουζάς, μιλώντας ο καθένας για τον τομέα που έχει υπ' ευθύνη του.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τα μέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη διοίκηση με τη ψήφο τους στις εκλογές και στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στον αγωνιστικό όσο και τον οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

«Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε και πάλι ζωντανά μετά τις εκλογές. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε και θέλω να ξέρετε ότι από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να φέρουμε εις πέρας στο βαρύ εργο μας και να να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ομάδας ώστε να φτάσουμε τον Άρη ψηλά.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι γνωρίζετε ότι έχει επέλθει συμφωνία με τον Καρίμ Σολτάνι για συνεργασία ενός έτους και μάλιστα ο παίκτης παρουσιάστηκε εχθές (σ.σ. 21/06). Επίσης έχει επέλθει συμφωνία με τον Νέρι Καστίγιο και το μόνο που απομένει είναι να σταλούν τα απαραίτητα έγγραφα από τη Σαχτάρ προκειμένου να ο Καστίγιο να αποδεσμευτεί και τυπικά και να υπογράψει στον Άρη. Το σχέδιο ενίσχυσης της ομάδας περιλαμβάνει επίσης και προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως και έγινε με την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων τριών παικτών από την Κ20, όπως επίσης και την απόκτηση ποδοσφαιριστών με ελεύθερη μεταγραφή όπως η περίπτωση του Σάκη Κανούλα.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, όλα τα θέματα βρίσκονται τροχιά διευθέτησης και περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της νέας περιόδου. Είμαστε σε συνεχή ανοιχτή γραμμή με τον προπονητή της ομάδας ώστε να ενισχύσουμε τον Άρη με στόχο πάντα το μέλλον. Θα γίνουν μερικές ακόμα κινήσεις οι οποίες θα προσδώσουν ουσία και αγωνιστική αξία στην ομάδα.

Στο οικονομικό σκέλος, είμαστε σε καλό δρόμο καθώς έχει επέλθει συμφωνία με χορηγούς και όπως όλα δείχνουν θα μπουν στην οικογένεια του Άρη με στόχο να προσδώσουν οικονομική ισχύ. Πιστεύουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα όλων αυτών των κινήσεων που γίνονται και που θα συμβάλλουν στο μέλλον αλλά και στην καλύτερη λειτουργία του συλλόγου».

«Πρόταση διαγραφής Σκόρδα»

Στο δεύτερο μέρος της γενικής συνέλευσης ειπώθηκαν πολλά και σημαντικά θέματα, ενώ την ώρα που ο Λάμπρος Σκόρδας ανέβηκε στο βήμα, δημιουργήθηκε ένταση και κατά την αποχωρησή του αποδοκιμάστηκε. Ο κ. Σκόρδας στην ομιλία του μεταξύ άλλων απείλησε με αγωγές χαρακτηρίζοντας παράτυπη τη διαδικασία, καθώς όπως υποστήριξε δεν επιτράπηκε σε μέλη να καταθέσουν τις διαφωνίες τους την ώρα που γινόταν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Στη συνέχεια ένα άλλο μέλος ανέβηκε στο βήμα και ζήτησε ευθέως τη διαγραφή του και ο Γιάννης Κόντης στην τοποθέτηση του, μεταξύ άλλων, είπε: «Να διαγραφεί ο Σκόρδας και ο κάθε Σκόρδας όταν δημιουργεί πρόβλημα» και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε υποθέσεις τις οποίες έχει κερδίσει προς όφελος του Άρη, ενώ έστρεψε τα πυρά του κατά του Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, είπε ότι βρίσκεται σε επαφή με τον Ερασιτέχνη Άρη για την παράδοση των σχεδίων του νέου γηπέδου.

Επίσης ο Δημήτρης Σαρρής, ένας εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, μιλώντας σε ενωτικό κλίμα επεσήμανε ότι «απο την επομένη των εκλογών και από τη στιγμή που λέμε ότι εμείς δεν είμαστε παράγοντες δεν θα πρέπει να υπάρχουν σχήματα και να δημιουργείται μια μορφή αντιπολίτευσης γιατί όλοι πρέπει να δουλεύουμε για το καλό του Άρη, είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις και όπως έχουμε αποδείξει δεχόμαστε την καλόπιστη κριτική». Ακόμη τοποθετήθηκε επι προσωπικού ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης, Σήμης Ηλιάδης, ενώ ο πρόεδρος του Super 3, Γιάννης Σαουρίδης,  αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της Λέσχης καθώς και στη σοβαρότητα την οποία θα πρέπει να διέπουν οι διαδικασίες σχετικά με τα υποψήφια σχήματα τα οποία κατεβαίνουν στις εκλογές της ΠΑΕ Άρης.

. Τέλος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στον «ΑΡΗΣ FM» τόνισε ότι «το ραδιόφωνο επιτελεί πολύ σημαντικό έργο και βοηθάει το σύλλογο σε όλα του τα τμήματα και όσοι του ρίχνουν λάσπη είτε είναι ανταγωνιστές είτε οπαδοί άλλης ομάδας».

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης κι ενώ ο κ. Σκόρδας ήδη είχε αποχωρήσει από την αίθουσα (την ώρα που έβγαινε από το Βελλίδειο δημιουργήθηκε ένταση και υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με κάποιους από τους παρευρισκόμενους στο χώρο) τέθηκε προς ψήφισε από τα μέλη της Λέσχης η πρόταση που κατατέθηκε για διαγραφή του πρώην προέδρος της ΠΑΕ. Στη ψηφοφορία που έγινε κατά πλειοψηφία η πρόταση έγινε δεκτή και πλεόν το θέμα θα πάει στο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Και μέσα σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι κάποια στιγμή ο πρόεδρος της Λέσχης, Γιάννης Γρανούζης, πήρε ξαφνικά το λόγο και είπε: «Αν ανοίξετε τώρα μία τηλεόραση θα πληροφορηθείτε ότι πρόεδροι και παράγοντες άλλων ομάδων έχουν εισαχθεί ως ύποπτοι εμπλοκή σε κύκλωμα στημένων αγώνων. Αυτό δείχνει σε τι πρωτάθλημα συμμετέχουμε και πώς ο Άρης είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να διαφυλάξουμε τη Λέσχη ως κόρη οφθαλμού και να είμαστε περήφανοι γιατί είναι μια μεγάλη κατάκτηση όλων μας».

Την ίδια στιγμή 1500 άνθρωποι σηκώθηκαν όρθιοι και καταχειροκρότησαν τον πρόεδρο της Λέσχης δείχνοντας το μεγαλείο αυτού του συλλόγου.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
«Θηρίο» έτοιμο να παίξει ο Τσάβες (photos+videos)
«Θηρίο» έτοιμο να παίξει ο Τσάβες (photos+videos)
«Κρεμάει» τα γάντια του ο Βαλντές
«Κρεμάει» τα γάντια του ο Βαλντές
Παναθηναϊκός: Τέλος τα εισιτήρια με Μπιλμπάο
Παναθηναϊκός: Τέλος τα εισιτήρια με Μπιλμπάο
Σενάρια για Πάτση και ΑΕΛ!
Σενάρια για Πάτση και ΑΕΛ!
Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Μαρινάκης
Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Μαρινάκης
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες
Τραγωδία στα Οινόφυτα: Τρένο παρέσυρε στρατιώτες – Ένας νεκρός
Τραγωδία στα Οινόφυτα: Τρένο παρέσυρε στρατιώτες – Ένας νεκρός

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης