«Δεν φταίνε οι μέτοχοι»

«Δεν φταίνε οι μέτοχοι»

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης υποστήριξε ότι δεν πρέπει να φορτώνονται όλα τα δεινά του Παναθηναϊκού στους μετόχους και παρουσιάστηκε ενωτικός.

Ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην συνεδρίαση της Τετάρτης (08/06), αλλά και στις εξελίξεις στα διοικητικά των «πρασίνων». Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης υποστήριξε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι μέτοχοι, αλλά κάποια στελέχη της ΠΑΕ που δεν έχουν το ειδικό βάρος να «τρέξουν» ένα σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μη συμμετοχή των μετόχων και τα οικονομικά προβλήματα: «Το θέμα έπρεπε να είναι στο γκρουπ των μετόχων. Με το που μπήκα στο συμβούλιο, χωρίς να έχω διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, αφού δεν τους γνώριζα, λέγαμε διάφορα άλλα εκτός από αυτά που έπρεπε να πούμε. Είμαι στη ναυτιλία από το ’73 και τους γνωρίζω όλους μηδενός εξαιρουμένου. Οι καλύτεροι μέτοχοι που υπάρχουν στην ομάδα είναι αυτοί του Παναθηναϊκού. Βάλε τον κ. Βαρδινογιάννη, βάλε τον κ. Βγενόπουλο, βάλε τον κ. Ζολώτα, τον κ. Πολέμη, τον κ. Πατέρα. Θα πρέπει ο κάθε μέτοχος να μάθει να διοικεί από τα τηλεοπτικά, από τα εισιτήρια, από την UEFA και χωρίς χρηματικές ποινές και χρήματα από την τσέπη του. Στο κάτω – κάτω, να μάθουν αυτό τον τρόπο».

Για τους μετόχους: «Οι μέτοχοι που υπάρχουν είναι οι καλύτεροι. Το γιατί ο καθένας δείχνει τον άλλο για κακό, είναι άλλη ιστορία που δεν την ξέρω. Να σημειώσετε ότι είναι οι καλύτεροι. Είμαι κατηγορηματικός. Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης τον τελευταίο καιρό έχει μια στάση πολύ σοβαρή και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Είναι λιγομίλητος, δεν έχει εκρήξεις, δεν κάνει τίποτα. Ο κ. Βγενόπουλος οκτώ μήνες δεν έχει εμφανιστεί. Είπα ότι στην δεύτερη κάλμα θα εμφανιστεί. Όμως, δεν το έκανε. Τιμής ένεκεν πήρα τη θέση του εκπροσώπου, λόγω των χρόνων που έχω στον Παναθηναϊκό. Τιμητικά πήγε και η κ. Λομβάρδου. Δεν υπήρχε περίπτωση κάτι που κάναμε ή που είπαμε, να προέρχεται από κάτι που μας είπε από πριν ο κ. Βγενόπουλος. Ο κ. Πολέμης είναι καθώς πρέπει μέτοχος, ο κ. Πατέρας είναι ένας διοικητικά σωστός μέτοχος. Υπάγεται στις ενστάσεις μου ότι μας βρήκε απροετοίμαστους η πολυμετοχικότητα για αυτό δεν εμφανίζονται. Αυτό που βγαίνει σήμερα, είναι όπως το είπε ο κ. Γιαννακόπουλος και ο κ. Πολέμης. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι προς τους φιλάθλους, να κάνουμε μια κοινή προσπάθεια και το αν υπάρχουν λιγότερα ή περισσότερα λεφτά, δεν έχει σημασία, εφόσον δοθεί το σύνθημα για μια κοινή προσπάθεια, όπως το είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Οι θέσεις μου, οι προσπάθειες και ο τρόπος που μιλάω και εργάζομαι είναι προς την κοινή προσπάθεια».

Για τη διαφωνία του με τον Δημήτρη Γόντικα: «Ο κ. Γόντικας έχει ένα καλό προφίλ κοινωνικά. Είναι μορφωμένος, έχει ωραία παρουσία και καλή άρθρωση λόγου. Όμως, με συγκεκριμένους αντιπάλους, έχει δύσκολο έργο στο να φέρει το καράβι βόλτα. Με τον τρόπο που γίνονται τα πρωταθλήματα, με τις αποφάσεις να παίρνονται στα πολιτικά δικαστήρια, δεν μπορεί να φέρει βόλτα το μαγαζί με αυτές τις συγκυρίες. Είναι τρία, τέσσερα πράγματα που τα είπα πολύ φιλικά, χωρίς καμία διάθεση να τον προσβάλω. Έχουμε πρόβλημα στην Λίγκα, για τον Α ή Β λόγο, για τον ίδιο λόγο έχουμε πρόβλημα και στην ΕΠΟ. Έτσι, είπα να μείνει στην άκρη. Αυτό για το βόλεϊ το είπα πάνω σε μια αποστροφή του λόγου μου, δεν θα το λέμε συνέχεια στα ράδια. Εγώ είπα στον κ. Γόντικα, στον πληθυντικό, ότι είναι ο πρόεδρος και δεν μπορεί να μην παίρνει αποφάσεις και να δέχεται περιπτώσεις όπως αυτή που είχαμε, για αυτό του είπα να μείνει στην άκρη».

Για το πώς ξεκίνησε ο καυγάς του Μίμη Δομάζου με τον Αργύρη Μήτσου: «Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε ότι «ευτυχώς που δεν ήρθε ο Βρύζας και να πάρουμε ένα δικό μας παιδί, να μας πονάει», είπε ωραία λόγια. Και στη δευτερολογία του, και στην τριτολογία του. Λίγο πριν την έκρηξη ήταν παραπονεμένος ο Θανάσης. Σε κάποια στιγμή τον είδα να έχει κοκκινίσει. Μετά άρχισε η έξαρση με τον Αργύρη απέναντι. Θέλω να πω ότι σε άλλες χώρες, Δομάζους τους έχουν κάνει υπουργούς των σπορ, είτε βρίζουν, είτε καπνίζουν κόκα, είτε οτιδήποτε. Ο κ. Μήτσου είναι ένας διακεκριμένος επιστήμονας και εγώ με τον Αργύρη για 25 χρόνια είχαμε την άμιλλα ποιος θα είναι καλύτερος προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Έγινε μια παρεξήγηση, τίποτα παραπάνω. Αδικούμε και τα δύο πρόσωπα με αυτά τα πράγματα. Ο Μίμης παραπονέθηκε και είπε μια μαλ…  παραπάνω, σε λάθος ώρα και σε λάθος πρόσωπο, δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε συνέχεια με αυτό».

Για το ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού: «Νομίζω ότι οι νεαροί κύριοι που διοικούν, δεν μπορούν να φέρουν βόλτα σε δύσκολους καιρούς τον σύλλογο. Άλλο μια καλοπροαίρετη συζήτηση, άλλο το να βγάλουμε θέματα, δε θέλουμε να το πάμε επί προσωπικού».

Για το ποιοι είναι οι «νεαροί κύριοι» που ανέφερε: «Ακούστε ένα παράδειγμα νεαρών κυρίων. Βγάζει ο νεαρός κύριος τάδε μια ανακοίνωση. Αυτή η ανακοίνωση, δεν έχει προσωπικά χαρακτηριστικά, ούτε εκπροσωπεί κανένα νεαρό κύριο. Είναι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ιστορίας του συλλόγου, των μετόχων και όλων των άλλων. Αυτή η ανακοίνωση ειρωνεύεται τον Μπέο αντί να τον καταγγείλει. Παρακάτω υπεραμύνεται ότι ένας καλός νεαρός είναι καλύτερος από ένα μέτοχο. Δεν εκφράζει όμως αυτόν, είναι της ΠΑΕ. Ο κ. τάδε αργεί να βγάλει την ανακοίνωση γιατί καθυστέρησε να την γράψει και δεν είναι και του Παναθηναϊκού, είναι μεταγραφή από άλλη ομάδα».

Για το αν υπάρχει «αντιπολίτευση» μέσα στο ΔΣ: «Χρειάζεται αντιπολίτευση; Από την πρώτη στιγμή είπα ότι έπρεπε να υπάρχει μια επιτροπή των μετόχων, να αποφασίζει και να δίνει ασφάλεια. Πάρτε τα και κάντε τα. Μη δείχνουμε το δάχτυλο τους μετόχους, το έχουμε δει αυτό το έργο».

Για την έκκληση που έκανε για ενότητα: «Δεν είναι έκκληση. Είναι εκπομπή, για λογαριασμό όλων. Του Θανάση, του Πολέμη, του Α και του Β. Στρατευτήκαμε από χθες όπως ζήτησαν και οι πράξεις μας είτε φαίνονται είτε δε φαίνονται, είναι προς την κατεύθυνση της καλής προσπάθειας και της φιλίας».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Ανδρούτσος, αγωνία για Φορτούνη
Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Ανδρούτσος, αγωνία για Φορτούνη
Απίστευτο τρολάρισμα στο facebook της ΠΑΕ ΑΕΛ
Απίστευτο τρολάρισμα στο facebook της ΠΑΕ ΑΕΛ
«Μισός» ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη
«Μισός» ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη
H Θεσσαλονίκη τρέχει για καλό σκοπό στο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό
H Θεσσαλονίκη τρέχει για καλό σκοπό στο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης