ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Πήραν βαθμό οι φιλοξενούμενοι, δεν πανηγύρισε κανείς (Videos)

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Πήραν βαθμό οι φιλοξενούμενοι, δεν πανηγύρισε κανείς (Videos)

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Ισοπαλία που δεν άρεσε σε καμία απ’ τις δύο ομάδες, παρότι οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθμό που είχαν ανάγκη – Νίκας και Μπάκιτς οι σκόρερ.

Ο ΟΦΗ ήθελε να πάρει νίκη στην έδρα του. Ο Λεβαδειακός λόγω της θέσης του, ήθελε οπωσδήποτε αποτέλεσμα. Το τελικό 1-1 θεωρητικά είναι ευνοϊκό για τους φιλοξενούμενους, όμως όπως εξελίχθηκε το ματς ούτε αυτοί το πανηγύρισνα. Η ομάδα της Βοιωτίας είχε ευκαιρίες, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά είδε τον Μπάκιτς με φάουλ να ισοφαρίζει για έναν ΟΦΗ που δε δημιούργησε πολλές απειλές παρότι είχε την πρωτοβουλία ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Το ματς άρχισε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί, κυρίως από κάποιες στατικές φάσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με την κεφαλιά του Πασαλίδη στο 15’ χωρίς αποτέλεσμα, με τον Λεβαδειακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό μετά. Ο Νίκας βρέθηκε ολομόναχος κι έτοιμος να σκοράρει, αλλά το τελείωμα που έκανε ήταν περισσότερο διώξιμο και σπατάλησε την τεράστια φάση.

 

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να είναι απειλητικός, τη στιγμή που ο ΟΦΗ έδειξε να έχει ανασταλτικά κεντά. Στο 19’ ο Νίκας έκανε το γύρισμα με τον Διαμαντή να κόβει. Έξι λεπτά μετά, οι Βοιωτοί απείλησαν με νέα μεγάλη φάση. Ο Τσάπρας έκανε την κάθετη στον Σαχπεκίδη, που είδε τον Μανδά να τον σταματά και να κρατά το 0-0!

 

ΟΦΗ απείλησε στο 31’ με κεφαλιά του Ντίκο που βρήκε σε ετοιμότητα τον Γκροφ. Τρία λεπτά μετά ο Γιαννιώτας βγήκε στην κόντρα, αλλά τον σταμάτησε ο Πασαλίδης. Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

 

Το δεύτερο μέρος άρχισε όχι με ευκαιρίες για τον Λεβαδειακό, αλλά με γκολ. Στο 48’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ. Εκτελέστηκε απ’ τον Γιαννιώτα και ο Νίκας με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1.

 

Ο ΟΦΗ αμέσως προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, αποκτώντας περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι του. Το σουτ του Ντίκο στο 60’ δεν απείλησε. Όμως η πίεση των Κρητικών έφερε αποτέλεσμα στο 73’. Ο Μπάκιτς πέτυχε εκπληκτικό γκολ για το 1-1 των γηπεδούχων. Η φάση του τέρματος εξετάστηκε απ’ το VAR, χωρίς να αλλάξει κάτι, μέτρησε κανονικά η γκολάρα με το φάουλ του Μπάκιτς.

 

Ο Λεβαδειακός στο 75’ είχε μεγάλη ευκαιρία στην κόντρα, με τον Μπάκιτς να κάνει εξαιρετική προβολή στα πόδια του Χάμοντ την ώρα που αυτός ήταν έτοιμος να σουτάρει απ’ το ύψος του πέναλτι!

 

Στα τελευταία λεπτά οι απειλές λιγόστεψαν, με τις στατικές φάσεις να είναι οι κύριες πηγές επιθετικής πρωτοβουλίας. Όπως στο 90+2’ όταν ο Λεβαδειακός κέρδισε κόρνερ, ο Βινίσιους πήρε την κεφαλιά και ο Μανδάς έσωσε την ομάδα του!

Έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, αποτέλεσμα που όπως εξελίχθηκε το ματς δεν άρεσε σε κανέναν. Ο ΟΦΗ πήγε στους 27, ενώ ο Λεβαδειακός ανέβηκε στους 18 και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα να δει αν θα βγει κερδισμένος ή χαμένος με το βαθμό αυτό.

ΟΦΗ (Β. Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης (64’ Περέα), Βούρος, Θοράρινσον, Ντιουσέ (64’ Νέιρα), Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (80’ Γκρόνινγκ), Μπαλογιάννης (72’ Μπιφουμά), Ντίκο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Πετράκης): Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ (53’ Ντεντάκης), Λιάγας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Μεχία (84’ Μπελμόντ), Νίκας (84’ Σκβάρκα), Σαχπεκίδης (84’ Τόρο), Γιαννιώτας (63’ Γερεμέγεφ)



Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved